gigoloeu Reputație: 34 Postat Iulie 1, 2015 Telefon: ererewer Oras:bucuresti Telefon: ererewer Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Buna!Desi cu intarziere, ne tinem de promisiunea de a adauga poze cu noua noastra colega Amalia. Va asteptam cu programari la telefon 0757657275 in intervalul orar Luni-Sambata: 11:00 - 23:00 si Duminica: 12:00-19:00. Buna seara ! nu vreau sa ma bag in seama aiurea , dar ce o zis webmasterul vostru dupa ce o vazut pozele cu Amalia.... e ok sau e NOT OK ? 1 Link spre comentariu
tetelu Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Iulie 4, 2015 Se poate si pentru cupluri? A incercat cineva? Link spre comentariu
Vizitator alin1187 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 anilingus,cunnilingus in cadrul sedintei se poate? Link spre comentariu
vdan Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 13, 2015 Am facut o vizita pentru prima oara din curiozitate la salon. Am ales o sedinta cu domnisoara Daria, care imi atrasese atentia din pozele de pe forum. De apreciat faptul ca pozele sunt reale si chiar am fost placut impresionat sa vad ca arata mai bine ca in poze in varianta reala. Foarte prietenoasa, m a poftit in camera, unde ti se pune la dispozitie prosop, gel de dus, un suc / o apa, dupa cerintele clientului, detalii care din punctul meu de vedere conteaza. Impresionant de bine executata tehnica de masaj, mai ales cea erotica a aratat ca domnisoara stie ce face. Recomand cu incredere oricui, voi reveni pe viitor cu cea mai mare placere. Locatie: 10 - discret, usor de gasit, curat si simpatic amenajat (zona tatarasi)Aspect fizic 9 - foarte finuta domnisoara, cu forme numai bune si draguta la fataOral 10 - facut bine, fara graba, cu atentie pe zonele adiacente, umed, DT executat by the bookGFE 9 - sociabila , kissing , atingeri , am fost mai mult decat multumitMasaj 10 - a fost impresionant de bine facut , mi a placut tehnicaIgiena 10 - parfumata, ingrijita, pielea super placuta la atingere, atentie la detalii de la make up la oja de pe unghii ( chestii **spam editat**e care totusi pt mine au contat ) Cadoul: 200 ron / 1h Concluzie: O experienta care a meritat fiecare minut , de revenit 4 Link spre comentariu
brandusi Reputație: 3 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 This is my first post on this forum. So, hello everybody I went to this salon. Very charming welcome. Girls are prety and sympathic. I took one hour with Amalia and it was very nice. She is very fair, she wants to please you, charming, sociable, intelligent. You can't see her face on the pictures, but she is beautifull. The place is nice, the room is comfortable. There is a TV for music. They ask you if you want to drink something. I recommand this place to anyone that want to have a break with his life, going for a few time in a small paradise.The only possible anoying thing is that the entrance is just in the street, so anyone can see you. Locatie: 9 - the inside is very nice, just the problem of the front doorAspect fizic 10 - beautifull girl, with a short haircut how i like. Very nice on her. Nothing more to say Oral 10 - Excellent. Really rare to see a girl with such skills. It was soft and made with loveGFE 10 - Very good. She makes you want her to be your girlfriendAtitudine: 10 – sociable, very respectuoasa, open to discussion, a real pleasure to have time with herMasaj 10 - a very good technic. She is atentiva with what you likeIgiena 10 - Perfect. All is clean, there is a shower inside the room, you don't have to get out. Don't wait, friends, just go ! 3 Link spre comentariu
baiatu2 Reputație: 375 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 20, 2015 Am facut din nou o vizita la acest salon.Am ales pe Diana, mers in camera, facut dus apoi inpielea goala. A inceput cu un oral superb, mangaieri reciproce si apoi finalizatDeoarece fuseiprin delegatie eram cam statut si am finalizat repede (dar fff bine)Voi reveni de indata ce avem buget alocat Note: 10 la tot , locatie, discretie, fete , masaj , gfeT 3 Link spre comentariu
dodoion28 Reputație: 6 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 25, 2015 Ceva poze noi??? Link spre comentariu
salvorhardin Reputație: 6 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 25, 2015 Am ajuns si eu ieri la acest salon. Mentionez, inainte de orice, ca aceasta este prima mea experienta la un salon de masaj (si evident prima recenzie). La locatie am ajuns cu usurinta, gratie indicatiilor precise (date de o voce foarte senzuala, la telefon). Mi-a parut rau ca nu am avut ocazia sa ma intalnesc si cu posesoarea acestei voci, despre care am mai citit lucruri interesante pe acest forum. Nu am sa bat apa in piua despre amanunte care au fost deja discutate aici: intrarea este direct in strada, ceea ce nu ar fi fost extrem de problematic, doar ca lipseste si o sonerie (sau cel putin eu nu am gasit-o). Rezultatul a fost ca a trebuit sa astept putin in strada pana s-a deschis usa (probabil primele mele batai au fost prea discrete si nu s-au auzit), sub privirile usor plictisite dar fara indoiala cuno******are ale unor vecini de vis-a-vis. Am ras in gand de situatia usor penibila insa, pana la urma, no harm no foul. Iauntru ma intampina trei domnisoare (cele trei despre care fusesem informat si la telefon, deci fara surprize neplacute aici). Una dintre ele este Daria, pe care venisem hotarat sa o cunosc, in urma review-urilor citite aici, si a pozelor care mi-au starnit interesul. In prima faza sunt usor confuz si nu o localizez insa misterul se elucideaza repede: Daria si-a schimbat culoarea parului. Bruneta care o stiam din poze este acum roscata (culoare care, de altfel, o prinde destul de bine). Descrierile nu sunt punctul meu forte insa am sa incerc una scurta: Daria este o fata mignona, cu o figura draguta (aspect important pentru mine), subtirica si cu un fund care nu te mai saturi sa il privesti. Achit o ora in avans, dupa care intram in camera de la parter. Camera in sine ok, curata, dotata cu cele necesare, muzica in surdina si lumina redusa, pentru atmosfera. Dusul l-am gasit destul de fragil (am reusit cumva sa scot suportul pentru sapun din soclu), insa pana la urma nu pentru dus am venit eu aici. Asadar, ma usuc rapid si, la indicatia Dariei, ma intind pe burta, pe pat. Urmeaza un masaj care, spre surprinderea mea, nu e doar cu numele. Daria stie ce face si, aparent, ii face si placere (cel putin asa imi spune, intr-o discutie ulterioara). Recunosc ca nu am criteriu de comparatie (fiind prima data la masaj, de orice fel) insa intuitia imi spune ca am nimerit bine. Masajul nu este improvizat (cum recunosc ca ma asteptam). Exista o tehnica bine definita, iar Daria se implica si este surprinzator de atenta la reactii. Eu recunosc ca sunt destul de incordat (trasatura de caracter), dar masajul bine facut reuseste sa ma relaxeze mai mult decat credeam (pentru moment). Prima etapa fiind astfel depasita, miscarile Dariei devin mai lascive, cu atingeri tentante, sarutari pe gat si in jurul urechii.. E semnalul desteptarii si pentru junior, care cam adormise intre timp. Ma intorc pe spate si incepe 'main event'-ul. Va trebui sa revin si la alte colege din bransa, pentru a avea criteriu de comparatie, insa pana atunci, ma hazardez sa spun ca oralul este la superlativ. Umed, cu tehnica variata, abateri prin zonele invecinate, deep sustinut (dupa cateva incercari) si priviri indraznete, excitante. E o placere sa o privesti lucrand, motiv pentru care ma vad nevoit sa ajustez perna pentru a-mi oferi o pozitie de privit mai buna. Ostilitatile continua pe aceeasi tema insa caracterul (bata-l vina) isi spune cuvantul iar mintea mi-o cam ia pe coclauri, surescitata de noutatea situatiei si a partenerei. Inevitabil, pierd din avant si o rog pe Daria sa facem o pauza. Privind in retrospectiva, nu fac o treaba prea buna din a-i explica ca problema tine de mine, de dificultatea mea de a ma relaxa complet alaturi de partenere noi si in circumstante cu care nu sunt obisnuit. Insa Daria nu se descurajeaza si, dupa o pauza binevenita si inca o sedinta de masaj de relaxare, reincepe asaltul cu aceeasi daruire ca la inceput. Finalul se mai lasa putin asteptat (nota 10 pentru efort si rabdare) insa este inevitabil si.. exploziv. Cu putin timp ramas pana la sfarsitul sedintei, avem timp si pentru o scurta conversatie. Imi fac o parere mai completa despre Daria: o fire independenta si increzatoare, desi usor rezevata. La capitolul comunicare este mai mult genul reactiv: primesti exact ce dai. La inceputul sedintei, fiind si eu mai retinut (din motive deja mentionate), am fost intampinat cu o atitudine similara: nu rece, dar usor impersonala in comunicare (in contrast cu masajul, pe care l-am simtit foarte intim). Ulterior (in special dupa punctul culminant), atmosfera a fost mult mai relaxata, factorul determinant fiind desigur faptul ca am devenit si eu mai volubil. Asadar, aviz amatorilor de GFE: potentialul exista si este ridicat dar necesita un partener care sa faca primii pasi in aceasta directie (un pic mai dificil pentru cei mai timizi dintre noi). Mentionez de asemenea ca a fost foarte receptiva la indicatii, deci cere si vei primi (in masura bunului simt, desigur). Acum ca am batut campii destul (imi cer scuze, promit sa fiu mai succint pe viitor), sa trecem si la note: Locatie: 8.5 - atmosfera ok, curat, semi-discret, fara reprosuri majore Aspect fizic: 8.5 - mignona, slim, sani mici spre medii dar placuti, fund apetisant, draguta la fata (si cu priviri pe masura) Masaj relaxare: 9.0 - tehnica buna, facut cu responsabilitate si implicare Oral: 9.5 - umed, variatii, acoperire zone adiacente, DT + priviri care trebuie mentionate din nou GFE: 8.5 - tehnic vorbind, acopera toata gama cu brio (saruturi, mangaieri, soapte etc) insa poate parea putin detasata, mai ales la inceput (imi asum parte din vina, fiind si eu putin incordat) Atitudine: 9.5 - receptiva la sugestii, amabila, atenta la reactii Igiena: 9.5 - absolut nimic de reprosat, dar nu dau 10 din principiu Pret: 200 ron pt o ora Concluzie: experienta foarte placuta, pot sa o recomand fara retinere. Eram hotarat sa nu fac vizite repetate la aceeasi fata, cel putin pentru inceput, dar simt ca va fi greu sa respect aceasta decizie 6 Link spre comentariu
relaxed Reputație: 5230 Postat Iulie 30, 2015 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Partajează Postat Iulie 30, 2015 . 14 Link spre comentariu
midas27 Reputație: 2 Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 am sunat si eu in aceasta seara dar nu raspunde nimeni, poate dorm fetitele Link spre comentariu
finesse massage Reputație: 524 Postat August 7, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat August 7, 2015 Buna,Atasam mai jos poze actualizate cu domnisoarele din echipa Finesse Massage.Pentru programari ne puteti suna de Luni pana Sambata in intervalul 11:00-23:00 si Duminica in intervalul 12:00-19:00.Telefon: 0757657275 6 Link spre comentariu
axelrod Reputație: 72 Postat August 11, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 11, 2015 Dupa ceva timp petrecut prin tari mai mult sau mai putin calde, ajuns in dulcele nostru targ al Iasilor, intr-o seara am poposit in locatia mentionata in posturile de mai sus. Nu pentru prima data in locatie, am dorit totusi sa incer ceva nou, si asa s-a potrivit sa o gasesc pe domnisoara Daria disponibila la acea ora tarzie. Long story short : Locatia 9 - stabilimentul e bine cunoscut multora de pe forum, nimic de reprosat ( nici o problema cu becul de la dus) Fizic - 9 - un fundulet apetisant, sani numai buni de luat in mana si sarutat usor, slim , etc Oral - 9 - Deep cat cuprinde, facut cu simt de raspundere, fara graba , fara maini , cu atentie la zone adiacente, Gfe - 9 - Fk usor, atitudine apropiata, pisiceala, implicare Pana data viitoare ... 7 Link spre comentariu
zburlitu Reputație: 9 Postat August 13, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat August 13, 2015 Karina nu mai e pe lista? Voiam sa revin pentru ea:( Link spre comentariu
finesse massage Reputație: 524 Postat August 14, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat August 14, 2015 Karina nu mai e pe lista? Voiam sa revin pentru ea:( Buna! Domnisoara Karina este in concediu pana in octombrie, dar a revenit Monica in echipa Finesse Massage si va asteapta incepand de luni alaturi de celelalte cinci domnisoare mentionate in postarea de mai sus. Vom reveni cu poze noi cu ea. Pentru programari ne puteti suna de Luni pana Sambata in intervalul 11:00-23:00 si Duminica in intervalul 12:00-19:00. Telefon: 0757657275 Multumim! 2 Link spre comentariu
zburlitu Reputație: 9 Postat August 14, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat August 14, 2015 Super, m-am mai linistit:) ms frumos de răspunsul prompt Link spre comentariu
caut Reputație: -9 Postat August 19, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 19, 2015 Pe anastasia o pot gasi astazi Link spre comentariu
rufuss Reputație: 0 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Se face și 69? Link spre comentariu
finesse massage Reputație: 524 Postat August 24, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat August 24, 2015 Buna!Asa cum am promis revenim cu poze noi cu domnisoara Monica.Pentru programari ne puteti suna de Luni pana Sambata in intervalul 11:00-23:00 si Duminica in intervalul 12:00-19:00.Telefon: 0757657275 6 Link spre comentariu
briliantul Reputație: 677 Postat August 25, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 25, 2015 Fara suparare mai trimite putin o parte din fetele de la salon la sala ....Ce se vede prin poze lasa mult de dorit .... FARA SUPARARE 1 Link spre comentariu
dr ciomu Reputație: 9 Postat August 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:la capatul bisturiului 🔪 Telefon: [email protected] Oras:la capatul bisturiului 🔪 Partajează Postat August 25, 2015 e aceeasi fata! Link spre comentariu
suleyman al treilea Reputație: 934 Postat August 26, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 26, 2015 Am sunat si eu pentru o programare la celebrul salon de masaj la care se face referire in multele postari anterioare. Mi-a raspuns o voce suava-dar domnisoara in cauza s-a dovedit o demna urmasa a Spartei-greu putea cineva sa-i smulga o informatie din gurita ei suava. Dupa ceva discutii spartane am riscat intrebarea de baraj-cu finalizarea cum stam? Raspunsul m-a lasat masca:prin tehnica masajului! Pai bine domnisoara asa pot sa ma masez si eu singur-fara sa mai dau 200 RON. Am dat pas dorintei de a vizita salonul pana nu ma lamureste cineva "oficial" care e oferta concreta si in ce consta celebrul masaj! 3 1 Link spre comentariu
johnnybravul Reputație: 78 Postat August 26, 2015 Oras:cartoons Oras:cartoons Partajează Postat August 26, 2015 Bă da ești turc sau ai imaginația spartanaCe vrei să-ți zică ca ti-o suge cum vrei tu sau de câte ori vrei tuSau ca se babardesc cu aia smecheriFi t-ar să-ți fie masajul tău de contorsionist Link spre comentariu
johnnybravul Reputație: 78 Postat August 26, 2015 Oras:cartoons Oras:cartoons Partajează Postat August 26, 2015 Fara suparare mai trimite putin o parte din fetele de la salon la sala ....Ce se vede prin poze lasa mult de dorit .... FARA SUPARAREDa matale nu ai bucurie când vezi grasa de cotnariPoate altu are bucurie la grasa de salonFARA SUPARARE 1 Link spre comentariu
lancia Reputație: 0 Postat August 26, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 26, 2015 Am sunat si eu pentru o programare la celebrul salon de masaj la care se face referire in multele postari anterioare. Mi-a raspuns o voce suava-dar domnisoara in cauza s-a dovedit o demna urmasa a Spartei-greu putea cineva sa-i smulga o informatie din gurita ei suava. Dupa ceva discutii spartane am riscat intrebarea de baraj-cu finalizarea cum stam? Raspunsul m-a lasat masca:prin tehnica masajului! Pai bine domnisoara asa pot sa ma masez si eu singur-fara sa mai dau 200 RON. Am dat pas dorintei de a vizita salonul pana nu ma lamureste cineva "oficial" care e oferta concreta si in ce consta celebrul masaj!am fost si eu la acest salon renumit si este ok iar ce ai intrebat tu la tel tot timpu o sa ti zica asa no sa spuna pe fata ce face acolo si ce nu da pot sa zic ca e ok din toate punctele de vedere si ca recomandare ti o recomand pe daria care face de toate fara nici o problema cu 100 lei in plus rezolvi treaba . Link spre comentariu
suleyman al treilea Reputație: 934 Postat August 27, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 27, 2015 Mersi 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum