mirunikka Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 4, 2014 Ce parere aveti despre sexul anal? As dori sa aud pareri de la fete care practica asa ceva.Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data, dar m-a durut tare nu mai pot s-o fac! de ce doare? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 4, 2014 prostia doare! sper ca ti-am raspuns la a doua intrebare Link spre comentariu
AROGANTUL Reputație: 18 Postat Iunie 4, 2014 Oras:in centru Oras:in centru Partajează Postat Iunie 4, 2014 Am inteles aluzia. Barbat'tu o are mare. Deci...ori il schimbi , ori ii dai voie sa mearga la curve. Link spre comentariu
inside325 Reputație: 15 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2014 are pula mare? Link spre comentariu
mod1 Reputație: 586 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Montreal Oras:Montreal Partajează Postat Iunie 4, 2014 prostia doare! sper ca ti-am raspuns la a doua intrebare al doilea warn echivalent cu vacanta permanenta pentru jigniri. 1 Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Tu esti nevasta lu' ala care-si măsoară pula in cm3? Link spre comentariu
mirunikka Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Iunie 4, 2014 are pula mare? o are medie16 sau 17 cm cam asa Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Iunie 4, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 4, 2014 sexul anal e bun intr-o relatie 2 Link spre comentariu
xoxo1 Reputație: -2 Postat Iunie 4, 2014 Oras:NAVELE Oras:NAVELE Partajează Postat Iunie 4, 2014 al doilea warn echivalent cu vacanta permanenta pentru jigniri. du-te in pula mea ca esti muist asta se numeste jignire 2 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 4, 2014 al doilea warn echivalent cu vacanta permanenta pentru jigniri. Nu prea inteleg.... Ba poate sa injure ca la usa cortului, ba zboara daca face o afirmatie . Acum pe bune....care-i faza? Insulata respectiva nu avea potential sa creeze trafic? PS: Prostia doare! - este decat o afirmatie. Daca ii zicea Prostia TA doare! sau Te doare prostia?....mai ziceam 3 Link spre comentariu
xoxo2 Reputație: -1 Postat Iunie 4, 2014 Oras:aaaa Oras:aaaa Partajează Postat Iunie 4, 2014 ala a fost al treilea warning, sa inteleg ? macar acum pot sa-i iau pe astia la pula, pe fata ) si fara ban pe ip ca-ti iau fata in pula si tie moderatorule, ok ? 1 2 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2014 al doilea warn echivalent cu vacanta permanenta pentru jigniri. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 4, 2014 buna, ojA, mi-ai lipsit! 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 4, 2014 lasa-i licurici, oamenii sunt rai 1 2 Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 4, 2014 salut.moderator1.Nu contest decizia ta de a-l bana pe xoxo..El trebuia banat de mult pentru postari mult mai grave decat aceasta.Nu trebuia insa intai sa vezi si userul care a deschis acest topic ce este cu el? Se inscrie si peste 1 minut deschide acest topic ? Bate mult la ochi.Adevarul este ca acest topic insulta si inteligenta unui aurolac.Eu ma si mir cum de xoxo a fost asa de galant in exprimare la primul post.Si mai ma mir cum de nu a fost inchis pana acum acest topic si banat userul care l-a deschis.Pentru port ilegal de inteligenta. 4 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 4, 2014 lasa ba, nu e panica, e ceata!! 2 2 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2014 HAHAHAHA, cum ba sa nu ai un pic de simt al umorului, moderator1? Pai pana acum futea lumea in cur si-n gura ca la casa de cultura si nu l-ati banat si acum pentru o aluizie?Mie mi-a placut de xoxo dinainte sa il cunosc pentru ca are simtul umorului si un om cu simtul umorului cu siguranta e inteligent.Asta nu inseamna ca cei care nu au simtul umorului sunt neaparat prosti deci relax moderator ca nu te-am facut prost. 2 Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2014 Bai,pe un forum unde domneste linistea si disciplina,bunul simt si respectul pentru colegi un specimen ca Xoxo trebuia banat.Hai repede,bagati si o manea sa o unga p`aia la gaoaza sa i-o poata trage barbat`su.Mai sint cativa useri inteligenti (putini),banati-i si pe aia.Ca doar tara ne vrea prosti Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Iunie 4, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 4, 2014 Bai,pe un forum unde domneste linistea si disciplina,bunul simt si respectul pentru colegi un specimen ca Xoxo trebuia banat.Hai repede,bagati si o manea sa o unga p`aia la gaoaza sa i-o poata trage barbat`su.Mai sint cativa useri inteligenti (putini),banati-i si pe aia.Ca doar tara ne vrea prosti http://www.youtube.com/watch?v=Lp2GJJcLPMc 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 4, 2014 esti rau cu mine, pisi, l-ai lasat pe moderator1 sa-si bata joc de mine 2 2 Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 4, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 4, 2014 esti rau cu mine, pisi, l-ai lasat pe moderator1 sa-si bata joc de mine Dramatic ,din nou a revenit virusul .Este necesar de un program antivirus mult mai performant♥ Link spre comentariu
quaiet boy 123 Reputație: 120 Postat Iunie 4, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Iunie 4, 2014 Baiet'i hai s-a dam totusi o mana de ajutor nu?Raspunsul meu la intrebarea din topic: Multa rabdare si dragoate din partea lui; Multa relaxare din partea ta; Mult lubrefiant.Bravo tie ca ai incercat. El ar trebuii sa constientizeze ce sotie are si cat e de norocos esteSucces 1 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 4, 2014 Ce parere aveti despre sexul anal? As dori sa aud pareri de la fete care practica asa ceva.Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data, dar m-a durut tare nu mai pot s-o fac! de ce doare?Mirunikka, cand ai facut anal ai desFUNDat cANALul? Se numeste clisma... Poate te retinea ceva.... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 4, 2014 Si uite asa Euflo, dezbatand tainele fututului in cur, ai atins "cifra fiarei" Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Iunie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2014 Ce parere aveti despre sexul anal? As dori sa aud pareri de la fete care practica asa ceva.Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data, dar m-a durut tare nu mai pot s-o fac! de ce doare?trol peste trol... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum