Sari la conținut

nu inteleg de ce faceti astia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

buna ziua la toata lumea

stateam si citeam pe forum recenziile de la diferite fete si ma intrebam de ce anumiti tampiti se termina in gurita fetelor mai ales cand sunt alti clienti care cauta gfe ridicat si le saruta si le alinta !!!!!!!! de ce va place sa terminati in gura lor pe mine ma depaseste total sa inteleg

mai duce-ti-va in pula mea de degenerati

atata am avut pe suflet sa va spun domnilor

• Like 3
Postat

Hai ca ai fost funny :D

Uite asa am aflat ca Alexei nu-i place CIM-ul...

Si inca ceva...cuidata asemanarea de username, respectiv baiatu007 si Alexa007. Oricum, marfa username-ul tau :slap2

P.S. Apa spala tot, bine, asta daca esti prieten cu ea ;)

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Bine ai venit pe forum baiatule.
Ne bucuram ca ti-ai deschis sufletul pe topicul acesta si ai decis sa impartasesti cu noi trairile tale.

pre_1396517247__ekgl4q0.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Va spun sincer ca nu am nici o legatura cu baiatu007. Se poate verifica acest lucru.Si eu m-am gindit de multe ori, cum unii barbati vor sa  sarute atunci cind stiu ca unul inaintea lui si-a dat drumul glorios in gurita domnisoarei, nu li se face scarba, sau  voma?!!!

Sunt femei carora le place "by default" sa terminati  in gura lor, le place gustul, le place senzatia, etc,mie nu imi place si nu voi accepta chestia asta. :rax2 

• Like 1
Postat

Va spun sincer ca nu am nici o legatura cu baiatu007. Se poate verifica acest lucru.Si eu m-am gindit de multe ori, cum unii barbati vor sa  sarute atunci cind stiu ca unul inaintea lui si-a dat drumul glorios in gurita domnisoarei, nu li se face scarba, sau  voma?!!!

Sunt femei carora le place "by default" sa terminati  in gura lor, le place gustul, le place senzatia, etc,mie nu imi place si nu voi accepta chestia asta. :rax2 

Mai duceti-va in pizda mea de degenerati. Atat am avut pe suflet sa va spun, domnilor.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Later edit : S-a mai punctat si singura  :slap2   :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:caelum et infernus
Postat

nu e ea

S-ar potrivi..oricum :)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ca sa fiu on-topic, suntem niste degenerati! Noi chiar ne stergem la fund cu mana dreapta, mana cu care si mancam, mana care uneori ne ofera si GFE. Mai mult, aceeasi mana o oferim pentru o calduroasa strangere prietenilor. Life sucks, asa-i?  :laugh2

• Like 12
  • Minus 1
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

T-ai dreak de bulanjii.

• Oras:rai
  • Oras:rai
Postat

Bai, sunteti nebuni! Doar a verificat administratorul,nu-s eu. Ce  pizduta mea vreti ma atit........

Pai, sper sa nu se supere ceilalti ca vorbesc si pt ei...dar, cred ca vrem sa inghiti.

Bafta in viata! 

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Baaaa  , nu mai mancati usturoi cand va soboziti in gura fetelor , ca le pute gura dupa aia si nu suport mirosul de usturoi  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Asta apropos de penibil si grotesc! :|

Postat

Intrebarea mai logica si mai corecta ar fi , de ce ne lasa ele sa ne dam drumu'  in gura lor ba chiar unele mai si inghit.

• Like 5
Postat

Vrei si raspuns la ea ? 

Eu as vrea ...dar din pacate cred ca nici cele care fac asta nu stiu de ce o fac...poate pentru ca da bine la profil ...si treaba asta atrage mai multi clienti.

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Alte dezvaluiri....  :laugh2

If to be smart I have to know why some people are complete imbeciles, then let me be a little stupid!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am ras in hohote azi pe forum, merci frumos!  :laugh2   :hihat

:hug1

• Like 1
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

daca tu nu te speli pe bot dupa ce iei o muje, nu insemana ca toate sunt imputite ca tine...

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...