picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Si oare returul Serenei dc a fost cheia ? ....pentru ca Simonei nu ia intrat deloc primul serviciu si clar al 2-lea a fost mai slab sa nu faca duble greseli. Simona nu crede in potentialul ei ...nu joaca la capacitatea maxima. Iar returul a fost mai tot timpul in corpul Serenei...daca o alerga putin....poate alta era soarta meciului.Gresesti Roberta! Primul serviciu i-a intrat cam 72-73%, deci bine. Mariusdanger: corect! Daca nu poti servi tare, fa-o plasat, in exterior, da-i efect. Repet, parerea mea e ca Simona a jucat prea mult la siguranta, asteptand scaderile celebre ale Serenei de nivel, mizand pe faptul ca le bubuie ( numarul aproape dublu de erori nefortate stau marturie), asteptand probabil si ca cei 10 ani in plus, poate si recenta problema la genunchi (daca a fost reala) sa-si spuna cuvantul. Si nu era departe sa-i iasa! Sa nu uitam ca in decisiv a fost 5-5, dupa 5-2. Atunci putea forta Simona, caci incepuse sa se enerveze gorila, sa greseasca incercand punctul decisiv, era un pic descumpanita. Probabil ca daca era mai atenta, mai curajoasa, mai decisa in primul set, chiar daca il pierdea, o facea la un scor mai strans si o obosea si mai mult.Parerea mea! 7 7
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Poate stie deceu' , au pasiuni comune.
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Poate stie deceu' , au pasiuni comune. Asta a fost As sa mor 1 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 3, 2015 In ciuda unui început (primul set) devastator, in setul 3 la 5-5 Simona putea sa o bată!! Serena făcea mai multe erori nefortate, era cu nervii la pământ din cauza galeriei romanilor care au enervat-o la maxim, dar... A găsit armele necesare (serviciul puternic) cu care sa mai câștige un game.Ținând cont ca Simona are 23 si Serena 33, timpul este un atu de partea româncei totuși 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2015 Postat Aprilie 3, 2015 Poate stie deceu' , au pasiuni comune. am luat betisorul cu care amestecam in cafea in gura Peseu : te rog io mult da tot........lasa-l pa deceu................ 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Bine bre, il las, dar daca se mai ia de coaiele mele, il fac de balamuc, sa mor bogat de te mint. Posted Today, 17:18In ciuda unui început (primul set) devastator, in setul 3 la 5-5 Simona putea sa o bată!! Serena făcea mai multe erori nefortate, era cu nervii la pământ din cauza galeriei romanilor care au enervat-o la maxim, dar... A găsit armele necesare (serviciul puternic) cu care sa mai câștige un game.Ținând cont ca Simona are 23 si Serena 33, timpul este un atu de partea româncei totuși Aste spuneam si eu. Cu putin mai multa atentie si/sau un pic de noroc, a fost un moment de care putea profita. Ar fi fost de pomina ca gorila sa poarda dupa ce a castigat si inca detasat primul set. Acuma, stau si io si ma intreb: oare pe langa control antidoping ( nea Mareane, nu ma iau de deceu', jur), aia nu fac si controale ginecologice? nu m-ar mira sa gaseasca vreo pula. Stau si ma minunez, cum dracu' o fute Ortadogu sau Martalogu ala, frate? Mi-e ca-i gay!
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 sa mor bogat de te mint. Posted Today, 17:18Im-ai plagiat,ai contul meu in PM,astept banii sau spritul pana maine
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Lasa bre ca a plagiat el Ponta si nu a dat spritz! Cu placere voi spritzui cu tine, sa mor bogat de te mint!
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Lasa bre ca a plagiat el Ponta si nu a dat spritz! Cu placere voi spritzui cu tine, sa mor bogat de te mint! Fara cashcheta nu ies cu tine
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Uffff... trebe sa merg la Yka atunci. Si iar ma fute de ma rupe nemerica.
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Uffff... trebe sa merg la Yka atunci. Si iar ma fute de ma rupe nemerica. aveti da grija la lung de linieimi mentin ideea cu cashcheta,fara ea nu exista sprit
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Cu liniutele e altu' bre, te rog nu ma confunda ca ma confuzez. Ma sacrific si ii fac o vizita Ykai, 'ca-i-as biboasca ei!
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 3, 2015 Poate stie deceu' , au pasiuni comune. Sa nu ma "Hândesc" eu in cunostintele tale despre tenis? Nu o arzi acum, ca un batran din ala, care se pisa la coltul blocului, fiindca nu are o relatie prea buna, cu a sa prostata?Eu cand am zis sa nu ne mai pomenim pe nicaieri, ca sa nu te mai intep inutil,am zis sa nu ne mai pomenim, băi tată,dar vad ca-ti place ciupaciups, de banană!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2015 Bai pulete, daca vreau, te pomenesc de cate ori vrea pula mea, e clar? Nu-mi interzici tu si nimeni altcineva. Te voi ignora pentru ca asa cum am mai spus, nu-mi pierd timpul cu rebuturi. Dar daca socot ca trebuie sa ti-o dau, ti-o voi da. Deocamdata te las in pace. Bafta!
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 3, 2015 Bai pulete, daca vreau, te pomenesc de cate ori vrea pula mea, e clar? Nu-mi interzici tu si nimeni altcineva. Te voi ignora pentru ca asa cum am mai spus, nu-mi pierd timpul cu rebuturi. Dar daca socot ca trebuie sa ti-o dau, ti-o voi da. Deocamdata te las in pace. Bafta!Atunci iti vei musca si dintii, si maselele, si buza de jos,in continuare!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 11, 2015 Da' pe Horia Tecau nu-l iubeste nimeni? Ma abtin de la comentarii. 2 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 11, 2015 Da' pe Horia Tecau nu-l iubeste nimeni? Ma abtin de la comentarii. Nu e purtător de pizdă 1 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 Nu e purtător de pizdă io as vrea sa mor strivit de gorilele williams 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 11, 2015 Unele iubiri mai sunt si in tacere
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 11, 2015 io as vrea sa mor strivit de gorilele williamsUn fel de three-williamsome
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 Unele iubiri mai sunt si in tacereîn loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 Un fel de three-williamsome2,5 ca ios jumate ca ele
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 11, 2015 în loc luminat, în loc cu verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinareaTe duci maine la biserica ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 Te duci maine la biserica ?la moschee
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum