filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Mai 1, 2014 Doamne ajuta! Amin Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Mai 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2014 Cadea-ti-ar netu`,Sorino,macar astea doua saptamani Daaaa.... cu serialul de sambata cum ramane? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 Si totusi se intampla : Sorina e pe mute de cateva ore.Sa speram ca nu are net pe telefon si nici in locatia de la Constanta Cadea-ti-ar netu`,Sorino,macar astea doua saptamani Ahahahhaa, ce gluma buna....cum sa nu am net?!?! Se gaseste un vecin dragalas sa imi spuna si mie parola de la wireless-ul lui, nu-mi fac eu griji...de mine nu scapati asa de usor Daaaa.... cu serialul de sambata cum ramane? The show must go on... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2014 Ahahahhaa, ce gluma buna....cum sa nu am net?!?! Se gaseste un vecin dragalas sa imi spuna si mie parola de la wireless-ul lui, nu-mi fac eu griji...de mine nu scapati asa de usor The show must go on...Si daca vecinul are cont pe forum, iar probleme cu IP, banari, scandal, trafic 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 3, 2014 Afriq e la mare? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 3, 2014 Bine ai revenit nebunici! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 Si daca vecinul are cont pe forum, iar probleme cu IP, banari, scandal, trafic Extraordinar, de acu' Nici chiar asa, asta ce inseamna ca daca Diana este la mine, foloseste netul meu, are acelasi IP asta este clar , ne va bana Pisicu pe amandoua sau cum?!? Afriq e la mare? Nope, doar Brotacelu' Bine ai revenit nebunici! Ti-am trimis poza pe whatsapp, de ce oare nu o primesti?! Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 3, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 3, 2014 Ti-am trimis poza pe whatsapp, de ce oare nu o primesti?! E la tara,n-are semnal 1 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2014 Da, ca oly e cu tara.Megalol! Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 3, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 3, 2014 Nici chiar asa, asta ce inseamna ca daca Diana este la mine, foloseste netul meu, are acelasi IP asta este clar , ne va bana Pisicu pe amandoua sau cum?!? Nu cred ca putem fi chiar atat de norocosi Doamne ajuta! Sansele sunt cam ca la 6/49 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 3, 2014 Si totusi, odata la cateva luni s castiga la LOTO, asa ca, mai bine taci ))))) PS- Am dormit nu eram la tara Am primit o dar era doar...marea Credeam ca vad si eu o ...tzatza ceva 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 3, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 3, 2014 PS- Am dormit nu eram la tara Am primit o dar era doar...marea Credeam ca vad si eu o ...tzatza ceva Te inseala,si-a pus tzatzele aici,tu ramai cu marea http://nimfomane.com/forum/topic/25122-sorina-just-for-you-in-constanta-0735014751/?do=findComment&comment=347950 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 Azi e sambata, huh?!?! Eh, azi n-am chef de povesti. Am sa fiu sincera si va spun ca nici nu m-am gandit who's next Vreti sa va dau variante, sa alegeti despre ce sa va povestesc data viitoare? Vreti de bine sau de rau?!? Ce intrebare pun si eu, manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?!!? Normal ca voi vreti de rau Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2014 Azi e sambata, huh?!?! Eh, azi n-am chef de povesti. Am sa fiu sincera si va spun ca nici nu m-am gandit who's next Vreti sa va dau variante, sa alegeti despre ce sa va povestesc data viitoare? Vreti de bine sau de rau?!? Ce intrebare pun si eu, manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?!!? Normal ca voi vreti de rau Eu vreau de bine nu de rau . Spune-ne cum a fost cand te-ai simtit tu cel mai bine... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Eu vreau de bine nu de rau . Spune-ne cum a fost cand te-ai simtit tu cel mai bine... Cand m-am simtit cel mai bine intr-o seara de joi?!?! M-am simtit bine in mult mai multe seri, prima pe lista ar fi celebrul party de la Mirela. dupa care, pe locul doi, cred ca as pune o anumita seara, cand un anumit barbat, dupa ce mi-a aruncat priviri galese toata seara, m-a facut sa "ma inec in ochii lui", s-a ridicat si m-a invitat la dans. Woaw....incredibil, cum a ghicit ce imi doream?!? De unde a stiut ca ardeam sa dansez cu el atunci?!? Si nu numai...imi placea foarte mult sa ma sarut cu el. Are el un stil anume....ca al meu. La acest capitol ne-am super potrivit. Nu-mi mai retin exact care a fost prima melodie pe care am dansat insa am dansat de multe ori, cea care imi rascoleste amintirile ramane "this one": Pluteam....recunosc, bausem, insa nu eram ametita. Insa eram fericita...am fost aproape...atat de aproape... La cine ma refer?!? La Domnul cu cei mai frumosi ochi de pe acest forum. P.S. Cand mai dansezi cu mine? Cand ma mai saruti? Cand ma mai pierd in bratele tale?!? Oare ma poti face sa uit?!?! Honey, i miss you Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 5, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 5, 2014 http://img2.owned.com/media/images/1/3/8/1/13817/still_a_virgin_right_540.jpg Link spre comentariu
.I. Reputație: 30 Postat Mai 5, 2014 Oras:colosha Oras:colosha Partajează Postat Mai 5, 2014 Dancing with whores! Noua emisiune de succes. Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2015 TAAAA DAAAAAM!!!!!!! ioooi da cat m-am distrat pe topicul astaeu zic ca e pacat sa moara asa Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 4, 2015 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum