Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

probabil e foarte solicitata pentru ca femeile lor sunt moartea pulii , eu n-am vazut femei mai naspa decat portughezele si am cam colindat lumea.

ultima data am stat la Caparica , erau in hotel doua cehoaice care mereu erau insotite de altcineva. , cred ca s-au umplut de bani pe sezon ca toti roiau in jurul lor.

nu știu cum face ce face , dar cred ca se descurca dacă sta de 2 ani acolo :)

Link spre comentariu

S-au vehiculat mai multe sume pe aici, cu fata am inteles ca se negociaza, dar pentru separeu cat e halatul, si cat timp?

Pana nu te duci tu in club , nu iti spune nimeni nimic sigur , vorbești cu una dintre fete care iti place (sunt 35-40) iar apoi iti negociezi prețul si timpul :)

Link spre comentariu
  • Oras:....

Ăla a fost de mult, cu alte legi. Pentru a putea condamna înlesnirea prostituției, trebuie să dovedești că respectivul știa și că a avut foloase materiale de pe urma acesteia. Nu e prea ușor. 

Este simplu.....arestezi doua,trei fete ....le iei declaratie precum ca practica sex in locatie...si ai belit o ca patron.   iei ...2-,7 ani :blushing2

degeaba motivezi  ca patron ca, nu ai stiut sau nu ai primit foloase materiale!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Este simplu.....arestezi doua,trei fete ....le iei declaratie precum ca practica sex in locatie...si ai belit o ca patron.   iei ...2-,7 ani :blushing2

degeaba motivezi  ca patron ca, nu ai stiut sau nu ai primit foloase materiale!

Nu ai de ce să le reții pe fete (arestarea e altceva), pentru simplul motiv că prostituția nu mai este incriminată penal, ci doar contraventional. Deci, fata plătește amenda și îi salută din mers!
Link spre comentariu

Coane, daca ai indicii ca in locația respectivă se practică prostituția. .. ai nevoie de probe! Cea mai buna proba este ,cine lucrează acolo (fetele)+ 2,3 sageti (clienti).

2 Poliția nu o sa le tragă pe fete pt prostituție... eventual o amenda ..Da le pune sa dea declaratie ce si cum... astea cum sunt caca-te de frica varsa tot...si tu ca patron ai belit o!..+mai ai si sagetile ...asa ca 2-7 😦

Link spre comentariu

Coane, daca ai indicii ca in locația respectivă se practică prostituția. .. ai nevoie de probe! Cea mai buna proba este ,cine lucrează acolo (fetele)+ 2,3 sageti (clienti).

2 Poliția nu o sa le tragă pe fete pt prostituție... eventual o amenda ..Da le pune sa dea declaratie ce si cum... astea cum sunt caca-te de frica varsa tot...si tu ca patron ai belit o!..+mai ai si sagetile ...asa ca 2-7

Dacă zici tu! Se pare că știi bine cum e treaba. Mă indoiesc ca fetele sunt "caca-te" de frică pentru o amendă, dar ma rog...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...