Sari la conținut

Sefii Departamentului de Pricing, respectiv al Politiei Recenziilor...pozitive

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Sunt permise contrele intre membrii la fel ca si caterinca, pe care toti o iubim dealtfel dar tu ai depasit limita bunului simt ..... Ai primit vacanta permanenta acum.

@moderator1, mi-am facut contul asta(al 2-lea si ultimul) special ca sa-ti raspund  :)

Bai moderator 1, puteai  sa ma avertizezi intai, si daca nu ma potoleam abia atunci ma banai permanent, intelegi? Asa era normal!!

Dar pe handicapatul de Roberto ( care a injurat  un membru  intr-un hal fara de hal pe alt topic) de ce pula mea nu l-ai banat?  @Roberto, stii care-i diferenta dintre mine si tine? Pe mine ma doare  direct in pula de culoare!!! Dar tie daca iti ia culoarea pisicuts sau moderator1 plangi 3 zile si 3 nopti!!!

Pe de ce-ul ? pizdii(care m-a provocat si m-a jignit si injura si provoaca diferiti membri mereu) p-ala de ce nu l-ai mai banat?  Pun pariu ca 90% din forum il vrea banat!

@moderator1, in incheiere vreau sa-ti spun ca imi bag PULA in tine si ma pis pe tine de zdreanta ordinara ce esti!!! Daca ai coaie in tine, nu stergi ce am scris

Ps: daca ma bana Pisicuts nu ma suparam. E forumul lui si face ce vrea pula lui cu el! M-a deranjat ca m-ai banat tu bai moderatorul pizdii!!

@Pisicuts, da-l afara pe lacheul asta ca nu-si face bine treaba

@ ceilalti, va saluta Lomeo, Mister Lomeo  :)

Acum astept banarea!! Daca nu ma banezi te injur si mai mult!!! Adios

Link spre comentariu

Lomeo(nickname de cacat :) ),iti doresc o viata linistita,sper sa incepi sa faci dragoste cu fete(se vede ca ai nevoie si sa stii ca e destul de placut...sa faci dragoste,zic! :) ),apoi sper sa nu mai fii atat de irascibil(dupa ce o sa faci dragoste cu fete,gen) si sa vezi viata cu alti ochi,putin mai bulbucati!

Cu respect,te saluta mama mea,iubita mea...si eu!:)

Link spre comentariu

@moderator1, mi-am facut contul asta(al 2-lea si ultimul) special ca sa-ti raspund  :)

Bai moderator 1, puteai  sa ma avertizezi intai, si daca nu ma potoleam abia atunci ma banai permanent, intelegi? Asa era normal!!

Dar pe handicapatul de Roberto ( care a injurat  un membru  intr-un hal fara de hal pe alt topic) de ce pula mea nu l-ai banat?  @Roberto, stii care-i diferenta dintre mine si tine? Pe mine ma doare  direct in pula de culoare!!! Dar tie daca iti ia culoarea pisicuts sau moderator1 plangi 3 zile si 3 nopti!!!

Pe de ce-ul ? pizdii(care m-a provocat si m-a jignit si injura si provoaca diferiti membri mereu) p-ala de ce nu l-ai mai banat?  Pun pariu ca 90% din forum il vrea banat!

@moderator1, in incheiere vreau sa-ti spun ca imi bag PULA in tine si ma pis pe tine de zdreanta ordinara ce esti!!! Daca ai coaie in tine, nu stergi ce am scris

Ps: daca ma bana Pisicuts nu ma suparam. E forumul lui si face ce vrea pula lui cu el! M-a deranjat ca m-ai banat tu bai moderatorul pizdii!!

@Pisicuts, da-l afara pe lacheul asta ca nu-si face bine treaba

@ ceilalti, va saluta Lomeo, Mister Lomeo  :)

Acum astept banarea!! Daca nu ma banezi te injur si mai mult!!! Adios

Iti raspund eu: d-al draq ce e =))

Mister?!? Nu mai e niciun mister pentru nimeni cat esti de ..... "domn"  :no2 

Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Lomeo, din punctul meu de vedere, ai comis-o cand ai fost banat. 

Fii si tu mai echilibrat! Cei pe care ii mentionezi nu au fost banati pentru ca ofera ceva la schimb (originalitate, inteligenta etc.) si mentin un balans intre agresivitate, caterinca si seriozitate. Nu am urmarit posturile tale dar mi-a sarit in ochi violenta ta verbala... nici macar originala.

Sper sa te schimbi in bine, pentru ca ai potential.

Numa' bine!

LE: sunt de acord cu tine ca era corect sa fi primit avertisment intai

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Exact...Lomeo

Vezi cazul meu...

De exemplu..eu pot sa zic :

"Fuckface mother fucker pula pizda gaoaza sperma smarcaz sloboz pe fata , sa-mi tarasc pula pe coliva ma-sii lui X si sa ma fut in ea sa-mi sara coaiele din bomboana-n bomboana" , cacat pe fata amestecat cu pishat pana iese diaree", uhm...sa moara X in pula de cal" , uhm...si plm..ce-o mai fi ..

Tot simpatic sunt! 

Zic si eu! 

P.S Daca ma intrebi pe mine, nu stiu dupa ce criterii se baneaza exact aici , in special banarile facute de moderator1 dar na. 

P.S 2 Ma astept sa fiu si eu banat...nu cred ca citeste indeajuns sa-si dea seama daca am zis la mishto sau nu!

Parerea mea! 

Link spre comentariu

Hai ba moderatorul 1 pizdii, nu ma mai banezi? Bagati-as pula in gat!!!

Pisicuts e baiat bun, dar tu esti o zdreanta, un lacheu ordinar! Banezi fara sa atentionezi, futu te-n gura sa te fut!!

@de ce?, aseara i-am dat muie lu ma-ta gratis! (ca sunt barbat bine) :)

@Sorina, imi  e mila de tactu. Saracul de el nu stie ca a crescut o curva pe care o fute tot Bucurestiul pt 100 de lei

Astept sa ma banezi  moderatorul pulii mele!

Link spre comentariu

Hai ba moderatorul 1 pizdii, nu ma mai banezi? Bagati-as pula in gat!!!

Pisicuts e baiat bun, dar tu esti o zdreanta, un lacheu ordinar! Banezi fara sa atentionezi, futu te-n gura sa te fut!!

@de ce?, aseara i-am dat muie lu ma-ta gratis! (ca sunt barbat bine) :)

@Sorina, imi  e mila de tactu. Saracul de el nu stie ca a crescut o curva pe care o fute tot Bucurestiul pt 100 de lei

Astept sa ma banezi  moderatorul pulii mele!

Dar tu cine te crezi "mister" de ceri atat de inversunat banarea?!? Ai impresia ca aici este dupa cum vrei tu?!? Ete ca acum nu mai vrem noi sa fii banat =))

Nu ne mai suporti?!? Log the fuck off si lasa-ne! 

:chainsaw

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Aolo unde s-a ajuns...Trist!

Sa revenim la ganduri mai bune (...)

Ideea in sine nu-i de lepadat; s-ar putea aplica la majoritatea activitatii de pe forum din ultimele zile, nu doar la acest thread... :)

• Like 1
Link spre comentariu

@Moderator 1, (care baneaza fara avertisment), lacheule, bagati- as pula  in gat!!!  Eu inca astept banarea

Pe de ce-ul? pizdii care injura  toata ziua de ce pula mea nu-l banezi odata? (fi corect , futu-te-n gura sa te fut!!!  )

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Lomeo, chiar daca o-i avea tu dreptate, nu crezi ca ar trebui totusi sa mai pui frana la limbajul acesta? Mai injura omul cateodata, se mai poate eventual trece cu vederea, da practice, pe acest topic, nu faci decat sa injuri non-stop. Te rog mult, gaseste o modalitate mai civilizata!

Multumesc!

O seara buna iti doresc!

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...