tymmy90 Reputație: 404 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2019 De maslineExtra virgin:))))) 1
enigma777 Reputație: -7 Postat Iunie 16, 2019 Oras:! Oras:! Postat Iunie 16, 2019 Extra virgin:)))))Ca tine 1
tymmy90 Reputație: 404 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2019 Numai sunt virgin de când am cunoscut-o pe măta,fiule =)))) 1
enigma777 Reputație: -7 Postat Iunie 16, 2019 Oras:! Oras:! Postat Iunie 16, 2019 Numai sunt virgin de când am cunoscut-o pe măta,fiule =)))):( Esti slab.
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 17, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 17, 2019 Testat sa vad cum mai este cu o matura ! A trecut ceva timp de când am mers la ea, matura pe care o tot urmăream pe forum. Micuța , curul ala mișto ... hai sa vedem ce si cum. Locația : 8.5 Ca punct de reper Mall Vitan, alte detalii doar de la ea. Un apartament cu 2 camere, baie ok curata cu geluri de dus, camera parca un pic întunecata. Țin minte ca m-a servit cu un pahar de apa si am stat un pic de vb. Corp/față : 7.5 Ca si matura eu zic ca este ok la trup, e slim exact cum îmi place mie, se vede ca este fumătoare înrăita după dantura. Avea parca o peruca care mirosea prea sintetic ... sper ca nu zic prostii. Oral : ON 7, din păcate nu ia mai mult de juma de penis in gura la început, apoi cat mai puțin după ceva timp. A avut grija si de bijuterii ca limbuta. Anilingus : 8.5 făcut prea puțin timp încât nu am apucat sa mă bucur prea bine de el. Îl face ok oricum si se simte bine limbuta. Normal : 7 Pentru început cu femeia deasupra „ woman on top” aici se ferea sa nu intre toata așa ca am continuat un pic si apoi am trecut eu in „misionar” . Nu cred ca am intrat peste 70% din penis si deja era un pic gălăgioasa la gemete încât îmi era sa nu vina vecini :). Mi-a plăcut după primele 10 minute de penetrare ca s-a mai dezghețat un pic ca prea era distanta la început. Am văzut ca nu prea rezista in poziția asta așa ca i-am cerut „ dogy style” pe canapea. Din păcate am forat doar 2 minute pt ca o durea si se arcuia prea mult. Am cerut apoi finalizare orala/faciala pt ca acum puțin timp avea si așa ceva in meniu „acum numai este”. Din păcate a fost o semi, semi, semi, semi faciala si orala. S-a văzut clar ca nu ii place absolut deloc. A plecat la baie si de la mine tot ieșea :) un pic. Am văzut ca scria faciala... oau exact ce trebuie. Din păcate daca as nota finalizarea orala/facial așa da nota 4 cel mult. Faciala înseamnă pe toata fata așa ca o baie de sperma. Sunt extrem de puține femeie care pot face acest lucru pt ca nu trebuie sa iți fie scârba... altfel iese un eșec total. Eu zis ca a făcut bine ca a renunțat la acest serviciu. Anal : Nu acum. Am înțeles ca se poate si anal pt ca am întrebat. Dar îmi pare așa un pic firava pt mine si nu as dori sa facă pauza câteva zile. Igiena : 9 Femeia este curata , pussy fără mirosuri etc Gfe : 7 La început a fost mai distanta dar spre sfârșit își mai revenise Atitudine : 8 Ok, un pic chat cu ea înainte si după dus...servit cu un pahar de apa Bețe de chibrit : 100 / 1 bat De revenit/recomandat. Pentru mine ar fi poate pt anal ca la normal e „micuță” si nu prea ne înțelegem. Pentru voi daca sunteți mai mici cred ca va veți înțelege mai bine cu, Alina50 pt ca eu zic ca nu a fost in ziua aia la potențialul ei maxim. 4 1
enigma777 Reputație: -7 Postat Iunie 17, 2019 Oras:! Oras:! Postat Iunie 17, 2019 Testat sa vad cum mai este cu o matura ! A trecut ceva timp de când am mers la ea, matura pe care o tot urmăream pe forum. Micuța , curul ala mișto ... hai sa vedem ce si cum. Locația : 8.5 Ca punct de reper Mall Vitan, alte detalii doar de la ea. Un apartament cu 2 camere, baie ok curata cu geluri de dus, camera parca un pic întunecata. Țin minte ca m-a servit cu un pahar de apa si am stat un pic de vb. Corp/față : 7.5 Ca si matura eu zic ca este ok la trup, e slim exact cum îmi place mie, se vede ca este fumătoare înrăita după dantura. Avea parca o peruca care mirosea prea sintetic ... sper ca nu zic prostii. Oral : ON 7, din păcate nu ia mai mult de juma de penis in gura la început, apoi cat mai puțin după ceva timp. A avut grija si de bijuterii ca limbuta. Anilingus : 8.5 făcut prea puțin timp încât nu am apucat sa mă bucur prea bine de el. Îl face ok oricum si se simte bine limbuta. Normal : 7 Pentru început cu femeia deasupra „ woman on top” aici se ferea sa nu intre toata așa ca am continuat un pic si apoi am trecut eu in „misionar” . Nu cred ca am intrat peste 70% din penis si deja era un pic gălăgioasa la gemete încât îmi era sa nu vina vecini :). Mi-a plăcut după primele 10 minute de penetrare ca s-a mai dezghețat un pic ca prea era distanta la început. Am văzut ca nu prea rezista in poziția asta așa ca i-am cerut „ dogy style” pe canapea. Din păcate am forat doar 2 minute pt ca o durea si se arcuia prea mult. Am cerut apoi finalizare orala/faciala pt ca acum puțin timp avea si așa ceva in meniu „acum numai este”. Din păcate a fost o semi, semi, semi, semi faciala si orala. S-a văzut clar ca nu ii place absolut deloc. A plecat la baie si de la mine tot ieșea :) un pic. Am văzut ca scria faciala... oau exact ce trebuie. Din păcate daca as nota finalizarea orala/facial așa da nota 4 cel mult. Faciala înseamnă pe toata fata așa ca o baie de sperma. Sunt extrem de puține femeie care pot face acest lucru pt ca nu trebuie sa iți fie scârba... altfel iese un eșec total. Eu zis ca a făcut bine ca a renunțat la acest serviciu. Anal : Nu acum. Am înțeles ca se poate si anal pt ca am întrebat. Dar îmi pare așa un pic firava pt mine si nu as dori sa facă pauza câteva zile. Igiena : 9 Femeia este curata , pussy fără mirosuri etc Gfe : 7 La început a fost mai distanta dar spre sfârșit își mai revenise Atitudine : 8 Ok, un pic chat cu ea înainte si după dus...servit cu un pahar de apa Bețe de chibrit : 100 / 1 bat De revenit/recomandat. Pentru mine ar fi poate pt anal ca la normal e „micuță” si nu prea ne înțelegem. Pentru voi daca sunteți mai mici cred ca va veți înțelege mai bine cu, Alina50 pt ca eu zic ca nu a fost in ziua aia la potențialul ei maxim. A avut orgasm s-au la mimat ?
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 17, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 17, 2019 A avut orgasm s-au la mimat ?Nu a avut orgasm/ squirt. Parca era contra cost sau parca era daca luai opțiunea si cu anal. Am vazut ca acum este altceva scris in semnătura ei. Eu am fost doar pt oral/ normal / finalizare faciala/orala 1
enigma777 Reputație: -7 Postat Iunie 17, 2019 Oras:! Oras:! Postat Iunie 17, 2019 Eu sunt un om al orgasmelor pai ori are ori ba. Io nu platesc pt orgasm
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 19, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 19, 2019 @fxlx in primul rand multumesc pentru vizita,in al doilea rand nu cred ca ai fost atent ,stau intr-o garsoniera,nu este apartament cu 2 camere,la finalizare orala si faciala am renuntat de ceva timp asa cum am scris si in semnatura, 1 1
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 19, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 19, 2019 @fxlx in primul rand multumesc pentru vizita,in al doilea rand nu cred ca ai fost atent ,stau intr-o garsoniera,nu este apartament cu 2 camere,la finalizare orala si faciala am renuntat de ceva timp asa cum am scris si in semnatura,@alina, in stanga e baie si tot pe stanga e camera cu pat. Cum intri pe usa de la intrare in dreapta e șifonierul si in fata mai este o camera. Probabil bucătăria? Stiu ca te-ai dus si ai stat acolo dupa finalizare pana m-am îmbrăcat/încălțat sa ies. Am avut impresia ca te duci sa te schimbi de haine ... stiu ca erai pe graba un pic. 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Iunie 21, 2019 @alina, in stanga e baie si tot pe stanga e camera cu pat. Cum intri pe usa de la intrare in dreapta e șifonierul si in fata mai este o camera. Probabil bucătăria? Stiu ca te-ai dus si ai stat acolo dupa finalizare pana m-am îmbrăcat/încălțat sa ies. Am avut impresia ca te duci sa te schimbi de haine ... stiu ca erai pe graba un pic. Boss, în față e bucătăria 1
mihaimihai80 Reputație: 18 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Face aceasta doamna si neprotejat? Normalul.Am inteles din unele surse ca a r presta si servicii neprotejate, cum ar fi sex normal.Contra cost bineinteles. 1
nea fane babanu Reputație: 25 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Postat Iunie 21, 2019 Face aceasta doamna si neprotejat? Normalul.Am inteles din unele surse ca a r presta si servicii neprotejate, cum ar fi sex normal.Contra cost bineinteles.Stai linistit boss, sursele mananca caca 1
danyppopa Reputație: 12 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat Iunie 22, 2019 Alyna,azi sau maine lucrezi?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 22, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 22, 2019 Alyna,azi sau maine lucrezi?Buna,maine sunt la birou incepand cu ora 11.00
morandi30000 Reputație: 6 Postat Iunie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22, 2019 buna maine esti cumva disponibila dupa amiaza .multumesc
stimate domn Reputație: 82 Postat Iunie 23, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 23, 2019 Când vii la mare bby ? Roze🤗
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 24, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 24, 2019 Când vii la mare bby ? RozeNu stiu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 24, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 24, 2019 Maine sunt la birou incepand cu ora 10.30 :girly
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 27, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 27, 2019 buna ziua,la birou pana la ora 20.00 :girly
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 28, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 28, 2019 la birou pana la ora 20.00 5
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 29, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 29, 2019 la birou pana la ora 21.00 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 30, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iunie 30, 2019 buna seara,astazi sunt pana la ora 24.00 1
danyppopa Reputație: 12 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Tg Jiu Oras:Tg Jiu Postat Iulie 1, 2019 azi pana la ce ora esti la birou?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 2, 2019 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 2, 2019 la birou pana la ora 21.00 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum