Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bărbatul pizdificat e bărbatul care are nevastă și copii (e complet prins in sistemul religios, social, politic, economic) si nu mai poate face nimic, doar să...tragă cu ochiu (ursu păcălit de vulpe). Femeie pulificată nu există, femeii tot ce e ilogic, i se pare logic. Adică, îi merge creieru...laser frate, deși e complet nebună! (e ideal așa, să fii nebun dar să funcționezi la parametri maximi și să-i înnebunești / pizdifici pe toți din jur)

Deși ai scris în română, ai aruncat niște cuvinte la mișto si ai apăsat Postează. Mai grav este că în bibilica ta ți se pare că are sens.

In sfarsit, acum te intelegem.

:laugh2

• Oras:-----------
Postat

cu femeile de la sate sau de la periferia orașelor te pizdifici știi cum, ajungi să arăți ca un dement sau retardat mintal, un sfat bun, ferește-te de femeia "rurală" (ortodoxă), da, ca să ai o doamnă trebuie să începi cu bunica, prea târziu!  :laugh2 soluția, să tragi cu ochiu  :laugh2 (da mă, m-a păcălit  :laugh2 )

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Bărbatul pizdificat e bărbatul care are nevastă și copii (e complet prins in sistemul religios, social, politic, economic) si nu mai poate face nimic, doar să...tragă cu ochiu (ursu păcălit de vulpe). Femeie pulificată nu există, femeii tot ce e ilogic, i se pare logic. Adică, îi merge creieru...laser frate, deși e complet nebună! (e ideal așa, să fii nebun dar să funcționezi la parametri maximi și să-i înnebunești / pizdifici pe toți din jur)

Deși ai scris în română, ai aruncat niște cuvinte la mișto si ai apăsat Postează. Mai grav este că în bibilica ta ți se pare că are sens.

In sfarsit, acum te intelegem.

Eu daca tot nu inteleg inseamna ca am ramas in urma ?

Postat

Merg sa beau ceva si va ajung din urma:)

• Like 1
Postat

paradoxal, numai in lumea curvelor poti spune adevarul, si sa nu fi luat in serios, dublu paradox  :slap2

Postat

săracu Roberto, l-ai pizdificat in ultimu hal mă Sorina4u, e ca tații ăia alcoolici care-si trimit baietii de 9-12 ani la pădure să taie ilegal lemne pentru băutură, după care-i gonesc in podu șurii să doarmă, cam așa face el cu tine...incalificabil, si cine-si taie sânii pt bani, inseamna ca n-are nici un scrupul, vă asemănați, misterul consta in cum pot convietui doua bestii una cu alta...simplu, una va claca psihic, se pare ca el e pe duca, deaia are avatarul ala...il executi tu (ca deaia i-ai dedicat videclipu ala cu impuscatu in tatuaj :laugh2 )

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă iei femeia în serios, cine ştie, poate te "pizidifici". Feminismul a avut părţi bune, dar n-au lipsit exagerările. Multe femei se comportă din ce în ce mai despotic şi se vor "cap", dar pe munca şi banii bărbaţilor. Asta cu super "cosmetizarea" bărbaţilor e o modă şi atât. Nu cred că femeile cad pe spate după un bărbat super epilat, aşa cum nu cred că bărbaţii sunt fascinaţi doar după vestimentaţia sexy a femeilor. Nu cred că o femeie se aranjează doar ca să fie plăcută de bărbaţi, nici bărbaţii nu îşi creioneză o anumită imagine doar de dragul femeilor.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Citind putin printre randuri ca altfel n-am timp si rabdarea necesara, o sa revin la titlul topicului si o sa-mi dau si eu putin cu parerea, asa de amoru' artei.

Observ zilnic ca da, barbatii s-au pizdificat! Si femeile s-au "emancipat" (a se citi masculinizat)!

S-a dat lumea peste cap frate! Ele nu mai vor sa fie feminine, vor sa faca tot ce fac barbatii, ca dehhh, ce ele-s mai proaste?

Ei vor mai "multa atentie", se epileaza pe toate cele, sunt "sensibili".

Si uite asa ne-am prins intr-o hora, un ciclu si un cerc vicios, din care nu mai iesim. Si ele ajung sa se planga ca ai lor barbati sunt mai putin barbati, iar ei ca ale lor femei sunt mai putin femei.

Aloooo! Trezirea! Ma refer la barbati in primul rand. Cata vreme o sa fim fatalai de la mama de acasa, o sa ne plangem soarta ratata!

Fiti barbati nene! Ia sa vedeti voi ca femeilor o sa le placa asta. Dar asta e mai greu, ca trebuie sa iei decizii, sa stii sa iti susti o familie, sa iesi la inaintare. Si daca ea o sa se simta protejata o sa te respecte si o sa redevina feminina.

Lasati feministele in pace! Cele chiar convinse de asta sunt un pic duse. Sau le lipseste ceva din gena feminina. pana la urma femeia vrea sa fie femeie, dar trebuie sa aiba si cu cine. Daca nu are, devine femeia barbat.

A fi barbat nu inseamna sa fi badaran, nici sa bati cu pumnul in masa acasa in fata ei. Inseamna sa stii sa iti asumi niste responsabilitati. Si sa PROTEJEZI sexul slab.

Probabil ca o sa-mi sara cateva femei in cap, dar asta e. Inseamna ca nu stiti ce e aia si nici protectie reala nu ati avut. Insa va doresc la toate BARBATI BUNI si ADEVARATI!

• Like 1
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat
post-140118-0-92902500-1416592522_thumb.jpgpost-140118-0-92902500-1416592522_thumb.jpg
Postat

Teama de pizdificare a barbatului pizdificat ;)

Emanciparea femeilor a produs pizdificarea barbatilor – este o idee care tot circula pe net de ceva vreme.

Nu sunt deloc de acord cu ideea asta.

Am mai spus-o si o repet – emanciparea femeilor a produs schimbari majore in societate si este normal ca barbatul sa tina pasul cu aceste schimbari.

Dupa parerea mea, cel care urla din toti rarunchii – “barbatii se transforma in pizde” – este barbatul traditional, patriarhal, cel care nu intelege si mai ales nu accepta aceste schimbari.

In acest context, simtind ca ii fuge pamantul de sub picioare si ca fundamentul principiilor sale este ‘atacat’, el incearca sa se tina cu dintii de ceea ce l-a directionat in viata pana acum – setul sau de convingeri.

In acelasi timp, as spune ca barbatul care se teme de pizdificare este deja pizdificat, iar acum si arata acest lucru prin teama pe care o afiseaza prin actiunile sale – este profund homofob, misogin cat cuprinde si, mai mult decat atat, zambeste superior cand posteaza poze care compara soldatii din cel de-al doilea Razboi Mondial cu cativa tineri imbracati slim si colorat. Practic, el se auto-demasca prin propriul comportament.

Barbatul care se teme de pizdificarea barbatului este inchistat in sabloanele de gen impuse cu foarte mult timp in urma, sabloane deja depasite.

In realitate, barbatul nu se pizdifica, ci tine pasul cu schimbarile din jurul lui. Barbatul se transforma in acelasi timp cu societatea.

Mi se pare interesant cum unii refuza sa inteleaga asta si vor parca sa ramana pe loc. Ei accepta dezvoltarile tehnologice, accepta ultimele noutati in materie de gadgeturi, insa nu accepta schimbarile la nivel comportamental.

Barbatul nou nu mai este singurul provider de resurse, nu mai detine puterea… asa cum se intampla pana acum 30-40 de ani. Nu, acum barbatul trebuie sa invete sa lucreze in echipa, sa imparta puterea si responsabilitatile… trebuie sa invete sa iubeasca, sa accepte si sa respecte, sa inteleaga ca femeia este partenera lui si nu un bun de care dispune printr-un act.

Asta nu inseamna pizdificare, ci asumarea vremurilor in care traim.

In vremurile actuale, oamenii invata ce inseamna comportamentele toxice, refuza sa mai traiasca greselile trecutului si simt nevoia sa rescrie istoricul relatiilor pentru ca este clar ca ceea ce s-a intamplat pana acum nu mai functioneaza.

Barbatul nou este aproape obligat sa invete sa-si cunoasca femeia. Si, daca ma gandesc bine, chiar nu are ce sa fie rau. Ia sa ne gandim putin – cei mai mari cuceritori ai istoriei (in materie de femei) – nu erau rigizi, ci erau niste barbati care cunosteau perfect functionalitatea femeilor. Cei mai mari cuceritori erau niste gentlemani desavarsiti.

Daca ar fi fost rigizi, nu ar fi reusit sa devina cei mai mari cuceritori.

In prezent, barbatul nu mai crede in clisee, nu mai crede ca femeia nu poate fi inteleasa. El isi exploreaza in primul rand propria latura feminina si nu ezita sa o dezvolte, refuzand rolurile de gen impuse.

Asta nu inseamna pizdificare, ci dezvoltare.

Un barbat care incearca sa se cunoasca, sa se dezvolte si isi exploreaza propria latura sentimentala… nu este un barbat pizdificat, ci un barbat care intelege vremurile in care traieste, un barbat care intelege ca a fost incomplet si ca a fost schilodit de niste reguli prostesti.

Masculinitatea nu inseamna rigiditate, ci flexibilitate si adaptabilitate la nou! Iar asta nu inseamna pizdificare, ci dezvoltare!

Barbatul rigid, care se teme de ‘pizdificare’, este doar un copil chinuit care isi plange propriile frustrari, este un individ care in sfarsit recunoaste ca a fost pizdificat tot timpul. El nu arata cu degetul, ci striga in gura mare “ajutor”.

Pentru ceilalti barbati, cei care se dezvolta constant si se adapteaza, pizdificarea nu este un subiect demn de luat in seama, pentru ca ei stiu ca dezvoltarea nu ii transforma in femei, ci ii apropie de femei.

Aceeasi sursa.

• Like 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Emanciparea femeilor a produs pizdificarea barbatilor – este o idee care tot circula pe net de ceva vreme.

Am mai spus-o si o repet – emanciparea femeilor a produs schimbari majore in societate si este normal ca barbatul sa tina pasul cu aceste schimbari.

Dupa parerea mea, cel care urla din toti rarunchii – “barbatii se transforma in pizde” – este barbatul traditional, patriarhal, cel care nu intelege si mai ales nu accepta aceste schimbari.

In acest context, simtind ca ii fuge pamantul de sub picioare si ca fundamentul principiilor sale este ‘atacat’, el incearca sa se tina cu dintii de ceea ce l-a directionat in viata pana acum – setul sau de convingeri.

In acelasi timp, as spune ca barbatul care se teme de pizdificare este deja pizdificat, iar acum si arata acest lucru prin teama pe care o afiseaza prin actiunile sale – este profund homofob, misogin cat cuprinde si, mai mult decat atat, zambeste superior cand posteaza poze care compara soldatii din cel de-al doilea Razboi Mondial cu cativa tineri imbracati slim si colorat. Practic, el se auto-demasca prin propriul comportament.

Barbatul care se teme de pizdificarea barbatului este inchistat in sabloanele de gen impuse cu foarte mult timp in urma, sabloane deja depasite.

In realitate, barbatul nu se pizdifica, ci tine pasul cu schimbarile din jurul lui. Barbatul se transforma in acelasi timp cu societatea.

Mi se pare interesant cum unii refuza sa inteleaga asta si vor parca sa ramana pe loc. Ei accepta dezvoltarile tehnologice, accepta ultimele noutati in materie de gadgeturi, insa nu accepta schimbarile la nivel comportamental.

Barbatul nou nu mai este singurul provider de resurse, nu mai detine puterea… asa cum se intampla pana acum 30-40 de ani. Nu, acum barbatul trebuie sa invete sa lucreze in echipa, sa imparta puterea si responsabilitatile… trebuie sa invete sa iubeasca, sa accepte si sa respecte, sa inteleaga ca femeia este partenera lui si nu un bun de care dispune printr-un act.

In vremurile actuale, oamenii invata ce inseamna comportamentele toxice, refuza sa mai traiasca greselile trecutului si simt nevoia sa rescrie istoricul relatiilor pentru ca este clar ca ceea ce s-a intamplat pana acum nu mai functioneaza.

Barbatul nou este aproape obligat sa invete sa-si cunoasca femeia. Si, daca ma gandesc bine, chiar nu are ce sa fie rau. Ia sa ne gandim putin – cei mai mari cuceritori ai istoriei (in materie de femei) – nu erau rigizi, ci erau niste barbati care cunosteau perfect functionalitatea femeilor. Cei mai mari cuceritori erau niste gentlemani desavarsiti.

In prezent, barbatul nu mai crede in clisee, nu mai crede ca femeia nu poate fi inteleasa. El isi exploreaza in primul rand propria latura feminina si nu ezita sa o dezvolte, refuzand rolurile de gen impuse.

Un barbat care incearca sa se cunoasca, sa se dezvolte si isi exploreaza propria latura sentimentala… nu este un barbat pizdificat, ci un barbat care intelege vremurile in care traieste, un barbat care intelege ca a fost incomplet si ca a fost schilodit de niste reguli prostesti.

Masculinitatea nu inseamna rigiditate, ci flexibilitate si adaptabilitate la nou! Iar asta nu inseamna pizdificare, ci dezvoltare!

Barbatul rigid, care se teme de ‘pizdificare’, este doar un copil chinuit care isi plange propriile frustrari, este un individ care in sfarsit recunoaste ca a fost pizdificat tot timpul. El nu arata cu degetul, ci striga in gura mare “ajutor”.

Pentru ceilalti barbati, cei care se dezvolta constant si se adapteaza, pizdificarea nu este un subiect demn de luat in seama, pentru ca ei stiu ca dezvoltarea nu ii transforma in femei, ci ii apropie de femei.

Aceeasi sursa.

Sorino, asta-i tema de la masterat ?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu, e tema de pizdificat.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Dar despre masculinizarea femeii nu vorbim?

Plm frate, hai ca trec peste juma' de cap ras, burti, ceafa cu burta, etc. Bah da' fac crize de nervi cand vad femei in ciupici de-aia care arata a ciorapi...cum mortii lor le zice, balerini. Combinat cu blugi de-aia mulato-diformi si cu "maieut"...sa-mi bag pula, moartea pasiunii. De-aia sunt atat de multi bulangii pe lume, barbatii devin confuzi. 

Daca mai vad femei cu pantaloni 3 sferturi de-aia de pescuit sau de "vizitat Romania" iarasi plesnesc de draci. Ce plm se intampla? E o conspiratie mondiala de-a reduce toate femeile la a purta hainele si accesoriile din bucatarie pe strada.

• Like 1
Postat

Dar despre masculinizarea femeii nu vorbim?

Aici este vorba despre pizdificarea dar poti sa deschizi un topic in care sa se dezbata acest subiect :)

• Oras:bucuresti
Postat

Aceeasi sursa.

Asta cu latura feminina a barbatului e o alta mareeee prostie inventata de psihologie. Vezi, de aia nu imi place mie pshihologia, in proportie de 80% va invata doar prostii! Nici macar psihologii intre ei nu se iubesc. Sau psihanalistii, par un examplu. Tata Freud nici nu vroia sa auda de Jung sau Adler. Chiar si cand o ruda (mai indepartata ce-i drept) ca N Steihardt a deschis gura timid sa zica ceva de ei, i s-a sculat parul in cap si n-a mai vorbit cu el pana nu l-a imbunat omu' cu niste maguleli nevinovate. Un frustat egocentric care ii invata pe altzii cum sa-si interpreteze frustrarile.

Barbatu' e barbat si femeia femeie. E chiar atat de simplu. Doar ca societatea asta v-a corupt si spalat pe creieri de generatii (mai ales ultimele generatii) cat sa credeti altceva. Nu e el mai mai si ea mai jos. Sunt pur si simplu diferiti! Nu se amesteca laturile. A fi un gentleman nu implica o latura feminina. Implica doar un lucru natural: respectul fata de aproapele, in acest caz aproapele fiind femeia!

Sunt cu siguranta si cateva lucruri bune in psihologie, insa prea putin fata de "invataturile proaste", incat sa poata fi ignorata cvasi total de mine.

A fi barbat nu inseamna a fi bruta familiei, puternicul fara minte si fara sensibilitate. Esti barbat implica trebuie sa fii puternic! Sa fii puternic pentru a proteja. Lupta reala e intre barbat si alti barbati. Asa ar trebui sa fie. Nu intre barbat si femeie. Barbatul si femeia trebuie sa se completeze. Altfel nu se mai combinau. Si ideal ar fi sa nu existe nici o lupta. Dar asta e alta poveste! Cu ingerasi, baloane roz si lume fericita pe tot globul. Cu bogati care dau de mancare saracilor, ba chiar ii iau acasa si ii spala si le dau un loc de dormit in drumul lor spre alta lume.

Si vad ca la subiectele mai delicate nu raspunzi. Cum ar fi postarea mea cu mamele ...etc (nici nu mai stiu pe unde era, aici sau aiurea). Stii tu care. Inteleg ca ma ognori, mai de prost asa, dar si tacerea e un raspuns uneori.:)

In rest, succes la faculate, daca n-ai terminat-o inca! Daca alegi sa nu raspunzi nu-i nici o problema, te inteleg, nu-ti convine si pari cam autoritara asa, deci nu iti pica bine parerile contra. Dar vezi tu ca tocmai treaba asta iti va sta in fata unei cariere stralucite in ceea ce studiezi. Zic si eu ca un ignorant ce ma aflu.

Sa fie pace pa Pamant!

• Oras:sud
Postat

Repet : Bărbatul e soldatul casei ; femeia întreține focul în vatra, inclusiv , sau mai ales, in pizdă

Postat

Repet : Bărbatul e soldatul casei ; femeia întreține focul în vatra, inclusiv , sau mai ales, in pizdă

Stai tu sa intre Sorina sa vezi ce jar iti iei in ochi! :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Acolo e nasul. Dar si el poate să intre în „vatra” aia, nu ?

Postat

Iată pizdificarea întruchipată ! Ți-e cam frică de Sorina , ai ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...