Sari la conținut

De ce inseala femeile?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Cred că e greșit din start sa întrebi de ce înșeală femeile. Înseamnă să pleci de la ipoteza că acțiunile lor au o logică.

Sunt femei. Pot sa faca ce vor, n-au nevoie de motive :))

Și dacă te porti frumos cu ea, efectiv sa-i îndeplinesti toate nevoile emotionale, fizice, chiar materiale... Dacă e zdreanță poate sa i se urce la cap că vrea mai mult sau că nu-i convine nu știu ce sau că vrea de fapt altceva.

Te poti centra pe tine si nevoile tale si să-i lasi libertate. Sau pe ea și nevoile ei si să te implici mai mult în spațiul ei intim. În primul caz poți fi luat de nesimțit, în al doilea caz de prea insistent și lipsit de personalitate.

Ele fac ce fac, fie ca e vorba de înșelat sau orice altceva, pe baza haosului din capul lor. N-ai ce face în legătură cu asta. Doar să nu le iei niciodată prea în serios

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Un autocar plin de femai cade in prapastie si din pacate mor toate. Ajung la poarta raiului udne le asteapta Sf. Petru insotit de Dumnezeu, aflat in spatele lui, la cativa pasi. Le aliniaza Petrica si le spune"

- Cele care si-au inselat barbatii sa faca trei pasi in fatza.

Toate inainteaza trei pasi, mai putin una, la care Sf. Petru intorcandu-se catre Dumnezeu:

- Sefu' ... da' cu surda aia ce facem?

• Like 7
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

:laugh2  :laugh2  :laugh2

si revin, oricand la dispozitia ta, pt 100 de lei, daca-i ai, mare a fost si e drama taranului român, dar acum s-a micsorat la 100 de lei, de la glia lu ion, e ceva, in curand nici aia nu o sa mai fie (ion are gaze, n-a facut nimic cu maria de 2 mii de ani :laugh2  :laugh2  :laugh2 , dar au nepotele inteligente :69 ,  deci e adevarat, femeia rezolva totdeauna problemele la fel......... :kiss3 ) 

Link spre comentariu
  • Oras:No man's land

Buna seara,

Traiesc o experienta de amor....cel putin interesanta cu o colega de servici,...mai tanara decat mine casatorita, frumusica, isteata. 

Imi spune ca nu-i lipseste nimic acasa, numai ca intre noi este chimie maxima. :)). Cum nu mai sunt pusti stiu ca ceva-i putred in Damemarca....

Asa ca,...din punctul vostru de vedere....de ce isi inseala barbatul...aceasta domnita??

Ne-am iubit prin hoteluri si se pare ca ne-am cam aprins....dar asta-i alta discutie...

Eu cred asa: 

1. Nu o mai fute barbasu

2. Ii place mult pula....

3. Vrea sa gaseasca ceva si sa divorteze

Aaaa...si bineinteles pe primul loc....la mare distanta.....charmul meu irezistibil... :))

Probabil este plictisita de sa faca sex cu al ei (ori ce relatie in timp ....sexual se consuma ------asta pot baga in alta paranteza poate viata ei sexuala cu barabatuso a fost m-ai buna fata de ce are cu tine doar ca ea este satula si credema si barbatuso e satul de pasarica ei ))

Prima chestie acopera si punctul 2.

Daca vroia sa divorteze  nu se baga neaparat intr-o  aventura cu tine.

Femeile sunt foarte subiective si ciufute . Noi barbati in momentul cand avem ceva sentimente pentru ele incepem sa nu le mai intelegem fiinca suntem niste frareri.

Fiinca daca ti-ai da seama ce tare ii pute capul a prostie ai rade tu de tine si ai tratao ca atare .

Femeile adevarate sunt rare si o fata cu capul pe umeri care te doreste ar veni la tine si ti-ar zice ca te doreste  ca divorteaza si o doare la patina de toate si vrea sa fie doar cu tine.

Cat timp se ascunde si se intalneste cu tine pe furis este doar o curva proasta .

Imi cer scuze pt. ortografie si exprimare  am cam 7 beri in capatana  in momentul asta.

Bafta

Link spre comentariu

Am fost cu o  multime de femei maritate..nici una nu stie de ce..parerea mea.In schimb fiecare are varianta ei proprie...

Una zicea ca a fugit barbat-su cu o artista in Franta..bullshit,omu' era doar un salahor p-acolo.

Alta ca o neglijeaza sotul si o jigneste...ghici?vrajeala de doi lei..

O alta ca sotul i-a propus o partida in trei cu alt barbat..si ea decat sa-i faca pe plac mai bine o face singura cu al treilea barbat..

Alta ca sotul o tine in puf,bani masina si capricii dar ca nu o mai satisface in pat.

Concluzia mea: toti barbatii/sotii ''e'' porci...d-aia nu ma insor eu!

Daca citeam magia care ai scriso credema ca nu mai scriam compunerea de mai sus.

Ai foarte mare dreptare.

Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

Femeile, in general, cad prada extrem de usor emotiilor, pasiunilor. Cred ca motivul ar fi atractia irezistibila si inexplicabila fata de un barbat considerat de ele a fi un mascul alfa.

Acum pe bune, am vazut 1000 de cazuri de fete/femei atrase de aia care le fac troaca de porci, eu personal din fabrica, nu o sa pot jigni o femeie si nu consider chestia asta o slabiciune, dar, excluzand masochismul, care e in alta categorie, cum draq se explica ?

• Like 1
Link spre comentariu

Acum pe bune, am vazut 1000 de cazuri de fete/femei atrase de aia care le fac troaca de porci, eu personal din fabrica, nu o sa pot jigni o femeie si nu consider chestia asta o slabiciune, dar, excluzand masochismul, care e in alta categorie, cum draq se explica ?

Tocmai acel comportament dominator il face sa fie perceput ca si alfa. Este foarte fina linia intre alfa si penibil.

Toate astea se petrec la nivel inconstient de cele mai multe ori.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...