Sari la conținut

Pisicuts de ce permiti conturi multiple

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

@Marius:

Este adevarat ce spui tu despre cetatenii turmentati care devin slobozi la gura, dar eu nu cu ei am treaba...eu am "treaba" cu cetatenii neturmentati care devin slobozi la gura pur si simplu....si nu numai atat, devin slobozi la gura si vorbesc tocmai de .... prieteni. Si culmea stii care este?!?! Ca vorbesc neintrebati =))

Eu am "treaba" cu cei care sunt perfect constienti ca sunt sifoane, care stiu din secunda 1 in care au deschis pliscul de turnator, cat sunt de ..... devotati  :slap2

Avem multe exemple p-aici, oameni onorabili...bleah!!!

@Angel : vezi ca in "the other side of the moon" se fac invitatii la greu, cica vor sa stranga 50 oameni...lasa-ne pe noi, go there!!! Cred ca te vei regasi perfect....in acel amalgam de ....corectitudine  :laugh2

Din culise: last time din 50 persoane invitate, au raspuns cu prezenta 2. Bun asa! Hai Angel, cu tine 3!!

• Oras:caelum et infernus
Postat

@Marius:

Este adevarat ce spui tu despre cetatenii turmentati care devin slobozi la gura, dar eu nu cu ei am treaba...eu am "treaba" cu cetatenii neturmentati care devin slobozi la gura pur si simplu....si nu numai atat, devin slobozi la gura si vorbesc tocmai de .... prieteni. Si culmea stii care este?!?! Ca vorbesc neintrebati =))

Eu am "treaba" cu cei care sunt perfect constienti ca sunt sifoane, care stiu din secunda 1 in care au deschis pliscul de turnator, cat sunt de ..... devotati  :slap2

@Angel : vezi ca in "the other side of the moon" se fac invitatii la greu, cica vor sa stranga 50 oameni...lasa-ne pe noi, go there!!! Cred ca te vei regasi perfect....in acel amalgam de ....corectitudine  :laugh2

Din culise: last time din 50 persoane invitate, au raspuns cu prezenta 2. Bun asa! Hai Angel, cu tine 3!!

Bre ai citit ce-am scris? 

De unde ai tras tu concluzia ca as vrea sa vin la voi, sau la ceilalti(care or mai fi si aia) in momentul de fata. 

Am zis ca mi-a trecut prin cap odata...si atat! Dupa care am citit ce s-a scris pe aici si m-am trezit la realitate. 

Postat

Esti incredibil, exact asta ascultam....ba da, asa era, dar nu am vrut sa spun "dark", asteptam dovezile ;)

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

@Marius:

In general, pe parcursul vietii, omul da peste o cantitate formidabila de informatie care ar putea sa faca rau sau sa creeze inconveniente altora. Cum decide sa le manage-uiasca, este partea a doua.... Tu pare-se ca detii printre multi masculi o putere straveche: puterea pasaricii, care-i face cam pe multi slobozi la gura - dupa cum spui tu, cu informatii care li s-au dat pe incredere, lucru extrem de penibil. Faptul ca tu prepetuezi informatia, las la latitudinea ta sa consideri daca este ok sau nu.

Cred totusi ca in asemenea conditii, intalnirile se vor transforma in sedinte de meditatie (poate il inviti si de ananda), pentru a fi sigura intimitatea conversatiei...

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Esti incredibil, exact asta ascultam....

Multi ar zice ca preferi alta melodie, de pe acelasi album :D

• Like 1
Postat

@Marius: esti baiat destept, nu am dubii in privinta asta. Exista zeci de oameni care ma viziteaza si care gasesc atatea subiecte placute si interesante de discutie....le sorb cuvintele, regret cand trebuie sa plece si NU, nu ma refer la niciun "joist" si nici la "baby"  :no2  ma refer la oameni ... eu NU vreau sa stiu cine esti de pe forum, eu NU vreau sa vorbesc despre forum am spus asta raspicat de la inceput....este mai frumos asa, o spun din experienta proprie..

Ce parere sa-mi fac eu de sifoane?? Sa las si alte femei sa descopere singure cu cine stau de vorba, cu ce fel de oameni, cu ce fel de useri?!?! Este ceva in mine ce NU ma lasa. 

Mi se umfla vena la gat ori de cate ori aud de fete umilite de cate un ... neica nimeni!!!! NU mai pot sa tac, refuz sa ma tac!

FETELOR DESCHIDETI OCHI, repet, TARA GEME!!!!

@Trifazic: melodia mea preferata de la Pink Floyd este "the post war dream" de pe albumul "The final cut"....

https://www.youtube.com/watch?v=dXEMncRh8r0

Postat

Bre...lasati-o pe Sorina...

A deschis Adela topic la DG ...

Toata lumea acolo...

Repede!

Postat

Nu tii deloc pasul  :no2  

Let me help you:

Pledoaria de mai sus este introducerea pentru "cazul" urmator ;)

• Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

Pledoaria de mai sus este introducerea pentru "cazul" urmator ;)

Pai hai,da-ti drumu` :) Dar deschide alt toping,sa nu incurcam borcanele ;) Merci!

Plm,ma plictisesc :slap2

Postat

Ca tot scriem de pledoarii si dezvaluri "de foc":

Respect absolut toate fetele care se fut pe bani... respect si caracterul infect al unora,strategiile lor de marketing,balariile pe care uneori le debiteaza,etcetcetc...le respect pentru ca au viata si pentru ca au dreptul sa faca absolut ce vor ele...tot ce vor pizdele lor! :)

Nu respect un singur lucru...ca toate povestiti(din alea care vor sa povesteasca) despre intamplarile "urate" la care ati asistat de-a lungul carierei voastre.. mirosul ala de floci imbinat cu miros de cacat...inseamna ca nu va respectati pe voi insiva si asta de ce?DIN CAUZA BANILOR!

Eu unul nu vad nici o scuza pentru care ati facut/faceti asta...chiar daca "ala" se duce la baie si se spala...e primul contact fetelor...TIPUL MIROSEA A HANDEL!!!

Concluzia este urmatoare:care este concluzia? :)

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Si cum ramane cu acuzatiile de folosire a aceluiasi numar de telefon si al aceluiasi numar la masina ? Ca la IP-uri se poate fofila cineva, dar ma indoiesc ca masina o schimba ca pe ciorapi.

masina am depistat-o eu ,in bucuresti , va asigur ca pozele sint reale si nemodificate.

post-58400-0-28864900-1397056057_thumb.jpg

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Cauciucul dreapta fatza este prea umflat, are 3,2 atm in loc de 3.0 atm.

Aveti grija alta data sa umflati rotile corect.

Plus ca, la o verificare "la ochi"nu corespunde nici culoarea trecuta in talon cu cea reala.:)))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si i-a expirat si trusa medicala :laugh2

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ce sa mai vorbim despre certificatul pentru capacelele ventilelor de la roti...

• Oras:Romania
Postat

Salutare. Nue putin mai mult decat ar trebui3,2 atm la cauciucuri?

Postat

Si cum iti da moderatorii vip member sau platinum ? Trebuie sa faci ceva? Daca inpartasesc experiente la curve mult ca la regulemant nu scrie . Stima salut.

Postat

Iti da moderatorii, iti da... :slap2

Postat

Salutare. Nue putin mai mult decat ar trebui3,2 atm la cauciucuri?

Pentru utilitare cu C-uri, nu neaparat...

Si cum iti da moderatorii vip member sau platinum ? Trebuie sa faci ceva? Daca inpartasesc experiente la curve mult ca la regulemant nu scrie . Stima salut.

... ... keep up the pace, esti pe calea cea buna :)

Postat

Multam. Asta am citit dar cum iti da si ce trebuie sa faci?

Salut

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...