sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 7, 2014 NU m-am scapat. Poate confirma. Confirm Ups!! Am incercat, am fost curioasa 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 7, 2014 Buna ziua Constanta, bine v-am gasit Asadar, am promis ca vin, am venit. Am gasit si locatie, vizavi de hotel Zodiac, la aproximativ 5min de City Mall. La "birou" sunt incepand de luni, programul de lucru va fi: Luni - Duminica: 1100-2100. Despre servicii :sex oral (neprotejat doar in functie de igiena),sex normal (doar protejat),FK, mangaieri, fantezii,cunnilingus, annilingus (doar accept ),la cerere fac si uro Despre preturi: 30min - 1fin - 100ron;60min - 2fin - 150ron;overnight (2300 - 700) - 700ron.In concluzie, in functie de igiena, putem face cam orice exceptand finalizare faciala / sex anal / swallow. La telefon voi putea raspunde incepand de maine dimineata, programarile le stabilesc in functie de preferinte, telefonic sau prin PM. Nu prea obisnuiesc sa fac programari prin SMS, imi place sa aud vocea celui care ma va vizita O singura rugaminte am la voi, si anume sa imi fie respectat timpul . Si sa comunicam, orice se poate rezolva daca comunicam. Eu nu pot ghici intotdeauna ce si cum doreste fiecare, tocmai de aceea va rog sa imi spuneti cand doriti ceva anume, exprimati-va dorintele dragii mei . Ce sa mai spun?!?! Sper sa avem o colaborare cat mai placuta, va astept sa ne facem de cap . Confirm Ups!! Am incercat, am fost curioasa Te-a cam dat pe spate @ nostru
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 7, 2014 Eh Acum pe bune, eu am tot trambitat ca incerc sa fac asta, pana acum recunosc ca NU mi-a iesit. Deci iata si o premiera in Constanta 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 7, 2014 Eh Acum pe bune, eu am tot trambitat ca incerc sa fac asta, pana acum recunosc ca NU mi-a iesit. Deci iata si o premiera in Constanta Hai mai Sorina. Adica trebuia sa vi la Constanta sa afli ca nu trebuie sa iasa, ci sa intre ? 2
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 7, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 7, 2014 ...... 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 7, 2014 ...... Or, Arrond este un tip foarte dragut caruia Sorina nu a putut sa-i reziste. 3
costinsef Reputație: 291 Postat Mai 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 8, 2014 Vorba dulce (si bineinteles calmul) mult aduce 3
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Mai 8, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2014 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2014 Am facut si cateva poze din locatie...for you 9
geone Reputație: -476 Postat Mai 8, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Postat Mai 8, 2014 Vin si eu cu recenzia, cam tarziu dar asta e, o sa fiu cat se poate de succint Am fost acum 2 zile la Sorina, locatia usor accesibila, chiar daca nu ai fi din Constanta cred ca nu e dificil de ajuns, indicatiile date de Sorina fiind suficiente. Ajuns la locatie, Sorina m-a intampinat intr-o tinuta foarte sexy, si am poposit in living. Apartamentul este unul ok, ingrijit, atmosfera fiind una potrivita pentru o intalnire de genul asta. Am stat la discutii cu ea pe diverse teme (inclusiv motivul pentru care eram racit ), este o femeie inteligenta, i-as da in jur de 30-31 de ani, arata foarte bine, e miniona, cu corpul bine proportionat pentru inaltimea ei, aici incluzand si silicoanele. Dupa discutii si un pahar de suc, am facut un dush scurt si am trecut la actiune, inceputa cu FK si oral cu diverse tehnici, atentie sporita acordata bilutelor (aici are o tehnica misto), incercari de DT, dar nereusite din pacate, oralul este unul Soft, eu sunt adeptul genului mai hard, mai kinky. Am trecut la normal, cu ea desupra, pozitie care de cele mai multe ori imi pune capac, si la fel a fost cazul si acum finalizand in balon. Am mai stat de vorba, inca un dush, am trecut la nr. 2, de obicei finalizez greu a doua oara, dar aici a fost o exceptie si dupa vreo 20-25 de min in care am trecut prin mai multe pozitii (ea deasupra, doggie, misionar), am finalizat tot in balon. Pot sa zic ca Sorina este o femeie care merita vizitata, e o exeperienta care trebuie incercata, eu sunt cam reticent cand e diferenta de varsta, dar aici nu s-a vazut nicio secunda, stie sa se faca placuta si sa se adapteze in functie de client, ce butoane sa apese, e o adev. profesionista. Si acum notele : GFE - 10Aspect - 10Igiena - 10Locatie - 9Oral - 8,5 Normal - 10 Halatul : 150 ron - 1 h 15
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Mai 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 10, 2014 meriti o vizita! sper sa stai cat mai mult prin Constanta, mai ales ca ai spus ca iti place aici
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 10, 2014 meriti o vizita! sper sa stai cat mai mult prin Constanta, mai ales ca ai spus ca iti place aici Stau pana duminica, 18mai. Dar lucrez doar pana sambata, 17mai. Te astept
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 10, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 10, 2014 Nasol. Mai doream sa te vizitez si eu odata, dar nu stiu cum stau cu timpul...Pe 17 mai, este ziua mea! 2
action Reputație: 179 Postat Mai 10, 2014 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2014 Am vizitat-o si eu pe Sorina zilele trecute. Am vrut sa vad standardele de Bucuresti si nu am regretat. M-am simtit foarte bine, e foarte experimentata doamna, se misca bine. Oral foarte bine executat. Normal excelent. Am stat o ora, n-am mai stat de mult mai mult de un numar. Am avut o presimtire ca o sa-mi placa in mod deosebit si nu m-am inselat. Note:Locatia: 9 (prosop curat)Aspect: 8Oral: 9.5Normal: 10GFE: 10 Amenda: 150 lei.Sper sa revina la vara cu o prietena. 12
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 11, 2014 nebunici...arata-ne..piszdaaaaaa ))))) provocare ))
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Mai 11, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 11, 2014 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2014 Uooooffff, ce-mi faceti voi mie. P.S. Mi-e rusine sa va arat pasarica, dar mi-au iesit niste poze frumoase. Este frumoasa 3
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 11, 2014 http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/neb_zpsd1a8bf68.gif 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2014 Uite ca am intalnit si in Constanta primul nesimtit....mda, daca facem un numar repede asa nu poate si el sa-mi dea mai putin?!?! Ca nu are banii la el, ii are in masina....a da mah, ia vezi, si ciunga din par a cui este?!?! Numarul de telefon?!? 0725xxxxxx Nu cred ca mai are vreun sens sa ne complicam cu Sectiunea fetelor, stim toti ca asta este un mare bullshit de unde se scurg informatii. Mai bine public
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 13, 2014 Asta era Gabi, i-am zis cand se duce la fete sa plateasca de-aia ii merg toate pe invers de la un timp ! P.S : Sorina...Ti-am zis sa le iei $ inainte de orice, poate par ei baieti valabil dar poftim...ne pare rau ca s-a intamplat asa ceva si sa ii dam la MUIE LU ALA CARE A FACUT GESTUL ASTA !
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 ce voce de parasut are dar padurile astea au si uscaturi 1
patrick82 Reputație: 1773 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 ce voce de parasut are dar padurile astea au si uscaturi???W T F???
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 ???W T F???ce te nedumereste patrick?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Mai 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2014 Cine are voce de parasut? Care paduri?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2014 Nu mi-a facut nimic...ar fi vrut sa-mi faca, un numar asa repede si-mi da si el mai putin....Serios?!?!?! @Skypex nu am intels ce ai vrut sa spui, cine are voce de "parasut"?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum