Sari la conținut

0724941769 - NEW ELENA

Vizitator sexaddict

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai ce era sa fac frate 😊 ? Sa las de izbeliste asa bunaciune ? Zi si tu ...

• Like 10
Postat

Mi-a tras si mie clapa 'doamna Elena'. Stabilit o intalnire pt a doua zi la o anumita ora si cand a veni momentul cu pricina a disparut cu totul, a tacut chitic.

Nu prea-i bine, domnu chestor... bila neagra la doamna Elena in sacosica

Postat

Mai...ce sa zic New Elena s-a schimbat, sau situatia actuala ( aia care o fi) o constrange sa actioneze asa. Am fost client fidel si din pacate nu am reusit sa o revad ...cu toate telefoanele si sms-urile date.

Mi a raspuns doar de 2 ori si o data mi a stras teapa cand stabilisem o ora si o zi ( nu a mai raspuns deloc in ziua cu pricina).

Eu, ii doresc noroc si sanatate!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai...ce sa zic New Elena s-a schimbat, sau situatia actuala ( aia care o fi) o constrange sa actioneze asa. Am fost client fidel si din pacate nu am reusit sa o revad ...cu toate telefoanele si sms-urile date.

Mi a raspuns doar de 2 ori si o data mi a stras teapa cand stabilisem o ora si o zi ( nu a mai raspuns deloc in ziua cu pricina).

Eu, ii doresc noroc si sanatate!

Atunci inseamna ca cei noi nu au nici o sansa sa ajungem intre sanii si intre picioarele ei.

Degeaba citim ce se scrie pe aici....ramanem pe dinafara.

Ce neplacut !

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Atunci inseamna ca cei noi nu au nici o sansa sa ajungem intre sanii si intre picioarele ei.

Degeaba citim ce se scrie pe aici....ramanem pe dinafara.

Ce neplacut !

asa e! Terra incognita necartata pt noii conquiztadori! Zisei!

• Minus 2
Vizitator notsecure
Postat

atentiune! atentiune! se pare ca a intrat cineva pe fir... fiti circumspecti cu mesajele!

Postat

atentiune! atentiune! se pare ca a intrat cineva pe fir... fiti circumspecti cu mesajele!

adica ?

• Oras:bucuresti
Postat

Iar a disparut Elena-o caut de ceva timp, dar nu raspunde...? A mai fost cineva pe la ea recent sau a plecat din nou la Mazare?

Vizitator batranul george
Postat

Iar a disparut Elena-o caut de ceva timp, dar nu raspunde...? A mai fost cineva pe la ea recent sau a plecat din nou la Mazare?

La Udrea

Postat
On 3/15/2019 at 2:34 PM, florin_k said:

Activeaza numai intr-un cerc foarte restrans.A renuntat la f multi clienti.Isi pregateste incet retragerea

Ce mai stii de ea, s-a retras?

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

De ce ai dezgropat topicul asta nu stiu?

Chiar m-a luat cu palpitații când am văzut.

• Haha 2
Postat

Am mai fost la ea pana pe la inceputul lui decembrie apoi nu a mai raspuns la telefon.Nu mai stiu nimic de ea.Pacat.O femeie super frumoasa si OK din toate punctele de vedere

Postat

Salutare. Am pierdut legatura cu ea, iar 0724941769 este mereu închis. A mai fost cineva recent (2023)la Elena? Își schimbase si locația de ceva timp …

• Membru Premium
Postat

Ultima data când am futut-o eu , undeva cred pe la finalul anului trecut era la fel de frumoasa,  îngrijită,  pielea fina , cremuita,  o MILF cu adevărat superba și la chip și la corp ( sânii aia naturali sunt absolut bestiali ). Prestația însă din păcate nu s-a mai ridicat la aceleași cote ca atunci când activa constant , sau am prins-o eu intr-o zi mai slaba , nu știu,  bine nici nu ne mai văzusem de vreo 2 ani . Poate next time.

• Like 1
Reputație: 89
Postat
La 02.11.2023 la 4:03, il pupparo a spus:

Ultima data când am futut-o eu , undeva cred pe la finalul anului trecut era la fel de frumoasa,  îngrijită,  pielea fina , cremuita,  o MILF cu adevărat superba și la chip și la corp ( sânii aia naturali sunt absolut bestiali ). Prestația însă din păcate nu s-a mai ridicat la aceleași cote ca atunci când activa constant , sau am prins-o eu intr-o zi mai slaba , nu știu,  bine nici nu ne mai văzusem de vreo 2 ani . Poate next time.

Mai stii ceva de ea? Telefon inchis, stiu ca isi schimbase locatia, dar tot in zona mall Vitan era. 

• Membru Premium
Reputație: 22551
Postat

Da , tot pe acolo parca. Aproape in orice caz. Nu am mai cautat-o . Vedem dacă mai răspunde cumva. Momentan,  nu știu nimic. 

Reputație: 89
Postat
La 22.05.2024 la 14:26, il pupparo a spus:

Da , tot pe acolo parca. Aproape in orice caz. Nu am mai cautat-o . Vedem dacă mai răspunde cumva. Momentan,  nu știu nimic. 

Eu tot încerc să îi dau de urma de luni bune, dar are telefonul închis mereu…

Postat

Salutare! A mai fost cineva, recent  la această milf? Încerc să dau de ea, dar are tel închis, poate a pierdut nr sau e doar cu circuit închis … mulțumesc 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...