Sari la conținut

0756517980 Miruna

Gogu5

Postări Recomandate

• Oras:Focșani
  • Oras:Focșani
Postat

Am fost la fata asta deși are o recenzie negativă pe Galați, probabil concurența, dar eram in criză de timp și locația era aproape de zona unde mă aflam.

Nu-mi pare rău că am fost, fata arată chiar bine. Serviciile, ON și NP, schimbat două poziții, fin. COB, tarif 150. Locația ok, 1 iunie nr.5. Curățică. A dat telefonul pe mute, nu a grăbit acțiunea.

Ca minusuri, e ușor interesată de programul de la TV și nu vrea să stea deasupra, dar una peste alta, merge de cel puțin o vizită.

• Oras:Focsani
Postat

Nu vreau sa fiu cârcotaș dar să porți brățară la picior cu șosete...mi se pare maxim...moartea pasiunii. Faci poza fără șosete apoi ți le tragi până la genunchi...pana la păsărică. Nici managerii și directorii de imagine nu mai sunt ce au fost odată...acum se fac cursuri de scurtă durată, de câte 3 ani pe la Mândrești,  nu se mai aprofundează materia. Mare păcat! Sa fim sănătoși!

• Like 1
Postat

Confirm şi eu ce s-a spus mai sus. Am fost la fata asta şi pot spune că arată bine, chiar frumușică. Serviciile ok, atmosferă relaxată, nu se grăbește, intr-adevar nu vrea sa stea deasupra in rest nu comenteaza la alte pozitii. Locația curată, pe langa Monte Carlo. Per total, merită o fisă şi o vizită.

Postat

Face normal neprotejat va spun eu ca am întrebat expre și a zis 50 plus in locatie am întrebat, deci nu e chiar cea mai sigură variantă. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare