mario83 Reputație: -387 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Delia,vreau sa vin la tine doar ca sa-mi povestesti despre bagaboantele din toata Europa..ce tarif ai doar pt asta? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2016 probabil e foarte solicitata pentru ca femeile lor sunt moartea pulii , eu n-am vazut femei mai naspa decat portughezele si am cam colindat lumea.ultima data am stat la Caparica , erau in hotel doua cehoaice care mereu erau insotite de altcineva. , cred ca s-au umplut de bani pe sezon ca toti roiau in jurul lor.nu știu cum face ce face , dar cred ca se descurca dacă sta de 2 ani acolo Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Delia,vreau sa vin la tine doar ca sa-mi povestesti despre bagaboantele din toata Europa..ce tarif ai doar pt asta?450 RON ) Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 15, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 15, 2016 ai grija sa nu-ti musti limba cand razi...)) 8 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2016 ai grija sa nu-ti musti limba cand razi...))De obicei , pot face multe lucruri cu limba deci nici o șansa , sa o mușc 9 Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Decembrie 15, 2016 De obicei , pot face multe lucruri cu limba deci nici o șansa , sa o mușc poate nu pe a ta Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Decembrie 15, 2016 450 RON )Mai bine scrie o carte, e mai ieftin Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Alah ahbar Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Crăciun fericit Link spre comentariu
undertato Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 S-au vehiculat mai multe sume pe aici, cu fata am inteles ca se negociaza, dar pentru separeu cat e halatul, si cat timp? Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 O banana Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 27, 2016 S-au vehiculat mai multe sume pe aici, cu fata am inteles ca se negociaza, dar pentru separeu cat e halatul, si cat timp?Pana nu te duci tu in club , nu iti spune nimeni nimic sigur , vorbești cu una dintre fete care iti place (sunt 35-40) iar apoi iti negociezi prețul si timpul Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 40 hai lasa Link spre comentariu
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Ceva noutăți? 1 Link spre comentariu
decimator Reputație: 256 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 A ars Bamboo-ul , cred ca sunt sanse mari ca oferta de aici sa fie mai bogata , automat ar trebui sa rezulte si preturi un pic mai mici ) Link spre comentariu
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Dați 100 pt buthist 1 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Februarie 8, 2017 Pana nu te duci tu in club , nu iti spune nimeni nimic sigur , vorbești cu una dintre fete care iti place (sunt 35-40) iar apoi iti negociezi prețul si timpul In clubul asta ai crescut Delia ?https://www.youtube.com/watch?v=3Kw8OUzVyEU Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 In clubul asta ai crescut Delia ?https://www.youtube.com/watch?v=3Kw8OUzVyEU Da de cand aveam 8 ani ) In loc de grădinița , am fost la budist Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Februarie 8, 2017 Da de cand aveam 8 ani )In loc de grădinița , am fost la budist Ma crezi cand iti spun, ca se vede ? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ma crezi cand iti spun, ca se vede ? Nu te cred Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ăla a fost de mult, cu alte legi. Pentru a putea condamna înlesnirea prostituției, trebuie să dovedești că respectivul știa și că a avut foloase materiale de pe urma acesteia. Nu e prea ușor. Este simplu.....arestezi doua,trei fete ....le iei declaratie precum ca practica sex in locatie...si ai belit o ca patron. iei ...2-,7 ani degeaba motivezi ca patron ca, nu ai stiut sau nu ai primit foloase materiale! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Este simplu.....arestezi doua,trei fete ....le iei declaratie precum ca practica sex in locatie...si ai belit o ca patron. iei ...2-,7 ani degeaba motivezi ca patron ca, nu ai stiut sau nu ai primit foloase materiale!Nu ai de ce să le reții pe fete (arestarea e altceva), pentru simplul motiv că prostituția nu mai este incriminată penal, ci doar contraventional. Deci, fata plătește amenda și îi salută din mers! Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 9, 2017 Coane, daca ai indicii ca in locația respectivă se practică prostituția. .. ai nevoie de probe! Cea mai buna proba este ,cine lucrează acolo (fetele)+ 2,3 sageti (clienti). 2 Poliția nu o sa le tragă pe fete pt prostituție... eventual o amenda ..Da le pune sa dea declaratie ce si cum... astea cum sunt caca-te de frica varsa tot...si tu ca patron ai belit o!..+mai ai si sagetile ...asa ca 2-7 😦 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 9, 2017 Si-o sa bagi fasole la greu😀 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Coane, daca ai indicii ca in locația respectivă se practică prostituția. .. ai nevoie de probe! Cea mai buna proba este ,cine lucrează acolo (fetele)+ 2,3 sageti (clienti).2 Poliția nu o sa le tragă pe fete pt prostituție... eventual o amenda ..Da le pune sa dea declaratie ce si cum... astea cum sunt caca-te de frica varsa tot...si tu ca patron ai belit o!..+mai ai si sagetile ...asa ca 2-7 Dacă zici tu! Se pare că știi bine cum e treaba. Mă indoiesc ca fetele sunt "caca-te" de frică pentru o amendă, dar ma rog... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum