sculermen Reputație: 51 Postat August 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 21, 2015 Ai platit mult pt atat de putin. Am intalnit-o si eu si mi-a lasat un gust amar. E tare neserioasa. Minte de ingheata apeleCu ce te-a mintit?!? Dati fratilor putin mai multe detalii...!!! 1 1 Link spre comentariu
adyzion Reputație: 193 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Se pare ca devine o practica tot mai des inatalnita printre outcall-eritele de noapte...De Evitat tare de tot. Am asteptat aceasta fata 2 ore. Eu ingaduitor. stiam faptul ca merge la alt client, dar fiert cum eram si inca sunt am decis sa astept.dupa o ora de asteptare, primesc apel: Sa ma astepti inca 20 de minute ca este mare trafic, vin din bereni! Zic ok, sa fie primut la colegul care s-a simtit mai bine inaintea mea. Timpul curge si primesc telefon ca a intrat pe strada, dar nu vede blocul, ca e mic tare si nu scrie adresa pe nici un bloc, minciuni proaste si din partea ei dar si al asa zisului taximetrist, dar nu intru in polemici. Imi cere sa si cobor in fata blocului sa o astept. Nefutut si disperat ies.. (micutul monstru este foarte dornic cand este sub presiune). Nu am gasit nici o catea inafara cainelui vecinei de la 3. SI acum sunt aici, dupa ce a avut si tupeul sa ma cheme, bineinteles ca nu stia unde se afla, dar ma chema, sa ii platesc deranjul. Domnisoara, tot respectul, daca esti outcall, foloseste un om care stie Bucurestiul. La revedere domnilor! Link spre comentariu
gexypepsi Reputație: 10 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2015 nu mai e ce era odata....atenta cu clientii si draguta...si buna...vb de anu trecut cand era undeva in zona vitan ...mai greu de ajunsam sunat-o dar mi-a inchis telefonu....pacat Link spre comentariu
sculermen Reputație: 51 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 24, 2015 nu mai e ce era odata....atenta cu clientii si draguta...si buna...vb de anu trecut cand era undeva in zona vitan ...mai greu de ajunsam sunat-o dar mi-a inchis telefonu....pacatDaca ti-a inchis telefonul inseamna ca s-a lasat de meserie... Poate si-a facut plinu... :350x Link spre comentariu
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2016 Mai stie cineva ceva de Geanina, "pustoaica adorabila"...?!?S-o fi deghizat si-a schimbat numele sau s-o fi retras... Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 De cat tin a minte tot activeaza dar nu prea posteaza pe forum Link spre comentariu
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2016 De cat tin a minte tot activeaza dar nu prea posteaza pe forum"Nu prea posteaza..." Pai eu n-am mai vazut o postare de-a ei de mai bine de juma' de an cred... Multumesc pt. informatii! Tu ai fost cu ea...?! Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 conform pagina de profil ei, ultima postare la facut pe 24 septembrie 2015, 4 lune inainte, nu mai mult de jumatate de an. iar ultima logare la facuta pe 24 januarie 2016. Link spre comentariu
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2016 conform pagina de profil ei, ultima postare la facut pe 24 septembrie 2015, 4 lune inainte, nu mai mult de jumatate de an. iar ultima logare la facuta pe 24 januarie 2016.Eu n-am stat sa investighez la secunda... Oricum, am fost pe-aproape... ce ti-e 4, ce ti-e 6...!? Dar altceva era mai interesant... sa fi raspuns la ultima mea intrebare... Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Nu, nu am fost cu ea, si de ce in ultima vreme mam lasat de hobby, si de ce avea 50% de recensii, asa si asa. Link spre comentariu
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 3, 2016 Nu, nu am fost cu ea, si de ce in ultima vreme mam lasat de hobby, si de ce avea 50% de recensii, asa si asa.Gata, te-ai lasat...? Nu-ti mai place pasarik romana... Link spre comentariu
36dragos36 Reputație: -13 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 ceva poze noi? Link spre comentariu
mesia777 Reputație: 464 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 A revenit este la unirii Link spre comentariu
maywather Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 A revenit este la uniriicum putem da de ea ? contact ? Link spre comentariu
cage88 Reputație: 22 Postat Iulie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iulie 1, 2016 Care e diferenţa între o fată de 17 şi una de 19? E doar o diferenţă legală!o diferenta de cativa ani la "nu te supara frate" Link spre comentariu
gang bang Reputație: 153 Postat Iulie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iulie 1, 2016 Cu ceva timp in urma am convocat-o la o intalnire intr-un hotel situat in zona piata Muncii.Am stabilit sa ne intalnim in zona, am baut o cafea dupa care am purces la hotel.Cred ca mai mult de 1,50m nu are, e draguta si cu un bust generos.Comunicativa, mi-a povestit cate ceva din experientele sale mai mult sau mai putin fericite si ne-am dus in dormitor unde am purces la actiune.Nu pot spune ca a fost o experienta wow, nu va asteptati sa preia initiativa, sa fie genul hard, e ca si cum vii acasa si te dai la nevasta iar ea face treaba din obligatie.Poate si asteptarile noastre sunt destul de mari in astfel de cazuri.Ca note...Fata 8Oral 7Normal 7Gfe 8Pretul distractiei 200 ron + taxi 3 3 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 cum putem da de ea ? contact ?Gaseai numarul in anunt 0736.719.014 o diferenta de cativa ani la "nu te supara frate" Serios, ai dat reply la un mesaj din mai 2014? Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 A intinerit gagica, de la 19 ani, acu are 18 ? Ma, astea au gasit elixiru tineretii? "Elixirul" clientilor le intinereste? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 1, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Am inteles ca a fost o zi nebuna,ca mai ai de invatat,ca remediezi problema cu locatia.Ca esti frumoasa,angelica ca mai stiu eu ce...Dar cu MIROSUL de la pasarica ce faci?Foloseste furtunul ala din baie drept sonda vaginala si rezolvi problema.La 150-200 ora ar trebui sa mirosi a micsunele in pizda.Baftamirosul poate fi de la ciclu 90% isi baga dop ca sa nu piarda clientii in zilele respective 4 Link spre comentariu
maywather Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Lasa-ti fata in pace poate sa mai maturizat si o treceti la top Link spre comentariu
riano_torres Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: riano_torres Oras:Bucuresti Telefon: riano_torres Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Buna Geanina.Lasa-mi un numar de telefon la care sa raspunzi si sa putem programa o intalnire..Astept un semn de la tine.Te pup. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum