Scorpions70 Reputație: 3695 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 11, 2025 Acum 5 minute, bogcp303 a spus: În 90% din cazuri e ok, e folositor, "boacăne" îmi face în special când scriu pe forum, parcă intră draqii în el, după ce mă loghez...😂😂😂 Un avantaj este că atunci când greșești involuntar ,ai întotdeauna un "admirator" care are bale la gura...😉😅 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 5 minute, bogcp303 a spus: În 90% din cazuri e ok, e folositor, "boacăne" îmi face în special când scriu pe forum, parcă intră draqii în el, după ce mă loghez...😂😂😂 La mine în special când scriu recenzii... Când le recitesc după un timp, îmi vine să-mi dau palme, pronumele în care vocala s-a transformat în cratimă, devenind cuvânt compus, devine conjuncție, cel mai des mi se întâmplă cu s-au și m-ai... Dar și invers se întâmplă, nu știu cum, poate retine ultima formă postată deși mie (nu mi-e) mi se pare că am scris corect. Și din cauza degetelor, nimeresc pe alături, de multe ori in loc de e pun 3... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 La 11.06.2025 la 20:49, Scorpions70 a spus: Un avantaj este că atunci când greșești involuntar ,ai întotdeauna un "admirator" care are bale la gura...😉😅 Din motivul ăsta, după ce am găsit în mintea mea răspunsul la întrebarea colegului cu înmormântare și sora, am căutat sursa, că dacă spuneam ceva greșit, evident nu știam că e despre psihopați, tot de "admiratori" îmi era. 1
Repty Reputație: 1835 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Criticul fotbalist Criticul bate la Porţile Raiului. Sf. Petru deschide şi vede un jucător de fotbal. - Tu cine eşti? - Sunt Criticul, un jucător în echipa naţionala a României. - Şi cum de ai nimerit poarta? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 8 ore, deliaro_deep a spus: Și cu postarea asta ai făcut pace cu mine 👌 Cu drag ❤️. PS - ar fi o pace" foarte apreciată de mine ( una justă) dacă ai face pace șicu vărul albdom82. Ai văzut și tu cu cât talent te tachinează. Seară bună.
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 1 minut, Repty a spus: Criticul fotbalist Criticul bate la Porţile Raiului. Sf. Petru deschide şi vede un jucător de fotbal. - Tu cine eşti? - Sunt Criticul, un jucător în echipa naţionala a României. - Şi cum de ai nimerit poarta? Dar ce, Bănel Nicoliță nu nimerea poarta?!? 😁 Bine, el o nimerea pe cea a echipei pentru care juca dar tot gol este... 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Scorpions70 Reputație: 3695 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 11, 2025 Acum 8 minute, bogcp303 a spus: Păi din motivul ăsta, după ce am găsit în mintea mea răspunsul la întrebarea colegului cu înmormântare și sora, am căutat sursa, că dacă spuneam ceva greșit...evident nu știam că e despre psihopați....tot de "admiratori" îmi era...🤦 În genere noi de pe aici ,nu suntem cu "țiglele" pe casa....😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 15 minute, bogcp303 a spus: În 90% din cazuri e ok, e folositor, "boacăne" îmi face în special când scriu pe forum, parcă intră draqii în el, după ce mă loghez...😂😂😂 Per total ești ok . din punct de vedere gramatical. Din ce am observat și nu am fost atent că nu vă judec după cum scrieți. La "Ați" te mai încurci uneori . De câteva ori ai scris cu cratimă când era clar că nu erau două părți de vorbire. Doar "a îți" se scrie cu cratimă.
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 5 minute, Scorpions70 a spus: În genere noi de pe aici ,nu suntem cu "țiglele" pe casa....😂 Dar încă nu suntem psihopați, sper... 😛 Dar au fost pe forum și s-au manifestat ca atare, acum cred că doar culeg informații fără să scrie... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Scorpions70 Reputație: 3695 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 11, 2025 Acum 8 minute, Criticul a spus: Dar încă nu suntem psihopați, sper... 😛 Dar au fost pe forum și s-au manifestat ca atare, acum cred că doar culeg informații fără să scrie... Cu siguranță,sper...😅 Păcat,ar putea să intre într-un joc de cu cuvinte pe diferite subiecte (cu mici înțepături),dar fara atac la persoana...😉
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 Acum 2 minute, Scorpions70 a spus: Păcat,ar putea să intre într-un joc de cu cuvinte pe diferite subiecte (cu mici înțepături),dar fara atac la persoana...😉 Tu înțelegi cuvântul PSIHOPAT? Unul dintre cei ce au scris, povestea cum ar vrea să întâlnească fata, să o lege, să îi taie venele și să o vadă cum se albește în timp ce i se scurge sângele. TU CU ĂȘTIA VREI SĂ INTERACȚIONEZI? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Iunie 11, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 11, 2025 La 11.06.2025 la 21:06, Potriviitu a spus: Per total ești ok . din punct de vedere gramatical. Din ce am observat și nu am fost atent că nu vă judec după cum scrieți. La "Ați" te mai încurci uneori . De câteva ori ai scris cu cratimă când era clar că nu erau două părți de vorbire. Doar "a îți" se scrie cu cratimă. Știu nu neg, autocorectul ăsta mă "omoară", face numai ce vrea el 🤦, de multe ori scriu repede și "pe fugă" și sincer nu verific, în "mintea mea" eu am scris bine, dar în fapt nu. După ce postez, verific și editez, dar dacă între timp cineva mă citează poate să prindă și acele greșeli. 1
Daniro1985 Reputație: 2159 Postat Iunie 11, 2025 Autor Postat Iunie 11, 2025 Acum 34 minute, Criticul a spus: La mine în special când scriu recenzii... Când le recitesc după un timp, îmi vine să-mi dau palme, pronumele în care vocala s-a transformat în cratimă, devenind cuvânt compus, devine conjuncție, cel mai des mi se întâmplă cu s-au și m-ai... Dar și invers se întâmplă, nu știu cum, poate retine ultima formă postată deși mie (nu mi-e) mi se pare că am scris corect. Și din cauza degetelor, nimeresc pe alături, de multe ori in loc de e pun 3... Microsoft SwiftKey folosesc pe android de ani de zile. Am setat tastatura pe engleza și romana și cum vrea sufletul meu din setări. Vibrează puțin, exact cât am setat-o eu, fără sunet. Cu predictibilitate și autocorect. Merge ca unsa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 3 ore, ZeroTolerans a spus: Ștampila ta este activitatea ta pe nimfo... Dacă tot te-ai folosit de textele mele, am și io o mică doleanță în direcția ta, anume să-mi permiți să-ți fac în târg o pozuță closeup cu mutra! O trag în format A4 pe imprimantă și mi-o leg cu elastic de cap când îi dau la buci alei mele deseară, ca să știe și ea cum e când o regulează un bărbat adevărat cu pula mare ca tine... 😘😍 "Stampila ta este activitatea ta pe nimfomane" Militiene , ce crezi ? Sunt total de-acord cu tine . Referitor la gluma cu consoarta matale și acea poză cu close-up .... Mă abțin, ( aș avea loc, slavă Donmnului) pentru că nici măcar cu unul ca tine , nu m-aș murdări, să vorbesc prost despre familia ta . Cu fiecare postare , îmi dovedești ( nu că ar mai fi nevoie) , cât de mic poți să fii.
Scorpions70 Reputație: 3695 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 11, 2025 Chiar acum, Criticul a spus: Tu înțelegi cuvântul PSIHOPAT? Unul dintre cei ce au scris, povestea cum ar vrea să întâlnească fata, să o lege, să îi taie venele și să o vadă cum se albește în timp ce i se scurge sângele. TU CU ĂȘTIA VREI SĂ INTERACȚIONEZI? Sincer ,cred că nu eram pe aceeași frecvent cu tine și nu m-am edificat asupra subiectului...cu siguranță că mă delimitez de tipul ăsta de indindivizi,aceștia nu au ce căuta printre noi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Recunosc că uneori vorbesc de bani și cum îi cheltuiesc( în 95 % din cazuri, doar la nervi mă mai scap ).. Sunt conștient că nici măcar atunci , nu ar trebui........ că na , se vede urât ,libidinos. Ca idee. E singura dată când vă voi spune , că doar din contracte, închirieri ( venit sigur ), câștig aproximativ 75 de mii de euro pe lună, pe care în mare parte îi reinvestesc , deoarece .... scutiri de taxe, TVA și se merită. Statul te încurajează în privința asta . Hai Doamne ajută!!
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Iunie 11, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 11, 2025 @pisicutscat mai am pana am reactii ? trb sa o minusez pe una repede ? 2 1
Membru Premium altmarz Reputație: 7528 Postat Iunie 11, 2025 Membru Premium Postat Iunie 11, 2025 12 minutes ago, Girlsexy99 said: trb sa o minusez pe una repede ? Pe cine? Iti place sa minusezi fetele? Ne trimiteti o poza din mijlocul actiunii? 😇
clubbing Reputație: 1517 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2025 Acum 12 minute, Girlsexy99 a spus: @pisicutscat mai am pana am reactii ? trb sa o minusez pe una repede ? Ai nush cate pe zi🤣🤣, posibil maine 1
Repty Reputație: 1835 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Acum 8 minute, Girlsexy99 a spus: @pisicutscat mai am pana am reactii ? trb sa o minusez pe una repede ? A inceput razbelul. 😅
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Iunie 11, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 11, 2025 Acum 1 minut, altmarz a spus: Pe cine? Iti place sa minusezi fetele? Ne trimiteti o poza din mijlocul actiunii? 😇 Ehhh si cu tine acum una care nu e asumata missbdsm ea nu da minusuri dar da ea nu injura dar injura ! Acum 2 minute, clubbing a spus: Ai nush cate pe zi🤣🤣, posibil maine Asta pt ca s a plans lumea de minuri inainte era nelimitat .. @pisicutsvreau reactiile inapoi 😂😂 1
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Iunie 11, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 11, 2025 Acum 2 minute, Repty a spus: A inceput razbelul. 😅 Ai vzt meciu aseara 2-0 pt romania 1
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Iunie 11, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 11, 2025 @mistressemnu spuneai tu aseara ca nu dai minusuri ? pe bune esti pe pastile ? Schimba draga delearul ca nu e bun crede ma … 1 1
clubbing Reputație: 1517 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2025 Acum 2 minute, Girlsexy99 a spus: Ehhh si cu tine acum una care nu e asumata missbdsm ea nu da minusuri dar da ea nu injura dar injura ! Asta pt ca s a plans lumea de minuri inainte era nelimitat .. @pisicutsvreau reactiile inapoi 😂😂 Inainte da, acum e cu ratie ca pe vremea lu ceasca🤣🤣, si ieri doamna apararea poporului comenta pe aici 2
Repty Reputație: 1835 Postat Iunie 11, 2025 Postat Iunie 11, 2025 Chiar acum, Girlsexy99 a spus: Ai vzt meciu aseara 2-0 pt romania Am vazut. Pusesem pe un bilet ca da gol Cipru, au ratat aia 3 vs 1. 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum