Sari la conținut

Cine o iubeste pe Simona Halep

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si noi putem sa dam un search pe google, si sa aflam, daca ne interesează, informatii referitoare la turnee, istoric, palmares,interviuri ori strategii de joc,etc etc etc,ale anumitor tenișmeni, dar tu, cat si altii, tineti sa 'rescieti,ceea ce deja exista pe net.

Lasa omul in pace! :)

Hop si tu ca-i fara bani! Informatii eleborate, din cate am vazut pe acest topic, s-au postat cand au existat controverse, cum a fost cazul cand am zis ca nu cred sa fi existat situatia ca doua romance sa joace turul 3 la un G.S.  Cineva m-a corectat si ii multumesc.  Poate ca unii nu avem timp sau chef sa googaluim, dar 5 minute, pentru a ne informa de ora de disputare, sigur avem, daca suntem interesati.

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Poate unii nu știu unde să caute, cum să caute ori nu au timp să caute.

Dacă domnul Picon se simte ofensat de postările mele, pe care e consideră inutile, nu am să mai scriu nimic de Simona Halep :no2

Postat

Hai bre, nici asa! Doar am remarcat ca sunt inutile copy-pasteurile cu informatii atata timp cat toti putem si stim sa accesam gsp.ro sau sport. ro, de exemplu. Dar, ok, posteaza, nu te opreste nimeni, doamne feri!

Nea Mariane, pari un tip deosebit, te apreciez si chiar nu vreau sa am nici cea mai mica controversa cu tine. Daca te-ai simtit ofensat, te rog sa primesti scuzele mele. Nu am acut nici cea mai mica intentie.

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Hop si tu ca-i fara bani! Informatii eleborate, din cate am vazut pe acest topic, s-au postat cand au existat controverse, cum a fost cazul cand am zis ca nu cred sa fi existat situatia ca doua romance sa joace turul 3 la un G.S.  Cineva m-a corectat si ii multumesc.  Poate ca unii nu avem timp sau chef sa googaluim, dar 5 minute, pentru a ne informa de ora de disputare, sigur avem, daca suntem interesati.

Sa traiti!

Postat

Irina nu este dinainte batuta. "Genie" e destul de lenta, nu are viteza de deplasare prea buna. Daca o alergi bine, ai mari sanse de victorie.Are si un psihic nestul de fragil, are "arfe" de vedeta ... Cred ca meciul se joaca.

In schimb, ma ingrijoreaza Simona!  Sub 50% in teren la primul serviciu.  Caderea din setul 2 ( poate sa fi fost si o relaxare prematura si/sau o incercare de a isi economisi energia). Dar nu a fost ok.  incurajator e totusi  faptul ca s-a "scuturat" la timp si a castigat. 

Este posibil sa fi fost vorba de o abordare gresita a setului doi. Nu stiu daca ati sesizat, printre atatea laude si interviuri despre joc, ca Simona a plasat un mic avertisment antrenorului strain pe care il are in echipa. Nu stiu exact care este rolul lui, dar e destul de clar ca a gresit ceva.

Postat

Am sesizat avertismentul, dar din cate stiu, ea face tot cam cum vrea ea. Inclin sa cred totusi ca situatia a fost aproape de ce am postat eu, mai ales ca atunci cand a vazut ca e groasa, a trecut la ofensiva. 

Oricum, iar avem noapte alba!.

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Am sesizat avertismentul, dar din cate stiu, ea face tot cam cum vrea ea. Inclin sa cred totusi ca situatia a fost aproape de ce am postat eu, mai ales ca atunci cand a vazut ca e groasa, a trecut la ofensiva. 

Oricum, iar avem noapte alba!.

Exista o doza foarte mare de adevar in ceea ce ai spus, dar as mentiona totusi un lucru. Ea beneficiaza de o doza mare de respect ( specific aromanilor ) fata de cei care ii sint alaturi. Asta inseamna ca asculta toate parerile cu mare atentie. Probabil ca ceva nu a fost in regula din punct de vedere tactic si ea a sesizat din teren aceasta treaba. Cum toata lumea este constienta ca exista potential si mai mare decat ceea ce ne arata ea acum, este foarte posibil sa puna presiune pe echipa ei, pentru a grabi un pic lucrurile, ceea ce este foarte normal in conditiile in care toata lumea asteapta ca ea sa faca pasul cel mare.

Postat

Unde vezi tu frate ca aromanii ii respecta pe cei din jur?  Gigi, verii lui sunt cei mai respectuosi.  :laugh2  Simona cum s-a despartit de Fissette?  Ok, ii asculta pe cei din jur, dar fac tot cum ii taie capul. Si de multe ori aiurea, machedonii nefiind chiar etaloane de inteligenta. Cu tot respectul ...

• Like 9
  • Minus 3
Postat

Unde vezi tu frate ca aromanii ii respecta pe cei din jur?  Gigi, verii lui sunt cei mai respectuosi.  :laugh2  Simona cum s-a despartit de Fissette?  Ok, ii asculta pe cei din jur, dar fac tot cum ii taie capul. Si de multe ori aiurea, machedonii nefiind chiar etaloane de inteligenta. Cu tot respectul ...

Ai citit in graba. Am zis ca ii respecta pe cei care le sint alaturi si ma refeream la cei din echipa tehnica. 

P.S. Despre Fissette ala, chiar nu are rost sa discutam.... prea mari pretentiile financiare pentru ceea ce oferea el. De altfel s-a si vazut dupa aceea, caci a fost iarasi concediat dupa o saptamana. Si daca ma si gandesc la finala de la Roland Garos i-as da si doua palme.

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Gabriel, "i-as da doi pumni" suna mai masculin.

+ 2 picioare de la mine.

+ 1 cap in gura de la ingineru.

• Like 1
Postat

La G.S. antrenorii, echipa tehnica nu o pot ajuta decat inainte de meci.  Daca partida ia o turnura deosebita de ceea-ce s-a stabilit inainte, doar jucatorul face cum crede, sau alege dintre variantele gandite. Dar el/ea e cel ce decide, sau ce poate.

Postat

La G.S. antrenorii, echipa tehnica nu o pot ajuta decat inainte de meci.  Daca partida ia o turnura deosebita de ceea-ce s-a stabilit inainte, doar jucatorul face cum crede, sau alege dintre variantele gandite. Dar el/ea e cel ce decide, sau ce poate.

Hai mai nenea Picon.... imi citesti din regulament ? Stii foarte bine ca antrenorii fac semne din tribuna. Bineinteles ca semnele sint stabilite inca de la inceputul colaborarii. Doar nu crezi ca la Roland Garos, Sharapova a fugit de capul ei la vestiar. Doar nu crezi ca Bouchard a fugit de capul ei la vestiar astazi in meciul cu Irina Begu. Astea sint doar cateva " fineturi " tehnice ale unor antrenori dibaci.  Si doar nu crezi ca revenirile celor doua au legatura cu istetimea lor, nu de alta dar iti dau exemplul de istetime al Sharapovei care si-a investit banii in bombonele si iti dau exemplul de istetime al " Eugeniei " care a facut o pirueta la cerere si apoi se tot lamenta ca a fost un moment jenant.   :laugh2  

Postat

Da mai nea Gabi stiu, darb tot la fel de bine stiu ca in orice sport sunt fel de fel de trucuri, trageri de timp, ca sa il scoti din mana pe adversarul care te calareste. Asta e principalul scop, cred eu, al acestor iesiri in pauza.

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Simona Halep are toate sansele sa ajunga pe locul 1 WTA, doar daca va pierde Serena impotriva Garbinei Muguruza, iar Simo se califica in semifinale

Postat

Da mai nea Gabi stiu, darb tot la fel de bine stiu ca in orice sport sunt fel de fel de trucuri, trageri de timp, ca sa il scoti din mana pe adversarul care te calareste. Asta e principalul scop, cred eu, al acestor iesiri in pauza.

De acord, numai ca aceste iesiri sint dictate de catre antrenorul din loja. Aceaste iesiri sint pe undeva asimilate time-out-ului din alte sporturi si sint hotarate de antrenori. Cum insa nu este posibil decat intre seturi, in timpul meciului se foloseste trucul cu chemarea medicului, sau chiar cu chemarea antrenorului pe banca. Dar asta din urma se intampla doar in turneele care permit asa ceva.

Postat

Simona Halep are toate sansele sa ajunga pe locul 1 WTA, doar daca va pierde Serena impotriva Garbinei Muguruza, iar Simo se califica in semifinale

Simona trebuia sa castige la Australian Open ca sa se poata ajunge in situatia descrisa de tine. Cum insa Serena si-a vazut de treaba si a invins, nu mai ramane decat varianta de locul 2.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...