Sari la conținut

Singuratatea imbolnaveste!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Viata fara dragoste este de fapt comparabila cu existenta unei flori fara apa.Acea splendoare a florii se vestejeste rapid,lasand in urma niste resturi care se arunca la gunoi.Normal,singuratatea este o fuga de dragoste si de prietenie si prin izolare,fugi de viata adevarata..."Omul nu moare,ci se omoara"-Seneca-

• Like 6
Reputație: 9109
Postat

Yka, esti Ananda, varianta feminina si cu finalizare.

Spre deosebire de tine,altii/altele gandesc astfel despre mine,iti respect parerea,...Dau un exemplu(cu privire la titlu ales)-Dinozauru-este unul de-al nostru,va amintiti de el?ii sunteti alaturi?daca el se izoleaza,noi ar trebui sa il determinam sa lupte,...Ce zici dragul meu am dreptate?suntem buni doar sanatosi?...eu nici macar nu il cunosc personal,....

• Like 5
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Viata fara dragoste este de fapt comparabila cu existenta unei flori fara apa.Acea splendoare a florii se vestejeste rapid,lasand in urma niste resturi care se arunca la gunoi.Normal,singuratatea este o fuga de dragoste si de prietenie si prin izolare,fugi de viata adevarata..."Omul nu moare,ci se omoara"-Seneca-

Dar daca ne simtim singuri......in doi?

Se va putea spune cine fuge de dragoste?

De prietenie....de viata adevarata...

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

YKA,daca stii ceva despre Dinozaurul,fii buna si impartaseste cu noi. Si eu am observat ca nu prea mai intra. :(

• Like 3
Postat

Dar daca ne simtim singuri......in doi?

Se va putea spune cine fuge de dragoste?

De prietenie....de viata adevarata...

Acolo e de vina cine rabda,si cat va putea rabda?si pentru ce?daca simti ca esti singur intr-o relatie/casatorie/concubinaj-fa ceva pentru a repara daca se mai poate si intrevezi sanse pentru salvare-aici toti ne gandim la copii,..ei conteaza.

• Like 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Asa cum a marturisit public chiar dumnealui, amicul @Dino a suferit o complicata operatie, cauzata de o boala grava, care presupune o lunga si dificila convalescenta.

• Like 3
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Abia acum înţeleg de ce mă doare aşa de tare spatele. Ce sedentarism, birou, maşină? Neah, de la singurătate m-am îmbolnăvit.

Şi eu care credeam că în solitudine mă refac. :slap2

Postat

YKA,daca stii ceva despre Dinozaurul,fii buna si impartaseste cu noi. Si eu am observat ca nu prea mai intra. :(

Vai cu mare placere,stiu putin cat imi poate spune el,e distant si e de inteles,dar eu tot nu ma las,sunt ca raia cand cineva sufera(din pricina sanatatii),corespondez prin PM atat-ce stiu ca acest om sufera singur foarte mult.

• Like 3
Postat

Abia acum înţeleg de ce mă doare aşa de tare spatele. Ce sedentarism, birou, maşină? Neah, de la singurătate m-am îmbolnăvit.

Şi eu care credeam că în solitudine mă refac. :slap2

Ai dureri de spate,poate din cauza ca nu am avut sansa sa te intind eu,...Sincer ma dezamagesti(incepi)am o parere foarte buna,nu ma obliga sa te vad doar cu un ochi, :blushing2

Postat

YKA, nu-mi trebuie să fiu întins. Poate doar destins. Şi să ştii că eu chiar cred în beneficiile singurătăţii.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Insanatosire grabnica, sanatate maxima si viata lunga si frumoasa pt Dino. Daca sapam mai departe fara acordul lui se poate numi ca ii violam intimitatea...

Ai dureri de spate,poate din cauza ca nu am avut sansa sa te intind eu,...Sincer ma dezamagesti(incepi)am o parere foarte buna,nu ma obliga sa te vad doar cu un ochi, :blushing2

Si eu am dureri de spate. Dorm dezvelit noaptea!  Yka, ai vreun remediu sau apelez la Ananda, cel cu plantele?

• Like 1
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
Postat

Da Yka, daca stii ceva ...  si poti sa ne impartasesti... poate il putem ajuta... 

• Like 3
Postat

Da Yka, daca stii ceva ...  si poti sa ne impartasesti... poate il putem ajuta... 

lElisa nu stiu mai mult,solidaritatea noastra il poate ajuta,.. :kiss3

• Like 1
Postat

Sorry, acum am citit... Sanatate maxima pt @dinozaurul. Un etalon a ceea ce inseamna gentleman. Este intr-adevar o operatie  complicata si presupune o covalescenta lunga...Am pe cineva in familie ,cu o asemenea operatie

• Like 1
Postat

Eu nu stiu despre ce e vorba dar sanatate pentru @dinozaurul.

Nimeni nu merita sa treaca prin ceva dificil singur. Cu toate acestea, de cele mai multe ori esti singur cand se intampla ceva neplacut.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Insanatosire grabnica, sanatate maxima si viata lunga si frumoasa pt Dino. Daca sapam mai departe fara acordul lui se poate numi ca ii violam intimitatea...

Si eu am dureri de spate. Dorm dezvelit noaptea!  Yka, ai vreun remediu sau apelez la Ananda, cel cu plantele?

Nu asta e ideea de a sapa in viata lui,eu am adus in discutie un exemplu cat se poate de real,iar subiecte pe tema singuratatii sunt multiple,...cat despre durerile tale,nu am leac-noaptea dorm goala fara dureri de spate-apeleaza la muiere din cand in cand te poate acoperi,... :blushing2

• Like 1
Postat

Eu nu stiu despre ce e vorba dar sanatate pentru @dinozaurul.

Nimeni nu merita sa treaca prin ceva dificil singur. Cu toate acestea, de cele mai multe ori esti singur cand se intampla ceva neplacut.

Felicitari,un barbat cu o gandire sanatoasa si pozitiva- :kiss3

• Like 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Singuratatea, intr-adevar, imbolnaveste!

Uneori, e mai bine sa fii singur, decat sa fii inconjurat de persoane care te fac sa te simti singur!!

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Viata fara dragoste e maxima . iubirea e o chestie fabricata , o modalitate de a spala creierul maselor,  creata de societatea masono-reptiliana pentru a mentine nivelul de sclavi in societate :pope

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Pana te loveste in moalele capului...

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

"Nu ne oprim din futut atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să mai futem."

George Bernard Shawmic

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Singuratatea intr-adevar nu este chiar cea mai buna alegere, omul este un animal social... dar cateodata simtim nevoia sa ne "lingem ranile" departe de ceilalti. Cateodata suntem singuri in doi, atunci, poate e mai bine sa chiar singur.  Alteori, suntem singuri in mijlocul unui grup si tot asa....mai bine stam in grota noastra noi cu noi insine.

Dinozauru' trece sau mai bine zis a trecut prin momente grele. Am vorbit cu el, nu este singur, nu are nevoie de ajutor, dar prefer sa stea mai departe un pic de forum, fie si pentru ca fiind acasa in covalescenta, nu prea are loc de radar.

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Singuratatea, intr-adevar, imbolnaveste!

Uneori, e mai bine sa fii singur, decat sa fii inconjurat de persoane care te fac sa te simti singur!!

Singuratatea,stresul,depresia,nefericirea,afecteaza profund atat barbatii(chiar si pe forum,din postari vad foarte multi barbati singuri)cat si femeile(suntem foarte multe care am luat decizia singuratatii)iar in timp amprenta lasa urme mari asupra sanatatii.

• Like 4

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Pana si un cactus infloreste pentru ca ce nu te omoara, te intareste... 

Multa sanatate, Dino!  :kiss3

:hug1

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...