Sari la conținut

Cine o iubeste pe Simona Halep

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

YYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !

Vizitator
Postat

In semi joaca cu Flavia, cred ca o mananca cu tot cu PENEtta :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

In semi joaca cu Flavia, cred ca o mananca cu tot cu PENEtta :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sa ne suga pula italianca!

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Nu o iubesc pe Simona, dar o admir pentru devotamentul de care da dovada. Un adevarat sportiv.

Alte Simone isi maresc sanii pt faima, succes... ea si i-a micsorat pentru a-si atinge obiectivele.

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Oare cat o iubeste tatal sau, ca si jucatoare de tenis - sau poate iubeste mai mult banii castigati de aceasta? Nu contest ca familia a facut eforturi enorme pentru ca Simona sa ajunga la acest nivel, dar mi se pare absurd chiar inconstient ca Stere Halep (tatal Simonei), in conditiile in care oricum exista o presiune uriasa pe umerii Simonei inainte de semifinala, sa declare ca: "Eu am avut incredere intotdeauna si am in continuare ca Simona va face minuni. I-am spus sa nu vina acasa fara marele trofeu de la US Open" ( http://www.sport.ro/tenis/cu-azarenka-a-luptat-ca-un-soldat-din-vietnam-i-am-spus-sa-nu-vina-acasa-fara-trofeu-ploaia-a-ajutat-o.html)

Orice comentariu este de prisos!

Oricum, felicitari Simona pentru tot ceea ce ai realizat pana acum!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

A fost turneul ăsta unul nebun! După primele 2 tururi, 6 dintre primele 10 favorite erau out. Acum, finalistele sunt  italience trecute de 30 de ani, nr. 27 și 46 parcă. Am văzut o semifinală Serena-Vinci excelentă, de la egal la egal, cu un mic plus pentru Vinci și o alta, Simona- Penetta plictisitoare, în care Simona a jucat dezastruos și a pierdut fără drept de apel, aș putea spune rușinos, din păcate. Probabil că a luat-o la preț de matineu pe italiancă, a intrat greu în meci, s-a grăbit apoi, a greșit mult, a fost nervoasă și apatică în același timp. Nu va putea câștiga un turneu de GS decât când va reuși să lege 2-3 meciuri grele și cu presiune. Victoria cu Azarenka a moleșit-o, a epuizat-o psihic, cred eu. Mai are de lucrat la psihic în sensul de a reuși să rămână concentrată pe durata unui întreg turneu de GS. O victorie într-un astfel de turneu și o victorie la Sharapova probabil îi vor da încrederea aia de care se pare că duce lipsă. Dacă anul viitor nu va reuși, probabil că va deveni, facă nu o jucătoare de pluton, una de locul 10-15 și ar fi păcat. Cred că va reuși totuși. Aaaa... și mai e Turneul Campioanelor! Să vedem ...

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

pregatirea psihică e o mare problema la sportivii noștri.amintesc doar cazul handbalistelor-generatia Tarca Cosma Drăgănescu Steluța Luca...

Vizitator
Postat

Cred ca si Serena a jucat putin cu atitudinea aia "eh, Vinci ? Nici in chizda nu ma doare, nr. 43 mondial, o mananc cu Cheerios la micul dejun !" Iar rezultatul s-a vazut...

(Flavia e nr. 26)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu mai comentez si aici ca am comentat deja, pe larg. la topicul ... Doar despre tenis ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...