mario83 Reputație: -387 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 Delia,vreau sa vin la tine doar ca sa-mi povestesti despre bagaboantele din toata Europa..ce tarif ai doar pt asta?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 probabil e foarte solicitata pentru ca femeile lor sunt moartea pulii , eu n-am vazut femei mai naspa decat portughezele si am cam colindat lumea.ultima data am stat la Caparica , erau in hotel doua cehoaice care mereu erau insotite de altcineva. , cred ca s-au umplut de bani pe sezon ca toti roiau in jurul lor.nu știu cum face ce face , dar cred ca se descurca dacă sta de 2 ani acolo
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 Delia,vreau sa vin la tine doar ca sa-mi povestesti despre bagaboantele din toata Europa..ce tarif ai doar pt asta?450 RON )
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 15, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 15, 2016 ai grija sa nu-ti musti limba cand razi...)) 8
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2016 ai grija sa nu-ti musti limba cand razi...))De obicei , pot face multe lucruri cu limba deci nici o șansa , sa o mușc 9
m mister Reputație: 109 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Decembrie 15, 2016 De obicei , pot face multe lucruri cu limba deci nici o șansa , sa o mușc poate nu pe a ta
m mister Reputație: 109 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Decembrie 15, 2016 450 RON )Mai bine scrie o carte, e mai ieftin
undertato Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2016 Postat Decembrie 26, 2016 S-au vehiculat mai multe sume pe aici, cu fata am inteles ca se negociaza, dar pentru separeu cat e halatul, si cat timp?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 S-au vehiculat mai multe sume pe aici, cu fata am inteles ca se negociaza, dar pentru separeu cat e halatul, si cat timp?Pana nu te duci tu in club , nu iti spune nimeni nimic sigur , vorbești cu una dintre fete care iti place (sunt 35-40) iar apoi iti negociezi prețul si timpul
decimator Reputație: 256 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2017 A ars Bamboo-ul , cred ca sunt sanse mari ca oferta de aici sa fie mai bogata , automat ar trebui sa rezulte si preturi un pic mai mici )
del rey Reputație: 3954 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Februarie 8, 2017 Pana nu te duci tu in club , nu iti spune nimeni nimic sigur , vorbești cu una dintre fete care iti place (sunt 35-40) iar apoi iti negociezi prețul si timpul In clubul asta ai crescut Delia ?https://www.youtube.com/watch?v=3Kw8OUzVyEU
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2017 In clubul asta ai crescut Delia ?https://www.youtube.com/watch?v=3Kw8OUzVyEU Da de cand aveam 8 ani ) In loc de grădinița , am fost la budist
del rey Reputație: 3954 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Februarie 8, 2017 Da de cand aveam 8 ani )In loc de grădinița , am fost la budist Ma crezi cand iti spun, ca se vede ?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2017 Ma crezi cand iti spun, ca se vede ? Nu te cred
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 9, 2017 Ăla a fost de mult, cu alte legi. Pentru a putea condamna înlesnirea prostituției, trebuie să dovedești că respectivul știa și că a avut foloase materiale de pe urma acesteia. Nu e prea ușor. Este simplu.....arestezi doua,trei fete ....le iei declaratie precum ca practica sex in locatie...si ai belit o ca patron. iei ...2-,7 ani degeaba motivezi ca patron ca, nu ai stiut sau nu ai primit foloase materiale!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2017 Este simplu.....arestezi doua,trei fete ....le iei declaratie precum ca practica sex in locatie...si ai belit o ca patron. iei ...2-,7 ani degeaba motivezi ca patron ca, nu ai stiut sau nu ai primit foloase materiale!Nu ai de ce să le reții pe fete (arestarea e altceva), pentru simplul motiv că prostituția nu mai este incriminată penal, ci doar contraventional. Deci, fata plătește amenda și îi salută din mers!
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 9, 2017 Coane, daca ai indicii ca in locația respectivă se practică prostituția. .. ai nevoie de probe! Cea mai buna proba este ,cine lucrează acolo (fetele)+ 2,3 sageti (clienti). 2 Poliția nu o sa le tragă pe fete pt prostituție... eventual o amenda ..Da le pune sa dea declaratie ce si cum... astea cum sunt caca-te de frica varsa tot...si tu ca patron ai belit o!..+mai ai si sagetile ...asa ca 2-7 😦
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 9, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 9, 2017 Si-o sa bagi fasole la greu😀
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2017 Coane, daca ai indicii ca in locația respectivă se practică prostituția. .. ai nevoie de probe! Cea mai buna proba este ,cine lucrează acolo (fetele)+ 2,3 sageti (clienti).2 Poliția nu o sa le tragă pe fete pt prostituție... eventual o amenda ..Da le pune sa dea declaratie ce si cum... astea cum sunt caca-te de frica varsa tot...si tu ca patron ai belit o!..+mai ai si sagetile ...asa ca 2-7 Dacă zici tu! Se pare că știi bine cum e treaba. Mă indoiesc ca fetele sunt "caca-te" de frică pentru o amendă, dar ma rog...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum