Sari la conținut

Laura&Lory

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Inchei si eu dupa ce spun asta! 

Se pare ca am fost prost inteles..

N-am nimic cu tine personal..doar cu ceea ce ai postat.. este lipsit de coerenta.. dar putem trece peste..vad..

Am mai fost acuzat de cineva..cum ca nu as suporta curvele..nu ma astept sa intelegi dar e cu dus si intors. Oricum..raspunsul nu este atat de simplu..cel putin nu atat de simplu cum ar vrea multi sa fie! 

Judecand la rece, intr-adevar...nu mi-as permite o noapte cu sarlotata de doua ori pe luna. Insa te ASIGUR , si nu sunt vreun avut, ca daca as vrea, nu mi-ar fi greu deloc sa-mi fac poftele o data, de doua , de trei ori pe luna cu tariful pe care-l practica majoritatea de la top..(uhmm..fostul top) ..

Deci nu banii sunt motivul pentru care nu merg eu la fete.. 

Nu ma incalzeste cu nimic sa vad poze cu fetele, sau filmulete (am auzit ca ar fi si asa ceva) si nici recenzii nu prea citesc.

Stau pe forum, cum am mai spus-o, din inertie. Curiozitatea m-a adus aici si ca orice om care doreste sa mai piarda timpul pe la serviciu , iaca-ma, inca, printre voi. 

Dependenta de forum. CE sa-i faci? 

Spor lalaba! :)

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Pe de alta parte..daca si pe mine...troll-ul suprem..a inceput sa ma plictiseasca si sa ma dezguste ce se intampla pe aici...nu stiu ce e de facut! 

Un lucru e sigur..de prostie nu duce lipsa acest forum...(Picoane daca crezi ca la matale m-am referit acum te alerg  :laugh2  ..si la varsta ta te si prind!! ) (parlesc in general)

Imi mentin parerea...a scazut media Iq-ului de cand cu plecarea celor vechi , care chiar aveau ceva de spus si nu numai, stiau si cum sa spuna.

Chiar citeam cu placere cum se lua lumea la poula pe vremea aia. Mishto-uri subtile..inteligente.. prostia era taxata imediat.

Nu spun ca atunci forumul era numai roze si raze de soare..dar incomparabil cu cloaca de acum! 

Acum nu numai ca se tolereaza dar se si incurajeaza. Efectiv nu mai exista voci care sa-i spuna unuia ca Feliciano :

"BA..esti un gunoi!!!"

Orice ineptie acum este ridicata in slavi , la rang de arta! 

Ce e de facut? Oricum..locul meu nu e aici :)

P.S Pisicuts...MERCI  :beex2 (daca intelegi ce vreau sa spun  :pepsi )

Postat

Mai...am avut topice cu iarba...de ce nu am avea si cu lncest ?

Cred ca usor usor trebuie sa o lasam mai moale :)))

Ce legatura are iarba cu ince$tul?Vai de pula mea...

Roag-o pe Sorina sa iti puna mai multe filme...se pare ca tu doar editezi video uri si te futi...si mananci.Si atat! :)

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Din punctul meu de vedere, singurul tabu e insusi cuvantul "tabu".

Am mai scris asta: Atat(a) timp cat nu afectezi integritatea unui seaman, nimic din ceea ce spui/faci nu este gresit, cu conditia sa nu ceri niciodata, nimanui, nimic, in virtutea faptului ca ai gresit. ... Nici macar compasiune.

Postat

Laura si Lory

Eu zic sa faceti ce vrea pizda voastra,ce va place voua...si stati linistite,90% din cei ce au ceva de comentat si s-au aprins,va vor mai mult acum decat inainte...deci daca tot ati ales sa fiti "curve",eu zic ca e ok cum faceti voi: fiti "curve destepte",in continuare! ;)

• Like 2
Postat

Din punctul meu de vedere, singurul tabu e insusi cuvantul "tabu".

Am mai scris asta: Atat(a) timp cat nu afectezi integritatea unui seaman, nimic din ceea ce spui/faci nu este gresit, cu conditia sa nu ceri niciodata, nimanui, nimic, in virtutea faptului ca ai gresit. ... Nici macar compasiune.

Daca ar gandi toti ca TINE, am fi departe!  :hihat

Pisicuts, o medalie la Beraru, se poate?!?!  :bow

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Angel, stiu ca vei mai citi pe aici. Sper ca nu postarea mea te-a facut sa iei aceasta decizie.  Tu, macar esti benign, nu ca altii. De ce? Ai umor, chiar daca uneori doar tu te intelegi. Ne " revedem" in curand... :laugh2

• Like 1
Postat

Angel crede-ma ca urmeaza sevrajul. Gaseste-ti repede o ocupatie reala si ai sanse sa scapi. Succes!!!  :hug1

see you soon =))

Postat

Laura si Lory

Eu zic sa faceti ce vrea pizda voastra,ce va place voua...si stati linistite,90% din cei ce au ceva de comentat si s-au aprins,va vor mai mult acum decat inainte...deci daca tot ati ales sa fiti "curve",eu zic ca e ok cum faceti voi: fiti "curve destepte",in continuare! ;)

Asta ziceam si eu...

:*

• Like 2
Vizitator Beraru
Postat

Asta ziceam si eu...

:*

Laura, "de ce?" te-a vizitat sau te cunoaste? Ziceai ca nu iti pasa de parerea celor care nu te cunosc. 

Am mare incredere in tine ca nu judeci cu dubla masura :).

Postat

Beraria lu' Enache :)

Berarule,tu cand iti pui sosetele murdare sub pat(atunci cand iti este lene sa te deplasezi pana la cosul de rufe murdare),te gandesti ca nu o sa miroase urat in camera si astepti ca sosetele sa prinda crusta,sa dispara mirosul? :)

Postat

Laura, "de ce?" te-a vizitat sau te cunoaste? Ziceai ca nu iti pasa de parerea celor care nu te cunosc. 

Am mare incredere in tine ca nu judeci cu dubla masura :).

Nu, nu-l cunosc, am vorbit de cateva ori pe chat... :) si de fiecare data...cand citeam cate ceva, vedeam ca si el comenta, si mereu spunea ce este de spus, nu a judecat pe nimeni... Cum este si Lomeo sau ceva de genu, chiar daca si de mine s-a luat...dupa am vazut ca are dreptate...deci, prea tarziu mi-am dat seama...am si eu orgoliu, si nu obisnuiesc sa-mi cer scuze/iertare, chiar daca am gresit... Dar de data asta chiar vreau sa-mi cer IERTARE fata de toti, sper ca nu sunteti suparati pe mine, dar nu-mi place sa imi spuna mie lumea ce sa fac...chiar daca aveti dreptate! Daca gresesc, mie o sa-mi para rau, si nu ma refer doar in cazul asta...ma refer in general!

O zi frumoasa! Va puuup

• Like 2
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

ce frumos e afara, merge cineva in parc sa ne facem de cap??

Postat

ce frumos e afara, merge cineva in parc sa ne facem de cap??

Doar ce am trecut pe langa Herastrau...era plin de gaste putin indraznete,se vedea ca le place sa-si ridice penele,de la 'codita' :)...ia repede un taxi sau masina ta din carton si vezi care-i treaba...poate,poate futi ceva!

Succes,Xoxo :)

Postat

Nu, nu-l cunosc, am vorbit de cateva ori pe chat... :) si de fiecare data...cand citeam cate ceva, vedeam ca si el comenta, si mereu spunea ce este de spus, nu a judecat pe nimeni... Cum este si Lomeo sau ceva de genu, chiar daca si de mine s-a luat...dupa am vazut ca are dreptate...deci, prea tarziu mi-am dat seama...am si eu orgoliu, si nu obisnuiesc sa-mi cer scuze/iertare, chiar daca am gresit... Dar de data asta chiar vreau sa-mi cer IERTARE fata de toti, sper ca nu sunteti suparati pe mine, dar nu-mi place sa imi spuna mie lumea ce sa fac...chiar daca aveti dreptate! Daca gresesc, mie o sa-mi para rau, si nu ma refer doar in cazul asta...ma refer in general!

O zi frumoasa! Va puuup

Eu sunt ok cu tine si tu vad ca ma asemeni cu personaje dubioase!

Mi-ai futut toata ziua! :)

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Stau pe forum, cum am mai spus-o, din inertie. Curiozitatea m-a adus aici si ca orice om care doreste sa mai piarda timpul pe la serviciu , iaca-ma, inca, printre voi. 

Dependenta de forum. CE sa-i faci? 

Cred l-a prins sefu' că pierdea timpu' pe la serviciu! :)))))

• Like 2
Vizitator Beraru
Postat

O zi frumoasa! Va puuup

Laura, eu mi-am permis o mica gluma. Nu ma asteptam sa "storc" din tine o asemenea reactie :).

Numai tu stii daca ceea ce ai facut este bine sau nu. ...Sau chiar irelevant, pt. ca nu toate actiunile trebuie catalogate din punct de vedere moral.

In locul tau, nu mi-as cere iertare.

Vizitator Beraru
Postat

Beraria lu' Enache :)

Berarule,tu cand iti pui sosetele murdare sub pat(atunci cand iti este lene sa te deplasezi pana la cosul de rufe murdare),te gandesti ca nu o sa miroase urat in camera si astepti ca sosetele sa prinda crusta,sa dispara mirosul? :)

Ma supraestimezi. Nu am inteles unde vrei sa ajungi.

Postat

Ma supraestimezi. Nu am inteles unde vrei sa ajungi.

:) deci nu astepti sa prinda crusta...sau astepti?Am inteles! :)

Postat

nu toate actiunile trebuie catalogate din punct de vedere moral.

In locul tau, nu mi-as cere iertare.

Nici eu.  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...