Sari la conținut

"The secret"...credeti in puterea mintii?

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Mie pe data de intai imi vin facturile de plata.

Mai am doua zile sa ma concentrez si sa imi doresc cu adevarat sa nu vina.

Asa o fi? 

Mentionez ca am vazut filmul.

Daca mai stiti careva cateva filme care vor face ca facturile mele sa dispara astept recomandari.

:)

Da, stiu eu. Gone in sixty seconds.

Link spre comentariu
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

In loc sa ganditi pozitiv poate ar trebui sa incepeti mai usor...prin a gandi in general.

Prima lectie e gratis ;)

A... Sa gandesc... este prea greu... :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

Ai inteles fix....nimic!  :no2

Am dat cateva exemple din viata mea dar nu viata mea era "tema" aici. :)

Asta e, eu imi doresc chestii mici, nu aspir sa ajung presedinte ca Picon. Dar ghici ce?!?! Chestiile astea, atat de mici si banale, imi aduc mie fericirea... :)

Am inteles fix....cat transmiti (cel putin online).

Nu viata ta este tema, dar argumentezi cu viata ta.

Pai chestiile mici ar putea fi considerate coincidente. Dorinta lui oly se poate considera chestie mica? Daca as fii in locul tau, m-as duce si i-as plati numai sa imi impun punctul de vedere ;)  :laugh2  :laugh2.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Vezi Oja?  Puterea mintii. :laugh2 De fapt eu cred ca Sofisticatu' i-a pus. Sa se fi gandit ca e Postul Mare si e cazul sa devina un bun crestin ca-l vede Doamne-Doamne?  Ma rog, cred ca e prima transa, n-o fi avut omul toti banii.  Acuma, trebuie sa-i imparti la oameni bre :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:rai

Vezi Oja?  Puterea mintii. :laugh2 De fapt eu cred ca Sofisticatu' i-a pus. Sa se fi gandit ca e Postul Mare si e cazul sa devina un bun crestin ca-l vede Doamne-Doamne?  Ma rog, cred ca e prima transa, n-o fi avut omul toti banii.  Acuma, trebuie sa-i imparti la oameni bre :slap2

Mai acum fara pic de trolling intreb serios: Cat v-a dus in gaura? Ma gandesc ca v-ati facut un calcul asa...

Link spre comentariu

Dom'le, cam 3.000 lei, din ce stiu eu. Poate vor fi fiind mai multi... plm... Sa fie sanatos si fericit, noi am sarit sa-l ajutam la necaz, asa zicea el. Macar daca zicea "bogdaproste" :laugh2

Link spre comentariu

Dom'le, cam 3.000 lei, din ce stiu eu. Poate vor fi fiind mai multi... plm... Sa fie sanatos si fericit, noi am sarit sa-l ajutam la necaz, asa zicea el. Macar daca zicea "bogdaproste" :laugh2

Mi-a placut asta  :hihat

A dat vreun semn de atunci? Sunt cativa pe-aici care "aduc" a sofi dar n-as baga mana-n foc.

Link spre comentariu

Are dese aparitii pe forum, unele destul de "transparente", altele mai pe sest. Ma rog, nu conteaza, ceea-ce este incredibil, este ca taman pe cei ce I-au imprumutat bani pentru cateva zile pentru ca sotia era bolnava ( dupa spusele lui) , pe aceeia ii ia la ranga, pozand in persoana morala, verticala, dand lectii de moralitate. Nesimtirea e mare. Macar daca tacea dracu' din gura si isi vedea de treaba lui, ca nu I-a cerut nimeni banii inapoi. Asta ne deranjeaza mai mult pe noi, "tantalaii". Banii...da-i in plm... banii ii  facem noi, nu ei pe noi, se castiga, se pierd, se cheluiesc, noi sa fim sanatosi. Dar ma rog, nu conteaza, tema topicului era alta.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Are dese aparitii pe forum, unele destul de "transparente", altele mai pe sest. Ma rog, nu conteaza, ceea-ce este incredibil, este ca taman pe cei ce I-au imprumutat bani pentru cateva zile pentru ca sotia era bolnava ( dupa spusele lui) , pe aceeia ii ia la ranga, pozand in persoana morala, verticala, dand lectii de moralitate. Nesimtirea e mare. Macar daca tacea dracu' din gura si isi vedea de treaba lui, ca nu I-a cerut nimeni banii inapoi. Asta ne deranjeaza mai mult pe noi, "tantalaii". Banii...da-i in plm... banii ii  facem noi, nu ei pe noi, se castiga, se pierd, se cheluiesc, noi sa fim sanatosi. Dar ma rog, nu conteaza, tema topicului era alta.

Poate va ajuta domnisoara care a initiat topicul, prin puterea mintii  , sa il faca pe sofistricatu' sa va dea banii inapoi =)) zic...

Link spre comentariu

Ala cere 20%, il costa drumul pana aici. Si oricum,  baieti cu cefe groase sunt si pe aici. Dar... da-o dracu'? Chiar crezi ca face careva dintre noi asa ceva? Mai mult de niste blesteme  "sa-i moara la intrare" :laugh2nu cred ca va avea parte. :laugh2

Link spre comentariu

Ok, bun! M-am lamurit...dar despre cei au reusit sa se vindece de boli folosindu-se de puterea mintii? SI asta este tot vrajeala??

Oly, sa incercam niste voodoo poate se evapora =))

P.S. Dorinta ta este irealizabila din pacate. Incearca cu alta mai ..pamanteana :  :boob sau   :atm sa vezi ce bine functioneaza secretul =))

Link spre comentariu

Ok, bun! M-am lamurit...dar despre cei au reusit sa se vindece de boli folosindu-se de puterea mintii? SI asta este tot vrajeala??

Oly, sa incercam niste voodoo poate se evapora =))

P.S. Dorinta ta este irealizabila din pacate. Incearca cu alta mai ..pamanteana :  :boob sau   :atm sa vezi ce bine functioneaza secretul  =))

Hmmm sunt curios, oare a reusit careva sa-si vindece mintea cu puterea mintii?

Insanatosire grabnica...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

Bai...lasati glumele.

Azi pe la pranz am mai gasit un plic cu 200 lei pe care scria "the secret" si cu un PS: "mergi la sorina".

De unde stiau ei ce vreau sa fac, daca nu prin puterea mintii ?

Este clar, incep sa cred ( daca mai gasesc inca un plic :P )

Link spre comentariu

Bai...lasati glumele.

Azi pe la pranz am mai gasit un plic cu 200 lei pe care scria "the secret" si cu un PS: "mergi la sorina".

Vezi sa nu gasesti vreun plic cu antrax :)))) 

Link spre comentariu

Super  :laugh2. Deci acum o sa intre Ananda sa te lamureasca, de o sa-ti iasa pe nas... :laugh2  :laugh2  :laugh2

http://ampp3d.mirror.co.uk/wp-content/uploads/2014/02/Tim-and-Eric-Space-Explosions.gif

Link spre comentariu

Bai...lasati glumele.

poate gasesti si unul pe care sa scrie "cand mergi la Sorina ia-o si pe Andreea. In 3 e mai frumos"

Link spre comentariu

Parca l-am vazut acum cativa ani si mi s-a parut de cacat filmul!

Ps : dupa ce l-am vazut am crezut ca voi fi Superman si voi zbura  pe luna si ce credeti? :D  Chiar am zburat   :laugh2 , dar era naspa  acolo  si am revenit inapoi pe pamant(le era la lume dor de mine  :laugh2)

Link spre comentariu

Parca l-am vazut acum cativa ani si mi s-a parut de cacat filmul!

Ps : dupa ce l-am vazut am crezut ca voi fi Superman si voi zbura  pe luna si ce credeti? :D  Chiar am zburat   :laugh2 , dar era naspa  acolo  si am revenit inapoi pe pamant(le era la lume dor de mine  :laugh2)

Ti s-a parut de cacat fiindca nu l-ai inteles, cred eu.....eh, nu-i bai, poti trai si fara sa intelegi acest documentar ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...