Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Postări Recomandate

Postat

Mai povestesc, mai adaug lucruri. Locația tot lângă Mall București, curat, deși simplu, fără prea multe complicații. E pat bun, baie mare, apă de gură disponibilă, nu lipsește nimic din logistică.

După prima vizită am rămas cu gândul la păsărica ei. De vis este, așa că de visat, o visam. Așadar m-am dus din nou, să transform visul în realitate. M-a antrenat ea cu niște oral, să-mi crească cheful și mai mult, dacă mai era posibil. Apoi ne-am pus în 69 și mi-am făcut damblaua. Dar asta sună ca și cum ar fi fost scurt, ceea ce nu e în concordanță cu realitatea. Mi-am făcut damblaaaaaaaaaauuuuuuaaaaa! Nu-mi place alcoolul, nu le am cu esența de prune, dar m-am amețit bine cu zeamă de Raisă. Asta vreau oricând și nu-mi ajunge. Am făcut și sex. Eram așa de excitat că am terminat repejor, ca un junior. Am fost amândoi, pe rând, la duș.

Fac și o pauză în relatare să mai întăresc cât de mult îmi place că este epilată peste tot. Când o văd îmi scapără ochii 🤩 dar păstrez aparențele de om cumpătat.

Mi-a spus că putem face două finalizări; super! I-am spus să vină să stea pe fața mea, că doar na, nu mă mai satur. Mi-am dat cu lubrifiant pe pulă și mi-am făcut o labă măreață, în timp ce mă înecam în pizdă. A fost splendid!

350/h

Și deoarece n-am apucat să scriu chiar atunci, am mai efectuat încă o vizită pe care o relatez foarte succint.

De această dată am făcut sex mai mult. Mă rog, nu chiar cât îmi stă în fire, că am dorit să fiu rezonabil. Dar am terminat tot cu pizda pe față, că de la asta nu mă pot abține 😛.

Tot 350/h

• Like 5
  • Haha 2
  • Inimioara 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Servicii pe care le ofer sunt : 

Sex normal protejat

Oral protejat / neprotejat in functie de igiena (fara par, mirosuri, scurgeri abundente)

Preludiu

Atingeri

Saruturi corporale

Cunni/69/ Anni pasiv

Masaj de relaxare

Finalizare corporala (exceptand zona intima)

Extra:💰

dus impreuna - 50 💰

Nu ofer GFE 

Nu fac FK si anal ‼️

Nu accept persoane peste 48 ani 

Nu accept persoane in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, cu bile sau alte accesorii

Dușul este OBLIGATORIU, baia fiind dotată cu gel de duș pentru bărbați, deodorant pentru bărbați, apă de gură și prosop curat de aceea vă rog și doresc să nu tratați superficial acest aspect. 😇

200💰 - 30 minute (o fin)

350💰 - 60 minute ( 2 fin) 

Contact doar pe whatsapp! Va pup! 💋 

Postat

Bună! 💋

Disponibilitate astăzi 17:30-20:30! 😇

Va pup ! 😙 

• Like 1
  • Inimioara 4
Postat
La 18.11.2025 la 19:28, curios11 a spus:

Mai povestesc, mai adaug lucruri. Locația tot lângă Mall București, curat, deși simplu, fără prea multe complicații. E pat bun, baie mare, apă de gură disponibilă, nu lipsește nimic din logistică.

După prima vizită am rămas cu gândul la păsărica ei. De vis este, așa că de visat, o visam. Așadar m-am dus din nou, să transform visul în realitate. M-a antrenat ea cu niște oral, să-mi crească cheful și mai mult, dacă mai era posibil. Apoi ne-am pus în 69 și mi-am făcut damblaua. Dar asta sună ca și cum ar fi fost scurt, ceea ce nu e în concordanță cu realitatea. Mi-am făcut damblaaaaaaaaaauuuuuuaaaaa! Nu-mi place alcoolul, nu le am cu esența de prune, dar m-am amețit bine cu zeamă de Raisă. Asta vreau oricând și nu-mi ajunge. Am făcut și sex. Eram așa de excitat că am terminat repejor, ca un junior. Am fost amândoi, pe rând, la duș.

Fac și o pauză în relatare să mai întăresc cât de mult îmi place că este epilată peste tot. Când o văd îmi scapără ochii 🤩 dar păstrez aparențele de om cumpătat.

Mi-a spus că putem face două finalizări; super! I-am spus să vină să stea pe fața mea, că doar na, nu mă mai satur. Mi-am dat cu lubrifiant pe pulă și mi-am făcut o labă măreață, în timp ce mă înecam în pizdă. A fost splendid!

350/h

Și deoarece n-am apucat să scriu chiar atunci, am mai efectuat încă o vizită pe care o relatez foarte succint.

De această dată am făcut sex mai mult. Mă rog, nu chiar cât îmi stă în fire, că am dorit să fiu rezonabil. Dar am terminat tot cu pizda pe față, că de la asta nu mă pot abține 😛.

Tot 350/h

Multumesc frumos pentru recenzie!😋 Te pup!😘 

• Inimioara 1
Postat

Bună tuturor ! 🩷🌦️

Disponibila de la 16:00 la 21:00 ! 🕘 

Va pup ! 😘 

Servicii pe care le ofer sunt : 

Sex normal protejat

Oral protejat / neprotejat in functie de igiena (fara par, mirosuri, scurgeri abundente)

Preludiu

Atingeri

Saruturi corporale

Cunni/69/ Anni pasiv

Masaj de relaxare

Extra:

💰

dus impreuna - 50 💰

Nu ofer GFE 

Nu fac FK si anal ‼️

Nu accept persoane in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, cu bile sau alte accesorii

Dușul este OBLIGATORIU, baia fiind dotată cu gel de duș pentru bărbați, deodorant pentru bărbați, apă de gură și prosop curat de aceea vă rog și doresc să nu tratați superficial acest aspect. 😇

200💰 - 30 minute (o fin)

350💰 - 60 minute ( 2 fin) 

Contact doar pe whatsapp! Va pup! 💋 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună ! 🙈

Disponibila pentru programări până la 21:00! 🤍

Va pup ! 💋 

• Inimioara 1
Postat

Servicii:

Sex normal protejat

Preludiu

Atingeri

Saruturi corporale

Cunni/69/ Anni pasiv

Masaj de relaxare

Extra:

dus impreuna - 50 

Nu ofer GFE 

Nu fac FK si anal ‼️

Nu accept persoane in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, cu bile sau alte accesorii

Dușul este OBLIGATORIU, baia fiind dotată cu gel de duș pentru bărbați, deodorant pentru bărbați, apă de gură și prosop curat de aceea vă rog și doresc să nu tratați superficial acest aspect.

60 minute - 350💸

30 minute - 200 💸

• Inimioara 5
Postat

Bună tuturor ! 🤗

Intervale disponibile: 

🦋15:00-16:00🦋

🦋16:40-19:00🦋

Va pup ! 😙 

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

M-am revăzut azi cu frumoasa Raisa, pot spune că și la a nu mai știu câta vizită este mereu la fel de atentă la dorințele mele, de un bun simț desăvârșit, mereu preocupată să plec de la ea cât mai satisfăcut. Este una din fetele pe care îmi face o plăcere deosebită să o vizitez ori de câte ori este în București. 

@Raisa06r ești o fată super! 🌹💗

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 6 ore, Crissandre77 a spus:

M-am revăzut azi cu frumoasa Raisa, pot spune că și la a nu mai știu câta vizită este mereu la fel de atentă la dorințele mele, de un bun simț desăvârșit, mereu preocupată să plec de la ea cât mai satisfăcut. Este una din fetele pe care îmi face o plăcere deosebită să o vizitez ori de câte ori este în București. 

Da …și eu am fost azi; am re-revenit și mențin cele menționate anterior!

Cam greu cu accesul în imobil, Nu?

interfon defect 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 6 ore, Crissandre77 a spus:

Bună! Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vorbele frumoase! Te pup și te aștept oricând cu mare drag! 🤗🥰

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, 7uuupp a spus:

interfon defect 

Heeei! Mulțumesc frumos! Te aștept oricând cu mare drag! 💋❤️

O să schimb locația curând ca să eliminăm problema cu interfonul ! 😅

• Inimioara 1
Postat
Acum 31 minute, Raisa06r a spus:

Heeei! Mulțumesc frumos! Te aștept oricând cu mare drag! 💋❤️

O să schimb locația curând ca să eliminăm problema cu interfonul ! 😅

Nu m-a deranjat accesul …noroc ca am găsit înăuntru o fată drăguță, cu bun simț …7 ani de acasă …multe aspecte pentru care voi reveni.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
54 minutes ago, 7uuupp said:

interfon defect 

A coborât super repede să-mi dea drumul în bloc, nici un minut n-am așteptat, de apreciat 😇

• Like 1
Postat

Îi-am scris de mai multe ori. Nu mi-a răspuns pozitiv niciodată. Doar zice că are full azi și nu acceptă programări de o zi pe altă. A vorbit puțin obraznic cu mine.

Mai merită să încerc, sau e bătaie de joc?

Postat
Acum 8 minute, tanchist a spus:

Îi-am scris de mai multe ori. Nu mi-a răspuns pozitiv niciodată. Doar zice că are full azi și nu acceptă programări de o zi pe altă. A vorbit puțin obraznic cu mine.

Salut! 
Tu faci ce crezi; nu știu ce conversații ai avut cu Raisa dar te asigur ca este printre foarte puținele fete care au bun simț din acela nativ, caracter frumos …

Posibil ca nu a avut timp liber sau poate exprimarea ta nu a fost înțeleasă bine sau a fost înțeleasă să zică NU!

Daca nu se poate …mergi mai departe; obsesia nu ajută niciodată.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 3 ore, tanchist a spus:

Este evident că are o atitudine favorabilă cu cei pe care deja i-a cunoscut 

Pentru  necunoscuți nu se obosește sa facă eforturi 

În ziua respectivă îi scriem fix în intervalul menționat de ea să îi scriem 10 - 11, și nu există locuri,  vrem să facem programare pentru următoarea zi, nu se lucrează cu programare de pe o zi pe alta, evident 

😂

E ridicol 

Evident că se mulțumește cu persoanele cunoscute și pentru restul nu are chef de vreun efort 

Asta e treaba acum

Nu e bătaie de joc cum spui tu, dar nici nu e fair play cum face ea,  să nu fie deloc deschisă la clienți noi , pentru că dacă într-adevăr începe la 10..... și deja e full la 10:05 , înseamnă că majoritatea Programarilor au fost făcute fix cu 1 zi înainte... 

Dar viața  în sine   nu e fair-play,  deci asta e

Probabil că trebuie să te mulezi fix pe intervalul pe care îl vrea ea, altfel nu face nici un compromis 

Postat

Bună! 

Indisponibila! Voi anunța aici când revin.

Va pup! 💋 

Postat

Bunaa! ☃️🤍

Disponibila pana la 21:00! 🕘 

Va pup !💋 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.