Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI

Pai gata am rezolvat,

Locația Dristor (la gura de metrou de pe dristorului )

Iar programul de lucru este ziua,

Oricând după ora 11:00 pana seara târziu 1-2 noaptea habar nu am depinde Cum am chef . Locația este o garsoniera provizorie pana ce îmi găsesc ceva drăguță pe gustul meu.

Link spre comentariu
Buna! Programul după cum am spus va fi de la ora 11:00 - 23:00, (săptămâna asta) dar cum eu sunt cam dezorganizata cred ca îmi voi anunța programul în fiecare vineri seara pentru săptămânile ce vor urma. 

Serviciile sunt....

Sex Normal (P) Sex Oral (P/NP) și Sex Anal. ATENTIE va rog nu începeți iar cu aberațiile  sexul Anal îl practic doar în funcție de dimensiune. ANALUL NU ESTE NICI EXTRA DAR NICI INCLUS ÎN PREȚ! 

Deci este o OPȚIUNE de care vor beneficia cei care se încadrează în cerințe! 

Tarifele sunt aceleasi....   250 RON ora

150 Finalizarea

P.S.  am revenit după o perioada de timp cu idei noi și de ce nu pe un alt sistem de operare :P

dar asta ramane de vazut, mai intai va trebui sa imi gasesc o locatie stabila pe care sa o amenajez respectand toate normele unei astfel de locatii :) 

oricum am multe idei ciudate pe care le voi pune in aplicare, dar mai intai va trebui sa ma organizez putin  ;) 
Link spre comentariu

Bagi și niște analize recente sau mergem pe încredere?

Nu zici rău, uite o sa ma conformez și o sa merg, nu promit ca mâine ca deja m-am trezit târziu.. dar poimâine sigur o sa merg, și o sa le postez :*

• Like 2
Link spre comentariu

buna!

dupa cum am spus ca imi voi anunta  programul meu pentru sptamana viitoare va fi de la 10:00 - 22:00 luni-sambata

apropos...  mi-am tras o locatie super draguta, se afla intre Budapesta si tineretului (langa shaormeria Dristor) 

aaaa era sa uit legat de analize nu le-am facut astazi pentru ca am gasit o promotie sa mi-le fac de la A-Z  la 185 lei in loc de 480, nu sunt zgarcita dar totusi o reducere de 295 lei e ceva :)  

asta seara ma gasiti pana tarziu 3-4 dimineata. 

alcoolul :cocktail  &  tigarile  :bad sunt din partea casei !  :* :P

Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

aaaa era sa uit legat de analize nu le-am facut astazi pentru ca am gasit o promotie sa mi-le fac de la A-Z  la 185 lei in loc de 480, nu sunt zgarcita dar totusi o reducere de 295 lei e ceva :)

ma primesti la un futai la 100 lei in loc de 250? nu sunt zgarcit dar totusi o reducere de 150 de lei e ceva

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Irina , o lamurire daca se poate . Pe pagina precedenta , ai scris : totul protejat fara exceptie , pe aceasta pagina ai mentionat ca oralul poate fi protejat/ neprotejat . Cum este pana la urma ? FK exista in oferta ? Multumesc frumos anticipat pt lamuriri .

• Like 4
Link spre comentariu

Irina , o lamurire daca se poate . Pe pagina precedenta , ai scris : totul protejat fara exceptie , pe aceasta pagina ai mentionat ca oralul poate fi protejat/ neprotejat . Cum este pana la urma ? FK exista in oferta ? Multumesc frumos anticipat pt lamuriri .

hey, oralul este cum vrei tu (sau eu)

FK nu se pate tot timpul,  doar daca facem Click :P stii ce zic! :)

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 17074
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Este in functie de saptamana :laugh2 :laugh2 :laugh2.

Eu nu o inteleg pe aia cu:"ANALUL NU ESTE NICI EXTRA DAR NICI INCLUS ÎN PREȚ"

si pe asta cu:"am revenit după o perioada de timp cu idei noi și de ce nu pe un alt sistem de operare" ce idei, ce sistem de operare,a trecut pe windows 10 sau pe Lolipop 5.5? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 6
Link spre comentariu

si iar m-am gaurit din cauza consecintelor...

post-125042-0-78395700-1464339906_thumb.jpg    

pfff sper sa fie ultima data cand incerc sa va lamuresc, 

P.S 

scuze pentru intarziere, dar am avut foarte multe pe cap..  

o sa le vad ori azi pe site ori le iau luni direct de la MedLife :)

post-125042-0-14794900-1464339897_thumb.jpg

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:.....
  • Oras:.....

Faptul ca a impartit apartamentul cu o tipa care era bolnava e de ajuns pt a o evita,plus ca nu intri si iesi din peisaj ca si cum nu s ar fi întâmplat nimic.ptr mai multa siguranță prefer sa nu am nici un fel de contact cu ea

Daca te duci in Club si bei din pahar/ceasca ,dupa ce au baut curvele.....

S-au folosesti pahar de unica folosinta!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...