daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2015 Sa spermam ca are vibrator mic si finut si racheta o foloseste doar pe teren ) Are muschii bine dezvoltati si banuiesc ca stie sa ii foloseasca. Daca te prinde acolo, posibil sa fie ca intr o menghina. Sincer n-aș fute-o. Nu e genul meu.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2015 Postat Februarie 23, 2015 Sincer n-aș fute-o. Nu e genul meu.Am observat ceva la ea....Sunt singurul? Seamana cu Hagi....Talent, dar si fizic. Nu zic ca Hagi e urat, dar prea seamana cu el.... 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 23, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 23, 2015 Am observat ceva la ea....Sunt singurul? Seamana cu Hagi....Talent, dar si fizic. Nu zic ca Hagi e urat, dar prea seamana cu el....Seamănă bine, ca să nu semene rău 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2015 Am observat ceva la ea....Sunt singurul? Seamana cu Hagi....Talent, dar si fizic. Nu zic ca Hagi e urat, dar prea seamana cu el.... Nu m-am gândit la asta dar e posibil să ai dreptate. Ciudat oricum... 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2015 Turneul din Dubai i-a adus si un alt mare castig: se pare ca si-a recapatat increderea in ea. Este o sportiva de moral, iar victoria cu Makarova care o batuse rau cu o luna in urma i-a redat increderea. Asta s-a vazut in meciul cu Wozniaki si cu Pliskova. Daca rezolva si cu acele caderi de pe parcursul unui meci, daca o va invinge pe Sharapova si daca va castiga un turneu de GS, va capata acea mare incredere pe care o au toti marii campioni. Eu cred ca va reusi.Acuma, cu abandonul de la Doha. In general, putine jucatoare fac 2 turnee importante "legate", mai ales daca au jucat finala/semifinala, cu atat mai mult daca au si castigat. E greu si fizic si psihic. Anul competitional e lung si trebuie cu atentie planificat. Urmeaza sezonul american, unde, iar nu cred ca va participa la toate ( sunt trei parca - daca gresesc, corectati-ma). Oricum, bravo ei pentru victoria din Dubai! Mi-a facut ieri ziua frumoasa. 7 4
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 23, 2015 Probabil au zis, ea si echipa sa, ca este mai intelept sa isi dozeze efortul pentru turneele Premier Mandatory din SUA. Open-ul qatarez e acum intr-o categorie inferioara fata de anul trecut, parca. Sunt de acord cu Picon.Ii lpsesc marile victorii.Insa ar fi bine sa-si aminteasca de Singapore, unde a demolat-o pe Serena.Deci, se poate.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2015 Pikmare, eu am zis de unele blocaje pe care le face, nu ca nu are victorii la marile jucatoare. Practic, doar la Sharapova mu are nicio victorie. Pe Serena a demolat-o, e drept si chiar daca la 2-3 zile a fost ea demolata de americanca, si-a demonstrat ca se poate. Eu am enumerat doar cele cateva frustrari pe care le are, anumite complexe. Daca nu ar fi invins-o pe Serena o data, ar fi ramas si cu acest complex. Este o persoana cu anumite probleme emotionale probabil, poate un pic prea sensibila, poate un pic nesigura pe ea si pe valoarea ei si de aici nevoia de confirmari, care sa-i elimine acele blocaje de care aminteam. Eu cel putin, asa cred.
ovidiu hadrian Reputație: 443 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 Salutari iubitorilor de tenis si fanilor Simonei , Punctez si eu doua rânduri :- frumoasa victoria din Dubai , un titlu important ;- meciul cu Caro Wozniacki a fost influentat de starea fizica a danezei , am inteles ca a acuzat o accidentare , in seturile 2 si 3 a gresit enorm nefortat , ceea ce nu face in mod normal ; bravo Simonei ca a stiut sa contabilizeze punctele .- in finala a avut presiune , era jucatoarea mai bine cotata , a servit de doua ori pentru titlu si nu a facut ghemul decisiv , dar a jucat inteligent in tie break . Abandonul de la Doha ......nu il comentez !Dar , in aceasta idee , ce va face cu cele mai importante turnee din Martie ( Indian Wells si Miami ) , sunt back to back , cum spun americanii , turnee de 1000 de pct/ fiecare ?? Deci , dupa cum spuneam : rabdare si incredere ! Sa auzim numai de bine !
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2015 Indian Wells si Miami, sunt ele back to back, dar sunt "aerisite", se joaca 2 saptamani fiecare, adica finalista joaca 5-6 meciuri in 14 zile, nu in 7. Oboseala e deci mai mica, timp de refacere mai mare.
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Bai, eu as iubi-o pe Simona un pic, nu mult. Doar odata de doua ori La fata nu prea ma atrage, insa imi place musculatura fetei. Mai ale pulpele
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 22, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 22, 2015 Bravo Simona...) 2 1
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2015 Felicitari Simona Halep!!!!Dupa multi ani ,avem in sfarsit pe cineva care ne face sa spunem ca suntem mandri ca suntem romani 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 23, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 23, 2015 Simona Halep, nimfomanii te iubeste! 1 2
tyger1 Reputație: 1632 Postat Martie 23, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2015 Bravo Simona Halep ! :clapp
picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2015 Meciul castigat de Simona ne-a edificat asupra mai multor chestiuni: - sintagma des folosita in limba de lemn a comentatorilor sportivi si anume: " un sportiv mare castiga si cand joaca prost", se confirma. Simona nu a jucat deloc la capacitatea si valoarea ei un set si jumatate, abia in setul al treilea dovedindu-si valoarea. E drept, pe scaderea vizibila a Jelenei Jancovici, mai ales fizic. - cand iti intra primul serviciu pe la 70%, iti maresti considerabil sansele de a castiga. Simona nu a mai fortat ( tot turneul a procedat asa), a servit mai "la siguranta" , a cautat unghiul in detrimentul fortei.- nu intotdeauna un meci anulat, deci o mai mare prospetime fizica este benefica. Simona a fost "setata" pe meciul cu " Big mamma", nu doar tehnico-tactic, cat si mental. Mai are un "cui" cu Serena: victoria zdrobitoare din Turneul Campioanelor urmata de infrangerea la fel de dura 2-3 zile mai tarziu, nu a eliberat-o definitiv de complexul Serena Williams. Simona este o sportiva de moral, are mereu nevoie de confirmari. A avut aseara o lovitura cum nu cred ca am mai vazut la ea: un rever in cross, de sus, din saritura, care i-a intrat. Atunci, m-am linistit, stiam va invinge, mai ales cand i-am vazut reactia dupa reusita. Poate ca are complexul romanului, natie nu prea iubita pe afara, care oricum, in tenis nu a mai dat nimic valoros in ultimii cam multi ani. Poate si de aceea aduce mereu vorba de romani, de Romania. Simona va deveni extrem de greu de invins, cand va reusi sa obtina acele confirmari de care are nevoie si anume: inca o victorie asupra Serenei, prima victorie asupra Sharapovei si castigarea primului turneu de G.S. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, sa speram ca anul acesta.- infrangerea din sferturi la AO cu Makarova a scuturat-o si a lecuit-o de "miorirismul" de care ziceam intr-o postare anterioara. S-a vazut clar pe parcursul intregului turneu, mai ales in meciul de aseara.- trebuie sa intre mai repede in joc, sa nu lase adversarele sa ia primul set, fie si pentru faptul ca o uzeaza fizic.- pregatirea de iarna, la munte, se dovedeste , iata, ca nu e desueta, asa cum zic multi antrenori " moderni" de fotbal, de exemplu. Aseara a invins-o pe JJ fizic ( e drept ca sarboaica are vreo 6-7 mai mult + o perioada lunga de inactivitate din motive medicale).- mai are de perfectionat cateva lucruri: jocul la fileu, scurtele, smash-urile, drive-voleul si rezolvarea "baloanelor" venite de la adversara. Se pot rezolva relativ repede. Va averizez ca nu trebuie sa avem mari iluzii de la turneul de la Miami. Nu poate duce 2 turnee mari unul dupa altul. Daca va fi invinsa in turul 3 sa nu o bombanim. Statistica arata ca extrem de rar se poate face un turneu bun dupa ce ai castigat cu putin inainte unul cel putin la fel de important, indiferent despre ce jucatoare este vorba. 9 6
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Postat Martie 24, 2015 Parca soferul ei o iubea, din cate imi aduc aminte!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2015 Deja devii grobian. Sper ca peste inca 75 de postari sa te linistesti.
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2015 Meciul castigat de Simona ne-a edificat asupra mai multor chestiuni: - sintagma des folosita in limba de lemn a comentatorilor sportivi si anume: " un sportiv mare castiga si cand joaca prost", se confirma. Simona nu a jucat deloc la capacitatea si valoarea ei un set si jumatate, abia in setul al treilea dovedindu-si valoarea. E drept, pe scaderea vizibila a Jelenei Jancovici, mai ales fizic. - cand iti intra primul serviciu pe la 70%, iti maresti considerabil sansele de a castiga. Simona nu a mai fortat ( tot turneul a procedat asa), a servit mai "la siguranta" , a cautat unghiul in detrimentul fortei.- nu intotdeauna un meci anulat, deci o mai mare prospetime fizica este benefica. Simona a fost "setata" pe meciul cu " Big mamma", nu doar tehnico-tactic, cat si mental. Mai are un "cui" cu Serena: victoria zdrobitoare din Turneul Campioanelor urmata de infrangerea la fel de dura 2-3 zile mai tarziu, nu a eliberat-o definitiv de complexul Serena Williams. Simona este o sportiva de moral, are mereu nevoie de confirmari. A avut aseara o lovitura cum nu cred ca am mai vazut la ea: un rever in cross, de sus, din saritura, care i-a intrat. Atunci, m-am linistit, stiam va invinge, mai ales cand i-am vazut reactia dupa reusita. Poate ca are complexul romanului, natie nu prea iubita pe afara, care oricum, in tenis nu a mai dat nimic valoros in ultimii cam multi ani. Poate si de aceea aduce mereu vorba de romani, de Romania. Simona va deveni extrem de greu de invins, cand va reusi sa obtina acele confirmari de care are nevoie si anume: inca o victorie asupra Serenei, prima victorie asupra Sharapovei si castigarea primului turneu de G.S. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, sa speram ca anul acesta.- infrangerea din sferturi la AO cu Makarova a scuturat-o si a lecuit-o de "miorirismul" de care ziceam intr-o postare anterioara. S-a vazut clar pe parcursul intregului turneu, mai ales in meciul de aseara.- trebuie sa intre mai repede in joc, sa nu lase adversarele sa ia primul set, fie si pentru faptul ca o uzeaza fizic.- pregatirea de iarna, la munte, se dovedeste , iata, ca nu e desueta, asa cum zic multi antrenori " moderni" de fotbal, de exemplu. Aseara a invins-o pe JJ fizic ( e drept ca sarboaica are vreo 6-7 mai mult + o perioada lunga de inactivitate din motive medicale).- mai are de perfectionat cateva lucruri: jocul la fileu, scurtele, smash-urile, drive-voleul si rezolvarea "baloanelor" venite de la adversara. Se pot rezolva relativ repede. Va averizez ca nu trebuie sa avem mari iluzii de la turneul de la Miami. Nu poate duce 2 turnee mari unul dupa altul. Daca va fi invinsa in turul 3 sa nu o bombanim. Statistica arata ca extrem de rar se poate face un turneu bun dupa ce ai castigat cu putin inainte unul cel putin la fel de important, indiferent despre ce jucatoare este vorba. O analiza destul de pertinenta. Bravo!
tendoi Reputație: -550 Postat Martie 25, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Martie 25, 2015 Cum s-a calificat Simona Halep în finalăTurul doi: 2-6 6-1 6-2 cu Daria Gavrilova ....... 97. http://www.livetenis.ro/flags/flag_russia.png Daria Gavrilova (RUS) Turul trei: 6-1 3-6 6-1 cu Varvara Lepchenko 31. http://www.livetenis.ro/flags/flag_usa.png Varvara Lepchenko (USA) Optimi: 6-4 6-4 cu Karolina Pliskova 14. http://www.livetenis.ro/flags/flag_czech_republic.png Karolina Pliskova (CZE) Sferturi: 5-7 6-1 6-1 cu Carla Suarez Navarro 12. http://www.livetenis.ro/flags/flag_spain.png Carla Suarez Navarro (ESP) Semifinale: w/o cu Serena Williams Cu parere de rau, dar Simona a avut celmai mare bulan din viata ei de sportiva de pana acum. A avut adversare cel pitin de mana a doaua, niciuna din TOP 10 , locul 97, 31q, 12 si 14....plus retragerea Serenei care a fost hotaratoare pentru ea, Probabil s-a gandit negresa ca asta poate fi sansa vietii ei sa castige un turneu ( care nu a fost atat de important pentru multe alte sportive). Plus ca a trecut greu de toate adversarele, cu majoritatea a jucat 3 seturi,jucatoare de locul 97.... Oricum, norocull tine cu cei puternici, sa speram ca Simona isi vada seama ca a castigat un turneu cu foarte mult noroc si ca nu trebuie sa i se urce la cap.Asadar....
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2015 Colega, ai vazut ce meciuri grele au avut si alte jucatoare de top? Cele mai slab clasate dau tot ce pot in fatza fruntaselor, plus ca acestea, de multe ori, in incercarea de a-si dramui fortele in drumul catre o eventuala finala chiar au programata curba de forma catre fazele inaintate. Cam ca echipele mari la un turneu final de fotbal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Postat Martie 25, 2015 Simona va participa, la turneul de la Miami, si la proba de dublu alaturi de Alexandra Dulgheru. Ele vor juca, in turul 1, contra cuplului Karin Knapp-Daniela Hantuchova. Sa le uram succes jucatoarelor noastre ! (Alexandra a pierdut astazi meciul contra Elenei Vesnina, nu am vazut meciul).
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2015 Plm,tot comentam,mai conteaza? A invins Simona,cum necum a facut-o! Si plm,personal nu cred ca acum a avut sindromul Serena Wiliams,cred ca aia s-a dat "lovita"( simtea tornada ce venea) eu cred ca psihic Simona era pregatita s-o rupa "pe genunchi"
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2015 Corect. Asa cum am zis, era "setata" pentru meciul cu Serena.
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 Ca tot vorbeati de meciuri grele cu jucatoare nu foarte de top, pai ce ziceti de iesirea Mariei Sharapova din turul 2 la o noname?Hhhhh?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum