the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 8, 2014 Adevaratii campioni se construiesc cu multa munca, victorii dar si infrangeri!Ceea ce ii face cu adevarat sa fie lider este atitudinea fata de acestea si puterea de a merge inainte, catre top. ...şi care evident există în fiecare dintre noi dar majoritatea preferăm să fim nişte putori, nu-i aşa? olimpicii români, semianalfabeţi de cursă lungă Pedagog de şcoală nouă
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 8, 2014 daca tu vrei sa fii hater, inginere,n-ai decat, chiar nu voi sustine ca un leader sau un campion exista in fiecare dintre noi, chiar deloc, pentru a deveni trebuie sa-ti dezvolti si cultivi anumite abilitati, uneori le ai din nastere, alteori le dezvolti pe parcurs silit sau nu de anumite imprejurari sa fi lider si campion nu este pentru oricine ...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Plm...observ ca esti critic de tennis, sau antrenor! ))Pun pariu ca ai un burdan cat casa, nu alergi(daca) mai mult de 10 m pe saptamana, dar stii strategii de joc,TACTICI! ... Desteapta tatii.... tu ai o logica bazata doar pe calitatea ierbii ( asa ca te astept cu comentarii doar la Wimbledon ) Ce treaba are greutatea corporala a unui antrenor ? Si antrenorii de haltere sau lupte au burdihanul cat o vila, dar rezultatele se vad in munca lor. Din munca ta se vede doar un fum, ingemanat cu un miros de buda 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Desteapta tatii.... tu ai o logica bazata doar pe calitatea ierbii ( asa ca te astept cu comentarii doar la Wimbledon ) Ce treaba are greutatea corporala a unui antrenor ? Si antrenorii de haltere sau lupte au burdihanul cat o vila, dar rezultatele se vad in munca lor. Din munca ta se vede doar un fum, ingemanat cu un miros de buda Greutatea corporala nu este un impediment pentru un ANTRENOR, tu esti doar un curvar nenorocit...acum ai inteles?Uita-te la meci, bucura-te de ce vezi, respecta rezultatul de final si munca sportivului, asteapta sa-l revezi...dar nu mai manca rahat(ul) de pe margine(din exterior), nu-l mai rascoli, cu tacticile tale!...acum ai inteles?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Greutatea corporala nu este un impediment pentru un ANTRENOR, tu esti doar un curvar nenorocit...acum ai inteles?Uita-te la meci, bucura-te de ce vezi, respecta rezultatul de final si munca sportivului, asteapta sa-l revezi...dar nu mai manca rahat(ul) de pe margine(din exterior), nu-l mai rascoli, cu tacticile tale!...acum ai inteles? Ostenita mica si jegoasa. Am dreptul sa vorbesc despre orice, oriunde, atata timp cat am discernamant si nu fac propaganda unor substante interzise. Tu pe langa faptul ca vorbesti numai tampenii, mai ai si accese de incerca sa dai o aura de moralitate prostiilor pe care le tot debitezi. Bucura-te ca esti tolerat pe aici si nu mai incerca sa pui pumnul in gura colegilor care vor sa discute pe diferite teme. P.S. Sa stii ca , desi incerci sa iti ascunzi limbajul de rahat cu tehnica de folosire a cuvintelor urate postate de unii colegi, cei din conducere stiu foarte bine cum sa-ti arate usa site-ului. 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Iar aveti draci pe voi? De ce?, iesim la 'pașunat'?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Ostenita mica si jegoasa. Am dreptul sa vorbesc despre orice, oriunde, atata timp cat am discernamant si nu fac propaganda unor substante interzise. Tu pe langa faptul ca vorbesti numai tampenii, mai ai si accese de incerca sa dai o aura de moralitate prostiilor pe care le tot debitezi. Bucura-te ca esti tolerat pe aici si nu mai incerca sa pui pumnul in gura colegilor care vor sa discute pe diferite teme. P.S. Sa stii ca , desi incerci sa iti ascunzi limbajul de rahat cu tehnica de folosire a cuvintelor urate postate de unii colegi, cei din conducere stiu foarte bine cum sa-ti arate usa site-ului. Aoleeeu...ce propaganda unor substante interzise fac eu ba, batran neserios care esti tu?Propaganda agresiva faci tu,prostitutiei, eu am spus ca mai fumez cate un cui, dar si asa, nu am facut recenzii despre asta, nu ti-am bagat nimic pe gat.Nu ma mai considera un drogat...sunt destul de lucid sa depistez caractere jalnice!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Iar aveti draci pe voi? De ce?, iesim la 'pașunat'? Hai berbecule! Cand?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Hai berbecule! Cand? Duminica stam in familie,dar zilele astea oricand doreste pulica ta
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 mai lingeti-o in mij pe Simona si pe SarapovaTe oftici,șunculoaso?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Duminica stam in familie,dar zilele astea oricand doreste pulica ta Stai putin...pare scoatere la interval sau doar mi se pare mie?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Aoleeeu...ce propaganda unor substante interzise fac eu ba, batran neserios care esti tu?Propaganda agresiva faci tu,prostitutiei, eu am spus ca mai fumez cate un cui, dar si asa, nu am facut recenzii despre asta, nu ti-am bagat nimic pe gat.Nu ma mai considera un drogat...sunt destul de lucid sa depistez caractere jalnice! Propaganda are de obicei ca scop sustinerea unui partid sau a unor idei sau conceptii politice. Propaganda prostititiei este o alaturare de termeni care nu au nimic in comun. Ca de obicei vorbesti numai tampenii. Degeaba esti tanar, cand neuronii sint prea obositi . Cauza ar trebui sa te framante doar pe tine. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Propaganda are de obicei ca scop sustinerea unui partid sau a unor idei sau conceptii politice. Propaganda prostititiei este o alaturare de termeni care nu au nimic in comun. Ca de obicei vorbesti numai tampenii. Degeaba esti tanar, cand neuronii sint prea obositi . Cauza ar trebui sa te framante doar pe tine. Sunt framantat de nu mai pot...ca um aluat de gogosi, cu vanilie! Nu mai incerca sa-mi bagi cuvinte in 'tastatura' si sa nu spui nimic concret.Scoate-ti nevasta la o limonada cu menta, trage aer curat in piept,fute-ti un cap de copac si revin-o la realitate!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Stai putin...pare scoatere la interval sau doar mi se pare mie? Doar ti se pare,te-am invitat sa ne 'pașunăm' impreuna,nicidecum sa ne smardoim,nebunule care esti tu nebun
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Sunt framantat de nu mai pot...ca um aluat de gogosi, cu vanilie! Nu mai incerca sa-mi bagi cuvinte in 'tastatura' si sa nu spui nimic concret.Scoate-ti nevasta la o limonada cu menta, trage aer curat in piept,fute-ti un cap de copac si revin-o la realitate! Se pare ca reteta pe care mi-ai recomandat-o nu a avut succes in ceea ce te priveste. Tu n-ai revenit la realitate. Poate nu esti obisnuit cu menta....tie iti plac alte ierburi....alea puturoase.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Doar ti se pare,te-am invitat sa ne 'pașunăm' impreuna,nicidecum sa ne smardoim,nebunule care esti tu nebun Stiu eu un camp cu lucerna grasa si multi nutrienti!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Se pare ca reteta pe care mi-ai recomandat-o nu a avut succes in ceea ce te priveste. Tu n-ai revenit la realitate. Poate nu esti obisnuit cu menta....tie iti plac alte ierburi....alea puturoase. Bine boss, pimpule de COSTANTA! Hai sa ne ignoram reciproc, pare mai interesant asa!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 8, 2014 Bine boss, pimpule de COSTANTA! Hai sa ne ignoram reciproc, pare mai interesant asa! Raspuns de coarda drogata! Ce faci fa proasto nu te-ai saturat sa te ia toti la pula? 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Raspuns de coarda drogata! Ce faci fa proasto nu te-ai saturat sa te ia toti la pula? Sa ma cac in camera ta de ospiciu si sa te tin inchis, in ea (camera ) , vreo 7 zile, asa, lejereanu de vara!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 8, 2014 Sa ma cac in camera ta de ospiciu si sa te tin inchis, in ea (camera ) , vreo 7 zile, asa, lejereanu de vara! Ce pula mea faci fa drogat-o, ti s-a terminat iarba? Fa nebun-o, cum pula mea ai scapat de camasa de forta sa te futa cainii de cretina!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Drogat-oNebun-oMama lor de cratime
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 8, 2014 Drogat-oNebun-oMama lor de cratime Asta sa inteleaga mai bine ca la cata iarba are in "creier" Pardon in cratima!!!
roamer Reputație: -441 Postat Iunie 8, 2014 Oras:... Oras:... Postat Iunie 8, 2014 Zece motive pentru care Simona Halep nu este româncă: 1. Pentru că nouă ne place să ne plângem. Pe când ea luptă!2. Pentru că nouă ne place să înjurăm, dar să stăm cu mâinile în sân. Pe când ea strânge din dinți și merge mai departe!3. Pentru că noi suntem slabi din naștere. Iar ea e extrem de puternică!4. Pentru că nouă ne e scârbă de țara noastră. Iar ea și-o laudă!5. Pentru că noi vrem să moară și capra vecinului. Iar ea are doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor!6. Pentru că noi suntem slabi, oameni născuți sclavi. Iar ea e, deja, o eroină!7. Pentru că noi suntem învinși chiar înainte de a începe o bătălie. Iar ea are, deja, enorm de multe victorii!8. Pentru că nouă ne plac petrecerile, orgiile culinare, festinurile până la ziuă. Iar ea este cu gândul doar la performanță!9. Pentru că orice sacrifiu cât de mic, pentru noi, este prea mare. Pe când ea și-a sacrificat totul! Copilărie, adolescență, iubiri de-o vară! Totul!10. Pentru că, atunci când abandonăm un lucru, noi spunem "Așa a vrut Dumnezeu!" sau "Asta-i soarta!". Pe când ea spune "Mâine voi fi mai bună!".Așa că, dragă Simona Halep, am un mesaj pentru tine: tu nu ești româncă!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 9, 2014 Zece motive pentru care Simona Halep nu este româncă: 1. Pentru că nouă ne place să ne plângem. Pe când ea luptă!2. Pentru că nouă ne place să înjurăm, dar să stăm cu mâinile în sân. Pe când ea strânge din dinți și merge mai departe!3. Pentru că noi suntem slabi din naștere. Iar ea e extrem de puternică!4. Pentru că nouă ne e scârbă de țara noastră. Iar ea și-o laudă!5. Pentru că noi vrem să moară și capra vecinului. Iar ea are doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor!6. Pentru că noi suntem slabi, oameni născuți sclavi. Iar ea e, deja, o eroină!7. Pentru că noi suntem învinși chiar înainte de a începe o bătălie. Iar ea are, deja, enorm de multe victorii!8. Pentru că nouă ne plac petrecerile, orgiile culinare, festinurile până la ziuă. Iar ea este cu gândul doar la performanță!9. Pentru că orice sacrifiu cât de mic, pentru noi, este prea mare. Pe când ea și-a sacrificat totul! Copilărie, adolescență, iubiri de-o vară! Totul!10. Pentru că, atunci când abandonăm un lucru, noi spunem "Așa a vrut Dumnezeu!" sau "Asta-i soarta!". Pe când ea spune "Mâine voi fi mai bună!".Așa că, dragă Simona Halep, am un mesaj pentru tine: tu nu ești româncă! Simona face parte din **spam editat**itatea machedonilor ( aromanilor ). Toate calitatile pe care le enumera acel domn pe blogul personal , sint trasaturile caracteristice acestei **spam editat**itati, inrudite cu neamul romanesc. Tehnic ceea ce spune acest domn este un non-sens. Ar fi trebuit sa se documenteze mai intai....
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2014 Simona a avut sansa ei, meciul a fost deosebit de "strans". Cred ca a cedat pe la jumatatea ultimului set la acea minge discutata si discutabile, data "buna" de catre arbitru. S-a gandit probabil ca jocurile sunt facute sa castige rusoaica pt. ca "vinde" mai bine, sau nu stiu ... poate a cedat psihic. Mingea aceea cred eu ca a insemnat sfarsitul. A mai fost o minge cam la fel de discutata si de discutabila, "buna" pt. Simona, mai inainte de acest episod. Pacat, pentru incepuse in setul 3 sa se indrepte catre victorie. Ma uitam pe frumosul chip al Mashei pe care se vedea clar oboseala si pe care se zarea masca infrangerii. Era invinsa! Dar ... asta a fost!La Simona a functionat nu prea bine serviciul (nici primul nici al doilea), la care s-a adaugat lipsa de experienta la acest nivel. Sa nu poti sa castigi un ghem in care adversara, Sharapova, face 3 duble greseli, la acest nivel este grav. Acest meci, cred ca "vaccinat-o", a inteles si a invatat multe.Sa-I uram success pe mai departe. P.S. Acesta este un fotum de curvasareala, este adevarat! Dar se mai dezbat pe sectiunea D.G. si alte subiecte, care nu au legatura cu fatareala. Cred ca sunt inopportune interventiile de tip "trageri de urechi", venite de la niste trolli, care nu au legatura nici cu subiectul topicului, nici cu fututul, nici cu ... nimic. Mai ales cand acei useri, au deschis la randul lor "tzashpe" topicuri idioate.A bon entendeur, salut! 5 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum