bagabontu' Reputație: 1677 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Decembrie 20, 2014 Schimbari :)70 fin total 150 ora.Ti-ai pus silicoane? 1
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2014 Plm...am zis ca numai eu am observat
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2014 Postat Decembrie 20, 2014 50 fin /100 h ca de obicei. A fost CV de moment.
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 20, 2014 Pfu , ma speriasem.
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Decembrie 20, 2014 Milagros, oralu' e cu artificii?
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2014 Postat Decembrie 20, 2014 Milagros, oralu' e cu artificii?marean ,Roberto si bagabontul trupa de soc dupa topic pt care PM nu sa inventat.
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2014 PM asta e dupa sau inainte de topic? 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 20, 2014 Da!
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 20, 2014 daca nar sa ploaie ar dispare animalurile din saturi
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2014 Postat Decembrie 22, 2014 Milagros, oralu' e cu artificii?Cu pocnitori............ marean ,Roberto si bagabontul trupa de soc dupa topic pt care PM nu sa inventat.Ai ceva cu mine ? 1
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2014 Postat Decembrie 22, 2014 Maine de LA ora 14 va astept.
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 22, 2014 Unde ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2014 Postat Decembrie 22, 2014 Maine de LA ora 14 va astept.Venim toti ? 1
juseppe05 Reputație: 528 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2014 Am fost si eu la d-soara pe la finalul lui noiembrie, intr-o seara ploioasa si rece.Ma gandeam ca am nevoie de cineva sa imi mai incalzeasca instalatia.asadar programarea telefonica a decurs fara probleme si am gasit usor locatia la indrumarile mandrei.Aspect fata: nota 7. - e destul de mica, are aprox 1.50-1.55 m, iar pozele o avantajeaza. La fata nu e frumusica, iar tate, marimea 1.5. E de etnie, cu un aspect nu tocmai placut.Locatie nota 7 usor de ajuns, dar rece, cu gresie pe jos, pare un fel de garsoniera, destul de intunecoasa.Am facut un dush si apoi am trecut la actiune.Tipa face un oral bun, cu incercari de deep, scuipa pe ea, se implica, schimba pozitii, are initiativa, dar nu reuseste deep, iar tehnica e destul de slaba. Nota 8,5Am incercat si normal - nota 7, unde da tare din cur dar nu intra tot, proportiile ei fiind usor ciudate pentru inaltimea ei. Pare ca intre sani si fund e foarte scurta si lata.Mi s-a parut ciudat si nu imi trezea nicio fantezie, asa ca am rugat-o sa trecem la anal. Nota 4 aici. Sa va spun si de ce:Am rugat-o sa stea caprita, iar imediat dupa penetrare in fund a venit un miros care mi-a taiat elanul. Mi-a placut ca se impingea cu curu in mine, nu a avut o problema ca o bag mai adanc.La un moment dat am zis sa scot pula din curul ei si sa o bag din nou. Proasta inspiratie, a iesit plina de cacat si aici mi-a pierit tot cheful.fara sa se scuze a luat un servetel, s-a sters, m-a sters si pe mine si m-a intrebat daca continuam. No way, ma enervase destul. I-am reprosat ca nu face o clisma inainte, dar s-a facut ca nu aude. Voiam sa nu plec neterminat si am pus-o sa imi faca din nou oral, ea in genunchi si eu in picioare. Am futut-o in gura tinand-o cu o mana de cap ca sa nu se dea inapoi pana cand am finalizat in gura ei.(CIM) Asadar o experienta nu tocmai placuta.Tarif - 50 lei pt aprox 30 min cu tot cu dush.Nu o recomand. Pt 50 lei finalizarea sex total poate e cel mai bun pret, dar serviciile lasa de dorit. 5
leffe Reputație: 166 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2014 Angi si gratis daca ai lucra, igiena nu este optionala. 1
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 A fost un caz din 20 sa zicem.mam simtit aiurea dar am incercat sa merg mai departe atunci.asta nu insemna ca igiena lasa de dorit.sambata incepad cu ora 14 revin.0762823671. :)CRACIUN FERICIT TUTUROR
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Am fost si eu la d-soara pe la finalul lui noiembrie, intr-o seara ploioasa si rece.Ma gandeam ca am nevoie de cineva sa imi mai incalzeasca instalatia.asadar programarea telefonica a decurs fara probleme si am gasit usor locatia la indrumarile mandrei.Aspect fata: nota 7. - e destul de mica, are aprox 1.50-1.55 m, iar pozele o avantajeaza. La fata nu e frumusica, iar tate, marimea 1.5. E de etnie, cu un aspect nu tocmai placut.Locatie nota 7 usor de ajuns, dar rece, cu gresie pe jos, pare un fel de garsoniera, destul de intunecoasa.Am facut un dush si apoi am trecut la actiune.Tipa face un oral bun, cu incercari de deep, scuipa pe ea, se implica, schimba pozitii, are initiativa, dar nu reuseste deep, iar tehnica e destul de slaba. Nota 8,5Am incercat si normal - nota 7, unde da tare din cur dar nu intra tot, proportiile ei fiind usor ciudate pentru inaltimea ei. Pare ca intre sani si fund e foarte scurta si lata.Mi s-a parut ciudat si nu imi trezea nicio fantezie, asa ca am rugat-o sa trecem la anal. Nota 4 aici. Sa va spun si de ce:Am rugat-o sa stea caprita, iar imediat dupa penetrare in fund a venit un miros care mi-a taiat elanul. Mi-a placut ca se impingea cu curu in mine, nu a avut o problema ca o bag mai adanc.La un moment dat am zis sa scot pula din curul ei si sa o bag din nou. Proasta inspiratie, a iesit plina de cacat si aici mi-a pierit tot cheful.fara sa se scuze a luat un servetel, s-a sters, m-a sters si pe mine si m-a intrebat daca continuam. No way, ma enervase destul. I-am reprosat ca nu face o clisma inainte, dar s-a facut ca nu aude. Voiam sa nu plec neterminat si am pus-o sa imi faca din nou oral, ea in genunchi si eu in picioare. Am futut-o in gura tinand-o cu o mana de cap ca sa nu se dea inapoi pana cand am finalizat in gura ei.(CIM) Asadar o experienta nu tocmai placuta.Tarif - 50 lei pt aprox 30 min cu tot cu dush.Nu o recomand. Pt 50 lei finalizarea sex total poate e cel mai bun pret, dar serviciile lasa de dorit.blondule igienizarea de care VB tu o FAC o data pe zi.pup.
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Serviciile mele nu mai includ anal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2014 Postat Decembrie 23, 2014 Asa...... bine le faci........ 2
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2014 Postat Decembrie 26, 2014 Maine revin in locatie(Universitate-Galeriile de arta orizont.)50 fin/100 ora cu 2fin.0762823671
alex_m Reputație: 503 Postat Decembrie 27, 2014 Postat Decembrie 27, 2014 Am fost recent la ea. Un pic cam dubioasa zona, dar pana la urma e ok. Fata este in regula ca atitudine, nu te grabeste deloc.Catelul mi s-a parut dragalas .Ok, am facut dus, eu apoi ea si apoi am trecut la actiune, toate bune si frumoase pana la anal. M-am inbracat si am plecat ... Note: Locatie: 8 (am adaugat +1 pentru catel, mai inveseleste atmosfera)Fizic: 6,5Oral: 7,5Normal: 8Anal: 4 (aceleasi probleme ca cele din recenzia anterioara)GFE: 6,5 Halat:50 Este ok, nu extraordinara dar totul pana la anal. 6
leffe Reputație: 166 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2014 esti disponibila cu tot cu portia de Nutella sau fara?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum