ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 23, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 23, 2014 Io cred ca l-a adus Tina sa bata "apa in piua" ))))))))))Daca s-o plans data trecuta ca noi clujenii nu lasam ciubucel..... dar na vb. lui "ciucurel".... mai face un oral bonus ?Tina sa nu te superi pe mine .... e o discutie nevinovata...in rest succes iti doresc... pai chiar asa si inca sint dume ca sa suparat pe clujeni ca nu merg la ea,ca nu mai vine,ca nu mai face.acum dragutzo domnisoara crezi ca daca vi la cluj o sa ai programari full si noaptea?nu draga trebuie sa ai timp sa iesi si in oras,la o masa la plimbarica ceva nu.numai programari.si inca si pretentii la ciubuc.off doamne pretentiile astea!! 2 1
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2014 Dragul ma-mii mark... Nu ma supar pt discutia nevinovata care intamplator nu e nevinovata nici p departe... Niciodata nu am pus pe nimeni vreodata sa imi scrie vreo recenzie din burta. Nu am adus pe nimeni sa bata nici o apa. Sper sa fie clar.. :-s... Imi amintesc perfect de domnul. A fost primul client pe care l-am avut acum de cand am revenit in Cj, si probabil i-a placut atat fiindca desi eram rupta de somn si nu vroiam sa lucrez deloc in seara respectiva, l-am primit si am facut tot posibilul ca intalnirea sa decurga ok. Ba mai mult, nu numai ca a decurs ok, dar omu' are si niste maini magice cu care a facut somnul sa fuga in padure ) a fost asa, un click, si mi-a placut chiar mult. Ba chiar la sfarsit m-am simtit un pic jenata ca incepusem sa ii torn saracului om amarul meu pe gAt, ca eram nevorbita. Ma bucur ca in cele din urma (din ce se vede) nu a fost dezamagit. Sa nu va mai aud... Pe nici unul de pe nici un topic si din nici o parte a planetei..ca spuneti ca pun lumea sa puna flori unde nu e pamant. Va rog mult. Chiar e departe de mine sportul asta. Ms pt intelegere scumpete. Cat despre dume, ciucurel mic ce esti tu care merita bataie . Am avut prea mult timp de masa si alte plimbari pe Feleacu. Nu vroiam, scumpete, sa ma fut non stop zi-lumina-stele-luna. Treaba a fost ca am avut doua zile legate in care am avut un singur client. Si ala cu pretentii de o singura fin. Si m-am simtit demoralizata. Mai apoi mi s-au explicat niste factori de care eu nu am avut de unde sti.. Si m-am linistit. Plec acum... (Recte diseara sau la prima ora a diminetii) Dar revin cu siguranta p la sfarsitul lui octombrie. Zi buna sa aveti. Pt programari pt azi, astept telefon. Nu am nimic sigur stabilit. Va pupa mini milf
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2014 Update: la 22:00 am tren. Pupiceanu.
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 24, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2014 Sa ne tii la 220 !
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2014 Hey, Tinutsza, mai respiri ?)
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2014 E rupta de oboseala. Este in drum spre Galati. Obosita obosita dar ea tot rade....
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2014 Adica... n-ai mancat-o?)))
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2014 Inca n-am pus mana pe ea....dupa ce se va intampla, revin cu recenzie
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2014 Aha! In seara asta o sa fie un ... girls night... in and out... Ce sa va transmit in afara de pizma mea sincera??? Sa aveti fun, fetelor!!!
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 25, 2014 Hey, Tinutsza, mai respiri ?)Sunt bine. Am ajuns in Gl. Multumesc pt grija. Va pup dulce.
oviii Reputație: -494 Postat Mai 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 25, 2014 Ce folos sa mai fac vreo recenzie....dupa dezabaterile de aici...mai ales ale Sorinei...s-o lasam asa . 2 8
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 26, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 26, 2014 Ce folos sa mai fac vreo recenzie....dupa dezabaterile de aici...mai ales ale Sorinei...s-o lasam asa . ca tot timpul oviii scurt si la obiect.respectele mele!!
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2014 Ce folos sa mai fac vreo recenzie....dupa dezabaterile de aici...mai ales ale Sorinei...s-o lasam asa . Sorina nu e rea....cu toata lumea, nu e rea deloc cu cei ce recenzeaza...real si dezinteresat
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2014 Ar folosi sa ramana aici... Nu ar fi fara folos... Cand am zis eu ca nu mai revin in Cj? Clujul ramane dragostea mea. O vorba data ramane vorba semnata. In octombrie vin peste voi. Ovi, cacadou de ziua mea, astept recenziiiaaaa )) Mssss anticipat ! **
sandubogdan Reputație: 498 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Iunie 11, 2014 Un topic care s-a dus pe brebenel...
georgi_88 Reputație: 661 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Iunie 11, 2014 UN alt ....Un topic care s-a dus pe brebenel...
borospista Reputație: 38 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 12, 2014 Si fata e dusa bine pe brebenel.
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 12, 2014 Asta ce-ar mai vrea sa-nsemne?
boieru Reputație: -378 Postat Iunie 12, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 12, 2014 ca te asemeni cu amica ta Sorina...needless to say more... :laugh2
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 12, 2014 Pai de unde stii tu asta? ne cunoastem? Si..cum e Sorina?
boieru Reputație: -378 Postat Iunie 12, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 12, 2014 dusa cu pluta...
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 12, 2014 Si asta e rau?
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Din punctul meu de vedere e bine. Mie imi plac femeile nebune
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 12, 2014 Din punctul meu de vedere e bine. Mie imi plac femeile nebune Doctore, ai citit toate topicele de Bucuresti? Stii si numerele fetelor pe de rost?
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2014 Citesc doar ce-mi place si imi atrage atentia Si vad ca e unii rai domle care se ia de Tinutza 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum