Sari la conținut

Ilustre / "ilustre" caractere ale unor seri de "joi"...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Si totusi se intampla : Sorina e pe mute de cateva ore.Sa speram ca nu are net pe telefon si nici in locatia de la Constanta :laugh2

Cadea-ti-ar netu`,Sorino,macar astea doua saptamani :laugh2

Ahahahhaa, ce gluma buna....cum sa nu am net?!?! Se gaseste un vecin dragalas sa imi spuna si mie parola de la wireless-ul lui, nu-mi fac eu griji...de mine nu scapati asa de usor =))

Daaaa.... cu serialul de sambata cum ramane?

The show must go on...:D

Link spre comentariu
Reputație: 3808

Ahahahhaa, ce gluma buna....cum sa nu am net?!?! Se gaseste un vecin dragalas sa imi spuna si mie parola de la wireless-ul lui, nu-mi fac eu griji...de mine nu scapati asa de usor =))

The show must go on...:D

Si daca vecinul are cont pe forum, iar probleme cu IP, banari, scandal, trafic :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Si daca vecinul are cont pe forum, iar probleme cu IP, banari, scandal, trafic :)

Extraordinar, de acu' :D Nici chiar asa, asta ce inseamna ca daca Diana este la mine, foloseste netul meu, are acelasi IP asta este clar ;), ne va bana Pisicu pe amandoua sau cum?!? =))

Afriq e la mare? :laugh2

Nope, doar Brotacelu'  :laugh2

Bine ai revenit nebunici!

Ti-am trimis poza pe whatsapp, de ce oare nu o primesti?! :boob

Link spre comentariu
  • Oras:in cer
  • Oras:in cer

Nici chiar asa, asta ce inseamna ca daca Diana este la mine, foloseste netul meu, are acelasi IP asta este clar ;), ne va bana Pisicu pe amandoua sau cum?!? =))

Nu cred ca putem fi chiar atat de norocosi :laugh2  Doamne ajuta! :pope

Sansele sunt cam ca la 6/49 :)

Link spre comentariu
Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Si totusi, odata la  cateva luni s castiga la LOTO, asa ca, mai bine taci :))))))

PS- Am dormit nu eram la tara :) 

Am primit o dar era doar...marea :( Credeam ca vad si eu o ...tzatza ceva :P 

• Like 1
Link spre comentariu

Azi e sambata, huh?!?! Eh, azi n-am chef de povesti. Am sa fiu sincera si va spun ca nici nu m-am gandit who's next :D

Vreti sa va dau variante, sa alegeti despre ce sa va povestesc data viitoare? Vreti de bine sau de rau?!? Ce intrebare pun si eu, manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?!!?  :laugh2  Normal ca voi vreti de rau  :slap2

Link spre comentariu
Reputație: 78
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Azi e sambata, huh?!?! Eh, azi n-am chef de povesti. Am sa fiu sincera si va spun ca nici nu m-am gandit who's next :D

Vreti sa va dau variante, sa alegeti despre ce sa va povestesc data viitoare? Vreti de bine sau de rau?!? Ce intrebare pun si eu, manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?!!?  :laugh2  Normal ca voi vreti de rau  :slap2

Eu vreau de bine nu de rau . Spune-ne cum a fost cand te-ai simtit tu cel mai bine...

Link spre comentariu

Eu vreau de bine nu de rau . Spune-ne cum a fost cand te-ai simtit tu cel mai bine...

Cand m-am simtit cel mai bine intr-o seara de joi?!?!

M-am simtit bine in mult mai multe seri, prima pe lista ar fi celebrul party de la Mirela. dupa care, pe locul doi, cred ca as pune o anumita seara, cand un anumit barbat, dupa ce mi-a aruncat priviri galese toata seara, m-a facut sa "ma inec in ochii lui", s-a ridicat si m-a invitat la dans.

Woaw....incredibil, cum a ghicit ce imi doream?!? De unde a stiut ca ardeam sa dansez cu el atunci?!? Si nu numai...imi placea foarte mult sa ma sarut cu el. Are el un stil anume....ca al meu. La acest capitol ne-am super potrivit.

Nu-mi mai retin exact care a fost prima melodie pe care am dansat insa am dansat de multe ori, cea care imi rascoleste amintirile ramane "this one":

Pluteam....recunosc, bausem, insa nu eram ametita. Insa eram fericita...am fost aproape...atat de aproape...

La cine ma refer?!? La Domnul cu cei mai frumosi ochi de pe acest forum.  ;)

P.S. Cand mai dansezi cu mine? Cand ma mai saruti? Cand ma mai pierd in bratele tale?!? Oare ma poti face sa uit?!?! 

Honey, i miss you ;) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...