vladimir2015 Reputație: 161 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2017 Very sexy pics Irina !Kiss you Link spre comentariu
sargat85 Reputație: 168 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Lucrezi astazi? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Buna!Va aștept în noua mea locație care este situata foarte aproape de Brâncoveanu/orășelul copiilor.Va aștept cu drag! Kiss You All!😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜ Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2017 telefon? de la ce ora esti disponibila maine?anal faci? 13 9 Link spre comentariu
kentlung8 Reputație: 1 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Tarife? Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Buna Dimineta! Astăzi este o zi importantă. De ce? Fiindcă astăzi este ziua în care transformăm trecutul într-o amintire şi vorbim despre viitor. Se pare ca destinul mi-a suras si noi porti mi-au fost deschise catre o noua lume, o lume in care voi fi apreciata pentru munca mea,o lume in care voi avea demnitate, o lume care voi fi privita ca om. Lucruri nesemnificative pentru unii, comori pentru altii...In ultimul an mi-am pus tot felul de intrebari "oare locul meu este aici?" oare asta imi doresc cu adevarat?" Până acum m-am ferit să scriu despre acest subiect pentru că e prea proaspăt şi am vrut să-mi pun gândurile în ordine.Am încercat să nu-i dau atât de mare însemnătate gestului meu, dar nu m-au lăsat acele mesaje pe care le primesc zilnic, reacţiile şocante şi telefoanele surprinse. “De ce am făcut asta?”, “Cum o sa ma descurc?”, “Ce oare e în mintea mea?”, “Unde plec acum?” şi multe alte întrebări,după care au urmat afirmaţii de genul “Lasă că vei depăşi şi acest moment”, “Eşti o femei puternica, vei reusi ”,“Dacă tu ai luat decizia asta, probabil e cea potrivită”. Acestea sunt doar o parte din gândurile transmise către mine,gânduri care uneori mi-au adus un zâmbet pe buze, alteori un gust amar. Am luat decizia de a merge mai departe. Soseşte la un moment dat în viaţă momente când realizez că locul tău nu mai e acolo.E ca şi cum te-ai trezi dintr-un somn adânc şi-ţi dai seama că trebuie neapărat să sari din pat şi să trăieşti mai departe. Am avut motivele mele, pe care prefer să nu le dezbat aici.M-am frământat mult, e drept. Nu e uşor să iei o decizie majoră care schimbă radical cursul vieţii tale, mai mult, atunci când deja acel lucru a început să facă parte din viaţa ta zilnică.Decizia aceasta a fost ca şi o despărţire de cineva drag, însoţită de pareri derutate din partea unora şi de înţelegere şi victorie din partea altora, de întrebări mai mult sau mai puţin pertinente şi de afirmaţii, constatări care de care mai veridice sau nu. Şi în toate cazurile, oamenii trebuie să fie conştienţi că totul se întâmplă cu un motiv. V-am pupat. Pentru cei care vor sa mai petreaca cateva clipe in compania mea, mai sunt disponibila azi dupa care imi voi suspenda activitatea definitv Buna!Va aștept în noua mea locație care este situata foarte aproape de Brâncoveanu/orășelul copiilor.Va aștept cu drag! Kiss You All!https://www.youtube.com/watch?v=VUkUi260Sn8 4 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Aprilie 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VUkUi260Sn8A încercat să facă un ban cinstit dar nu i-a ieșit, a venit foamea, a decis că cel mai bine e să facă singurul lucru pe care știe să îl facă cel mai bineAstea care zic că se retrag mănâncă căcat cu polonicul! O curvă se naște curvă și moare tot o curvă 4 2 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Un mic update! TARIFE:150 RON - 30 minuteTariful include:-Sex Oral Protejat-Sex Normal Protejat-Sex in Diferite PozitiiSau250 RON - 60 de minute tariful include -Sex Oral Protejat-Sex Normal Protejat-Sex in Diferite Pozitii -Deepthroat-Cunnilingus-Annilingus-Pozitia 69-Finalizare Pe Corp-Girlfriend Experience) (pentru alte fantezii se percepe o taxa cuprinsa intre 50-100 lei)Noua locatie - foarte aproape de Brancoveanu- Oraselul copiilor -Toate serviciile mele au fost mentionate mai sus.-NU RASPUND ALTOR INTREBARI STUPIDE!!!! Program:Luni - Sambata: 09:00 - 22:00 0737.705.434 Link spre comentariu
psyko527 Reputație: 266 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Noroace! Vizitat aceasta tanara ieri. Locatia nu e greu de gasit. Are parcare mare in fata scarii. Apartamentul e batranesc rau, pentru cei pretentiosi nu o sa fie o imagine placuta asta e clar. A zis ca il renoveaza. Pe mine nu prea ma intereseaza locatia in sine... Baia OK, veche dar mergea dusul, apa calda, geluri de dus...all good. Fata arata bine, e mica si furme placute. La mine actiune nu prea a fost de data asta. M-a terminat la oral in 30 de secunde. Eram incarcat de 3-4 zile si cu mare chef. Am decartat 150 pentru cea mai scurta muie din clasa a 8-a incoace:)) Merita incercata pentru fanii de minione slabutze. Fund si tate micutze, dar frumoase ca forma. Cred ca mai revin cand am drum prin Berceni ca sa o vad si la normal cum se misca. 4 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22467 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Muia a fost cu cauciuc sau fara ? Si daca a fost fara , CIM inclus ? Mulțumesc. Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Muia a fost cu cauciuc sau fara ? Si daca a fost fara , CIM inclus ? Mulțumesc. stai cuminte ! Lasă-i pă' alții ... 2 2 Link spre comentariu
piticu2016 Reputație: 222 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Very sexy pics Irina !Kiss you Ce unghii si ce par ?! Bleah .... 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22467 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Ok frate Ragno, am notat. 5 Link spre comentariu
psyko527 Reputație: 266 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Muia a fost cu cauciuc sau fara ? Si daca a fost fara , CIM inclus ? Mulțumesc.A fost OP. Mi-a placut mie cum arata la corp si chiar eram incarcat Oricum, ineleg ca e chiar mai bine ca am dat hit and run ) Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Buna! 😊 incepand de mâine programul meu va fi de la 10:00 - 19:00 3 1 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Aprilie 25, 2017 E bun inelul ăla, ajută ca să te poată ghida clienți spre pat mai ușor 1 3 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Un mic update! TARIFE: 150 RON - 30 minuteTariful include:-Sex Oral Protejat-Sex Normal Protejat-Sex in Diferite PozitiiSau 250 RON - 60 de minute tariful include -Sex Oral Protejat-Sex Normal Protejat-Sex in Diferite Pozitii -Deepthroat-Cunnilingus-Annilingus-Pozitia 69-Finalizare Pe Corp-Girlfriend Experience) (pentru alte fantezii se percepe o taxa cuprinsa intre 50-100 lei)Noua locatie - foarte aproape de Brancoveanu- Oraselul copiilor-Toate serviciile mele au fost mentionate mai sus.-NU RASPUND ALTOR INTREBARI STUPIDE!!!! Program:Luni - Sambata: 09:00 - 22:00 0737.705.434Mai in centru n-ai gasit?? 1 Link spre comentariu
thecrusher Reputație: 29 Postat Aprilie 25, 2017 Oras::) Oras::) Partajează Postat Aprilie 25, 2017 -NU RASPUND ALTOR INTREBARI STUPIDE!!!! Mai in centru n-ai gasit?? multumim pentru exemplu! Link spre comentariu
adrian_nmg2002 Reputație: 47 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Titlul spune ceva de sex total! 1 4 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 6, 2017 Nu mai fac sex total Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Nu mai fac sex total te futeau ghiolbanii prea tare? 1 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 11, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 11, 2017 Buna!M-am mutat langa camera de comert. mai am si o colega la fel de draguta ca si mine o sa facem si cateva poze impreuna, hihihiii, in sfarsit am o colega mai slabuta de cat mine Am si un numar nou de telefon 0726883201 (cel vechi a facut picioare cu tot cu telefon) P.S va astept sa o testem pe noua mea colega, este noua in domeniu timida micuta si draguta (ca mine )si cred ca daca ne imprietenim putin mai tare ne bagam si la ceva showuri Disponibila de la 10:00 - 22:00 4 2 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Ne-ai facut curiosi cand ai zis de poze De-abia asteptam sa o vedem si pe colega ta 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 12, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 12, 2017 Buna!M-am mutat langa camera de comert. mai am si o colega la fel de draguta ca si mine o sa facem si cateva poze impreuna, hihihiii, in sfarsit am o colega mai slabuta de cat mine Am si un numar nou de telefon 0726883201 (cel vechi a facut picioare cu tot cu telefon) P.S va astept sa o testem pe noua mea colega, este noua in domeniu timida micuta si draguta (ca mine )si cred ca daca ne imprietenim putin mai tare ne bagam si la ceva showuri Disponibila de la 10:00 - 22:00n-o mai lauda! pozeaz-oooo! Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 12, 2017 9 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum