hardtocure Reputație: 20 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2016 din pozele de pe fb nu isi merita banii..acuma poate or fi mega pricepute Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Iti spun eu ca intra si cu 300 lei,ai vazut prea multe filme americane )Iti spun eu prețurile la am2 , sub 300€ ora nu intra nici una Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Iti spun eu ca intra si cu 300 lei,ai vazut prea multe filme americane )Înseamnă că fac discount pentru handicapați! Link spre comentariu
beruft Reputație: 110 Postat Octombrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2016 ARATARILE astea din poze sunt la 300 euro? hm. ce sa zic, nu stiu. dar e foaaarte ciudat. Link spre comentariu
dodel90 Reputație: 8 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Intrebarea e cum pot fi contactate? Ca e destul de dubios sa le intrebi pe facebook de disponibilitate si pret...Nu are nimeni un nr de contact direct? Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Cred ca trebuie sa mergi in club ca sa faci rost de nr de contact al fetelor .. Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Sau va duceti la deliapisi? 3 3 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Sau va duceti la deliapisi?Sau .. )) Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Tu asa primesti discounturi?Vorbesti din experienta nu?))) Probabil te ai simtit marginalizat si ti ai facut grup de handicapati )) so Înseamnă că fac discount pentru handicapați! 1 Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Iti spun eu ca intra si cu 300 lei,ai vazut prea multe filme americane )Pai hai cu niste exemple! Also, ziceai ceva de biblos... Side note: chiar daca ai 300 de euro de spart este vorba de faptul ca nu merita sa dai atat. Nu cred ca exista fata care face sex pe bani sa merite atat. Si nu ma refer doar la sex, ci si la personalitate. 2 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 D-ra care spune ca fetele nu merg sub 300€ bate campii. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Tu asa primesti discounturi?Vorbesti din experienta nu?))) Probabil te ai simtit marginalizat si ti ai facut grup de handicapati )) soNu eu am facut aprecieri și comentarii, retardatule! Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Nici nu trebuie,e de la sine inteles ca esti handicapat,daca cineva mmai are vreun dubiu ii este spulberat din momentul in care incepi sa scrii si sa comentezi. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Iti spun eu ca intra si cu 300 lei,ai vazut prea multe filme americane )Dacă spui tu eu nu te contrazic , ca de' vorba aia :fiecare face ce vrea cu păsărica ei ! Dar eu vorbesc in știință de cauza pentru ca am lucrat in acel club , si da acel club este in mare parte pentru străini care nu se uita la bani si vin in România pentru distracție mai sunt si romanii care se duc acolo si plătesc sume exagerate dar aceia înseamnă ca au un salariu ff mare 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Se merge pe principiul ,,ramane intre noi pretul,,cu 300€ o iei pe Loredana ChivuIntre fete se stiu alte preturi,ca deh dă bine la imagine 1 Link spre comentariu
dodel90 Reputație: 8 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Dacă spui tu eu nu te contrazic , ca de' vorba aia :fiecare face ce vrea cu păsărica ei ! Dar eu vorbesc in știință de cauza pentru ca am lucrat in acel club , si da acel club este in mare parte pentru străini care nu se uita la bani si vin in România pentru distracție mai sunt si romanii care se duc acolo si plătesc sume exagerate dar aceia înseamnă ca au un salariu ff mare Mie nu imi pare o suma exagerata. Este o suma maricica, buna ca strategie pentru selectia de clienti. Dar eu tot insist cu intrebarea mea: cum pot sa dau de ele? Merci! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Mie nu imi pare o suma exagerata. Este o suma maricica, buna ca strategie pentru selectia de clienti. Dar eu tot insist cu intrebarea mea: cum pot sa dau de ele?Merci!Pai te duci in club , programul începe dupa ora 22:00 pana la 06:00 , la intrare plătești o taxa de 200 de lei in care ai inclus orice băutura dorești si câta dorești , apoi dacă vezi vro fata care iti place iti poti spune menegerei sa o aducă la masa , conversezi cu ea trebuie săi cumperi câte ceva de băut (100 lei un pahar la alegerea fetei) apoi discuți prețul cu ea si dacă cadeți de acort am2 fata te invita in camera de nebuni Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Breaking news Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Seamana cu povestile de succes ale romanilor plecati in UK pe salarii de manager:))))din povestea ta lipsesc covrigii )Nu te intreb de ce nu ai continuat acolo,pot sa mi dau singur raspunsulPai te duci in club , programul începe dupa ora 22:00 pana la 06:00 , la intrare plătești o taxa de 200 de lei in care ai inclus orice băutura dorești si câta dorești , apoi dacă vezi vro fata care iti place iti poti spune menegerei sa o aducă la masa , conversezi cu ea trebuie săi cumperi câte ceva de băut (100 lei un pahar la alegerea fetei) apoi discuți prețul cu ea si dacă cadeți de acort am2 fata te invita in camera de nebuni Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Seamana cu povestile de succes ale romanilor plecati in UK pe salarii de manager:))))din povestea ta lipsesc covrigii )Nu te intreb de ce nu ai continuat acolo,pot sa mi dau singur raspunsulNici nu ma mira cat de răutăcios poti fi!! Ai -216 puncte : cea ce innseamna ce cred eu Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 hahahaahaha.Draga mea am fost acolo de 2 ori si am vazut cum merge treaba.O data am futut cu 200 lei o data nu am futut deloc ptr ca eram prea beat.Esti naiva daca ai impresia ca tot ce zboara pe acolo se mananca,minusurile ,,este,,ultima mea problema.Daca aveam plus 216 ne futeam gratis? ))sau scadeai 216 lei din tariful ala de lux?) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Zaaatttt ma 1 17 Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Hai ca devine interesant. Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Marş la nufarul,ca puți Zaaatttt ma Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2016 hahahaahaha.Draga mea am fost acolo de 2 ori si am vazut cum merge treaba.O data am futut cu 200 lei o data nu am futut deloc ptr ca eram prea beat.Esti naiva daca ai impresia ca tot ce zboara pe acolo se mananca,minusurile ,,este,,ultima mea problema.Daca aveam plus 216 ne futeam gratis? ))sau scadeai 216 lei din tariful ala de lux?)Mda... nu te cred ca ai f*** cu 200 de lei o fata de acolo , ma rog nici nu ma interesează nu mai doresc sa țin Conversație cu Dvs . O seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum