Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Inspirata de topicul domnului Magic Blue, pe care il stimez intr-un mod extraordinar, mi-a traznit prin cap sa facem si un "Puzzle client" :D

Sper sa nu se supere domnii, nici nu ar avea de ce, ne jucam doar :boob 

Asadar, hai sa incercam sa confectionam clientul ideal din "bucati" si experienta :D. Alaturat voi spune si parerea mea personala ;)

1. Ochii - Mercedesbenz
2. Parul (din cap) - Kuzakeloo
3. Zambetul - Sky Diver
4. Pielea - Nisak 87
5. Pectoralii - Zwat
6. Abdomenul - Zwat
7. Curul - Adidas
8. Picioarele - Zwat
9. Brebenelul (in limbaj academic -pula) - Roberto
10. Vocea - Sonik01

11. Carisma - Beraru

12. Simtul umorului - Oly

13. Gentleman by definition: Magic Blue  :hooray

Fetelor curaj! Doar ne emancipam, nu?? 

• Oras:Bucharest
Postat

Vezi ca ai sarit o gramada :laugh2  gura, nasul, urechile, dintii unde sunt? :laugh2

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Dintii probabil la zambet :D

Postat

Ce sa zic? Cam periculos puzzle asta. Probabil 2-3 din cei enumerati se vor simti bine. Cu siguranta, mai multi care nu au intrat pe lista asta se vor simti "naspa".

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Cel putin le fac sa rada :)))))  

Tot e ceva.

Daca rade, inseamna ca se simte bine.

Daca se simte bine, inseamna ca... :)))))

Postat

Pai da, tocmai ce ziceam...ca le fac sa rada:))) tot la "acolo"ma gandeam si eu!!!

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Ce sa zic? Cam periculos puzzle asta. Probabil 2-3 din cei enumerati se vor simti bine. Cu siguranta, mai multi care nu au intrat pe lista asta se vor simti "naspa".

Parca vad ca i se caca vreunul in spatele baldachinului nou  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pe sistemul Acum o sa ma ti minte ;)

• Like 3
Postat

Parca vad ca i se caca vreunul in spatele baldachinului nou  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pe sistemul Acum o sa ma ti minte ;)

Am lesinat de ras, esti nebun rau, de unde le scoti doar tu stii.....=))

Nu e gata baldachinul, dar o sa tin cont de asta si o sa pun si un sul de hartie igienica near  :laugh2 

Euflo, eu stiu mult mai multi oameni "bine" pe care i-as pune lejer in acest puzzle client insa habar n-am cine sunt ei pe forum...o sa-i mai fac cate un update din cand in cand :P

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io ma voi caca primul in spatele baldachinului :laugh2 :laugh2  Sa fac mai intai niste fasole cu creveti :laugh2

Postat

Am lesinat de ras, esti nebun rau, de unde le scoti doar tu stii..... =)) Este caz documentat  :laugh2  :laugh2  :laugh2. Trebuie doar vointa, talent si putin :ph34r: +  :onloo

Nu e gata baldachinul, dar o sa tin cont de asta si o sa pun si un sul de hartie igienica near  :laugh2 Atunci si mai bine.... Sa ti-l boteze

Euflo, eu stiu mult mai multi oameni "bine" pe care i-as pune lejer in acest puzzle client insa habar n-am cine sunt ei pe forum...o sa-i mai fac cate un update din cand in cand :P Nici eu nu sunt  :no2  :laugh2  :laugh2

PS Nu cred ca trebuia sa punctezi postarea....acum unii chiar s-or gandi sa te traumatizeze  :laugh2  :laugh2

Postat

Io ma voi caca primul in spatele baldachinului :laugh2 :laugh2  Sa fac mai intai niste fasole cu creveti :laugh2

Cred ca trebuie ceva mai ninja....mai under cover. Ca daca pute inainte sa eliberezi zona, sa nu-ti iei vreo tigaie in cap  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Păi cei cuprinşi în puzzle cotizează mult şi des, aşa că se simt măguliţi. Ceilalţi nu prea au importanţă, cu ei sau fără ei, treaba merge. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Păi cei cuprinşi în puzzle cotizează mult şi des, aşa că se simt măguliţi. Ceilalţi nu prea au importanţă, cu ei sau fără ei, treaba merge. 

Trece-l si pe stefan la nr. 21 (  gasesti tu la ce e bun :)))

Postat

Contributie Deeana: 

Ochii: Zwat

Parul: Gicacontra2012 

Buzele: Zwat 

Zambetul: Deceneu888

Pielea: Klaro

Pectoralii: Zwat

Abdomenul: Magic Blue

Fund: CCCCC_81

Picioarele: Zwat

Brebe...: Zwat

Vocea: Zwat

Carisma: Beraru

Umorul: irefutabil 

Hiper-gentleman: un fel de Magic Blue cu Deep River 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Esti sigur?!?! Cum le stii tu pe toate mai Stefan  :no2  Ai sa fii surprins ca cel mentionat cel mai des m-a vizitat doar o singura data...

Mea culpa :bow , trebuia cumva sa specific si de cate ori m-au vizitat domnii mentionati?!?! Cata invidie dom'le, ntz ntz ntz  :no2

Surpriza: exista persoane ce NU m-au vizitat niciodata printre cei mentionati, de asta ce mai spui?!?! =))

Postat

Mea culpa :bow , trebuia cumva sa specific si de cate ori m-au vizitat domnii mentionati?!?! 

Eu as fi curios sa stiu daca a fost altul de emai multe ori ca mine :))))))))

Surpriza: exista persoane ce NU m-au vizitat niciodata printre cei mentionati, de asta ce mai spui?!?! =))

Sa nu spui ca roberto...cel cu brebenelul :))))))  ca ar fi chiar tare:)))

Postat

Nu e in totalitate adevarat...m-am dus, i-am aratat-o si am plecat repede ca aveam o sedinta :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...