Sari la conținut

Interfata noua

Postări Recomandate

• Oras:Everywhere
Postat

Am observat noua interfata,mult mai interesanta ca cea de dinainte,insa cu anumite erori inca. Cand am vrut sa apas pe iconita din stanga ca sa dau la o sectiune ca find citita mi-a aparut un carnat de iconite in mijlocul ecranului. In rest: Brava :clapp

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pacat ca optiunea ,, prieteni online" a fost eliminata. :(

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

De acord!

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Intr-adevar, trebuie reintrodusa din nou. Cum mai vedem altfel daca ne citesc ce aberam pe forum? Daca nici prietenii, atunci cine?

Iar unele efecte da-te scrisului (de exemplu, daca ii cauti cuiva o postare la reputatie), sunt putin cam dureroase. Un mare procent de cititori sunt fie turmentati, fie damblagiti dupa o seara (vicii ;) )......Cred ca o gama de culori si efecte (sau mai bine zis, lipsa lor), cat mai facebook este cea mai sigura. Sunt destul de sigur ca aia au investit bani seriosi in asemenea studii ;) .

Si daca tot s-a schimbat interfata, nu scoatem si reputatia din joc? Si sa lasam doar un sistem gen like?

• Like 1
Postat

Cand am dat click mi-a aparut asta. Toate iconitele au zburat in mijloc

post-41576-0-38732100-1397724045_thumb.jpg

Postat

mie nu prea imi place combinatia de negru cu albastru si bleu! as prefera ca zonele negre sa fie tot o nuanta de bleumarin, ceva! plus ca pe varianta personalizata a desktop-ului meu, cuvintele, butoanele: mesageria, notificari, etc. de abia sunt vizibile in fontul si forma prezenta!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Si la mine se intampla faza lui Gabitzu, am incercat pe Chrome, IE, Firefox, Opera. E doar o eroare de formatare a paginii, caci comanda in sine e acceptata (sectiunea respectiva e marcata ca si citita, doar afisarea pe pagina se schimba in mod ciudat).

Ca aspect, in principiu imi place. N-aveam nimic impotriva stilului vechi, dar asa arata ceva mai aerisit. Poate intr-adevar s-ar putea umbla un pic la schema de culori, in rest GJ!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

sustin ideea ajustarii schemei de culori... vizibilitatea nu e chiar excelenta in forma asta (o preferam pe cea veche). 

Postat

Si eu sunt pentru crearea unei distinctii speciale: "ai de PM!!!". Nu cred ca trebuie sa mai mentionez cui sa ii fie decernata! :)))

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Pisicuts, revin-o la setarea cu vizibilitatea prietenilor on-line și mărește puțin dimensiunea scrierilor - în rest, noua interfață pare OK și din partea mea.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu se vad prea bine titlurile topicelor  pt care userul a primit puncte

• Like 1
  • Oras:Montreal
  • Oras:Montreal
Postat

problema cu prietenii online a fost rezolvata

:beex2

• Like 6
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

problema cu prietenii online a fost rezolvata

:beex2

da, dar s-a futut layout-ul si se vede si scrisul aiurea

• Like 1

Postat

Si inca nu merge cum trebuie sa marchezi ca citit o sectiune de la iconita  de pe prima pagina :(

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...