picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 9, 2014 Mai nene, dar ce vina are Kuza fratilor? De la un demers corect si civilizat al lui Marian 175, care s-a finalizat cu banarea total aiurea, s-a ajuns la "impuleli" si alte mizerii. Opriti-va, Kuzakelu nu merita asta! 2 7 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Hai marsh la de ce? sunteti doi rujati bulangiilor! Calule, sti ca ai lacune in tot ce cuprinde, ai recunoscut-o! Nu credeam ca esti si pe invers!Lăchiță,pt mine De ce?, e unicat......ți-am mai explicat de ce?!? Spre deosebire de tine,el,își asumă faptele pe acest forum și cel mai grav,nu face ceea ce faci tu,stai cu lumea la masă și când dai colțul le iei morții în pulă.....TRĂDĂTORULE Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Mai nene, dar ce vina are Kuza fratilor? De la un demers corect si civilizat al lui Marian 175, care s-a finalizat cu banarea total aiurea, s-a ajuns la "impuleli" si alte mizerii. Opriti-va, Kuzakelu nu merita asta!Pentru Kuza tot respectul,vorbește dumneata cu zdrențoiul ăsta de Advanced să ne scutească cu prezența domniei sale Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Lăchiță,pt mine De ce?, e unicat......ți-am mai explicat de ce?!? Spre deosebire de tine,el,își asumă faptele pe acest forum și cel mai grav,nu face ceea ce faci tu,stai cu lumea la masă și când dai colțul le iei morții în pulă.....TRĂDĂTORULE Sa mori tu in pula? Ia zi bai calule, lacheu si sluga pe viata! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Mai nene, dar ce vina are Kuza fratilor? De la un demers corect si civilizat al lui Marian 175, care s-a finalizat cu banarea total aiurea, s-a ajuns la "impuleli" si alte mizerii. Opriti-va, Kuzakelu nu merita asta! Picoane, in afara de faptul ca vine o sluga deasta cu dor de razbunare, kuza nu are nicio vina. Deh, sti la fel.de bine ca mine ca slugoi ca asta apr tot timpul. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Picoane, in afara de faptul ca vine o sluga deasta cu dor de razbunare, kuza nu are nicio vina. Deh, sti la fel.de bine ca mine ca slugoi ca asta apr tot timpul.de-asta,cu cratimă.stii,cu doi de i.....lua-ți-aș tastatura în penix apr,vine de la Aprozar? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 9, 2014 Ok.... cine pe cine se razbuna si de ce ? Si de ce pe topicul asta? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Ok.... cine pe cine se razbuna si de ce ? Si de ce pe topicul asta?Din respect pentru Kuza am să mă retrag de pe acest topic Advanced,vai a cuccia Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 9, 2014 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Pisicuts, te rog frumos, ce facem cu alcoolicul asta, ii permitem sa ne injure ori de cate ori ia cateva zeci de ml in plus la bord?!?! Auzi mai neimpresionatule, ia baga tu o privire in oglinda si ai sa te ingrozesti de ceea ce vezi. Mai bine ascult-o pe proasta de Sorina si da fuguta la Alcoolicii Anonimi ca poate inca ai sanse Daca esti irecureperabil, sinucide-te! :wave Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Pisicuts, te rog frumos, ce facem cu alcoolicul asta, ii permitem sa ne injure ori de cate ori ia cateva zeci de ml in plus la bord?!?! Auzi mai neimpresionatule, ia baga tu o privire in oglinda si ai sa te ingrozesti de ceea ce vezi. Mai bine ascult-o pe proasta de Sorina si da fuguta la Alcoolicii Anonimi ca poate inca ai sanse Daca esti irecureperabil, sinucide-te! :wave Cu cine sa inteleg ca vorbesti? De raspunsul tau depind multe! Tu pe cine crezi ca impresionezi? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 de-asta,cu cratimă.stii,cu doi de i.....lua-ți-aș tastatura în penix apr,vine de la Aprozar? Vezi ca te reclama sorina ca injuri vai de cratima ta ca penix nu ai fa muisto! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 9, 2014 Nu Sorina, nu sunt motive de banare! Motive pentru banare au fost la Kuza ... 4 7 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Nu Sorina, nu sunt motive de banare! Motive pentru banare au fost la Kuza ... Poate sunt motive de banare la ea picoane ca i-a luat pe toti la .... ma rog pula. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Alexandru, nu-mi mai trimite PM-uri, nu sunt curioasa sa le citesc. Eu nu am avut nimic cu tine, nu m-am bagat in seama cu tine, in afara de "buna seara" si "la revedere", nu am schimbat cu tine doua vorbe. De ce?!?! Daca te-ai fi uitat in oglinda, ai fi inteles de ce fuge lumea de tine. Repet, fuguta la AA... P.S. Nu ai tu pula pentru Sorina, nici macar sa o iei la misto. P.S1. Esti la ignore anyway Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Alexandru, nu-mi mai trimite PM-uri, nu sunt curioasa sa le citesc. Eu nu am avut nimic cu tine, nu m-am bagat in seama cu tine, in afara de "buna seara" si "la revedere", nu am schimbat cu tine doua vorbe. De ce?!?! Daca te-ai fi uitat in oglinda, ai fi inteles de ce fuge lumea de tine. Repet, fuguta la AA... P.S. Nu ai tu pula pentru Sorina, nici macar sa o iei la misto. P.S1. Esti la ignore anyway Jignesti ca de obicei fara a te baga cineva in seama. Eu pana acum am raspuns unor acuze. Sincer, te-am vazut. Trebuie sa te uiti si tu in oglinda, nu este cine stie ce ce capul tau. Mai mult, ai un tupeu mizerabil. Oamenii aia din Galati stiau ce spuneau! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 si inca o treaba, nici macar buna seara si la revedere nu ne-am spus pana acum. Asa ca minte te rog in alta parte! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2014 Alexandru, nu-mi mai trimite PM-uri, nu sunt curioasa sa le citesc. Eu nu am avut nimic cu tine, nu m-am bagat in seama cu tine, in afara de "buna seara" si "la revedere", nu am schimbat cu tine doua vorbe. De ce?!?! Daca te-ai fi uitat in oglinda, ai fi inteles de ce fuge lumea de tine. Repet, fuguta la AA... P.S. Nu ai tu pula pentru Sorina, nici macar sa o iei la misto. P.S1. Esti la ignore anyway Pula pentru tine??? Ai dreptate, nici rugata nu se scoala la tine si la nesimtirea ta! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 9, 2014 Mai Alexandre, dar chiar trebuie sa te certi cu toti de pe forum? Chiar trebuie sa-I jignesti pe toti? Azi te-ai luat... de cine nu te-ai luat? M-ai bagat si pe mine in ecuatie, mi-ai raspuns ceva ... sa fie acolo o scuza, o maslina... Chiar nu poti sa te abtii? Ai zapacit 2 forumuri cu nervii tai, cu grosolaniile tale, nu stiu cati din membrii cu adevarat activi au scapat netaxati de tine. Incearca sa te calmezi un pic, incearca sa te abtii, ce dracu'? Nu esti copil! Mereu gasesti scuze ca altii s-au luat de tine si tu doar ai raspuns. Chiar asa sa fie ... de ce doamne iarta-ma se iau toti de tine? Am vorbit cu tine si in privat, ti-am explicat, te-am rugat ... o scurta perioada ai fost ok. Apoi iar ai explodat. Daca tu, om matur, cu scoala, nu intelegi asta ce pretentie sa mai avem la vreun pustulache? Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 9, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 9, 2014 un forum cu/despre curve care se vand pe bani. a facut skizopisicuts forumul asta dupa chipul si asemanarea sa, nici ca se putea mai bine Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Intrebare scurta:Who the fuck is advanced? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat Iunie 9, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 9, 2014 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 9, 2014 Are you asking the right question? Intrebare scurta:Who the fuck is advanced? What the fuck is advanced? PS o fi prea tarziu? Alex, stop! Frana! Buff, auuu. Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iunie 9, 2014 Il doare in pula pe Pisic de cine este advanced sau advantage Sharapova.... Serveste pentru meci in setul al 3-lea... Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2014 Free Kuza!!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum