Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Martie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 30, 2018 Pai ce era sa fac frate 😊 ? Sa las de izbeliste asa bunaciune ? Zi si tu ... 10
gondor1971 Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 27, 2018 Activeaza?
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2018 Mi-a tras si mie clapa 'doamna Elena'. Stabilit o intalnire pt a doua zi la o anumita ora si cand a veni momentul cu pricina a disparut cu totul, a tacut chitic. Nu prea-i bine, domnu chestor... bila neagra la doamna Elena in sacosica
gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 Mai...ce sa zic New Elena s-a schimbat, sau situatia actuala ( aia care o fi) o constrange sa actioneze asa. Am fost client fidel si din pacate nu am reusit sa o revad ...cu toate telefoanele si sms-urile date.Mi a raspuns doar de 2 ori si o data mi a stras teapa cand stabilisem o ora si o zi ( nu a mai raspuns deloc in ziua cu pricina).Eu, ii doresc noroc si sanatate!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Mai...ce sa zic New Elena s-a schimbat, sau situatia actuala ( aia care o fi) o constrange sa actioneze asa. Am fost client fidel si din pacate nu am reusit sa o revad ...cu toate telefoanele si sms-urile date.Mi a raspuns doar de 2 ori si o data mi a stras teapa cand stabilisem o ora si o zi ( nu a mai raspuns deloc in ziua cu pricina).Eu, ii doresc noroc si sanatate!Atunci inseamna ca cei noi nu au nici o sansa sa ajungem intre sanii si intre picioarele ei.Degeaba citim ce se scrie pe aici....ramanem pe dinafara.Ce neplacut ! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 30, 2018 Atunci inseamna ca cei noi nu au nici o sansa sa ajungem intre sanii si intre picioarele ei.Degeaba citim ce se scrie pe aici....ramanem pe dinafara.Ce neplacut !asa e! Terra incognita necartata pt noii conquiztadori! Zisei! 2
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 atentiune! atentiune! se pare ca a intrat cineva pe fir... fiti circumspecti cu mesajele!
kiviak Reputație: 206 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 3, 2018 atentiune! atentiune! se pare ca a intrat cineva pe fir... fiti circumspecti cu mesajele!adica ?
mahinho Reputație: 89 Postat Mai 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2018 Iar a disparut Elena-o caut de ceva timp, dar nu raspunde...? A mai fost cineva pe la ea recent sau a plecat din nou la Mazare?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Iar a disparut Elena-o caut de ceva timp, dar nu raspunde...? A mai fost cineva pe la ea recent sau a plecat din nou la Mazare? La Udrea
florin_k Reputație: 60 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Activeaza numai intr-un cerc foarte restrans.A renuntat la f multi clienti.Isi pregateste incet retragerea
gogu_p Reputație: 557 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 De unde stii?
ronaldo89 Reputație: 6 Postat Ianuarie 22, 2023 Postat Ianuarie 22, 2023 On 3/15/2019 at 2:34 PM, florin_k said: Activeaza numai intr-un cerc foarte restrans.A renuntat la f multi clienti.Isi pregateste incet retragerea Ce mai stii de ea, s-a retras?
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10326 Postat Ianuarie 22, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Ianuarie 22, 2023 De ce ai dezgropat topicul asta nu stiu? Chiar m-a luat cu palpitații când am văzut. 2
florin_k Reputație: 60 Postat Februarie 8, 2023 Postat Februarie 8, 2023 Am mai fost la ea pana pe la inceputul lui decembrie apoi nu a mai raspuns la telefon.Nu mai stiu nimic de ea.Pacat.O femeie super frumoasa si OK din toate punctele de vedere
mahinho Reputație: 89 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 27, 2023 Salutare. Am pierdut legatura cu ea, iar 0724941769 este mereu închis. A mai fost cineva recent (2023)la Elena? Își schimbase si locația de ceva timp …
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 2, 2023 Ultima data când am futut-o eu , undeva cred pe la finalul anului trecut era la fel de frumoasa, îngrijită, pielea fina , cremuita, o MILF cu adevărat superba și la chip și la corp ( sânii aia naturali sunt absolut bestiali ). Prestația însă din păcate nu s-a mai ridicat la aceleași cote ca atunci când activa constant , sau am prins-o eu intr-o zi mai slaba , nu știu, bine nici nu ne mai văzusem de vreo 2 ani . Poate next time. 1
mahinho Reputație: 89 Postat Mai 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12 La 02.11.2023 la 4:03, il pupparo a spus: Ultima data când am futut-o eu , undeva cred pe la finalul anului trecut era la fel de frumoasa, îngrijită, pielea fina , cremuita, o MILF cu adevărat superba și la chip și la corp ( sânii aia naturali sunt absolut bestiali ). Prestația însă din păcate nu s-a mai ridicat la aceleași cote ca atunci când activa constant , sau am prins-o eu intr-o zi mai slaba , nu știu, bine nici nu ne mai văzusem de vreo 2 ani . Poate next time. Mai stii ceva de ea? Telefon inchis, stiu ca isi schimbase locatia, dar tot in zona mall Vitan era.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Mai 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 22 Da , tot pe acolo parca. Aproape in orice caz. Nu am mai cautat-o . Vedem dacă mai răspunde cumva. Momentan, nu știu nimic.
mahinho Reputație: 89 Postat Iunie 22 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22 La 22.05.2024 la 14:26, il pupparo a spus: Da , tot pe acolo parca. Aproape in orice caz. Nu am mai cautat-o . Vedem dacă mai răspunde cumva. Momentan, nu știu nimic. Eu tot încerc să îi dau de urma de luni bune, dar are telefonul închis mereu…
mahinho Reputație: 89 Postat Noiembrie 6 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6 Salutare! A mai fost cineva, recent la această milf? Încerc să dau de ea, dar are tel închis, poate a pierdut nr sau e doar cu circuit închis … mulțumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum