fredostarr Reputație: 94 Postat Martie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Martie 29, 2014 Eu personal la varsta de 23 de ani dupa bune luni de informare am decis sa fac aceasta interventie si a meritat din toate punctele de vedere si sexual si estetic ,dar fetele ce preferinte au circumcis sau nu? in Romania din pacate sub 5% sunt circumcisi fata de alte tari precum USA unde sunt 75%
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014 Eu cred ca ai ales super. :clappEu personal sunt pro! Este muuuult mai igienic si in plus chiar este mai frumoasa cand o vezi cum "beleste" ea ochii la tine, la buzele tale.... 1
v_ships Reputație: 122 Postat Martie 29, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Postat Martie 29, 2014 Shi shi. Este ok din punctul de vedere al igienei, dar in timp se pierde din sensibilitatea glandului...si asa multora abia li se mai scoala, nu cred ca va fi chiar placut sa ajungi ca nea continentu sa-ti dai drumu a doua zi, totusi ii poate ajuta pe iepuroii recenzori(aia capabili sa dea doua numere in timp ce eu abia beau o bere) sa le extinda numarul de la trei minute la vreo cinci in cazul scaderii sensibilitatii. 1
alina21xx Reputație: 17 Postat Martie 29, 2014 Oras:Sectorul Verde Oras:Sectorul Verde Postat Martie 29, 2014 Belit
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 29, 2014 Contra, pro doar in cazul fimozelor. 1
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014 Cred ca mai exista un topic pe aceasta tema.Un obicei barbar, nefolositor si din cate am citit, scade placerea actului sexual.Daca vrei sa te speli, te speli si necircumcis 1
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2014 .........................Vorba aceea ,,spala-te la pula ba jegosule " :laugh2 1 1
bigdaddycool Reputație: 51 Postat Martie 29, 2014 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Martie 29, 2014 Mai igienic nu cred ca e,atat timp cat te respecti pe tine si te speli.mai estetic poate,depinde de fiecare. Ma gandesc ca daca asa a vrut natura sa fie,asa e bine. Dar nu sunt contra,nu spun ca nu as face niciodata interventia,daca ajung sa cred ca e mai bine.
CV Tudor Reputație: 2 Postat Martie 29, 2014 Oras:in inimile voastre Oras:in inimile voastre Postat Martie 29, 2014 Fetelor, ati avut parte de branzoaice?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 29, 2014 Fetelor, ati avut parte de branzoaice?Pe unde ai stat ascuns Tribune?
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014 E un subiect care nu a avut succes data trecuta... http://nimfomane.com/forum/topic/16329-circumcis-sau-nu/?p=206351
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 29, 2014 ... bine, unora nu poti sa le faci circumcizia decat cu coasa :laugh2
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014 de la gat
JackBlack Reputație: 1026 Postat Martie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2014 Domnilor ce sadici sunteţi Ăsta nu e topic de BDSM 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2014 Postat Martie 29, 2014 Nu suntem evrei! Hai să fim serioşi!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 29, 2014 Si nici musukmani,
6666 Reputație: 78 Postat Martie 29, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2014 -Domnule doctor vreau sa-mi faceti o operatie-castrare-, dar e foarte urgent nu conteaza cat costa!Dupa operatie doctorul intreaba:-De ce atata graba?-Stiti maine iau de nevasta o evreica si stiti la evrei este obiceiul acela...-Circumcizia?-AAAAAAAAAA da exact asta era cuvantul !!! 1
CV Tudor Reputație: 2 Postat Martie 29, 2014 Oras:in inimile voastre Oras:in inimile voastre Postat Martie 29, 2014 Pe unde ai stat ascuns Tribune? am avut grija sa nu mai verse vreun prost cafea pe server
fredostarr Reputație: 94 Postat Martie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Martie 30, 2014 Eu cred ca ai ales super. :clappEu personal sunt pro! Este muuuult mai igienic si in plus chiar este mai frumoasa cand o vezi cum "beleste" ea ochii la tine, la buzele tale.... Sorina se vede ca esti o profesionista in domeniu , respect
deeana Reputație: -404 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2014 Eu consider ca, daca nu ai o problema medicala, o interventie chirurgicala nu e o necesitate. Daca vrei sa fii curat, poti sa fii, chiar si necircumcis.
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 30, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 30, 2014 La multi circumcisi artificiile la oral cu limba le cam faci pe degeaba , nu au asa efect cum ar trebui 2
fredostarr Reputație: 94 Postat Martie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Martie 30, 2014 Eu consider ca, daca nu ai o problema medicala, o interventie chirurgicala nu e o necesitate. Daca vrei sa fii curat, poti sa fii, chiar si necircumcis. Deeana eu nu am avut nici o problema medicala si am facut-o dupa luni bune de documentatie si crede-ma chiar a meritat !-am facut sex 7 ani necircumcis si placerile erau sub ce sunt acuma -necircumcis daca eram f excitat si facem sex cu o tipa care imi place mult nu rezistam mult si imi dadeam repede drumul-circumcis am erecti mult mult mai puternice , fetele care il vad pe Ulise se mira de zici ca ii vad pe Irod si zic ca este formidabil cum arata penisul si se joaca mult mai fain cu el si este o experienta noua si pt ele -circumcis duc mult mai mult o partida de sex cu orice fata -sexul oral este la fel de placut pt mine -circumcizia este si o protectie la anumite bacterii etcDeci pertotal nu am stat cu Ulise in ate 10 zile dupa operatie degeaba si o meritat efortul , nu degeaba in USA circumcizia este facuta de 75 % din barbati si toti marii maestri ai sexului sunt circumcisi 2
deeana Reputație: -404 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2014 Ok, e bine daca te simti tu mai fericit asa... Eu, din principiu, sunt destul de impotriva "cutitelor" pentru alte ratiuni decat cele care tin strict de sanatate. Oricum, daca tu esti mai multumit, bine ca ai facut-o.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 Cu o experienta destul de vasta, va zic asa cu mana pe inima : CIRCUMCIS! La noi in Romania exista multa prostie, naivitate si lipsa de educatie. Un penis circumcis este un penis sanatos, igienic si de cele mai multe ori... ofera si mai multa placere! Daca sunteti ( sau deveniti) tatici de baieti, sa optati pentru aceasta cat baietii sunt mici- e mai putin traumatizant pentru ei; dar sanatos pentru dezvoltarea sanatoasa a unui penis si mai tarziu si pentru o viata sexuala mai buna. XXX
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 11, 2021 Ce preferă femeile, e treaba lor și cred că diferă de la femeie la femeie, în funcție de pasiunile și fanteziile lor. Dpmdv e doar un ritual vechi și sălbatic de mutilare al băieților. Personal nu mă conving "beneficiile" mult trâmbițate ale acestei ciopârțiri și în niciun caz nu aș recomanda părinților să-și mutileze copilul. Doar dacă sunt motive punctuale presante și medicii recomandă. Altfel e o mutilare complet inutilă și nu mi-ar fi convenit sub nicio formă ca părinții mei să fi luat o decizie cu "executare" pe seama mea în numele unor ritualuri religioase îndoielnice. Multe i se mai pun în cârcă lui Dumnezeu... 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum