sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Inspirata de topicul domnului Magic Blue, pe care il stimez intr-un mod extraordinar, mi-a traznit prin cap sa facem si un "Puzzle client" Sper sa nu se supere domnii, nici nu ar avea de ce, ne jucam doar Asadar, hai sa incercam sa confectionam clientul ideal din "bucati" si experienta . Alaturat voi spune si parerea mea personala 1. Ochii - Mercedesbenz2. Parul (din cap) - Kuzakeloo3. Zambetul - Sky Diver4. Pielea - Nisak 875. Pectoralii - Zwat6. Abdomenul - Zwat7. Curul - Adidas8. Picioarele - Zwat9. Brebenelul (in limbaj academic -pula) - Roberto10. Vocea - Sonik0111. Carisma - Beraru12. Simtul umorului - Oly13. Gentleman by definition: Magic Blue Fetelor curaj! Doar ne emancipam, nu??
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 L-ai sarit pe bambuchaa!
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 1, 2014 Nu l-a sărit, el e suma.
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 1, 2014 Si recenziile?
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2014 Doamneeee, tu esti mai grabit decat mine
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 Vezi ca ai sarit o gramada gura, nasul, urechile, dintii unde sunt?
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 1, 2014 Dintii probabil la zambet
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 Ce sa zic? Cam periculos puzzle asta. Probabil 2-3 din cei enumerati se vor simti bine. Cu siguranta, mai multi care nu au intrat pe lista asta se vor simti "naspa".
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Cel putin le fac sa rada )))) Tot e ceva.Daca rade, inseamna ca se simte bine.Daca se simte bine, inseamna ca... ))))
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 Oly, tu le gâdili "acolo". E normal sa râdă. 1
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Pai da, tocmai ce ziceam...ca le fac sa rada:))) tot la "acolo"ma gandeam si eu!!!
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Aprilie 1, 2014 Ce sa zic? Cam periculos puzzle asta. Probabil 2-3 din cei enumerati se vor simti bine. Cu siguranta, mai multi care nu au intrat pe lista asta se vor simti "naspa". Parca vad ca i se caca vreunul in spatele baldachinului nou . Pe sistemul Acum o sa ma ti minte 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2014 Parca vad ca i se caca vreunul in spatele baldachinului nou . Pe sistemul Acum o sa ma ti minte Am lesinat de ras, esti nebun rau, de unde le scoti doar tu stii..... Nu e gata baldachinul, dar o sa tin cont de asta si o sa pun si un sul de hartie igienica near Euflo, eu stiu mult mai multi oameni "bine" pe care i-as pune lejer in acest puzzle client insa habar n-am cine sunt ei pe forum...o sa-i mai fac cate un update din cand in cand
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2014 Io ma voi caca primul in spatele baldachinului :laugh2 Sa fac mai intai niste fasole cu creveti
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Aprilie 1, 2014 Am lesinat de ras, esti nebun rau, de unde le scoti doar tu stii..... Este caz documentat . Trebuie doar vointa, talent si putin + Nu e gata baldachinul, dar o sa tin cont de asta si o sa pun si un sul de hartie igienica near Atunci si mai bine.... Sa ti-l boteze Euflo, eu stiu mult mai multi oameni "bine" pe care i-as pune lejer in acest puzzle client insa habar n-am cine sunt ei pe forum...o sa-i mai fac cate un update din cand in cand Nici eu nu sunt PS Nu cred ca trebuia sa punctezi postarea....acum unii chiar s-or gandi sa te traumatizeze
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2014 Da, clar, Picon s-a anuntat deja...stim si meniul
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Aprilie 1, 2014 Io ma voi caca primul in spatele baldachinului :laugh2 Sa fac mai intai niste fasole cu creveti Cred ca trebuie ceva mai ninja....mai under cover. Ca daca pute inainte sa eliberezi zona, sa nu-ti iei vreo tigaie in cap
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2014 Postat Aprilie 1, 2014 Ce sa zic? Cam periculos puzzle asta. Probabil 2-3 din cei enumerati se vor simti bine. Cu siguranta, mai multi care nu au intrat pe lista asta se vor simti "naspa".Păi cei cuprinşi în puzzle cotizează mult şi des, aşa că se simt măguliţi. Ceilalţi nu prea au importanţă, cu ei sau fără ei, treaba merge. 2 1
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 @Stefan :clapp
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Păi cei cuprinşi în puzzle cotizează mult şi des, aşa că se simt măguliţi. Ceilalţi nu prea au importanţă, cu ei sau fără ei, treaba merge. Trece-l si pe stefan la nr. 21 ( gasesti tu la ce e bun ))
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Contributie Deeana: Ochii: ZwatParul: Gicacontra2012 Buzele: Zwat Zambetul: Deceneu888Pielea: KlaroPectoralii: ZwatAbdomenul: Magic BlueFund: CCCCC_81Picioarele: ZwatBrebe...: ZwatVocea: ZwatCarisma: BeraruUmorul: irefutabil Hiper-gentleman: un fel de Magic Blue cu Deep River 1 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2014 Păi cei cuprinşi în puzzle cotizează mult şi des, aşa că se simt măguliţi. Ceilalţi nu prea au importanţă, cu ei sau fără ei, treaba merge. Esti sigur?!?! Cum le stii tu pe toate mai Stefan Ai sa fii surprins ca cel mentionat cel mai des m-a vizitat doar o singura data... Mea culpa , trebuia cumva sa specific si de cate ori m-au vizitat domnii mentionati?!?! Cata invidie dom'le, ntz ntz ntz Surpriza: exista persoane ce NU m-au vizitat niciodata printre cei mentionati, de asta ce mai spui?!?!
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Mea culpa , trebuia cumva sa specific si de cate ori m-au vizitat domnii mentionati?!?! Eu as fi curios sa stiu daca a fost altul de emai multe ori ca mine ))))))) Surpriza: exista persoane ce NU m-au vizitat niciodata printre cei mentionati, de asta ce mai spui?!?! Sa nu spui ca roberto...cel cu brebenelul ))))) ca ar fi chiar tare:)))
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Nu e in totalitate adevarat...m-am dus, i-am aratat-o si am plecat repede ca aveam o sedinta 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 1, 2014 Daca unim topical asta cu Randunica isi cauta un amant, cred ca rezolvam 2 probleme deodata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum