Sari la conținut

Isabella Bella 0790698962

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 4 ore, alexanderr22 a spus:

@Isabella2121ti-am scris pe wp dar vad ca nu se trimite mesajul. Verifici te rog nr. cu 4458 la final?

A reușit azi cineva sa ia legătura cu ea? Incerc sa imi dau seama dacă e de la mine sau daca e ceva general azi.

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 31 minute, alexanderr22 a spus:

A reușit azi cineva sa ia legătura cu ea? Incerc sa imi dau seama dacă e de la mine sau daca e ceva general azi.

Azi nu cred că e, are ultima accesare pe whatsapp ieri seară...

Postat
1 oră în urmă, ionxxx1 a spus:

Azi nu cred că e, are ultima accesare pe whatsapp ieri seară...

Am inteles. Iti mulțumesc pentru clarificare! 🙏🏻🎩

• Like 1
  • Oras:Alba
Postat
Acum 3 ore, alexanderr22 a spus:

Am inteles. Iti mulțumesc pentru clarificare! 🙏🏻🎩

Îmi pare rău ca nu am anunțat , dar azi nu am lucrat , o sa reîncep de luni ! Weekend frumos ! 🌸❤️

• Inimioara 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
On 2/19/2025 at 9:24 PM, Iepurashul said:

Am multe aici bifate cu scoruri mai mari de 250 / fin

Ce bine ca exista acest forum,sa nu mai pierdem vremea !

Reputație: 830
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat

Am fost si eu pe la Isabella de mai multe ori.

Locatie: le-a mai schimbat. acum pe Cantemir. locatzie bloc de cantemir pt cunoscatori  :--)  dus, prosoape, geluri, etc. exista

Tipa: arata foarte bine. placuta, comunicativa, pro client cat timp te comporti ca un on normal. pt mitocani presupun ca e o reflexie a aceluiasi comportament. o persoana cu energie pozitiva, ai ce discuta.

Actiune: a fost ce trebuie intodeauna. oralul NP

Clar de revenit, ceea ce am si facut. Nu prea inteleg comentariile nocive din threadul asta. La ce zerouri sunt prin bucuresti la aceeasi bani (si ca experienta, si ca persoane), Isabella e mult deasupra.

Spor,

• Like 2
  • Inimioara 3
Postat
Acum 2 ore, owic a spus:

Am fost si eu pe la Isabella de mai multe ori.

Locatie: le-a mai schimbat. acum pe Cantemir. locatzie bloc de cantemir pt cunoscatori  :--)  dus, prosoape, geluri, etc. exista

Tipa: arata foarte bine. placuta, comunicativa, pro client cat timp te comporti ca un on normal. pt mitocani presupun ca e o reflexie a aceluiasi comportament. o persoana cu energie pozitiva, ai ce discuta.

Actiune: a fost ce trebuie intodeauna. oralul NP

Clar de revenit, ceea ce am si facut. Nu prea inteleg comentariile nocive din threadul asta. La ce zerouri sunt prin bucuresti la aceeasi bani (si ca experienta, si ca persoane), Isabella e mult deasupra.

Spor,

Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru vibe-ul bun pe care mi l-ai lăsat ! ❤️

Ești oricând binevenit si sincer …deja favorit ! 😁☺️

Postat
Acum 58 minute, Isabella2121 a spus:

🌸Bună ziua 🌸

💗Mai sunt doar 3 zile la voi în oraș 💗

842d784f-0559-44d0-858a-3c87537e0035.jpeg

Cand te reintorci?

Postat
1 oră în urmă, johnqwer a spus:

Cand te reintorci?

Anul asta nu am in plan sa mă reîntorc , doar ca de câte ori vin in Ro o sa mi aloc câteva zile pt clienții pe care ii cunosc ! 🌸❤️

Postat
Acum 13 ore, Isabella2121 a spus:

Anul asta nu am in plan sa mă reîntorc , doar ca de câte ori vin in Ro o sa mi aloc câteva zile pt clienții pe care ii cunosc ! 🌸❤️

Mare pacat.....🤗

Postat

Am apucat sa o vizitez pe Isa dupa mai multe incercari, comunicare a fost facila odata ce accepta programare. 

Fata e chiar frumusica, pozele sunt ale ei, si la corp e misto, genul slim, pozele sunt reale. 

Ca actiune, OP bun, nu s-a grabit, nu o i-a ea adanc, dar are unele artificii cu limba. La NP,  am schimbat 2 pozitii, si e activa acolo, cat de cat.

Din pacate o sa plece, nu pre-a ia mers bine in ro, si-a stricat brandul cu FK, dar din spusele ei, ea ii avertizeaza ca doar pe buze, si oamenii tot platesc, asa ca nu mi se pare desplasat. 

200 RON, de revenit, DA, daca se mai intoarce. 

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 3 minute, konn223 a spus:

Am apucat sa o vizitez pe Isa dupa mai multe incercari, comunicare a fost facila odata ce accepta programare. 

Fata e chiar frumusica, pozele sunt ale ei, si la corp e misto, genul slim, pozele sunt reale. 

Ca actiune, OP bun, nu s-a grabit, nu o i-a ea adanc, dar are unele artificii cu limba. La NP,  am schimbat 2 pozitii, si e activa acolo, cat de cat.

Din pacate o sa plece, nu pre-a ia mers bine in ro, si-a stricat brandul cu FK, dar din spusele ei, ea ii avertizeaza ca doar pe buze, si oamenii tot platesc, asa ca nu mi se pare desplasat. 

200 RON, de revenit, DA, daca se mai intoarce. 

Mulțumesc de vizită și de recenzie ❤️

Mi a făcut plăcere sa te cunosc , sigur pe viitor te mai aștept ! 💗

FK nu este doar pe buze fac si  cu vârful limbii , nu îmi place să mă sărut cu toată limba , sper ca am lămurit pe toată lumea 🥰

• Like 2
  • Haha 1

• Membru Premium
Postat
On 4/17/2025 at 11:18 PM, Isabella2121 said:

Mulțumesc de vizită și de recenzie ❤️

Mi a făcut plăcere sa te cunosc , sigur pe viitor te mai aștept ! 💗

FK nu este doar pe buze fac si  cu vârful limbii , nu îmi place să mă sărut cu toată limba , sper ca am lămurit pe toată lumea 🥰

Multumim de clarificare :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...