Lomeo 2 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Sunt permise contrele intre membrii la fel ca si caterinca, pe care toti o iubim dealtfel dar tu ai depasit limita bunului simt ..... Ai primit vacanta permanenta acum. @moderator1, mi-am facut contul asta(al 2-lea si ultimul) special ca sa-ti raspund Bai moderator 1, puteai sa ma avertizezi intai, si daca nu ma potoleam abia atunci ma banai permanent, intelegi? Asa era normal!! Dar pe handicapatul de Roberto ( care a injurat un membru intr-un hal fara de hal pe alt topic) de ce pula mea nu l-ai banat? @Roberto, stii care-i diferenta dintre mine si tine? Pe mine ma doare direct in pula de culoare!!! Dar tie daca iti ia culoarea pisicuts sau moderator1 plangi 3 zile si 3 nopti!!! Pe de ce-ul ? pizdii(care m-a provocat si m-a jignit si injura si provoaca diferiti membri mereu) p-ala de ce nu l-ai mai banat? Pun pariu ca 90% din forum il vrea banat! @moderator1, in incheiere vreau sa-ti spun ca imi bag PULA in tine si ma pis pe tine de zdreanta ordinara ce esti!!! Daca ai coaie in tine, nu stergi ce am scris Ps: daca ma bana Pisicuts nu ma suparam. E forumul lui si face ce vrea pula lui cu el! M-a deranjat ca m-ai banat tu bai moderatorul pizdii!! @Pisicuts, da-l afara pe lacheul asta ca nu-si face bine treaba@ ceilalti, va saluta Lomeo, Mister Lomeo Acum astept banarea!! Daca nu ma banezi te injur si mai mult!!! Adios Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 @Roberto, stii care-i diferenta dintre mine si tine? Pe mine ma doare direct in pula de culoare!!!Crede-ma ca sunt mult mai multe diferente...hai ca te ignor. Tu poti? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Lomeo(nickname de cacat ),iti doresc o viata linistita,sper sa incepi sa faci dragoste cu fete(se vede ca ai nevoie si sa stii ca e destul de placut...sa faci dragoste,zic! ),apoi sper sa nu mai fii atat de irascibil(dupa ce o sa faci dragoste cu fete,gen) si sa vezi viata cu alti ochi,putin mai bulbucati!Cu respect,te saluta mama mea,iubita mea...si eu! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 @moderator1, mi-am facut contul asta(al 2-lea si ultimul) special ca sa-ti raspund Bai moderator 1, puteai sa ma avertizezi intai, si daca nu ma potoleam abia atunci ma banai permanent, intelegi? Asa era normal!! Dar pe handicapatul de Roberto ( care a injurat un membru intr-un hal fara de hal pe alt topic) de ce pula mea nu l-ai banat? @Roberto, stii care-i diferenta dintre mine si tine? Pe mine ma doare direct in pula de culoare!!! Dar tie daca iti ia culoarea pisicuts sau moderator1 plangi 3 zile si 3 nopti!!! Pe de ce-ul ? pizdii(care m-a provocat si m-a jignit si injura si provoaca diferiti membri mereu) p-ala de ce nu l-ai mai banat? Pun pariu ca 90% din forum il vrea banat! @moderator1, in incheiere vreau sa-ti spun ca imi bag PULA in tine si ma pis pe tine de zdreanta ordinara ce esti!!! Daca ai coaie in tine, nu stergi ce am scris Ps: daca ma bana Pisicuts nu ma suparam. E forumul lui si face ce vrea pula lui cu el! M-a deranjat ca m-ai banat tu bai moderatorul pizdii!! @Pisicuts, da-l afara pe lacheul asta ca nu-si face bine treaba@ ceilalti, va saluta Lomeo, Mister Lomeo Acum astept banarea!! Daca nu ma banezi te injur si mai mult!!! Adios Iti raspund eu: d-al draq ce e Mister?!? Nu mai e niciun mister pentru nimeni cat esti de ..... "domn" Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Lomeo, din punctul meu de vedere, ai comis-o cand ai fost banat. Fii si tu mai echilibrat! Cei pe care ii mentionezi nu au fost banati pentru ca ofera ceva la schimb (originalitate, inteligenta etc.) si mentin un balans intre agresivitate, caterinca si seriozitate. Nu am urmarit posturile tale dar mi-a sarit in ochi violenta ta verbala... nici macar originala.Sper sa te schimbi in bine, pentru ca ai potential. Numa' bine! LE: sunt de acord cu tine ca era corect sa fi primit avertisment intai Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Exact...Lomeo Vezi cazul meu... De exemplu..eu pot sa zic : "Fuckface mother fucker pula pizda gaoaza sperma smarcaz sloboz pe fata , sa-mi tarasc pula pe coliva ma-sii lui X si sa ma fut in ea sa-mi sara coaiele din bomboana-n bomboana" , cacat pe fata amestecat cu pishat pana iese diaree", uhm...sa moara X in pula de cal" , uhm...si plm..ce-o mai fi .. Tot simpatic sunt! Zic si eu! P.S Daca ma intrebi pe mine, nu stiu dupa ce criterii se baneaza exact aici , in special banarile facute de moderator1 dar na. P.S 2 Ma astept sa fiu si eu banat...nu cred ca citeste indeajuns sa-si dea seama daca am zis la mishto sau nu! Parerea mea! Link spre comentariu
Lomeo 2 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Hai ba moderatorul 1 pizdii, nu ma mai banezi? Bagati-as pula in gat!!! Pisicuts e baiat bun, dar tu esti o zdreanta, un lacheu ordinar! Banezi fara sa atentionezi, futu te-n gura sa te fut!! @de ce?, aseara i-am dat muie lu ma-ta gratis! (ca sunt barbat bine) @Sorina, imi e mila de tactu. Saracul de el nu stie ca a crescut o curva pe care o fute tot Bucurestiul pt 100 de leiAstept sa ma banezi moderatorul pulii mele! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Mama a zis ca esti un putoi cu pula mica...a zis ca ti-a zis ,"pai si ce sa fac cu rama asta,sa prind pestii?" Link spre comentariu
BEBBE Reputație: 133 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0yTUBWyNF_8 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Hai ba moderatorul 1 pizdii, nu ma mai banezi? Bagati-as pula in gat!!! Pisicuts e baiat bun, dar tu esti o zdreanta, un lacheu ordinar! Banezi fara sa atentionezi, futu te-n gura sa te fut!! @de ce?, aseara i-am dat muie lu ma-ta gratis! (ca sunt barbat bine) @Sorina, imi e mila de tactu. Saracul de el nu stie ca a crescut o curva pe care o fute tot Bucurestiul pt 100 de leiAstept sa ma banezi moderatorul pulii mele! Dar tu cine te crezi "mister" de ceri atat de inversunat banarea?!? Ai impresia ca aici este dupa cum vrei tu?!? Ete ca acum nu mai vrem noi sa fii banat Nu ne mai suporti?!? Log the fuck off si lasa-ne! 1 Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Aolo unde s-a ajuns...Trist!Sa revenim la ganduri mai bune La Multi Ani Sorina. Nu stiu daca am scris cu intarziere sau prea devreme. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Aolo unde s-a ajuns...Trist!Sa revenim la ganduri mai bune (...) Ideea in sine nu-i de lepadat; s-ar putea aplica la majoritatea activitatii de pe forum din ultimele zile, nu doar la acest thread... 1 Link spre comentariu
Lomeo 2 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2014 @Moderator 1, (care baneaza fara avertisment), lacheule, bagati- as pula in gat!!! Eu inca astept banarea Pe de ce-ul? pizdii care injura toata ziua de ce pula mea nu-l banezi odata? (fi corect , futu-te-n gura sa te fut!!! ) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Lomeo, chiar daca o-i avea tu dreptate, nu crezi ca ar trebui totusi sa mai pui frana la limbajul acesta? Mai injura omul cateodata, se mai poate eventual trece cu vederea, da practice, pe acest topic, nu faci decat sa injuri non-stop. Te rog mult, gaseste o modalitate mai civilizata!Multumesc! O seara buna iti doresc! 2 7 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 12, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Lomeo, caine rau Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Nu nu, Lomeo caine....duru' Xoxo, una cu sapunul Duru nu stii? Pentru Lomeo, te roooooog!!! Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 12, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 12, 2014 pai sorina, nu stiu daca ai observat, dar ala e un caine mic care se chinuie sa fie rau Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2014 pai sorina, nu stiu daca ai observat, dar ala e un caine mic care se chinuie sa fie rau http://heelssocialinnovation.com/olivia91711/grumpy-cat-meme-not-funny-i19.jpg Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Nu nu, Lomeo caine....duru' Xoxo, una cu sapunul Duru nu stii? Pentru Lomeo, te roooooog!!! sapunul duru, face fata precum curul sau cumparati sapunul duru, care spala bine curul! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Up!http://nimfomane.com/forum/topic/4858-delya-0762504085-mall-vitanlanga-phd/page-21?do=findComment&comment=380502 =)) Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Up!PoamaRosie, VasilePoamaRosie is back! Lomeo a dat-o-n bara cu pricing-ul si a fost banat de vreo 3 ori. Vasilica se tine tare: http://nimfomane.com/forum/topic/34404-curvele-isi-modereaza-singure-topicul/Ce tupeu au curvele astea, domle Link spre comentariu
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 X2Up! unii mai rautaciosi ar putea interpreta demersul venit tocmai din partea ta Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Si cam unde si cat de tare crezi ca m-ar durea pe mine de interpretarea "unora"? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum