Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Postat Septembrie 9, 2015 YYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 9, 2015 Victorie!!! Ce emotii am avut, in pula mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Postat Septembrie 9, 2015 In semi joaca cu Flavia, cred ca o mananca cu tot cu PENEtta :laugh2
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 9, 2015 In semi joaca cu Flavia, cred ca o mananca cu tot cu PENEtta :laugh2 Sa ne suga pula italianca!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 10, 2015 Noroc cu ploaia, vorba cuiva cu minte... Simona Halep vs Flavia Pennetta (vineri dimineața, după ora 3.30)
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 10, 2015 Nu o iubesc pe Simona, dar o admir pentru devotamentul de care da dovada. Un adevarat sportiv.Alte Simone isi maresc sanii pt faima, succes... ea si i-a micsorat pentru a-si atinge obiectivele. 2
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 10, 2015 Cei care mai au dubii in privinta valorii uriase a lui Halep sunt complet oligofreni!
dan87 Reputație: 78 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 Oare cat o iubeste tatal sau, ca si jucatoare de tenis - sau poate iubeste mai mult banii castigati de aceasta? Nu contest ca familia a facut eforturi enorme pentru ca Simona sa ajunga la acest nivel, dar mi se pare absurd chiar inconstient ca Stere Halep (tatal Simonei), in conditiile in care oricum exista o presiune uriasa pe umerii Simonei inainte de semifinala, sa declare ca: "Eu am avut incredere intotdeauna si am in continuare ca Simona va face minuni. I-am spus sa nu vina acasa fara marele trofeu de la US Open" ( http://www.sport.ro/tenis/cu-azarenka-a-luptat-ca-un-soldat-din-vietnam-i-am-spus-sa-nu-vina-acasa-fara-trofeu-ploaia-a-ajutat-o.html) Orice comentariu este de prisos! Oricum, felicitari Simona pentru tot ceea ce ai realizat pana acum!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 11, 2015 A fost turneul ăsta unul nebun! După primele 2 tururi, 6 dintre primele 10 favorite erau out. Acum, finalistele sunt italience trecute de 30 de ani, nr. 27 și 46 parcă. Am văzut o semifinală Serena-Vinci excelentă, de la egal la egal, cu un mic plus pentru Vinci și o alta, Simona- Penetta plictisitoare, în care Simona a jucat dezastruos și a pierdut fără drept de apel, aș putea spune rușinos, din păcate. Probabil că a luat-o la preț de matineu pe italiancă, a intrat greu în meci, s-a grăbit apoi, a greșit mult, a fost nervoasă și apatică în același timp. Nu va putea câștiga un turneu de GS decât când va reuși să lege 2-3 meciuri grele și cu presiune. Victoria cu Azarenka a moleșit-o, a epuizat-o psihic, cred eu. Mai are de lucrat la psihic în sensul de a reuși să rămână concentrată pe durata unui întreg turneu de GS. O victorie într-un astfel de turneu și o victorie la Sharapova probabil îi vor da încrederea aia de care se pare că duce lipsă. Dacă anul viitor nu va reuși, probabil că va deveni, facă nu o jucătoare de pluton, una de locul 10-15 și ar fi păcat. Cred că va reuși totuși. Aaaa... și mai e Turneul Campioanelor! Să vedem ... 3 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 11, 2015 pregatirea psihică e o mare problema la sportivii noștri.amintesc doar cazul handbalistelor-generatia Tarca Cosma Drăgănescu Steluța Luca...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 Cred ca si Serena a jucat putin cu atitudinea aia "eh, Vinci ? Nici in chizda nu ma doare, nr. 43 mondial, o mananc cu Cheerios la micul dejun !" Iar rezultatul s-a vazut...(Flavia e nr. 26) 1
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 12, 2015 Bravo Halep
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 16, 2015 Nu mai comentez si aici ca am comentat deja, pe larg. la topicul ... Doar despre tenis ....
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 27, 2015 La mulți (b)ani, Simona!
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 27, 2015 de cand e combinata cu casele de pariuri are bani
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 27, 2015 de cand e combinata cu casele de pariuri are baniSă moară Tiriac dacă face ea d-astea
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Septembrie 27, 2015 Să moară Tiriac dacă face ea d-astea sa traiasca pariorii ca sa bage banu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum