Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

Mai nene, dar ce vina are Kuza fratilor?  De la un demers corect si civilizat al lui Marian 175, care s-a finalizat cu banarea total aiurea, s-a ajuns la "impuleli" si alte mizerii.  Opriti-va, Kuzakelu nu merita asta!

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti

Hai marsh la de ce? sunteti doi rujati bulangiilor! Calule, sti ca ai lacune in tot ce cuprinde, ai recunoscut-o! Nu credeam ca esti si pe invers!

Lăchiță,pt mine De ce?, e unicat......ți-am mai explicat de ce?!? Spre deosebire de tine,el,își asumă faptele pe acest forum și cel mai grav,nu face ceea ce faci tu,stai cu lumea la masă și când dai colțul le iei morții în pulă.....TRĂDĂTORULE :(

Link spre comentariu

Mai nene, dar ce vina are Kuza fratilor? De la un demers corect si civilizat al lui Marian 175, care s-a finalizat cu banarea total aiurea, s-a ajuns la "impuleli" si alte mizerii. Opriti-va, Kuzakelu nu merita asta!

Pentru Kuza tot respectul,vorbește dumneata cu zdrențoiul ăsta de Advanced să ne scutească cu prezența domniei sale :)

Link spre comentariu
  • Oras:B

Lăchiță,pt mine De ce?, e unicat......ți-am mai explicat de ce?!? Spre deosebire de tine,el,își asumă faptele pe acest forum și cel mai grav,nu face ceea ce faci tu,stai cu lumea la masă și când dai colțul le iei morții în pulă.....TRĂDĂTORULE :(

Sa mori tu in pula? Ia zi bai calule, lacheu si sluga pe viata!
Link spre comentariu

Mai nene, dar ce vina are Kuza fratilor?  De la un demers corect si civilizat al lui Marian 175, care s-a finalizat cu banarea total aiurea, s-a ajuns la "impuleli" si alte mizerii.  Opriti-va, Kuzakelu nu merita asta!

Picoane, in afara de faptul ca vine o sluga deasta cu dor de razbunare, kuza nu are nicio vina. Deh, sti la fel.de bine ca mine ca slugoi ca asta apr tot timpul.
Link spre comentariu

Picoane, in afara de faptul ca vine o sluga deasta cu dor de razbunare, kuza nu are nicio vina. Deh, sti la fel.de bine ca mine ca slugoi ca asta apr tot timpul.

de-asta,cu cratimă.

stii,cu doi de i.....lua-ți-aș tastatura în penix =))

apr,vine de la Aprozar? =))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pisicuts, te rog frumos, ce facem cu alcoolicul asta, ii permitem sa ne injure ori de cate ori ia cateva zeci de ml in plus la bord?!?!

Auzi mai neimpresionatule, ia baga tu o privire in oglinda si ai sa te ingrozesti de ceea ce vezi. Mai bine ascult-o pe proasta de Sorina si da fuguta la Alcoolicii Anonimi ca poate inca ai sanse ;)

Daca esti irecureperabil, sinucide-te!  :wave

Link spre comentariu

Pisicuts, te rog frumos, ce facem cu alcoolicul asta, ii permitem sa ne injure ori de cate ori ia cateva zeci de ml in plus la bord?!?!

Auzi mai neimpresionatule, ia baga tu o privire in oglinda si ai sa te ingrozesti de ceea ce vezi. Mai bine ascult-o pe proasta de Sorina si da fuguta la Alcoolicii Anonimi ca poate inca ai sanse ;)

Daca esti irecureperabil, sinucide-te! :wave

Cu cine sa inteleg ca vorbesti? De raspunsul tau depind multe! Tu pe cine crezi ca impresionezi?
Link spre comentariu

Alexandru, nu-mi mai trimite PM-uri, nu sunt curioasa sa le citesc. Eu nu am avut nimic cu tine, nu m-am bagat in seama cu tine, in afara de "buna seara" si "la revedere", nu am schimbat cu tine doua vorbe. De ce?!?! Daca te-ai fi uitat in oglinda, ai fi inteles de ce fuge lumea de tine.

Repet, fuguta la AA... =))

P.S. Nu ai tu pula pentru Sorina, nici macar sa o iei la misto. ;)

P.S1. Esti la ignore anyway :D

Link spre comentariu

Alexandru, nu-mi mai trimite PM-uri, nu sunt curioasa sa le citesc. Eu nu am avut nimic cu tine, nu m-am bagat in seama cu tine, in afara de "buna seara" si "la revedere", nu am schimbat cu tine doua vorbe. De ce?!?! Daca te-ai fi uitat in oglinda, ai fi inteles de ce fuge lumea de tine.

Jignesti ca de obicei fara a te baga cineva in seama. Eu pana acum am raspuns unor acuze. Sincer, te-am vazut. Trebuie sa te uiti si tu in oglinda, nu este cine stie ce ce capul tau. Mai mult, ai un tupeu mizerabil. Oamenii aia din Galati stiau ce spuneau!
Link spre comentariu

Pula pentru tine??? Ai dreptate, nici rugata nu se scoala la tine si la nesimtirea ta!

Link spre comentariu
Reputație: 1046

Mai Alexandre, dar chiar trebuie sa te certi cu toti de pe forum? Chiar trebuie sa-I jignesti pe toti? Azi te-ai luat... de cine nu te-ai luat? M-ai bagat si pe mine in ecuatie, mi-ai raspuns ceva ... sa fie acolo o scuza, o maslina... Chiar nu poti sa te abtii? Ai zapacit 2 forumuri cu nervii tai, cu grosolaniile tale, nu stiu cati din membrii cu adevarat activi au scapat netaxati de tine. Incearca sa te calmezi un pic, incearca sa te abtii, ce dracu'?  Nu esti copil!  Mereu gasesti scuze ca altii s-au luat de tine si tu doar ai raspuns. Chiar asa sa fie ... de ce doamne iarta-ma se iau toti de tine?  Am vorbit cu tine si in privat, ti-am explicat, te-am rugat ... o scurta perioada ai fost ok.   Apoi iar ai explodat. Daca tu, om matur, cu scoala, nu intelegi asta ce pretentie sa mai avem la vreun pustulache?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...