Sari la conținut

Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data

Postări Recomandate

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

al doilea warn echivalent cu vacanta permanenta pentru jigniri.

Nu prea inteleg.... Ba poate sa injure ca la usa cortului, ba zboara daca face o afirmatie  :no2

Acum pe bune....care-i faza? Insulata respectiva nu avea potential sa creeze trafic? :blushing2

PS: Prostia doare!  - este decat o afirmatie. Daca ii zicea Prostia TA doare! sau Te doare prostia?....mai ziceam

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

salut.moderator1.Nu contest decizia ta de a-l bana pe xoxo..El trebuia banat de mult pentru postari mult mai grave decat aceasta.Nu trebuia insa intai sa vezi si userul care a deschis acest topic ce este cu el? Se inscrie si peste 1 minut deschide acest topic ? Bate mult la ochi.

Adevarul este ca acest topic insulta si inteligenta unui aurolac.Eu ma si mir cum de xoxo a fost asa de galant in exprimare la primul post.Si mai ma mir cum de nu a fost inchis pana acum acest topic si banat userul care l-a deschis.Pentru port ilegal de inteligenta.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

HAHAHAHA, cum ba sa nu ai un pic de simt al umorului, moderator1?

Pai pana acum futea lumea in cur si-n gura ca la casa de cultura si nu l-ati banat si acum pentru o aluizie?

Mie mi-a placut de xoxo dinainte sa il cunosc pentru ca are simtul umorului si un om cu simtul umorului cu siguranta e inteligent.

Asta nu inseamna ca cei care nu au simtul umorului sunt neaparat prosti deci relax moderator ca nu te-am facut prost.

• Like 2
Link spre comentariu

Bai,pe un forum unde domneste linistea si disciplina,bunul simt si respectul pentru colegi un specimen ca Xoxo trebuia banat.Hai repede,bagati si o manea sa o unga p`aia la gaoaza sa i-o poata trage barbat`su.

Mai sint cativa useri inteligenti (putini),banati-i si pe aia.Ca doar tara ne vrea prosti

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 114293
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Bai,pe un forum unde domneste linistea si disciplina,bunul simt si respectul pentru colegi un specimen ca Xoxo trebuia banat.Hai repede,bagati si o manea sa o unga p`aia la gaoaza sa i-o poata trage barbat`su.

Mai sint cativa useri inteligenti (putini),banati-i si pe aia.Ca doar tara ne vrea prosti

http://www.youtube.com/watch?v=Lp2GJJcLPMc

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI

esti rau cu mine, pisi, l-ai lasat pe moderator1 sa-si bata joc de mine :(

Dramatic ,din nou a revenit virusul .Este necesar de un program antivirus mult mai performant♥
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Baiet'i hai s-a dam totusi o mana de ajutor nu?

Raspunsul meu la intrebarea din topic:

Multa rabdare si dragoate din partea lui;

Multa relaxare din partea ta;

Mult lubrefiant.

Bravo tie ca ai incercat. El ar trebuii sa constientizeze ce sotie are si cat e de norocos este

Succes

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Ce parere aveti despre sexul anal? As dori sa aud pareri de la fete care practica asa ceva.

Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data, dar m-a durut tare nu mai pot s-o fac! de ce doare?

Mirunikka, cand ai facut anal ai desFUNDat cANALul? Se numeste clisma... Poate te retinea ceva....

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ce parere aveti despre sexul anal? As dori sa aud pareri de la fete care practica asa ceva.

Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data, dar m-a durut tare nu mai pot s-o fac! de ce doare?

trol peste trol...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...