baiatu007 Reputație: 3 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 buna ziua la toata lumeastateam si citeam pe forum recenziile de la diferite fete si ma intrebam de ce anumiti tampiti se termina in gurita fetelor mai ales cand sunt alti clienti care cauta gfe ridicat si le saruta si le alinta !!!!!!!! de ce va place sa terminati in gura lor pe mine ma depaseste total sa intelegmai duce-ti-va in pula mea de degeneratiatata am avut pe suflet sa va spun domnilor 3
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Hai ca ai fost funny Uite asa am aflat ca Alexei nu-i place CIM-ul...Si inca ceva...cuidata asemanarea de username, respectiv baiatu007 si Alexa007. Oricum, marfa username-ul tau P.S. Apa spala tot, bine, asta daca esti prieten cu ea 2
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2014 Bine ai venit pe forum baiatule.Ne bucuram ca ti-ai deschis sufletul pe topicul acesta si ai decis sa impartasesti cu noi trairile tale.
alexa007 Reputație: 66 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Va spun sincer ca nu am nici o legatura cu baiatu007. Se poate verifica acest lucru.Si eu m-am gindit de multe ori, cum unii barbati vor sa sarute atunci cind stiu ca unul inaintea lui si-a dat drumul glorios in gurita domnisoarei, nu li se face scarba, sau voma?!!! Sunt femei carora le place "by default" sa terminati in gura lor, le place gustul, le place senzatia, etc,mie nu imi place si nu voi accepta chestia asta. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Va spun sincer ca nu am nici o legatura cu baiatu007. Se poate verifica acest lucru.Si eu m-am gindit de multe ori, cum unii barbati vor sa sarute atunci cind stiu ca unul inaintea lui si-a dat drumul glorios in gurita domnisoarei, nu li se face scarba, sau voma?!!! Sunt femei carora le place "by default" sa terminati in gura lor, le place gustul, le place senzatia, etc,mie nu imi place si nu voi accepta chestia asta. Mai duceti-va in pizda mea de degenerati. Atat am avut pe suflet sa va spun, domnilor. Later edit : S-a mai punctat si singura 2
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2014 nu e ea
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 3, 2014 nu e ea S-ar potrivi..oricum
indragostitul Reputație: 672 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 3, 2014
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 nu e ea Eh nu. Nu sint ip-urile aceleasi , dar ea ea 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Aprilie 3, 2014 Ca sa fiu on-topic, suntem niste degenerati! Noi chiar ne stergem la fund cu mana dreapta, mana cu care si mancam, mana care uneori ne ofera si GFE. Mai mult, aceeasi mana o oferim pentru o calduroasa strangere prietenilor. Life sucks, asa-i? 12 1
georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Aprilie 3, 2014 T-ai dreak de bulanjii.Va spun sincer ca nu am nici o legatura cu baiatu007. Se poate verifica acest lucru.Si eu m-am gindit de multe ori, cum unii barbati vor sa sarute atunci cind stiu ca unul inaintea lui si-a dat drumul glorios in gurita domnisoarei, nu li se face scarba, sau voma?!!! Sunt femei carora le place "by default" sa terminati in gura lor, le place gustul, le place senzatia, etc,mie nu imi place si nu voi accepta chestia asta.
alexa007 Reputație: 66 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Bai, sunteti nebuni! Doar a verificat administratorul,nu-s eu. Ce pizduta mea vreti ma atit........ http://www.youtube.com/watch?v=bIBqtHQnCHc
Izzard Reputație: 76 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:rai Oras:rai Postat Aprilie 3, 2014 Bai, sunteti nebuni! Doar a verificat administratorul,nu-s eu. Ce pizduta mea vreti ma atit........Pai, sper sa nu se supere ceilalti ca vorbesc si pt ei...dar, cred ca vrem sa inghiti. Bafta in viata! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Pai, sper sa nu se supere ceilalti ca vorbesc si pt ei...dar, cred ca vrem sa inghiti. Bafta in viata!
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Baaaa , nu mai mancati usturoi cand va soboziti in gura fetelor , ca le pute gura dupa aia si nu suport mirosul de usturoi :laugh2
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 3, 2014 Asta apropos de penibil si grotesc! :|
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Intrebarea mai logica si mai corecta ar fi , de ce ne lasa ele sa ne dam drumu' in gura lor ba chiar unele mai si inghit. 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Intrebarea mai logica si mai corecta ar fi , de ce ne lasa ele sa ne dam drumu' in gura lor ba chiar unele mai si inghit. Vrei si raspuns la ea ?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Vrei si raspuns la ea ? Eu as vrea ...dar din pacate cred ca nici cele care fac asta nu stiu de ce o fac...poate pentru ca da bine la profil ...si treaba asta atrage mai multi clienti.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Alte dezvaluiri.... If to be smart I have to know why some people are complete imbeciles, then let me be a little stupid! Am ras in hohote azi pe forum, merci frumos! 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 3, 2014 Va spun sincer ca nu am nici o legatura cu baiatu007. Se poate verifica acest lucru.Si eu m-am gindit de multe ori, cum unii barbati vor sa sarute atunci cind stiu ca unul inaintea lui si-a dat drumul glorios in gurita domnisoarei, nu li se face scarba, sau voma?!!! Sunt femei carora le place "by default" sa terminati in gura lor, le place gustul, le place senzatia, etc,mie nu imi place si nu voi accepta chestia asta. daca tu nu te speli pe bot dupa ce iei o muje, nu insemana ca toate sunt imputite ca tine... 7
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Eu as vrea ...dar din pacate cred ca nici cele care fac asta nu stiu de ce o fac...poate pentru ca da bine la profil ...si treaba asta atrage mai multi clienti. Nici pomeneala. Are o mare legatura cu banda rulanta.... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum