Sari la conținut

Fetelor, îi primiți sau refuzați ?

Postări Recomandate

• Oras:Hermannstadt

Deana macar intelegi versurile lui Heidi Bruhl s-au incerci sa faci iara pe desteapta ? stii macar 3 cuvinte in germana ? ceva normal ca nu ,dar faci impresie pe forum ca esti cineva ,dar din pacate esti o ......

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Deana macar intelegi versurile lui Heidi Bruhl s-au incerci sa faci iara pe desteapta ? stii macar 3 cuvinte in germana ? ceva normal ca nu ,dar faci impresie pe forum ca esti cineva ,dar din pacate esti o ......

Bravo, in sfarsit ai scris corect cuvantul asta...

Nu stiu cate cuvinte stie ea in germana, oricum era vorba de aspectul fizic, dar cel mai important...ea se exprima impecabil in limba materna....

Link spre comentariu

Unde o fii auzit copila asta de Heidi Bruhl este socant ,prin satele moldovei greu de crezut  :no2  sigur a practicat meseria asta si in Germania , zile si la baieti numele bordelului Deana  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Du te ba lache si canta la alta masa.Lasa fata in pace. Un mic sfat , cu astfel de comportament o sa te doara mana d laba sau cine stie poate curu, falcile.Nu stiu c fata ar sta cu unu ca tine.

• Like 2
Link spre comentariu

Unde o fii auzit copila asta de Heidi Bruhl este socant ,prin satele moldovei greu de crezut  :no2  sigur a practicat meseria asta si in Germania , zile si la baieti numele bordelului Deana  :laugh2

O hartuiesti de cel putin 1 luna de zile. Fata asta nu ti-a gresit cu nimic, ti s-a pus pata pe ea cand nu ti-a raspuns cu un compliment.

Link spre comentariu

O hartuiesti de cel putin 1 luna de zile. Fata asta nu ti-a gresit cu nimic, ti s-a pus pata pe ea cand nu ti-a raspuns cu un compliment.

Daca imi arati 2 jigniri eu imi cer scuze ,dar nu o sa gasesti ,in rest i-am comentat la ce a scris pe forum  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Doar 2? Nu am timp acum, dar ai jignit-o gratuit, dar cel mai grav e ca o hartuiesti. Chiar nu-ti dai seama? Ai facut o pasiune pt ea. Una bolnava!

citeste si aici si vezi ca ea s-a bagat cu mine la cearta(seama) :laugh2  cu fotomodelul ei si a pus si o poza cu cine seamana  :slap2 ,de ce nu ma ignora si imi raspunde ? copila asta m-a calcat pe nervi rau de tot , ma provoaca ea si dupa zice ca tot eu o jignesc  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Fredo, te iei de mine peste tot, inclusiv te-ai "oparit" cand am spus despre doi baieti ca arata bine... nu initiasem nicio convorbire cu tine... dar simti nevoia sa te tot "agati" de mine ca scaiul... iritant este ca scrii de parca ai avea 4 clase, dar cu toate astea, te agiti peste tot sa te observ, si faci asta intr-un mod patetic si ofensiv... 

Tocmai te-am trecut la ignore, asa ca de acum incolo o sa te agiti degeaba. 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Fred, parca ma aveai si pe mine la ignore....

Stii ceva? Bucura-te ca nu traiesti in State. Pana acum, pentru simplul fapt ca ti-ai scris la user ''Rockerul fascist'' erai arestat pana acum.

Pisicuts, tata, e voie cu insemne sau titluri fasciste pe aici?

Link spre comentariu

Te am ,dar pot sa iti citesc mesajele daca vreau , este si la tine ultima oara cand te-am bagat in seama , tu nu vezi ce este langa rockerul fascist ? un mic zambet , dar nu intelegi retorica

Link spre comentariu

Fascismul exista ,dar tu nu il intelegi ! si nu este ilegal , sunt grupari fasciste in Germania si chiar au partid de extrema dreapta ,dar nu au intrat in Bundestag si nu vor intra niciodata ,dar in schimb in Franta au intrat si in parlamentul UE

Link spre comentariu

Fascismul exista ,dar tu nu il intelegi ! si nu este ilegal , sunt grupari fasciste in Germania si chiar au partid 

Daca crezi in tine, sau ma rog, in ei, de ce ai schimbat repede denumirea?

E o realitate, exista si talibani. Sunt ok?

Eu zic sa te culci, maine sa-ti stergi userul, sa ne uiti si sa te tratezi cumva de comportamentul asta nefiresc.

Link spre comentariu

Daca crezi in tine, sau ma rog, in ei, de ce ai schimbat repede denumirea?

E o realitate, exista si talibani. Sunt ok?

Eu zic sa te culci, maine sa-ti stergi userul, sa ne uiti si sa te tratezi cumva de comportamentul asta nefiresc.

Auf Wiedersehen iti zic tie lui Xoxo si Deanei ,azi a fost ultima oara cand v-am bagat in seama

Link spre comentariu

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Ar fi bine Fredo sa-ti cenzurezi postarile si comportamentul.  Ai reusit sa-i iriti nu numai pe cei cu care te certi, ci pe toti ceilalti useri. O asemenea performanta nu au in palmares decat TraceKira si De ce. Unde sunt cuvintele frumoase, pe care le-am apreciat, la prima "descalecare"?

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...