v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Aprilie 13, 2014 I have a Dream. Am mancat eu jelibom ca nu fac liste si cred ca nu fac pana la urma prin aceasta initiativa...sper ca se va completa singura. Dar hai sa nu o iau iar prin balarii si sa fac si in propriul topic. Uite ceea ce propun fetelor din toata tara: fiecare fata dintre voi care este independenta, % (dar suta la suta adica), nepestita , neimpresariata, neplimbata cu masina dintr-o parte-ntr-alta in cautare pe clienti, nerecenzata la greu de baietzii deshtepti de p-acilea in scopul de a primi reduceri ori alte foloase necuvenite...o rog sa ridice mana sus sau sa se posteze aici prin orice: un punct, un emoticon, comentariu..etc. Peseu: Rog trompetistii site-ului/forumului sa nu polueze si acest topic..parerea lor nu ma mai intereseaza demult. Doamne ajuta. Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Eu am fost. Si pot sa garantez si pentru Melania. Cred ca sunt, totusi, destul de multe independente, insa un procent destul de mic acceseaza des forumul, in special sectiunea DG. V-SHIPS, ti-am trimis un e-mail pe adresa pe care o ai trecuta in profil. Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Pff am muit o tarla pe considerent de off topic si acum fac eu ...da pana la urma e topicu' meu, pot sa fac ce vrea muschiu' si reputatia mea N-am, nu mai am sincer, aveam vreo 3 si mi-au expirat, n-am mai intrat pe mess cred ca de vreun an, nici fasbuc n-am...mi-am futut aproape un an din viata cu el, mai precis cu ele, doua fete mari, timide si rusinoase foc, care nu aveau webcam si-mi trimiteau poze de cand erau ele fete mari prin liceu...dupa un an le-am gasit pe LJ si MFC cu H.S.-ul...nu ca m-ar fi deranjat lucrul acesta, ci vrajeala si minciuna. Gimelu este tot ceea ce-ti pot oferi,e pe mufa cu spanac. PS:pff acum am vazut editul tau. 1 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Si eu sunt independenta acum. Garantez si pentru colga mea Maya ca este independenta acum. Insa este trist ca am ajuns aici dupa cateva experiente uratzele le-as spune eu, nu as merge chiar atat de departe sa le numesc grave. Ceea ce vrea sa spun este ca nicicand nu mi-a fost mai bine decat acum . Daca am chef sa raspund la telefon raspund, daca am chef sa muncesc, muncesc, daca nu am chef, nu o fac. Nu vine nimeni la usa sa ceara chirii sau jumatati din bani. Nu stau sa trimit sms-uri cu sume de bani primite si nici sa ma justific daca am primit o "spaga" daca se imparte sau nu... Daca am chef sa plec in clipa asta, nu trebuie sa dau socoteala nimanui, iar asta, libertatea asta de care ma bucur acum, merita orice!!! Nice topic! 10 Link spre comentariu
Ayatollah Reputație: 1 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Iran Oras:Iran Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Si eu sunt independenta acum. Garantez si pentru colga mea Maya ca este independenta acum. Insa este trist ca am ajuns aici dupa cateva experiente uratzele le-as spune eu, nu as merge chiar atat de departe sa le numesc grave. Ceea ce vrea sa spun este ca nicicand nu mi-a fost mai bine decat acum . Daca am chef sa raspund la telefon raspund, daca am chef sa muncesc, muncesc, daca nu am chef, nu o fac. Nu vine nimeni la usa sa ceara chirii sau jumatati din bani. Nu stau sa trimit sms-uri cu sume de bani primite si nici sa ma justific daca am primit o "spaga" daca se imparte sau nu... Daca am chef sa plec in clipa asta, nu trebuie sa dau socoteala nimanui, iar asta, libertatea asta de care ma bucur acum, merita orice!!! Nice topic!Nu pot sa cred ca spun asta, dar in cazul tau pestele iti facea numai bine...Du-te inapoi la statutul de pastorita. Independenta nu-i pt tine!http://bondageteens.net/bondagesluts//hotteenslutfuckedinbondagebyhermaster.jpg Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Nu pot sa cred ca spun asta dar tu esti prea prost pentru secolul asta!!! 3 Link spre comentariu
Ayatollah Reputație: 1 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Iran Oras:Iran Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Nu pot sa cred ca spun asta dar tu esti prea prost pentru secolul asta!!!Zambeste un pic pt mine... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Sic transit Gloria mundi! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Uite ceea ce propun fetelor din toata tara: fiecare fata dintre voi care este independenta, % (dar suta la suta adica), nepestita , neimpresariata, neplimbata cu masina dintr-o parte-ntr-alta in cautare pe clienti, nerecenzata la greu de baietzii deshtepti de p-acilea in scopul de a primi reduceri ori alte foloase necuvenite...o rog sa ridice mana sus sau sa se posteze aici prin orice: un punct, un emoticon, comentariu..etc. Fara guvizi mai gasesti, dar pentru restul... Independenta 100% dupa spusele tale... tare mi-e ca nu mai vad alta fata... Daca stie cineva, poate ne face cunostinta! Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Crezi ca o sa vina una activa si o sa spuna ca : DA,EU SUNT INDEPENDENTA SI LUCREZ SINGURA SINGURICA IN LOCATIE. ? Sa fim seriosi. Aceasta declaratie ar atrage pe langa pestisori (sa o racoleze,sa nu fie chiar atat de singura) si hoti (doar e usor sa furi de la o femeie singura,sa ii dai in cap si sa ii iei banii).Trebuie sa fie chiar nebuna cea care sa afirme sus si tare ca e singura singurica. Ar suna ca o invitatie pentru raufacatori. 13 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Crezi ca o sa vina una activa si o sa spuna ca : DA,EU SUNT INDEPENDENTA SI LUCREZ SINGURA SINGURICA IN LOCATIE. ? Sa fim seriosi. Aceasta declaratie ar atrage pe langa pestisori (sa o racoleze,sa nu fie chiar atat de singura) si hoti (doar e usor sa furi de la o femeie singura,sa ii dai in cap si sa ii iei banii).Trebuie sa fie chiar nebuna cea care sa afirme sus si tare ca e singura singurica. Ar suna ca o invitatie pentru raufacatori. 'Nu aveti si voi un buton de panica? O alarma ceva? Nu sunati pe cineva inainte? Nu aveti obiectiv protejat GBS? Link spre comentariu
croton 1 Reputație: 157 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Aprilie 13, 2014 fara guvizi sigur sunt multe pe aici....dar singure fara un amant,prieten ,sot....te asigur eu ca nu este nici una....au si ele viata lor PRIVATA 1 Link spre comentariu
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Partajează Postat Aprilie 13, 2014 :byeIntrebare intrebatoare ,,umbreluta intr-un picior ghici ciuperca ce-I?,,.Referitor la intrebarea de mai sus din punctul meu de vedere ca sa raspund la o asemenea intrebare trebuie sa fiu fie sinucigasa fie mai nesimtita decat prevede legea asa ca o las in COADA DE PESTE ca tot se poarta sau o dau finut dupa cires 3 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2014 I have a Dream. Am mancat eu jelibom ca nu fac liste si cred ca nu fac pana la urma prin aceasta initiativa...sper ca se va completa singura. Dar hai sa nu o iau iar prin balarii si sa fac si in propriul topic. Uite ceea ce propun fetelor din toata tara: fiecare fata dintre voi care este independenta, % (dar suta la suta adica), nepestita , neimpresariata, neplimbata cu masina dintr-o parte-ntr-alta in cautare pe clienti, nerecenzata la greu de baietzii deshtepti de p-acilea in scopul de a primi reduceri ori alte foloase necuvenite...o rog sa ridice mana sus sau sa se posteze aici prin orice: un punct, un emoticon, comentariu..etc. Peseu: Rog trompetistii site-ului/forumului sa nu polueze si acest topic..parerea lor nu ma mai intereseaza demult. Doamne ajuta. Colegu' lasa, "Peseu" si "jelibom"-ul! Doar stii ca "trompetistii" nu se pot abtine http://www.abrsm.org/forum/public/style_emoticons/default/trumpet3.gif .Ce te-a mancat, bre, taman de ziua asta, sa dai cu batu-n balta? Ti-a venit o putoare pe la nari de dimineata? Trimite-o sa se spele! Daca nu, lasa fetele cu http://s27.postimg.org/puj1gukr7/fiiishing.jpg 'mneatale n-auzisi ca azi e http://s4.postimg.org/5cdnddulp/peeeste.jpg ?!!! Ori vrei sa stii care din oitele ratacite si nepastorite mai sunt in camp saptamana ce vine sa te serveasca? Celelalte, se stie, au derogare, ca intra-n post si se tin ... departe de lucruri ce pateaza sufletul ... cum zicea colega retrasa spre curatire. Fiecare cu pastorul ei … http://s4.postimg.org/faylzv419/oitaratacita.jpg Crezi ca o sa vina una activa si o sa spuna ca : DA,EU SUNT INDEPENDENTA SI LUCREZ SINGURA SINGURICA IN LOCATIE. ? Sa fim seriosi. Aceasta declaratie ar atrage pe langa pestisori (sa o racoleze,sa nu fie chiar atat de singura) si hoti (doar e usor sa furi de la o femeie singura,sa ii dai in cap si sa ii iei banii).Trebuie sa fie chiar nebuna cea care sa afirme sus si tare ca e singura singurica. Ar suna ca o invitatie pentru raufacatori. Sexy, nu fi egoista! Invata-le si pe colege cum te ascunzi tu de bibani http://s4.postimg.org/7savdhnal/bigfish.jpg Hai noroc si la multi ani! Trai-ne-ar flo'celele! http://s4.postimg.org/bamv9vo6l/flocele.jpg 1 8 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Aprilie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2014 I have a Dream. Am mancat eu jelibom ca nu fac liste si cred ca nu fac pana la urma prin aceasta initiativa...sper ca se va completa singura. Dar hai sa nu o iau iar prin balarii si sa fac si in propriul topic. Uite ceea ce propun fetelor din toata tara: fiecare fata dintre voi care este independenta, % (dar suta la suta adica), nepestita , neimpresariata, neplimbata cu masina dintr-o parte-ntr-alta in cautare pe clienti, nerecenzata la greu de baietzii deshtepti de p-acilea in scopul de a primi reduceri ori alte foloase necuvenite...o rog sa ridice mana sus sau sa se posteze aici prin orice: un punct, un emoticon, comentariu..etc. Peseu: Rog trompetistii site-ului/forumului sa nu polueze si acest topic..parerea lor nu ma mai intereseaza demult. Doamne ajuta. Art. 329 Cod Penal Recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acest scop, precum şi constrângerea la prostituţie se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. "La anuntul verdictului dat, Dorin Patusi, s-a prabusit in boxa acuzatiilor, plangand" Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 @ Sorina & Deea...nu era o surpriza din partea voastra, ca prea multe hamsii v-ati pus in cap. @Amada...da niste protectori/promotori/recenzori pentru strapon , nu-ti doresti? :350x ..platesc eu nu-i problema. @ Adriana ...felicitari, pentru curajul de a o lasa in coada de PESTE...sper sa nu fii/ramai singura femeie cu oo de aici. @ Ancuta Tu chiar crezi ceea ce spui, sau postezi asa in general, ca sa satisfaci, macar virtual pe toata lumea? Nu-mi place raspunsul tau, cam are iz de cherhana. Ce scuze sunt astea? ..tu/voi chiar credeti ca vecinii vostri nu stiu ceea ce faceti in locatie?...de firme de paza nu ai/ati auzit, un spray paralizant, o camera de supravegheat pusa pe hol, daca nu pe bune, macar la deruta ?...nu-mi veni/veniti cu scuza ca speriati clientii, am fost intr-o gramada de localuri/stabilimente unde erau camere de supravegheat la intrare in care veneau chiar VIP-uri si nu pareau chiar asa stresate de un viitor santaj...daca e sa-i speriati si fug de camera, credeti-ma ca-i mai bine pentru voi. De ce o femeie intreaga la mintile capului prefera sa-si futa si la propriu si la figurat, sa zicem 5-10 ani din viata, practicand jobul asta de rahat, alegandu-se aproape cu nimic din cauza unei sau mai multor JAVRE care-i aduc cel putin 5 clienti pe zi uneori, cand daca ar face-o de capul ei, cu 1-2 clienti ar putea ca in 2-3 ani sa-si cumpere o garsoniera sau un apartament? :350x Noroc cu voi fetele, hamsiile si rechinii imobiliari ca mentineti chiriile si Real Estate-ul pe linia de plutire. Fetelor aveti o mare eroare de logica/apreciere, cand ganditi ca un peste/promotor va asigura o siguranta si un flux constant de clienti...tocmai oamenii/clientii aceia pe care iti doriti, cei cu bani, cu bun simt si care sunt mai usor de fidelizat, sunt primii care nu se avanta in combinatii d-astea de rahat...de frica bolilor mult mai usor de intalnit, in urma traficului intens...cat si de teama unui santaj din partea combinatorilor cu ajutorul vostru.Momentan jobul vostru este doar contraventie...incercati sa stati departe de infractori/promotori/protectori, ca impreuna cu ei aveti sanse mari sa faceti si ceva facutate cu privare de libertate. Stiu ca-mi racesc gura de pomana, dar macar pentru cele mai istete dintre voi, voi chiar aveti sansa asta...pentru cele fara neuron la purtator..Doamne ajuta sa dea pestii cei mari cat mai curand drumul la lege si sa se legalizeze, astfel lucrand organizat in stabilimente poate s-or alege si ele saracele cu ceva. Dupa 24 de ore, doar 3 fete, dintre care una retrasa?...putin, foarte putin. http://www.youtube.com/watch?v=F8Rmu4VCOQ0 2 2 Link spre comentariu
anonimuu Reputație: 553 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Confidential Oras:Confidential Partajează Postat Aprilie 14, 2014 I have a Dream. Am mancat eu jelibom ca nu fac liste si cred ca nu fac pana la urma prin aceasta initiativa...sper ca se va completa singura. Uite ceea ce propun fetelor din toata tara: fiecare fata dintre voi care este independenta, % (dar suta la suta adica), nepestita , neimpresariata, neplimbata cu masina dintr-o parte-ntr-alta in cautare pe clienti, nerecenzata la greu de baietzii deshtepti de p-acilea in scopul de a primi reduceri ori alte foloase necuvenite...o rog sa ridice mana sus sau sa se posteze aici prin orice: un punct, un emoticon, comentariu..etc. Nici o fata care isi cunoaste interesul si o duce capul nu-si va declara public independenta. Ar face o greseala! 5 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Mai neamule, da multi mai sunteti..daca acum o luna-doua nu va intelegeam, acum deja, ma prefac cu nu va inteleg. Fac si o mai mare greseala, daca accepta sa-si futa viata-n mlastina pana la vreo 35-40 de ani, alegandu-se cu nimic si cu un copil-doi de crescut singure. Bag mana-n foc ca sunt si oameni destepti pe aici cu destui bani, care intelegand ce se petrece aici, ezita exact din motivul asta, pentru ca miroase prea tare a pesti stricati p-acilea fiind bagate toate in acelasi bors de peste. Ma dau pe mine exemplu, sper ca nu ma crede nimeni atat de tampit sa ma duc intr-un cuib ce miroase a pescarie, avand o mare sansa ca apoi sa-mi fut timpul pe la militie dand cu subsemnatul. Deja ai luat doi centimetri de reputatie...pana maine, tu si sexi aplanoarea, strangeti vreo 20 de centimetri sigur. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Nici o fata care isi cunoaste interesul si o duce capul nu-si va declara public independenta. Ar face o greseala! Oare?!? Prin simpla deductie rezulta ca fetele trebuie sa se teama de eventualii rechinasi?!?! Parerea mea este ca ati vazut prea multe filme, oameni buni! Sa fim seriosi acum: eu am plecat din cuib, am devenit idependenta. Cum dracu credeti voi ca ar veni rechinul dupa mine?!?! Nu se gandeste el asa macar putin ca daca face scandal cu o fata exista sanse sa se razvrateasca si altele?!? Decat sa riste sa piarda mai multe fete, prefera sa taca, te lasa sa pleci, urmeaza anunt cu "caut colega" si asta a fost...acum daca te amesteci in fel de fel de combinatii dubioase cu pestii, daca iei bani cu imprumut, cu camata, daca te simti cu musca pe caciula, evident ca va deveni putin mai grea plecarea fetei de acolo. De obicei "ei" nu se leaga de o fata anume. In cuiburi este un dute-vino continuu.... In alta ordine de idei, eu nu am avut pesti, am avut colaboratori, tu imi asiguri niste conditii, eu iti asigur un venit. Cand s-au incalcat conditiile "contractului", mai exact cand mi s-a cerut sa impart si "spaga", mi-am luat zborul.... Asa ca fetelor, voi, prin atitudinea vostra, dati apa la moara acestor indivizi. Ce e aia sa spui ca iti este frica ca nu ai colega cand de fapt se stie, de aici de pe forum, din recenzii, ca NU aveti nicio colega?!?! Nu credeti ca exact acest comportament atrage rechinasii?! Spuneam si eu, nu am dat cu parul.....fiecare este liber sa spuna ce vrea Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Sorina, eu stiu caz concret in care fata declara ca nu are colega dar ARE (e drept, doar una). Intotdeauna se primeste cate un SINGUR client in apartament (adica niciodata fetele nu vor avea client in acelasi timp). Clientul vine aici, scrie recenzie ca fata e singura (ceea ce, din punctul lui de vedere, e adevarat). Cat timp una dintre fete are client, colega ei sta ascunsa in bucatarie si nu i se simte prezenta. "Pestele" e in apartamentul de deasupra, iar daca se intampla vreo nefericire, colega din bucatarie poate sa-l sune 3 5 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FgmlqbFqd8o :D Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 14, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2014 @Amada...da niste protectori/promotori/recenzori pentru strapon , nu-ti doresti? :350x ..platesc eu nu-i problema. Sa ce? Sa am pe cine plati, pe cine sa pupacesc in fund oricand are chef si sa-mi pierd timpul cu lucruri care nu-mi plac ca sa fac mai multi bani, din care sa platesc? Pai daca nu dau jumatate din bani si in timpul meu fac bani sau ma simt bine, ce rost au toate cele?...Daca tot vreau sa fiu libera, sunt pana la capat.Asta nu inseamna ca in caz de ceva, nu are cine sa vina... fara sa-l/i platesc. Fiecare isi alege ce crede ca i se potriveste... Link spre comentariu
oly_mare Reputație: 12 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Amada in apararea ta, tu ai putea cu usurinta oferi protectie oricui...inclusiv celor de la BGS 2 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Oly !!! Deci ma repet..OLY! Scuze .. Deci... Nu aveam nimic de spus...de fapt Link spre comentariu
The only one Reputație: 30 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Paris... Oras:Paris... Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Ai fost inspirat in alegerea avatarului.Inteleg ca asta e cea de-a doua "fata".Herd effect...Saluta-l pe notnott din partea mea Pe tine nici nu te salut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum