chitra Reputație: 219 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 29, 2014 Desi a inceput de ceva timp acest campionat, chiar s-au si terminat grupele, iar f multe din echipele favorite la castigarea campionatului au plecat acasa, pe cine mizati dragi microbisti la castigarea trofeului ??
gabrielm Reputație: 34 Postat Iunie 29, 2014 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Iunie 29, 2014 Brazilia
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 30, 2014 olanda
farmacistu Reputație: 576 Postat Iunie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2014 Deși au cam dezamăgit in grupe eu cred ca si vor arată potentialul.Pariul meu este Belgia. Am lăsat o miuta la pariuri pe tema asta..sper sa nu mi para rău de ei!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 spania~!!!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 2, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 2, 2014 spania~!!!yeah, right.si usa au fost la un pas de a deveni campioni, chiar m-au impresionat ieri.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2014 adica ce vrei sa spui, ca nu va castiga spania???
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 2, 2014 Baga-ti pula in ele de meciuri, toate sunt aranjate ..
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2014 hai spania....!!! allez allez....!!! go team go....!!!
farmacistu Reputație: 576 Postat Iulie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2014 Si s a dus si mia mea..
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 5, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 5, 2014 ce bulan au avut costaricanii , mai aveu la un colt si imi scoteau pe olandezi din competitie.
chitra Reputație: 219 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 6, 2014 o sa fie doua semifinale f interesante
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2014 A castigat Germaniaaaaaaaaaaaaaa !!!!! În mijlocul bucuriei de la Brandenburg, cei şase, Klose, Gotze, Kroos, Schurrle, Mustafi şi Weidenfeller, au făcut şi ei dansul "gauchos", o replică sarcastică pentru Messi, Aguero şi ceilalţi învinşi din finala Mondialului. "Aşa merg «los gauchos»", au cîntat ei la microfon, imitînd pasul mîndru, arogant, al "cowboy"-ilor din pampasul argentinian. Apoi, au început să sară şi să danseze, strigînd: "Şi aşa merg campionii nemţi!". 500.000 de fani au rîs şi i-au aplaudat. Dar gluma nu a fost gustată de întreaga Germanie.Primii care i-au criticat au fost chiar ziariştii ce îi elogiaseră în timpul turneului. Tagesspiegel, din Berlin, a fost cel mai dur: "De prost gust acest dans. Dintr-o dată, modestia germană a dispărut la triumf. Plăcerea nu putea fi completă fără să transmită un pic de ironie argentinienilor".citat"Gestul lor ne confirmă încă o dată că în fotbal nu sînt doar cretini. Există şi megacretini!"Tagesspiegel, cotidian german
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum