picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2015 A fost destul de relevanta secventa dintr-o pauza in meciul cu Buburuza , intens mediatizata: aceea in care Alina noname, capitanul nejucator, statea si se uita la ea fara sa-i zica nimic. In schimb, cu Irina si apoi cu Irina si Monica a fost foarte activa. Sa fie oare de vina o eventuala infatuare si incapatanare a Simonei, specifice machedonilor? Parerea mea e ca oricum, prea i s-a cautat intre urechiuse si i-au crescut cornite. Si este pe undeva normal ca la 23 de ani sa te ia valul cand toata presa, toata lumea te lauda chiar si cand dai gres. De aceea, repet, trebuie lucrata la psihic, bu doar la primul serviciu. Eu cred ca se vor rezolva problemele, dar ii va fi dificil. In fata ei, 2 veterane harsite, aproape intangibile ( Serena si Sharapova), in spatele ei, hamesite, Buchard, Muguruza plus inca vreo 4-5 fete tinere in creztere. Si langa ea, Wozniacki in revenire de forma, Kvitova, Radwanska ... greu, f. greu. Trebuie multa munca, intarirea psihicului si indepartarea de "atarnatori", inclusiv familia. Mai rarut, ca-i mai bine. A terminat un turneu, bine sau rau? Ce atata venit acasa,? Plecat cu stafful la antrenament, acolo unde e urmatorul turneu, sau in apropiere lai. Performanta nu se face cu pauze de "incarcare a bateriilor" acasa. Parerea mea ...
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 18, 2015 Simona Halep a învins-o astazi în optimile de finală ale turneului de la Dubai pe rusoaica Ţvetana Pironkova, scor 6-4, 6-3.
licuriciu Reputație: 429 Postat Februarie 18, 2015 Oras:România Oras:România Postat Februarie 18, 2015 Tinem pumnii ... poate castiga turneul
azi nu Reputație: 1103 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 19, 2015 În formă maximă! Garbine Muguruza bate tot la Dubai
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2015 Postat Februarie 19, 2015 Pacat ca Simona a cazut pe locul 4, dupa Australian Open. Poate castiga turneul de la Dubai si mai strange puncte importante.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 19, 2015 Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova, 6-3, 1-6, 7-5, și s-a calificat în semifinale la Dubai
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2015 Postat Februarie 19, 2015 Am vazut marea majoritate a meciurilor ei din acest an, chiar si cel de azi. Pare obosita, nu mai stie sa serveasca, schimbul asta permanent de antrenori o distruge ( l-o avea pa Gigi Becali consilier? ). Vestea buna e ca NU o bate nimeni. Vestea proasta e ca se bate singura.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2015 Scrasnita, chinuita victorie! Cu 42 de erori nefortate, cu 52% primul serviciu ( 7 sau 8 duble erori ) . Dar totul e bine cand se termina cu bine. Am trecut prin toate starile la meciul asta. De remarcat ca dupa un set 2 mioritic prin resemnarea Simonei, a urmat un set 3 teutonic prin darzenia aceleiasi Simone. Merita felicitari. Ma duc sa iau un distonocalm acum. 7 4
ovidiu hadrian Reputație: 443 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 Trebuie rabdare .....Ati pun mana vreodata pe o racheta de tenis ? La TV pare usor .....in teren e altceva !Sa nu uitam ca nemtii au bagat o groaza pe bani ( pregatire , antrenori ,terenuri , etc , etc ) , si continua sa bage , in Kerber , Lisicki , s.a.m.d. ; Nu au castigat vreun Slam pana acum .....si vorbim de nemti .Deci sa avem incredere , in continuare , in fata noastra .Sa vedem semifinala cu Wozniacki . Putem si noi striga ca sarbii ( sau ca Ana Ivanovici ) : Haide ! ( ? )Eu zic ca da . Sa auzim numai de bine !
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 20, 2015 Am pus si mai pun cateodata mana pe racheta. Dar nea Ovidiule, vorbim de profesionisti aici, nu de amatori, ca noi. Meciul pierdut cu Makarova in sferturi la AO, scorul sever, au afectat-o mai mult decat voia sa apara si s-a vazut la Galati si in meciurile din Dupai. Victoria contra rusoaicei poate sa insemne o relansare. Eu asa sper, asa cred.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 20, 2015 Formidabila victoria cu Wozniacki! Dupa un prim set foarte slab, a urmat revenirea si practic a zdrobit-o. A castigat 12 din ultimele 14 game-uri. Cu un serviciu decent, iti maresti considerabil sansele de victorie. Atunci cand uita de Miorita, Simona greu poate fi invinsa.
daana Reputație: 26 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 20, 2015 si eu o iubesc pe Simona
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 Bravo Simona!!! :clapp :clapp :clapp
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 Hai Simonaaaaaaaaaaaaa........
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 Slbz 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 Adevaraaaaaaaat......
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2015 Postat Februarie 21, 2015 Adevaraaaaaaaat......http://m.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0Ai grija ce postezi ca e radaru langa mine..........
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 Ai grija ce postezi ca e radaru langa mine..........Numa' din Trădarea, ăla 'după' Kanal D, promit 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2015 Postat Februarie 21, 2015 Numa' din Trădarea, ăla 'după' Kanal D, promit Sa nu zici de Suleiman ....ca mor de ras
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 Sa nu zici de Suleiman ....ca mor de ras Hurem,Ibrahim,Mustafa,Sultana Mamă,Hatice,Baiazid.....și toți nebunii din harem 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2015 Postat Februarie 21, 2015 Hurem,Ibrahim,Mustafa,Sultana Mamă,Hatice,Baiazid.....și toți nebunii din harem mi'as pula'n ei .....ca nici asta nu se potoleste odata...... o batzaie dracii pe langa mine 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 mi'as pula'n ei .....ca nici asta nu se potoleste odata...... o batzaie dracii pe langa mine Ești un incapabil, scuză-mă că-ți zic =)) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2015 Postat Februarie 21, 2015 Ești un incapabil, scuză-mă că-ți zic =)) Crezi ca nu stiu....... 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2015 Crezi ca nu stiu....... Hai că-ți trimit pă pemeu un regulament dà ordine interioară 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2015 Postat Februarie 21, 2015 Hai că-ți trimit pă pemeu un regulament dà ordine interioară Astept 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum