Sari la conținut

Cine o iubeste pe Simona Halep

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

A fost destul de relevanta secventa dintr-o pauza in meciul cu Buburuza  :laugh2 , intens mediatizata: aceea in care Alina noname, capitanul nejucator, statea si se uita la ea fara sa-i zica nimic. In schimb, cu Irina si apoi cu Irina si Monica a fost foarte activa.  Sa fie oare de vina o eventuala infatuare si incapatanare a Simonei, specifice machedonilor? Parerea mea e ca oricum, prea i s-a cautat intre urechiuse si i-au crescut cornite. Si este pe undeva normal ca la 23 de ani sa te ia valul cand toata presa, toata lumea te lauda chiar si cand dai gres.  De aceea, repet, trebuie lucrata la psihic, bu doar la primul serviciu. Eu cred ca se vor rezolva problemele, dar ii va fi dificil. In fata ei, 2 veterane harsite, aproape intangibile ( Serena si Sharapova), in spatele ei, hamesite, Buchard, Muguruza plus inca vreo 4-5 fete tinere in creztere. Si langa ea, Wozniacki in revenire de forma, Kvitova, Radwanska ... greu, f. greu. Trebuie multa munca, intarirea psihicului si indepartarea de "atarnatori", inclusiv familia. Mai rarut, ca-i mai bine. A terminat un turneu, bine sau rau? Ce atata venit acasa,?  Plecat cu stafful la antrenament, acolo unde e urmatorul turneu, sau in apropiere lai. Performanta nu se face cu pauze de "incarcare a bateriilor" acasa. Parerea mea ...

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Pacat ca Simona a cazut pe locul 4, dupa Australian Open. Poate castiga turneul de la Dubai si mai strange puncte importante.

Vizitator FLQ
Postat

Am vazut marea majoritate a meciurilor ei din acest an, chiar si cel de azi. Pare obosita, nu mai stie sa serveasca, schimbul asta permanent de antrenori o distruge ( l-o avea pa Gigi Becali consilier? ).

Vestea buna e ca NU o bate nimeni.

Vestea proasta e ca se bate singura.

Postat

Scrasnita, chinuita victorie!  Cu 42 de erori nefortate, cu 52% primul serviciu ( 7 sau 8 duble erori ) . Dar totul e bine cand se termina cu bine. Am trecut prin toate starile la meciul asta. De remarcat ca dupa un set 2 mioritic prin resemnarea Simonei, a urmat un set 3 teutonic prin darzenia aceleiasi Simone.  Merita felicitari. Ma duc sa iau un distonocalm acum.

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Trebuie rabdare .....

Ati pun mana vreodata pe o racheta de tenis ? La TV pare usor .....in teren e altceva !

Sa nu uitam ca nemtii au bagat o groaza pe bani ( pregatire , antrenori ,terenuri , etc , etc )  , si continua sa bage , in Kerber , Lisicki , s.a.m.d. ; Nu au castigat vreun Slam pana acum .....si vorbim de nemti .

Deci sa avem incredere , in continuare , in fata noastra .

Sa vedem semifinala cu Wozniacki .

Putem si noi striga ca sarbii ( sau ca Ana Ivanovici ) : Haide ! ( ? )

Eu zic ca da .

Sa auzim numai de bine !

Postat

Am pus si mai pun cateodata mana pe racheta. Dar nea Ovidiule, vorbim de profesionisti aici, nu de amatori, ca noi. Meciul pierdut cu Makarova in sferturi la AO, scorul sever, au afectat-o mai mult decat voia sa apara si s-a vazut la Galati si in meciurile din Dupai.  Victoria contra rusoaicei poate sa insemne o relansare. Eu asa sper, asa cred.

Postat

Formidabila victoria cu Wozniacki!  Dupa un prim set foarte slab, a urmat revenirea si practic a zdrobit-o.  A castigat 12 din ultimele 14 game-uri. 

Cu un serviciu decent, iti maresti considerabil sansele de victorie. Atunci cand uita de Miorita, Simona greu poate fi invinsa.

Vizitator
Postat

Numa' din Trădarea, ăla 'după' Kanal D, promit =))

Sa nu zici de Suleiman ....ca mor de ras  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Hurem,Ibrahim,Mustafa,Sultana Mamă,Hatice,Baiazid.....și toți nebunii din harem =))

mi'as pula'n ei .....ca nici asta nu se potoleste odata...... o batzaie dracii pe langa mine  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Ești un incapabil, scuză-mă că-ți zic =)) =)) =))

Crezi ca nu stiu....... :laugh2

• Like 2

Vizitator
Postat

Hai că-ți trimit pă pemeu un regulament dà ordine interioară =))

Astept  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...