Sari la conținut

Multumesc tuturor!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am 35 ani, implinesc pe 15 iunie. Nu am nicio problema de varsta mea din contra, sunt mandra de cum arat. Eh, nu-i meritul meu...doar material genetic bun...

Material genetic bun zici , mhm , corect , probabil ca si silicoanele tot in categoria aia intra.

• Oras:b
Postat

Nu, nu am facut niciodata. Am mai spus ca este teren virgin acolo :P

pai da, dar ai subliniat ca doar pentru clienti, si ma gandeam ca ai fi vrut sa-ti scutesti iubitii de impinsul noroiului la deal, ar fi meritat si ei o clisma, macar asa, prima oara :D

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Eu marturisesc ca o gasesc amuzanta pe Sorina,te si miri ce ai mai fata mintea pt a se propulsa-mentine "in fata"  :slap2 ;asa ca decat sa o combateti,mai bine va amuzati :laugh2

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

mai sapa :D

Nu mai sap ca nu se stie peste ce dau, clisma Sorinei s-ar putea sa fie parfum in comparatie. :D

Postat

Nu mai sap ca nu se stie peste ce dau, clisma Sorinei s-ar putea sa fie parfum in comparatie. :D

adevarat!

nu mai sapa, ne ocupam de clisma sorinei acum ;)

Postat

multi inainte.

n-a zis nimeni ca nu arati bine pentru varsta ta (in poze) :)

cat despre maciuca care te alearga, prea te lasi prinsa usor, si au mai fost altele, ma jur, inaintea ta, care se credeau miezul din dodoasca si au plecat de aici blestemand si scuipandu-si in san...

istoria se repeta, ai sa vezi ;)

In realitate sunt si mai si :P.... 

Eu sper totusi sa nu se repete ;) ...eu duc mult :D dupa cum am mai spus am ficatul sanatos, mai pot suporta =))

indubitabil, dar mi-am revenit pana la urma.

Eh, nu zice hop pana nu ma cunosti, s-ar putea sa te razgandesti....iar :D

pai da, dar ai subliniat ca doar pentru clienti, si ma gandeam ca ai fi vrut sa-ti scutesti iubitii de impinsul noroiului la deal, ar fi meritat si ei o clisma, macar asa, prima oara :D

Am de gand sa fac sex anal cu iubitul meu. Tocmai, pentru ca vreau sa fie in conditii de igiena maxima, nu voi face asta fara clisma ;)

Inca ma documentez despre cum sta treaba :P nu vreau sa umplu pe nimeni de....noroc, in special iubitul =))

Reputație: 9109
Postat

Ce nu intelege tanti sorina , e faptul ca ea reprezinta un simplu' bun de consum si parte din cei care o cumpara , pe urma vin aici si-i fac galerie , in speranta ca poate primesc si ei un bonus de 10 minute data viitoare sau un nivel de gfe mai mare , fata se umfla in pene si in principiu toata lumea e fericita, mai nasol e ca incepe sa se creada ca o vedeta cam aceiasi poveste si cu prostituatele de la tv , care apar seara de seara la diverse emisiuni.Doar ca atunci cand o sa cada cortina , ca deh , tineretea nu e vesnica , n-o sa ramana nici macar cu faima pe care chipurile a avut-o intr-un mediu virtual.O sa fie doar o pizda in care si-au bagat cateva sute de barbati pulile pe bani ce-i drept.

Ce nu inteleti tu Bambuceeala,e de inteles pentru multi-esti greu de cap,iritat daca cineva iti tine piept(vorbesc de femeie)devii din ce in ce mai ridicol in postari.Stai in banca ta(adica a celor ca si tine nesatisfacuti din cauza frustrarilor hormonale).Las-o in pace pe Sorina,are si colege si oameni adevarati care stiu cu adevarat sa o aprecieze.O seara faina iti urez, :kiss3

Reputație: 9109
Postat

Yka, in ce colt al lumii traiesti? Cum adica ii urezi o seara faina ?

Pai e puiut,am vrut sa nu viseze urat. :no2

Postat

Mda....alt limbaj de dupa blocuri  :slap2

Eh, asta este ce sa facem noi daca tarfele sunt cele care va fura linistea?!?! :laugh2

• Oras:rai
Postat

Mda....alt limbaj de dupa blocuri  :slap2

Eh, asta este ce sa facem noi daca tarfele sunt cele care va fura linistea?!?! :laugh2

Te-ai sfasiat...

http://mjharvell.files.wordpress.com/2012/07/wet-rags.jpg

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat
 Bai neamule...dati-o-ncolo de treaba, chiar nu va puteti controla...bune rele cum or fi, mai sunt vreo 5 fete care ne baga si pe noi in seama pe forum si voi vreti sa le speriati si pe alea?

Chiar vreti sa ajungeti sa va futeti in chur?

Va bat consoartele acasa, aveti pula mica, nu vi se scoala... de unde dreaq ati acumulat atata frustrare??

Incercati sa va infranati limbajul de melteni...faceti si voi o laba la web, ca mai sunt cateva care o ard goale in free, poate asa va mai calmatzi.

• Like 1
Postat

Vezi thread-urile de ieri...deja se poarta fututul in "chur"...

Nu mai cautati sa va "bagati in seama" cu ele pe forum...futeti-le...chiar daca nu povestiti.

• Like 1
Postat

Vezi thread-urile de ieri...deja se poarta fututul in "chur"...

Nu mai cautati sa va "bagati in seama" cu ele pe forum...futeti-le...chiar daca nu povestiti.

Ooooo daaa, bun indemn dar ce te faci ca unii chiar nu au cu ce ?!?!  =))

Postat

Nu te ingrijora...aia sunt cei care va tot ridica thread-urile sus si pt care aveti rol de muze.

• Like 1
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Eu zic c-ar trebui sa-i omoram cu pietre!

Mama lor de impotenti! Cum de au tupeul sa "deschida" gura pe forum? 

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Spre surprinderea mea, din clipa in care am spus ca nu ma simt bine, ca ma "doare" ficatul, am primit o gramada de telefoane, PM-uri si sms-uri de sustinere, incurajare, sfaturi .... de la o gramada de oameni...straini sau nu, depinde. :)

Va spun sincer ca nu ma asteptam la asta, a fost o mare surpriza pentru mine. :blushing2  M-au contactat si mi-au vorbit extraordinar, in scris sau telefonic, oameni carora credeam ca nu le pasa de mine in niciun fel. Eh, uite ca m-am inselat....iar  :blushing2  Nu-i bai, m-am obisnuit cu asta :P.

Pentru ca am promis ca voi tine oamenii la curent am sa va spun ca nu am nimic grav. I'm still alive =)). Stau bine cu toate organele, si cu ficatul, mai putin cu vezica biliara care este plina de mal si nisip. Mi s-a recomandat medicamentul Ursofalk, regim alimentar (fara grasimi si prajeli, fara mac si Kfc), nu alcool :no2 - da ceaiuri ,...aaa, uitam ce e mai important: si o cura bazata pe "calciu maciucat" =))

Va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, incurajare si sfaturi! :bow

Va iubesc pe toti, pe unii mai mult, pe unii mai putin, pe unii mai patimas, pe altii mai tandru, pe unii mai cu nabadai, pe altii doar de la distanta :P....insa va iubesc, asa ciudat, in felul meu  :blushing2

Si pentru "dusmani" :P..."nu mor caii cand vor cainii"

UN vot si un up pentru modalitatea de reclama pe DG si pe mine ma doare-n cot si nu m-a sunat nimeni si telefonul meu este acelasi. :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...