fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 12, 2014 Fara suparare colegule metalist, dar eu nu procedez asa, sunt si voi ramane acelasi. Cei care ma cunosc stiu prea bine despre ce vorbesc.Ok atunci trebuie sa rezolv singur problema asta(am crezut ca ma poti ajuta) , poate in prima sap de concediu ma ocup putin de Deana sa vedem daca e asa buna in pat cum e din gura ! Link spre comentariu
inside325 Reputație: 15 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 dar anunt nu are sau nu-l vad eu ? Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 12, 2014 La multi ani! Subiectul pentru mine e deja incheiat. Stai linistita. Nu mi-a placut atitudinea ta si asta e. Pentru ce sa mai postezi conversatia..ce ai scris tu sus ai si zis. N-am inteles atitudinea asta defensiva pe care voi o aveti si pe blog si pe mess. Probabil sa va aparati de tot felul de scrantiti si de cei care nu inteleg ce inseamna NU. Habar nu am. TI-am spus clar ca nu mi-a placut atitudinea ta si la asta raman. Nu incerc sa Te denigrez, pur si simplu observam un trend, Ca tot ai adus vorba de mania persecutiei. N-am zis nk de Rebecca, decat ca a avut aproximativ aceeasi atitudine pe mess pe care o ai si tu. Am Cunoscut-o, mi s-a parut o persoana de treaba, eu nu stiu ce impresie I-am lasat. In alta ordine de idei, eu ma bag aiurea in discutii strict pentru ca ce scriu nu convine unora (aici ma refer si la rosiatice) Daca Te pupam eu in funduletzul tau cum o fac multi, nu ma mai bagam aiurea in discutii. Asta e Valabil si pentru altele care se considera cel putin dive. Uhm..m-ai refuzat..fie.. Intra in clubul select alaturi de Andreutza Sunt un dubios...sunteti in siguranta acum Ati scapat de un psihopat... Suntem toti multumiti de rezultat, aparent, deci totul e bine cand se termina cu bine. P.S n-am stiut ca Irina este bolnava. Insanatosire grabnica din partea mea. Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 12, 2014 Care saşi? Aceia din Ţiglari sau Terezian?Auzi si pe domul gigolo , da sunt sas chiar din apropiere de Terezian , noroc cu google ca ai auzit si tu Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 La multi ani Inna!!!! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 12, 2014 irina e in spital si nu are "warles" sa intre sa vorbim Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 12, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 12, 2014 La multi ani Inna!!!!Tu nu cumva ai baut dupa legolas? Link spre comentariu
plosk Reputație: 258 Postat Mai 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Sun si eu la domnisoara , sa vina la mine - asta este a mea doleanta.Am zis ca am gasit numarul pe AT, unde si este. Am fost BICIUIT verbal, ca ...... tu nu vezi linkul catre blog?, ca nu vin si ca nu .......... si nu....... si ca sa citesti O CONVERSATIE DE MAHALA - FARA binevointa, SA te atraga cumva ,,,,,,,,,,,,, macar vocea----------- NIMIC SUCCES 1 Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Cei care pierd mult timp pe forum si au un numar mare de postari reprezinta, probabil, mai putin de 30% din potentialii clienti. Daca o fata refuza pe cineva, nu inseamna neaparat ca vrea sa para "diva"... dar... Deci daca o persoana se manifesta stupid, are un limbaj urat si tot felul de remarci care denota frustrare, etc... mi se pare logic sa nu-l primeasca acele fete care, intamplator sau nu, au citit ce a scris. Exista si alte fete, care poate inca n-au avut ocazia sa citeasca si se poate "ciocani" la usa lor. Din punctul meu de vedere, forumul e o unealta foarte buna, in special pentru fete, care pot observa in ce fel se manifesta persoana care urmeaza sa vina la ele. Asa au o sansa in plus sa evite experientele neplacute. 1 5 Link spre comentariu
petiteinna Reputație: 224 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 Sun si eu la domnisoara , sa vina la mine - asta este a mea doleanta.Am zis ca am gasit numarul pe AT, unde si este. Am fost BICIUIT verbal, ca ...... tu nu vezi linkul catre blog?, ca nu vin si ca nu .......... si nu....... si ca sa citesti O CONVERSATIE DE MAHALA - FARA binevointa, SA te atraga cumva ,,,,,,,,,,,,, macar vocea----------- NIMIC SUCCESNu eram eu. A raspuns o nebuna :laugh2 . Nu ai vazut ca era beata? :laugh2 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 12, 2014 Eu nu stiu dc cineva iti spune nickul de pe forum , dar eu Deana iti promit ca dupa ce terminam treaba o sa iti spun cine sunt si ai ocazia sa imi dai o palma ! dar nu o sa fie nevoie, ca o sa fii satisfacuta din toate punctele ,sexual cu siguranta ,doar de cash ai parte de la toti Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 12, 2014 De un singur refuz am fost dezamagit..restul sunt.. Hilare... P.S daca ma incadrai si pe mine in randul frustratilor..am si eu, ca tot omul, frustrarile mele..Dar nu le etalez pe forum. Cum tu iti sustii avid punctul de vedere..asa fac si eu.. P.S: fara injurii sau altele asemenea...N-o mai simt de cearta. Link spre comentariu
plosk Reputație: 258 Postat Mai 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Nu eram eu. A raspuns o nebuna :laugh2 . Nu ai vazut ca era beata? :laugh2HA HA, Ce ATITUDINE - SPOR la ce doreste a ta pisi. Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 12, 2014 dar nu o sa fie nevoie, ca o sa fii satisfacuta din toate punctele ,sexual cu siguranta ,doar de cash ai parte de la totiDoamne, mare ti-e gradina! Daca Te refuza femeia las-o asa..nu Te duce misheleste sa-I dovedesti ce mascul bine pierde! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 12, 2014 Deci Angel, de cate refuzuri ai avut parte? Cate fete te-au refuzat? Asta pentru ca ai spus ca de un singur refuz ai foat dezamagit ! Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 12, 2014 Doamne, mare ti-e gradina! Daca Te refuza femeia las-o asa..nu Te duce misheleste sa-I dovedesti ce mascul bine pierde! O sa ii spun la usa cine sunt si tot nu ma refuza man ,ti-as explica si dc ,dar tb sa scriu prea mult Link spre comentariu
petiteinna Reputație: 224 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 HA HA, Ce ATITUDINE - SPOR la ce doreste a ta pisi.I-am zis si eu sa nu puna mana pe telefon, dar ea batman batman. ce face vinul din om :laugh2 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 12, 2014 Deci Angel, de cate refuzuri ai avut parte? Cate fete te-au refuzat? Asta pentru ca ai spus ca de un singur refuz ai foat dezamagit !Pai..unul singur...de fapt. Era sa ma refuze si sexything intr-un mod direct..pana la urma nu ne-am potrivit..dpdv al timpului. Cu prietenele irinucai e ceva mai complicat..Dar ca sa fie la Numar acolo..trei! Cred ca ele ar fi..cu "refuzul"... Tu? De cate ori? Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 12, 2014 O sa ii spun la usa cine sunt si tot nu ma refuza man ,ti-as explica si dc ,dar tb sa scriu prea multAi patratele.. Link spre comentariu
plosk Reputație: 258 Postat Mai 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 I-am zis si eu sa nu puna mana pe telefon, dar ea batman batman. ce face vinul din om :laugh2 , hai ca esti haioasa, respect. Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 12, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 12, 2014 , hai ca esti haioasa, respect.Dude..Wtf? "Oleaca" de consecventa? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 12, 2014 ba vere nu ne mai facem bine 1 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 12, 2014 Ai patratele.. nu chiar , dar am alceva ce ii place mai mult Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 12, 2014 Din ciclul "lauda-ma gura / ca-ti dau ... wurst..." Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 12, 2014 Din ciclul "lauda-ma gura / ca-ti dau ... wurst..."Weisswurst sa mananca la noi , la voi parca cartabos sau ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum