Sari la conținut

Cine o iubeste pe Simona Halep

Postări Recomandate

Postat

Eu cred ca a ales bine turneul, evitand cu putine saptamani inainte de un turneu mare, confruntarile tari cu cele din top 10. Meciurile de genul asta consuma foarte multa energie fizica si metala. Nu cred ca are rost sa faca risipa asta pentru putine puncte, pentru ca nu trebuie sa uitam ca anul asta are de aparat foarte multe puncte . Si cred ca atat ea cat si noi, nu ne dorim sa iasa repede din primele 5, lucru perfect posibil in urma unei accidentari sau a unei evolutii mai slabe. Are timp destul de confruntari puternice la cele 10 mari turnee de anul acesta.

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

A inceput bine, a castigat meciurile lejer, a pierdut doar primul set al primului meci din acest an. Dar, nu a avut adversare dificile, s-o vedem la Sidney, unde se alta e concurenta! A dovedit la Shenzeng si guranta, calm, precizie, alura de campioana ( ma rog, nu am vazut decat meciul de azi). Daca in primul meci cu cineva din top 10 va castiga, va face probabil un an foarte bun. Ii va da incredere, va capata un plus de siguranta, un plus de incredere, va fi greu de invins de cineva. Daca va pierde, nu va fi o nenorocire, dar va avea mult de luptat.

Sa-i uram succes si sanatate, sa nu mai aibe probleme medicale.

La Shenzeng a fost doar incalzirea cu adversare de mina a doua sau a treia, ptr ca singura adversară care i-ar fi pus probleme a fost eliminata in semifinale.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Corect, asa e! Foarte buna strategia aleasa, turnee cu dificultate crescatoare, treptat, cu calibrarea loviturilor si a jocului in general cu adversare mai slabe ... fara cusur gandirea.  Am spus doar ca Shenzenul nu e relevant, poate doar faptul ca nu s-a impiedicat, ca a castigat fara emotii, ca afisa o siguranta si un mers de killer pe teren, la pauza etc. De aceea spuneam ca primul meci cu o top 10 va fi relevant si in buna masura hotarator, macar pentru prima parte a anului.

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Corect, asa e! Foarte buna strategia aleasa, turnee cu dificultate cre******are, treptat, cu calibrarea loviturilor si a jocului in general cu adversare mai slabe ... fara cusur gandirea.  Am spus doar ca Shenzenul nu e relevant, poate doar faptul ca nu s-a impiedicat, ca a castigat fara emotii, ca afisa o siguranta si un mers de killer pe teren, la pauza etc. De aceea spuneam ca primul meci cu o top 10 va fi relevant si in buna masura hotarator, macar pentru prima parte a anului.

Nu cred ca prinde, decat direct la Australian Open. Din ce stiu eu , jucatoarele care urmaresc un trofeu de Grand Slam, la turneul imediat premergator celui de Grand Salm, nu fac mai mult de 3 tururi ( pierzand intentionat ) .

Postat

Înainte de Australian Open, Halep va participa la Turneul de Sydney, unde va fi principala favorită. Românca nu va juca în turul 1, iar în turul al doilea va evolua, cel mai probabil, contra cehoaicei Karolina Pliskova, locul 23 WTA, care va trebui să treacă de o jucătoare venită din calificări.

Turneul din Australia este unul mai puternic decît cel din China, iar la această ediţie vor participa şase jucătoare din Top 10 WTA, printre care Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska şi Caroline Wozniacki.

Simona Halep se află pe prima jumătate de tablou, iar cea mai dificilă adversară este Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, pe care o poate întîlni în semifinale.

Turneul de la Sydney se va desfăşura în perioadă 9-17 ianuarie şi este dotat cu premii de 731.000 de dolari. Cîştigătoarea va primi un cec în valoare de 124.000 de dolari şi 480 de puncte WTA.

Meciurile Simonei pot fi văzute tot la Digisport1.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Indiferent la ce turnee va participa anul acesta,e aproape imposibil sa urce mai sus in clasament,adica s-o depaseasca pe Sharapova(Locul 2 in acest moment). Important pentru Simona este sa adune cat mai multe puncte si sa reuseasca sa se mentina pe pozitia pe care se afla acum!

Vizitator FLQ
Postat

Indiferent la ce turnee va participa anul acesta,e aproape imposibil sa urce mai sus in clasament,adica s-o depaseasca pe Sharapova(Locul 2 in acest moment). Important pentru Simona este sa adune cat mai multe puncte si sa reuseasca sa se mentina pe pozitia pe care se afla acum!

Te pricepi la tenis cum ma pricep eu la volei pă gheață. Sau esti glumeț si nu m am prins. Sharapova are de aparat o gramada de puncte, mult mai multe decat Simona. Momentan, locul 2-3 mondial pt Simona e senzational, cel putin pana cand se retrage barbatul aflat pe primul loc. Rusoaica, anul asta, o sa iasa din primele 5. Facem pariu?

• Like 2
Vizitator all_star
Postat

Te pricepi la tenis cum ma pricep eu la volei pă gheață. Sau esti glumeț si nu m am prins. Sharapova are de aparat o gramada de puncte, mult mai multe decat Simona. Momentan, locul 2-3 mondial pt Simona e senzational, cel putin pana cand se retrage barbatul aflat pe primul loc. Rusoaica, anul asta, o sa iasa din primele 5. Facem pariu?

Nu conteaza cate puncte are de aparat Sharapova,oricum la valoarea si palmaresul ei,tot o sa reuseasca sa-si apere cel putin 50% din puncte. Pana la urma chiar dk iese din primele 5 cum afirmi tu,vor veni tare din spate(cele care se afla acum pe locurile 4 si 5)si una din ele va urca sigur pe locul 2 la sfarsitul acestui an,deci Simonei i va fi foarte greu sa-si pastreze si pozitia actuala daramite sa mai si urce in clasament. In fine,n-are rost sa ne gandim la fel si fel de scenarii,vom vedea ce va fi!

Postat

Hai sa nu vorbim din filme. Sharapova are de aparat un numar de puncte foarte apropiat de al Simonei. Diferenta e data in favoarea Sharapovei de cele doua turnee de anul trecut pe care le-a castigat. Si aici vorbesc de un grand slam si un premier 7. Probabil ca daca nu o sa poata reusi finale in cele doua turnee, ii va fi foarte greu sa se mentina in top 5. La fel de bine poate castiga doua grand slam-uri si poate urca pe 1.

Pe 4 e Kvitova cu un Wimblwdon castigat. Daca nu repeta performanta intr-un alt grand slam  este necesar sa participe la cele 5 turnee premier 7 si sa le castige ceea ce e foarte foarte greu.

Pe 5 e Radwanska, care ar fi cea mai privilegiata in comparatie cu toate cele 4 dinainte ( prin prisma apararii punctelor ), dar e dezavantajata de handicapul celor doar 4800 de puncte acumulate.

Eu zic ca este prematur sa vorbim despre urcari si coborari la acest moment la toate cele 5. Australian Open o sa ne dea o directie si niste lamuriri in sensul asta, deoarece celelalte turnee de grand slam sint pe suprafete diferite si confera avantaje si dezavantaje celor 5.

• Like 2
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

A pierdut putin din iubirea mea cand a facut operatia de reducere la sani  :no2  :laugh2  :laugh2. In rest, iubire maxima!!

poate se revanseaza Ciomu cu ea si merge pana la capat  :laugh2 , altfel, o sa faca 69 cu Charny  :laugh2

Postat

Digi Sport 2 transmite, mâine dimineaţă, de la ora 04.00, primul meci al Simonei Halep de la Turneul de tenis de la Sydney.

După ce şi-a adjudecat primul titlu din 2015, în China, la
Shenzhen
, şi a pus mâna pe al nouălea trofeu al carierei, românca de pe locul trei mondial a ajuns în Australia, unde este cap de serie la turneul de la Sydney.

Jucătoarea de 23 de ani va debuta direct în turul doi, când va evolua împotriva Karolinei Pliskova, pe care nu a mai întâlnit-o până acum.

Sportiva din Cehia este numărul 22 mondial şi a câştigat trei turnee la simplu în carieră, cea mai bună performanţă într-un turneu de
Grand Slam
fiind accederea în turul trei la US Open (2014).

Pentru a evolua împotriva finalistei de la Roland Garros, Pliskova a învins-o în primul tur din Australia pe Polona Hercog în două seturi identice, 6-4, 6-4.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney.Simona Halep, numărul 3 WTA, ar fi trebuit să joace în această dimineaţă contra numărului 22 WTA, Karolina Pliskova, din Cehia, în cadrul turneului de la Sydney. Motivul pentru care românca s-ar fi retras este o gastroenterită.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu o iubesc pe Simona Halep. Nu e genul meu :)

Dar ca și sportivă, o admir și îi urez mult succes!

Postat

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney.Simona Halep, numărul 3 WTA, ar fi trebuit să joace în această dimineaţă contra numărului 22 WTA, Karolina Pliskova, din Cehia, în cadrul turneului de la Sydney. Motivul pentru care românca s-ar fi retras este o gastroenterită.

:D  Era de asteptat.... doar a facut senzatie la petrecerea premergatoare acestui turneu. :D 

P.S. Victor Ionita ..... mare bagabont. :D 

Vizitator all_star
Postat

Pacat k s-a retras,avea multe de demonstrat si la acest turneu si o sansa-n plus sa mai adune puncte!

Postat

Numai figuri are în cap...înaintea fiecărui turneu mare se dă ”lovită”, invocând fel de fel de accidentări.

Cred că are carențe mari în pregătire și nu poate ”duce” 2-3 turnee consecutive. Asta înseamnă că, deocamdată, nu este o mare jucătoare.

Cu alte cuvinte, să nu ne așteptăm de la ea la minuni prea curând.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator all_star
Postat

Nu cred k va castiga Australian Openul,unde va da peste adversare puternice dar macar sa ajunga pana-n semifinale si tot ar fi o performanta pt Simona!

Postat

Numai figuri are în cap...înaintea fiecărui turneu mare se dă ”lovită”, invocând fel de fel de accidentări.

Cred că are carențe mari în pregătire și nu poate ”duce” 2-3 turnee consecutive. Asta înseamnă că, deocamdată, nu este o mare jucătoare.

Cu alte cuvinte, să nu ne așteptăm de la ea la minuni prea curând.

Toate jucatoarele se dau lovite intr-un fel sau altul. Asta este o tehnica folosita de ani de zile, sau mai precis de cand WTA le obliga la un numar minim de turnee pe an. De anul acesta le impume si categoria turneului.... asta ca sa fie cireasa de pe tort. Nici Serena si nici chiar Navratilova sau Steffi Graf nu reuseau sa duca 2-3 turnee consecutive cu victorie. Fizic nu se poate. Si mai este un lucru care nu prea s-a intamplat in tenis. Cei care au castigat turneele premergatoare nu prea au castigat un turneu de grand slam. Eu nu-mi aduc aminte. 

• Like 1
  • Oras:ocolu' silvic
  • Oras:ocolu' silvic
Postat

Toate jucatoarele se dau lovite intr-un fel sau altul. Asta este o tehnica folosita de ani de zile, sau mai precis de cand WTA le obliga la un numar minim de turnee pe an. De anul acesta le impume si categoria turneului.... asta ca sa fie cireasa de pe tort. Nici Serena si nici chiar Navratilova sau Steffi Graf nu reuseau sa duca 2-3 turnee consecutive cu victorie. Fizic nu se poate. Si mai este un lucru care nu prea s-a intamplat in tenis. Cei care au castigat turneele premergatoare nu prea au castigat un turneu de grand slam. Eu nu-mi aduc aminte. 

Virginia Ruzici la dublu

Winner 4. 22 May 1978 Rome Clay http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Flag_of_SFR_Yugoslavia.svg/23px-Flag_of_SFR_Yugoslavia.svg.png Mima Jaušovec http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Flag_of_Romania_%281965-1989%29.svg/23px-Flag_of_Romania_%281965-1989%29.svg.png Florenţa Mihai

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a4/Flag_of_the_United_States.svg/23px-Flag_of_the_United_States.svg.png Betsy Nagelsen 6–2, 2–6, 7–6 Winner 5. 29 May 1978 French Open Clay http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Flag_of_SFR_Yugoslavia.svg/23px-Flag_of_SFR_Yugoslavia.svg.png Mima Jaušovec http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c3/Flag_of_France.svg/23px-Flag_of_France.svg.png Gail Sherriff Lovera

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b9/Flag_of_Australia.svg/23px-Flag_of_Australia.svg.png Lesley Turner Bowrey 5–7, 6–4, 8–6

• Like 1
Postat

Harpalete, Gabriel a zis ca " ca nu prea", nu "deloc".  Are dreptate, cu rare exceptii, asa s-a intamplat. 

Postat

Chiar îmi doresc ca Simona Halep să ajungă la Galați...dar ce vă faceți dacă, invocând programul prea încărcat ori vreo accidentare sau stare de oboseală, va declara forfait?

Postat

Mariane, ai facut ceva sport de performanta la viata ta ? . Sincer nu cred, pentru ca ai fi inteles de ce nici un sportiv mare nu refuza o convocare la echipa nationala.

P.S. Sa nu imi dai exemplele celebre din fotbalul nostru si alte cateva scurcircuite tot din tenis, care se datoreaza conflictelor cu antrenorii.

Postat

În primul tur de la Australian Open, Simona Halep o va întâlni în premieră pe Karin Knapp. Italianca de 27 de ani ocupă poziția a 51-a în ierarhia WTA.

Simona Halep vs Karin Knapp este Live pe Eurosport, luni dimineața - adică în noaptea asta în România - de la ora 2.00. Confruntarea are loc pe arena Rod Laver

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...