Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 7, 2019 Sa înțelegem ca a revenit 😊 ?
Vizitator el-jefe Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 Sa înțelegem ca a revenit ?Da. O gasesti la 0730897414 in Iasi, Bacau, Bucuresti.
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Octombrie 17, 2019 numarul 0730897414 este al Iasminei, prietena Alexandrei, ID-ul ei de SD este AlesiaAlexia din Iasi 2
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 17, 2019 Confirm si eu . 3
Vizitator el-jefe Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 numarul 0730897414 este al Iasminei, prietena Alexandrei, ID-ul ei de SD este AlesiaAlexia din Iasi Confirm si eu .Care dintre ele e mai buna? :))))Si sa vad si eu recenzii calumea, ca doar sunt veteran p'aici si imi permit sa cer.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 17, 2019 Eu o stiu numai pe Alexandra. Am futut-o o singură dată. Mi-a placut 😊. Doar ca a dispărut repede din peisaj. Despre cealaltă nu știu nimic . 5
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Octombrie 29, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Octombrie 29, 2019 Cei care se plâng că nu au reușit să ajungă la o femeie, au trei motive: 1.Ghinionul tău - e neserioasă, nu o interesează cine vine, când vine, primul venit, primul servit, nu are nevoie de o listă.2. Mediocritatea ta - nu știi să vorbești, să o abordezi cu un mesaj delicat, pui întrebări irelevante sau stupide, insiști cu anumite chestii, încerci să negociezi anumiți termeni.3. Nu arăți pe placul ei - o femeie care se respectă, alege și un partener pe măsură, chiar dacă e răsplătită pentru asta. Niciodată nu vei găsi GFE la o femeie care te-a acceptat indiferent de aspectul tău. Succes in continuare amatorilor. 5
sens Reputație: 450 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 29, 2019 KO
costel4321 Reputație: 788 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Octombrie 29, 2019 Bã, ce-i aici?Gâlceava filosofilor?
xoxoanparatu Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 Cei care se plâng că nu au reușit să ajungă la o femeie, au trei motive:1.Ghinionul tău - e neserioasă, nu o interesează cine vine, când vine, primul venit, primul servit, nu are nevoie de o listă.2. Mediocritatea ta - nu știi să vorbești, să o abordezi cu un mesaj delicat, pui întrebări irelevante sau stupide, insiști cu anumite chestii, încerci să negociezi anumiți termeni.3. Nu arăți pe placul ei - o femeie care se respectă, alege și un partener pe măsură, chiar dacă e răsplătită pentru asta. Niciodată nu vei găsi GFE la o femeie care te-a acceptat indiferent de aspectul tău.Succes in continuare amatorilor. renunta la fite si figuri ca viata e grea
cvtudor Reputație: 8 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Parlament Oras:Parlament Postat Octombrie 29, 2019 Atâtea fitze și figuri pt 300grame de pizda =))
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Octombrie 29, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Octombrie 29, 2019 O spui de parcă te întâlnești foarte rar cu așa ceva. Din păcate, cam asta e normalitatea pentru majoritatea - să fim la limita bunului simț, educației, rațiunii. 4
xoxoanparatu Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 n ai nici cea mai mica idee despre ce vorbesti
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Octombrie 29, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Octombrie 29, 2019 eu am spus ce era de spus, cine are creier înțelege, cine nu, va continua să pară bărbat educat și deștept, aici pe forum, in mediul propice :))) 2
xoxoanparatu Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 adevaratne dam interesanti pe forum si vorbim din carti
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 29, 2019 Totusi Alexandra, ne poti spune macar cu aproximatie cand revii ? Mulțumesc. 3
flierss Reputație: 244 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 Bã, ce-i aici?Gâlceava filosofilor?boss, zii aluia de la postarea #90 sa nu se mai ia de Alexandra aiurea, doar tu il mai poti controla pe Azorel, stii ce zic ? nu ai stat mult ascuns
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Octombrie 29, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Octombrie 29, 2019 Mulțumesc 😅
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Octombrie 30, 2019 Mulțumesc multumesc...pentru Iasmina! :kiss3
costel4321 Reputație: 788 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat Octombrie 30, 2019 boss, zii aluia de la postarea #90 sa nu se mai ia de Alexandra aiurea, doar tu il mai poti controla pe Azorel, stii ce zic ? nu ai stat mult ascunsBoss, chiar nu stiu ce zici, dar pot presupune ca ma confunzi cu altcineva. Observ ca e o “boala” des intalnita aici, sa etichetezi userii drept pesti, clone, membri clanuri, gabori etc.Sunt sigur ca sunt pe forum si astfel de persoane, dar nu cred ca dupa un comentariu neutru, zic eu, poti eticheta un user. Nu stiu cine e Alexandra, nu stiu cine e ala de la postarea #90, nu stiu cine esti tu. Eu zappam forumul si am inceput sa citesc pentru ca posesoarea topicului pare sa aiba o inteligenta peste medie si m-am bagat si eu in seama cu un comentariu, repet, neutru.
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Octombrie 30, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Octombrie 30, 2019 Stai linistit, multi dintre cei care vorbesc aiurea, sunt aceeasi care merg la gratare in natura si lasa gunoiul in urma. Adica ce poate fi asa complicat sa folosesti un forum, sa citesti, sa culegi informatiile necesare, si sa revii daca consideri, cu o parere obiectiva (multi nu reusesc procedeul) daca experienta a fost pozitiva sau negativa. Dar, multi nu fac asta, doar traiesc pe forum, se simt activi, se simt in mediul lor (spune ce vrea, cand vrea) si cam la atat se rezuma activitatea lor. 3
xoxobogatu Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 multi spune ce vrea cand vreate draq da figuranta semi agramata care te dai interesanta pa forum dar stii ca se apropie momentul cand o sa simti foamea aia mare si n-ai de ales decat sa io iei in gura unuia cu ceafa lata care face gratare lunea si lasa gunoiu unde vrea pula luicontinua asa cat mai poti hello foame mai lasa-ma o saptamana :x
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Octombrie 30, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Octombrie 30, 2019 multi spune ce vrea cand vreate draq da figuranta semi agramata care te dai interesanta pa forum dar stii ca se apropie momentul cand o sa simti foamea aia mare si n-ai de ales decat sa io iei in gura unuia cu ceafa lata care face gratare lunea si lasa gunoiu unde vrea pula luicontinua asa cat mai poti hello foame mai lasa-ma o saptamana :XAl naibii parazit, ce convins e pe inteligenta lui, bravo ! Acesta este un specimen des intalnit in mediul online, nu putem scapa de ei, din pacate. Daca era frumos, sigur era ocupat cu vreo intalnire.Daca era mai putin simpatic, dar arata bine, sigur era ocupat cu antrenamentul la sala.Daca era inteligent, sigur stia sinonimele anumitor cuvinte, si avea un vocabular adecvat.Daca era inteligent si potent financiar, sigur era ocupat cu doua femei, in sauna unui hotel. In concluzie, puteti spune voi cam ce fel de individ este respectivul :))) :)))) 2
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 30, 2019 La finalizare lucrezi?
xoxobogatu Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2019 Postat Octombrie 30, 2019 Al naibii parazit, ce convins e pe inteligenta lui, bravo ! Acesta este un specimen des intalnit in mediul online, nu putem scapa de ei, din pacate. Daca era frumos, sigur era ocupat cu vreo intalnire.Daca era mai putin simpatic, dar arata bine, sigur era ocupat cu antrenamentul la sala.Daca era inteligent, sigur stia sinonimele anumitor cuvinte, si avea un vocabular adecvat.Daca era inteligent si potent financiar, sigur era ocupat cu doua femei, in sauna unui hotel. In concluzie, puteti spune voi cam ce fel de individ este respectivul :))) :)))) bravo fa nebuno ai un oste pricepi sa citesti in urina vad ca sa deslusesc misteru.. sunt adminitrator la o scara de bloc si in acelasi timp security officer.. am foarte mult timp liber si mi-am adus calculatorul, unitatea cu mine aici si stau pe forum si scriu.. ma dau ce nu sunt ma dau ce nu sunt, repetsi am si bani am si putere, traiesc viata la placere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum