madmax fucker Reputație: 63 Postat Aprilie 5 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 5 Acum 27 minute, BEAUNE a spus: Fata mea daca tu te trezesti la 12 nu inseamna ca e dimineata😀pentru majoritates oamenilor deja e pranzul,stii ce zic? Ba da rautacios mai.esti. poi daca fata are long night nu trebuie sa se refaca si ea dupa atat de mult futai??
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6 Postat Aprilie 6 Acum 9 ore, madmax fucker a spus: Ba da rautacios mai.esti. poi daca fata are long night nu trebuie sa se refaca si ea dupa atat de mult futai?? 😀😀😀😀😀😀😀😀
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 6 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 6 Ai ajuns?
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 6 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Disponibilă pentru programări 💋 doar pe watshapp 2
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 6 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 4 ore, kidney2015 a spus: Ai ajuns? Bună da am ajuns!💋
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 7 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 7 Disponibilă pentru programări începând cu ora 13💋
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Bună dimineața 🥰 Disponibilă pentru programări 📲💋 începând cu ora 11💋 1
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Mâine voi fi disponibilă începând cu ora 8 dimineața!💋 Vă aștept cu programări 💋
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 8
gigi de la scularie Reputație: 534 Postat Aprilie 8 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 8 Acum 22 minute, Rrroberta a spus: Ce faci? Îți faci o cafea pe blatul de la bucătărie? Sau e pentru aia mică...😂
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 8 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 8 Lick,Ai ajuns
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 9 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Disponibila pentru programări pănă la 20:00 Programările se vor face doar pe wasap 🎀 2
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 9 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 9 Acum 1 oră, Rrroberta a spus: Disponibila pentru programări pănă la 20:00 Programările se vor face doar pe wasap 🎀 Am sunat de multe ori dar nu raspunzi
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 9 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Hei țin să vă anunț că azi voi lua o pauză,nu mă simt prea bine! Ne vedem mâine dimineață la ora 9😘 și țin să anunț va fi ultima zi în oraș 😘
Rrroberta Reputație: 67 Postat Aprilie 10 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Aprilie 10 Bună dimineața! Azi va fi ultima zi la voi în oraș. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13 Postat Aprilie 13 Am fost și eu la Roberta, locația ok dar în general nu sunt pretențios, am intrat la duș zic să facem împreună cică nu, vrea fără lumină, mie nu îmi place, lasă o lampă aprinsă, da, fața nu o avantajează dar nu e urâtă, corpul mie îmi place ON ok nimic special, fără să dea atenție la huevos 7/10 cu indulgență, fără deep și apoi mai mult poziții face fk, are un vagin care se simte bine acolo și îi dau capră și cică "au au" și se trage înapoi și de mai multe ori așa, i-am dat încet oricum și era udă acolo, nu mai știu dacă a pus lubrefiant dar era udă inclusiv tot clitorisul și eu debia intram în ritm voiam să îi dau mult mai tare, apoi sideways și cică mai am 10 min ia mă calcula la momentul în care am intrat în apartament, deci chiar așa mi-a făcut, i-am zis și s-a corectat dar nu mi-a plăcut, dau să o mai pup să îmi vină cheful zice " eu am evitat sărutul pentru că am herpes la buză" și îmi arată o bubiță acolo, eu de unde să fi știut dacă ea mă ținea pe semi-întuneric, toată chestia asta, e un fel de dramă și mi-a tăiat din chef, deci o pun iar capră și îi dau ca să îmi dau drumul și să plec NP 6/10. GFE sau altele nu e cazul, 0. Cei din Oradea spuneau că e soft și nu știu mai ce și o luau cu binișorul, mie mi se pare că trebuie să fie pusă pe treabă mai bine... că ea nu prea știe, că ea e genul ală de fată de casă, pe mine nu mă interesează treaba asta. Poate dacă ai un penis mai mic se implică mai mult... eu nu voi reveni, vreau ceva mai intens și fără dramă.
mondial37 Reputație: 21 Postat Aprilie 13 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 13 1 oră în urmă, Spaghetti a spus: Am fost și eu la Roberta, locația ok dar în general nu sunt pretențios, am intrat la duș zic să facem împreună cică nu, vrea fără lumină, mie nu îmi place, lasă o lampă aprinsă, da, fața nu o avantajează dar nu e urâtă, corpul mie îmi place ON ok nimic special, fără să dea atenție la huevos 7/10 cu indulgență, fără deep și apoi mai mult poziții face fk, are un vagin care se simte bine acolo și îi dau capră și cică "au au" și se trage înapoi și de mai multe ori așa, i-am dat încet oricum și era udă acolo, nu mai știu dacă a pus lubrefiant dar era udă inclusiv tot clitorisul și eu debia intram în ritm voiam să îi dau mult mai tare, apoi sideways și cică mai am 10 min ia mă calcula la momentul în care am intrat în apartament, deci chiar așa mi-a făcut, i-am zis și s-a corectat dar nu mi-a plăcut, dau să o mai pup să îmi vină cheful zice " eu am evitat sărutul pentru că am herpes la buză" și îmi arată o bubiță acolo, eu de unde să fi știut dacă ea mă ținea pe semi-întuneric, toată chestia asta, e un fel de dramă și mi-a tăiat din chef, deci o pun iar capră și îi dau ca să îmi dau drumul și să plec NP 6/10. GFE sau altele nu e cazul, 0. Cei din Oradea spuneau că e soft și nu știu mai ce și o luau cu binișorul, mie mi se pare că trebuie să fie pusă pe treabă mai bine... că ea nu prea știe, că ea e genul ală de fată de casă, pe mine nu mă interesează treaba asta. Poate dacă ai un penis mai mic se implică mai mult... eu nu voi reveni, vreau ceva mai intens și fără dramă. Roberta mai intai să-și imbunatateasca serviciile apoi sa ceara 💰 ca specimene deastea suntem satui cu totii..
Rrroberta Reputație: 67 Postat Iulie 15 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Iulie 15 Disponibilă pentru programări! Locație:Arhitect Ioan Mincu nr.10💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15 Postat Iulie 15 Acum 36 minute, Rrroberta a spus: Disponibilă pentru programări! Locație:Arhitect Ioan Mincu nr.10💋 Servicii...și un tarif, ne poți spune.. ms🥰
Rrroberta Reputație: 67 Postat Iulie 15 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Iulie 15 Acum 1 oră, Cattaleyya90 a spus: Servicii...și un tarif, ne poți spune.. ms🥰 Bună, mă numesc Roberta am 30ani, 1.65înălțime, 60kg,sunt pentru prima dată în orașul tău și tot prima dată și pe această platformă .Sunt o brunetă fără fițe și inhibiții care te invită să trăiești o experiență plăcută, în locația mea discretă și intimă. Sunt o fire deschisă iar serviciile mele sunt de calitate, fără grabă. Rog și ofer maximă discreție, igienă, punctualitate. ✅Serviciile mele sunt: * oral protejat/ neprotejat (in funcție de igienă) * normal doar protejat * mici fantezii ( anilingus,cunnilingus pasiv, footfetish, 69, diferite poziții ) *fk (în funcție de igienă și compatibilitate ) * masaj de relaxare ( doar la oră) * finalizarea corporală *accept si finalizare orală CIM (extra 50 )sau facială COF (extra 50 ) 🎁Cadoul meu este de 150lei- finalizarea (30minute) sau 300lei- ora (60minute) 🎁 Cadoul rog sa fie înmânat discret la începutul întâlniri 😘 Locația : Arhitect Ioan Mincu nr 10 Contact :0757519044 🎈 Nu acccept sex anal sau sex neprotejat, persoane în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe 🎈 ‼️Pentru nelămuriri sau dacă am omis ceva vă rog să mă înțelegeți și să îmi atrageți atenția deoarece va trebui să mă acomodez cu platforma‼️🙃 📲Pentru detalii si programări răspund la Sms sau WhatsApp !! 📲
Rrroberta Reputație: 67 Postat Iulie 16 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Iulie 16 Bună disponiila pentru programări până la ora 22😻
Rrroberta Reputație: 67 Postat Iulie 16 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Iulie 16 Bună băieți , nu uitați ca vă aștept de dimineață cu programările, vă aștept sa ne împrietenim si cine știe poate sa ne vedem cât mai des 🥰
madmax fucker Reputație: 63 Postat Iulie 16 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Iulie 16 Tanti Roberta cu parere de " I am.so sorry" dar esti prafao la servicii una zici la telefon si alta faci la locatie, cred ca tu incepi sa socotesti cele 30 de min pt o finalizare de cum am intrat in scara blocului sa vin la?tine. La prql.nici nu mai zic, incepi sa faci figuri si faci oralul ala in sictir mai mult cu mana si nu apuca omul sa se excite oleaca ca tu si repede cu prezervativul pe el si calarre pe om.sa termine mai repede ca tu de fapt stai max 20 min la o finalizare. Norocul tau a fost ca totusi sunt fair play si nu spun mai multe . Deci frati babarditori tipa nu prea merita vizitata cel putin asta e parerea mea poate voua va place tipele puse pe fast-fuck . Ca si nota per general ar fi undeva un 6 cu indugenta 2
Rrroberta Reputație: 67 Postat Iulie 17 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Iulie 17 Disponibilă pentru programări! Nu luați în serios ce scrie lumea,cine vrea și are plăcere de a mă cunoaște poate veni să mă încerce !
putanaru Reputație: 2 Postat Iulie 18 Oras:focsani Oras:focsani Postat Iulie 18 La 17.07.2025 la 1:06, madmax fucker a spus: Tanti Roberta cu parere de " I am.so sorry" dar esti prafao la servicii una zici la telefon si alta faci la locatie, cred ca tu incepi sa socotesti cele 30 de min pt o finalizare de cum am intrat in scara blocului sa vin la?tine. La prql.nici nu mai zic, incepi sa faci figuri si faci oralul ala in sictir mai mult cu mana si nu apuca omul sa se excite oleaca ca tu si repede cu prezervativul pe el si calarre pe om.sa termine mai repede ca tu de fapt stai max 20 min la o finalizare. Norocul tau a fost ca totusi sunt fair play si nu spun mai multe . Deci frati babarditori tipa nu prea merita vizitata cel putin asta e parerea mea poate voua va place tipele puse pe fast-fuck . Ca si nota per general ar fi undeva un 6 cu indugenta 👍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum