Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there

Iti spun eu ca intra si cu 300 lei,ai vazut prea multe filme americane :))

Pai hai cu niste exemple! Also, ziceai ceva de biblos...

Side note: chiar daca ai 300 de euro de spart este vorba de faptul ca nu merita sa dai atat. Nu cred ca exista fata care face sex pe bani sa merite atat. Si nu ma refer doar la sex, ci si la personalitate.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Tu asa primesti discounturi?Vorbesti din experienta nu?:)))) Probabil te ai simtit marginalizat si ti ai facut grup de handicapati :))) so

Nu eu am facut aprecieri și comentarii, retardatule!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Iti spun eu ca intra si cu 300 lei,ai vazut prea multe filme americane :))

Dacă spui tu eu nu te contrazic , ca de' vorba aia :fiecare face ce vrea cu păsărica ei ! Dar eu vorbesc in știință de cauza pentru ca am lucrat in acel club , si da acel club este in mare parte pentru străini care nu se uita la bani si vin in România pentru distracție :) mai sunt si romanii care se duc acolo si plătesc sume exagerate dar aceia înseamnă ca au un salariu ff mare :)

• Like 1
Link spre comentariu

Dacă spui tu eu nu te contrazic , ca de' vorba aia :fiecare face ce vrea cu păsărica ei ! Dar eu vorbesc in știință de cauza pentru ca am lucrat in acel club , si da acel club este in mare parte pentru străini care nu se uita la bani si vin in România pentru distracție :) mai sunt si romanii care se duc acolo si plătesc sume exagerate dar aceia înseamnă ca au un salariu ff mare :)

Mie nu imi pare o suma exagerata. Este o suma maricica, buna ca strategie pentru selectia de clienti. Dar eu tot insist cu intrebarea mea: cum pot sa dau de ele?

Merci!

• Like 1
Link spre comentariu

Mie nu imi pare o suma exagerata. Este o suma maricica, buna ca strategie pentru selectia de clienti. Dar eu tot insist cu intrebarea mea: cum pot sa dau de ele?

Merci!

Pai te duci in club , programul începe dupa ora 22:00 pana la 06:00 , la intrare plătești o taxa de 200 de lei in care ai inclus orice băutura dorești si câta dorești , apoi dacă vezi vro fata care iti place iti poti spune menegerei sa o aducă la masa , conversezi cu ea trebuie săi cumperi câte ceva de băut (100 lei un pahar la alegerea fetei) apoi discuți prețul cu ea :) si dacă cadeți de acort am2 fata te invita in camera de nebuni :)
Link spre comentariu
  • Oras:București

Seamana cu povestile de succes ale romanilor plecati in UK pe salarii de manager:))))din povestea ta lipsesc covrigii :))Nu te intreb de ce nu ai continuat acolo,pot sa mi dau singur raspunsul

Pai te duci in club , programul începe dupa ora 22:00 pana la 06:00 , la intrare plătești o taxa de 200 de lei in care ai inclus orice băutura dorești si câta dorești , apoi dacă vezi vro fata care iti place iti poti spune menegerei sa o aducă la masa , conversezi cu ea trebuie săi cumperi câte ceva de băut (100 lei un pahar la alegerea fetei) apoi discuți prețul cu ea :) si dacă cadeți de acort am2 fata te invita in camera de nebuni :)

Link spre comentariu

Seamana cu povestile de succes ale romanilor plecati in UK pe salarii de manager:))))din povestea ta lipsesc covrigii :))Nu te intreb de ce nu ai continuat acolo,pot sa mi dau singur raspunsul

Nici nu ma mira cat de răutăcios poti fi!! Ai -216 puncte :;) cea ce innseamna ce cred eu ;)

Link spre comentariu

hahahaahaha.Draga mea am fost acolo de 2 ori si am vazut cum merge treaba.O data am futut cu 200 lei o data nu am futut deloc ptr ca eram prea beat.

Esti naiva daca ai impresia ca tot ce zboara pe acolo se mananca,minusurile ,,este,,ultima mea problema.

Daca aveam plus 216 ne futeam gratis? :)))sau scadeai 216 lei din tariful ala de lux?:))

Link spre comentariu

hahahaahaha.Draga mea am fost acolo de 2 ori si am vazut cum merge treaba.O data am futut cu 200 lei o data nu am futut deloc ptr ca eram prea beat.

Esti naiva daca ai impresia ca tot ce zboara pe acolo se mananca,minusurile ,,este,,ultima mea problema.

Daca aveam plus 216 ne futeam gratis? :)))sau scadeai 216 lei din tariful ala de lux?:))

Mda... nu te cred ca ai f*** cu 200 de lei o fata de acolo , ma rog nici nu ma interesează ;) nu mai doresc sa țin Conversație cu Dvs . O seara buna :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...