Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ahahaha :)))) ciocolata , frisca , bici :))))

Zwat vezi c aduci si tu :))))) sa fie haos zic !!!

eu sunt cuminte, nu stiu d-astea

• Like 1
Postat

esti o femeie realizata/implinita

Implinita nu sunt fiindca nu am inca o fetita. Insa nu e timpul pierdut :D

Realizata?!?! Nici :no2 . Mai am planuri cu mine pana sa ma consider realizata. Deocamdata, singurele mele realizari palpabile sunt o pereche de tate, o mobra si un cont in banca ;) Si ceva studii, insa si aici mai am de construit o (alta) cariera ;)

Insa pot afirma ca sunt o femeie fericita. Am tot ceea imi doresc in acest moment. :)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

helloo :) as dori sa particip si eu la aceasta minunata petrecere... se poate? ms :)

Postat

Se poate, daca cunosti cativa dintre invitati, ce pot garanta pentru tine ca esti om serios. Se poate daca nu te-ai certat cu niciunul dintre cei invitati, nici real si nici virtual. 

Nu vreau sa se supere nimeni pe mine insa eu imi sarbatoresc ziua de nastere, pentru mine este o petrecere cu prietenii, nu un prilej pentru unii de a-si regla anumite conturi neincheiate ;)

I just wanna have fun, nimic mai simplu :)

• Like 1
Postat

ok, atunci rog invitatii sa revina cu un feedback la solicitare:). De certat nu m-am certat cu nimeni si nici nu intentionez cat despre seriozitate pot spune ca este unul dintre lucrurile care ma caracterizeaza.

Asa ca astept vesti.

multumesc

Postat

Fetita la 35 de ani....risti defecte genetice grave....

Watch out! Dr. Jekyll is back! =))

Imi permit o presupunere: tu ai fost conceput pe la 60-70 de ani :slap2

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

ok, atunci rog invitatii sa revina cu un feedback la solicitare:). De certat nu m-am certat cu nimeni si nici nu intentionez cat despre seriozitate pot spune ca este unul dintre lucrurile care ma caracterizeaza.

Asa ca astept vesti.

multumesc

Gaya e deschis joia!Baga muzica ok,depinde acum si de tematica serii! :)

Postat

da buna asta cu Gaya :)

Dar dorinta mea este sa sarbatoresc cu Sorina si binenteles sa cunosc si ceilalti membri.

dar ma sa tin cont si de recomandarea ta

ms

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Roberto, gresesti grav! TraceKira a fost conceput in palma :laugh2

Postat

Se poate, daca cunosti cativa dintre invitati, ce pot garanta pentru tine ca esti om serios. Se poate daca nu te-ai certat cu niciunul dintre cei invitati, nici real si nici virtual. 

Nu vreau sa se supere nimeni pe mine insa eu imi sarbatoresc ziua de nastere, pentru mine este o petrecere cu prietenii, nu un prilej pentru unii de a-si regla anumite conturi neincheiate ;)

I just wanna have fun, nimic mai simplu :)

Ptiu drace! Voiam sa ma autoinvit si eu, dar cum m-am certat cu invitatii, nu mai am nici o sansa :D 

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

sa inteleg ca si tacerea este un raspuns. ms oricum

numai bine

Ce faci,mă,plângi? :( Du-te cu tupeu,în caz că te dă afară ameninț-o cu defăimarea pe forum =))

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

ti-a cam trecut faina prin traista

lumineaza-ti muia

Fetita la 35 de ani....risti defecte genetice grave....

tu nici nu ai iesit inca din eprubeta mai copil conceput in prezervativ :slap2 :slap2

Watch out! Dr. Jekyll is back! =))

Imi permit o presupunere: tu ai fost conceput pe la 60-70 de ani :slap2

nici nu concep cum plm a fost asta conceput :rax2 :rax2

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

lumineaza-ti muia

tu nici nu ai iesit inca din eprubeta mai copil conceput in prezervativ :slap2 :slap2

nici nu concep cum plm a fost asta conceput :rax2 :rax2

Am fost astazi la spital si pe un scaun cu rotile era o femeie bolnava de leucemie/cancer la gat cred , cheala si perfuziile legate de ea+ o sticla ilegata cu un furtun la gat in care se aduna un lichid rosu -galbui cred ca era sange amestecat cu puroi ?!. La fata si corp era la fel de slaba ca tine. EU nu stiu cum nu i ar provoca cuiva repulsia sa is faca un msasaj la tine cand ai fizicul ala care sanatos nu este...Rade ciob de oala sparta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...