Sari la conținut

Cine o iubeste pe Simona Halep

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

... care a jucat semifinala la Sydney.  De unde, se confirma discutiile anterioare referitoare la abandonuri si utilitatea lor. Practic, nu o sa prea vedem jucatoare de top 10 participand si jucand la castig 3 turnee consecutiv, in conditiile de azi.  Si iata ca, intr-adevar, trebuie sa recunoastem ca participarea la turneul de la Bucuresti a fost o greseala in perspectiva US Open.  Ne-a facut cu darnicie Simona un cadou noua, romanilor jucand acasa, dar a costat-o.

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

... care a jucat semifinala la Sydney.  De unde, se confirma discutiile anterioare referitoare la abandonuri si utilitatea lor. Practic, nu o sa prea vedem jucatoare de top 10 participand si jucand la castig 3 turnee consecutiv, in conditiile de azi.  Si iata ca, intr-adevar, trebuie sa recunoastem ca participarea la turneul de la Bucuresti a fost o greseala in perspectiva US Open.  Ne-a facut cu darnicie Simona un cadou noua, romanilor jucand acasa, dar a costat-o.

Ai mare dreptate. S-a jucat cu focul pentru ca nu era inca refacuta dintr-o accidentare.

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Simona Halep s-a calificat azi-noapte în turul al doilea la Australian Open după ce a învins-o pe Karin Knapp în două seturi, scor 6-3, 6-2, dar a primit veşti bune şi de pe celelalte terenuri. Românca a scăpat de pericolul numit Sabine Lisicki, fosta finalistă de la Wimbledon şi o jucătoare recunoscută pentru meciurile mari pe care le face împotriva adversarelor de top. Totuşi, cea mai mare surpriză de azi-noapte a fost realizată de Lucie Hradecka. Jucătoarea cehă a învins-o pe Ana Ivanovici, cea mai tare adversară de pe partea de tablou a Simonei Halep. De asemenea, o altă adversară periculoasă eliminată de aseară este Anastasia Pavlyuchenkova, potenţială adversară din optimi

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Simona Halep va juca mîine în cel de-al doilea tur de la Australian Open.

Halep, a treia favorită a turneului australian, va juca din nou pe Rod Laver Arena. Meciul Simonei cu Jarmila Gajdosova va fi al doilea de pe terenul central, după cel dintre Rafael Nadal şi Tim Smyczek, care începe la ora 10:00, ora României.
  • Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Irina Begu a ajuns in turul 3.  Bravo Irina! Sa speram ca te urmeaza si Simona.  A inceput si meciul Simonei Halep si deocamdata e 2-1 pentru Simona. 

Sa actualizezi scoru'  :beex2

Postat

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, după ce a învins-o pe Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2.

Halep va juca în turul al treilea cu Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a învins-o în două seturi pe Kristina Mladenovici.

Postat

Si pentru ca tot sintem la momentele de bucurie, sa amintim si ca Marius Copil este calificat in turul doi.

P.S. Si sa nu uit. Avem placerea, din nou, sa castigam Dakar-ul la moto prin Emanuel Gyenes. Acesta s-a impus la clasa Maraton ( clasa unde nu ai voie sa schimbi motorul, ci doar sa il repari ), pentru a doua oara in Argentina. E de mentionat ca si la general a terminat pe 21, ceea ce spune foarte multe. 

Postat

Mats Wilander a laudat evolutia Simonei Halep in meciul castigat, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, fiind de parere ca numarul trei mondial arata un real progres in joc, iar Serena Williams si Maria Sharapova trebuie sa evolueze la cel mai inalt nivel ca sa o poata invinge.

In cadrul emisiunii Game, Set & Mats pe care o realizeaza la Eurosport, fostul tenismen a remarcat siguranta si silul agresiv de joc ale Simonei Halep, serviciul si lovitura de dreapta imbunatatite fata de anul trecut, precum si miscarea foarte buna in teren a sportivei din Constanta, sustine Mediafax.

"Dupa modul in care se deplaseaza in teren, dupa jocul solid etalat, Simona Halep mi-a amintit de Djokovic, pot spune ca este un Novak Djokovic feminin" - Mats Wilander.

"Serveste mult mai bine, desi nu este o jucatoare inalta, dar arunca bine mingea atat de sus incat poate lovi eficient. De asemenea, a crescut pe ambele parti. Daca pana acum, lovitura ei de rever, in special in lungul liniei, era una dintre marcile sale, la meciul despre care vorbim a folosit foarte bine si lovitura de dreapta. De fapt, fixeaza adversara cu reverul si poate acum sa finalizeze si cu dreapta" - Mats Wilander.

"Despre Simona nu se vorbeste ca despre o viitoare castigatoare aici, la Melbourne, pur si simplu pentru ca nu are niciun succes intr-un turneu de Grand Slam. Dar, din felul in care a jucat pana acum, de la meci la meci mai stapana pe mijloacele ei, are sansele ei, importante", a conchis Wilander, intr-o interventie la Eurosport.

Mats Wilander este fost lider mondial, suedezul castigand de-a lungul carierei sapte turnee de Grand Slam (trei la Australian Open, trei la Roland Garros si un US Open).

Postat

Eu nu-mi amintesc sa fi avut 2 fete calificate in turul 3 la un Grand Slam. Si cu sanse mari de a merge mai departe. 

Postat

Simona Halep şi Irina Begu joacă la noapte în turul al treilea la Australian Open.

Simona joacă împotriva jucătoarei americane Bethanie Mattek-Sands. Duelul dintre cele două este programat să înceapă după partidele Makarova - Pliskova şi Berdych - Troicki. Sesiunea începe vineri dimineaţă la 2:00, iar Simona ar putea începe confruntarea cel mai devreme la 5:00, dar totul depinde de durata primelor două meciuri de pe Margaret Court.

În schimb, Irina Begu joacă în al doilea meci al zilei pe Hisense Arena împotriva nemţoaicei Carina Witthoeft. Prima partidă este programată începînd cu ora 2:00 între Sara Errani şi Yanina Wickmayer.

Postat

Eu nu-mi amintesc sa fi avut 2 fete calificate in turul 3 la un Grand Slam. Si cu sanse mari de a merge mai departe. 

Cred ca s-a mai intamplat , dar nu sint sigur. E de cercetat perioada in care activau Florenta Mihai , Virginia Ruzici si Mariana Simionescu. 

Sa facem si rectificarea de rigoare. S-a mai intamplat si nu o data ci de doua ori in 1997, cand atat la Australian Open cat si la Roland Garos, Irina Sparlea si Ruxandra Dragomir s-au calificat in optimi.

Postat

Irina nu este dinainte batuta. "Genie" e destul de lenta, nu are viteza de deplasare prea buna. Daca o alergi bine, ai mari sanse de victorie.Are si un psihic nestul de fragil, are "arfe" de vedeta ... Cred ca meciul se joaca.

In schimb, ma ingrijoreaza Simona!  Sub 50% in teren la primul serviciu.  Caderea din setul 2 ( poate sa fi fost si o relaxare prematura si/sau o incercare de a isi economisi energia). Dar nu a fost ok.  incurajator e totusi  faptul ca s-a "scuturat" la timp si a castigat. 

Postat

Simona Halep s-a aratat multumita de evolutia sa in meciul cu americanca Bethanie Mattek-Sands, de vineri, din runda a treia a turneului Australian Open, dar se astepata la un meci foarte dificil in optimi cu belgianca Wickmayer, care a invins-o de fiecare data in intalnirile precedente.

"Sunt multumita de jocul meu. Am jucat bine azi, mai bine ca in turul al doilea, deci e un lucru bun. Ea (Bethanie Mattek-Sands) a fost foarte puternica, iar eu am vrut sa imi fac jocul obisnuit, iar de aici a iesit un meci foarte bun pentru ambele. Am lovit agresiv si am stat foarte aproape de linia de fund, am servit bine si sunt satisfacuta de jocul meu", a declarat Halep.http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2015-01-23-19176854-41-simona-halep-australian-open.png

Postat

Coane, citim si noi presa! 

Postez pentru cine nu citeste.

Daca te deranjeaza postarile mele, trece-ma la Ignore.

Cu stimă :bow

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Coane, citim si noi presa!

Si noi putem sa dam un search pe google, si sa aflam, daca ne interesează, informatii referitoare la turnee, istoric, palmares,interviuri ori strategii de joc,etc etc etc,ale anumitor tenișmeni, dar tu, cat si altii, tineti sa 'rescieti,ceea ce deja exista pe net.

Lasa omul in pace! :)

Postat

Pe cine intereseaza, are de unde se informa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.