llexus Reputație: 661 Postat August 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2014 bah,pe bune acum,n-aveti treaba,dezgropati mortii? Link spre comentariu
arsenesx Reputație: 92 Postat August 14, 2014 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat August 14, 2014 mortii cu mortii,vii cu vii Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 14, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 14, 2014 mortii cu mortii,viii cu viii 1 Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 16, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 16, 2014 ca sa aiba copii destepti Link spre comentariu
terenteterente Reputație: 244 Postat August 20, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat August 20, 2014 copii destepti numai daca fut eminentele de pe nimfomane Link spre comentariu
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 20, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Partajează Postat August 20, 2014 Inseala pt ca pot si sunt destepte si barbatii lor sunt fraieri Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2014 I-auzi plm Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat August 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2014 Cred că e greșit din start sa întrebi de ce înșeală femeile. Înseamnă să pleci de la ipoteza că acțiunile lor au o logică. Sunt femei. Pot sa faca ce vor, n-au nevoie de motive ) Și dacă te porti frumos cu ea, efectiv sa-i îndeplinesti toate nevoile emotionale, fizice, chiar materiale... Dacă e zdreanță poate sa i se urce la cap că vrea mai mult sau că nu-i convine nu știu ce sau că vrea de fapt altceva. Te poti centra pe tine si nevoile tale si să-i lasi libertate. Sau pe ea și nevoile ei si să te implici mai mult în spațiul ei intim. În primul caz poți fi luat de nesimțit, în al doilea caz de prea insistent și lipsit de personalitate. Ele fac ce fac, fie ca e vorba de înșelat sau orice altceva, pe baza haosului din capul lor. N-ai ce face în legătură cu asta. Doar să nu le iei niciodată prea în serios 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 29, 2014 Un autocar plin de femai cade in prapastie si din pacate mor toate. Ajung la poarta raiului udne le asteapta Sf. Petru insotit de Dumnezeu, aflat in spatele lui, la cativa pasi. Le aliniaza Petrica si le spune"- Cele care si-au inselat barbatii sa faca trei pasi in fatza.Toate inainteaza trei pasi, mai putin una, la care Sf. Petru intorcandu-se catre Dumnezeu:- Sefu' ... da' cu surda aia ce facem? 7 9 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 29, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat August 29, 2014 pleaca Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat August 29, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat August 29, 2014 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 29, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat August 29, 2014 si revin, oricand la dispozitia ta, pt 100 de lei, daca-i ai, mare a fost si e drama taranului român, dar acum s-a micsorat la 100 de lei, de la glia lu ion, e ceva, in curand nici aia nu o sa mai fie (ion are gaze, n-a facut nimic cu maria de 2 mii de ani , dar au nepotele inteligente , deci e adevarat, femeia rezolva totdeauna problemele la fel......... ) Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2334 Postat August 31, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 31, 2014 Pentru ca este femeie... Link spre comentariu
(Ban) Reputație: -137 Postat August 31, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 31, 2014 . Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Buna seara, Traiesc o experienta de amor....cel putin interesanta cu o colega de servici,...mai tanara decat mine casatorita, frumusica, isteata. Imi spune ca nu-i lipseste nimic acasa, numai ca intre noi este chimie maxima. ). Cum nu mai sunt pusti stiu ca ceva-i putred in Damemarca....Asa ca,...din punctul vostru de vedere....de ce isi inseala barbatul...aceasta domnita??Ne-am iubit prin hoteluri si se pare ca ne-am cam aprins....dar asta-i alta discutie...Eu cred asa: 1. Nu o mai fute barbasu2. Ii place mult pula....3. Vrea sa gaseasca ceva si sa divortezeAaaa...si bineinteles pe primul loc....la mare distanta.....charmul meu irezistibil... )Probabil este plictisita de sa faca sex cu al ei (ori ce relatie in timp ....sexual se consuma ------asta pot baga in alta paranteza poate viata ei sexuala cu barabatuso a fost m-ai buna fata de ce are cu tine doar ca ea este satula si credema si barbatuso e satul de pasarica ei ))Prima chestie acopera si punctul 2.Daca vroia sa divorteze nu se baga neaparat intr-o aventura cu tine.Femeile sunt foarte subiective si ciufute . Noi barbati in momentul cand avem ceva sentimente pentru ele incepem sa nu le mai intelegem fiinca suntem niste frareri.Fiinca daca ti-ai da seama ce tare ii pute capul a prostie ai rade tu de tine si ai tratao ca atare . Femeile adevarate sunt rare si o fata cu capul pe umeri care te doreste ar veni la tine si ti-ar zice ca te doreste ca divorteaza si o doare la patina de toate si vrea sa fie doar cu tine. Cat timp se ascunde si se intalneste cu tine pe furis este doar o curva proasta . Imi cer scuze pt. ortografie si exprimare am cam 7 beri in capatana in momentul asta. Bafta Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Am fost cu o multime de femei maritate..nici una nu stie de ce..parerea mea.In schimb fiecare are varianta ei proprie... Una zicea ca a fugit barbat-su cu o artista in Franta..bullshit,omu' era doar un salahor p-acolo. Alta ca o neglijeaza sotul si o jigneste...ghici?vrajeala de doi lei.. O alta ca sotul i-a propus o partida in trei cu alt barbat..si ea decat sa-i faca pe plac mai bine o face singura cu al treilea barbat.. Alta ca sotul o tine in puf,bani masina si capricii dar ca nu o mai satisface in pat. Concluzia mea: toti barbatii/sotii ''e'' porci...d-aia nu ma insor eu! Daca citeam magia care ai scriso credema ca nu mai scriam compunerea de mai sus.Ai foarte mare dreptare. Link spre comentariu
vasile70 Reputație: 9 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Sunt iubarete. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Sunt iubarete.adica futacioase ? 2 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2015 urasc ipocrizia...si noi si ele inselam pentru sex... sa fim seriosi... https://www.youtube.com/watch?v=RFU2-wrSK4U 2 3 Link spre comentariu
costinicu Reputație: 65 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Din lipsa satisfactiei sexuale.Si daca e satisfacuta sexual si tot inseala? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Si daca e satisfacuta sexual si tot inseala? Da. 2 4 Link spre comentariu
costinicu Reputație: 65 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Da.Motivul? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Motivul?Femeile, in general, cad prada extrem de usor emotiilor, pasiunilor. Cred ca motivul ar fi atractia irezistibila si inexplicabila fata de un barbat considerat de ele a fi un mascul alfa. 3 4 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Femeile, in general, cad prada extrem de usor emotiilor, pasiunilor. Cred ca motivul ar fi atractia irezistibila si inexplicabila fata de un barbat considerat de ele a fi un mascul alfa. Acum pe bune, am vazut 1000 de cazuri de fete/femei atrase de aia care le fac troaca de porci, eu personal din fabrica, nu o sa pot jigni o femeie si nu consider chestia asta o slabiciune, dar, excluzand masochismul, care e in alta categorie, cum draq se explica ? 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Acum pe bune, am vazut 1000 de cazuri de fete/femei atrase de aia care le fac troaca de porci, eu personal din fabrica, nu o sa pot jigni o femeie si nu consider chestia asta o slabiciune, dar, excluzand masochismul, care e in alta categorie, cum draq se explica ?Tocmai acel comportament dominator il face sa fie perceput ca si alfa. Este foarte fina linia intre alfa si penibil. Toate astea se petrec la nivel inconstient de cele mai multe ori. 2 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum