Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Cum a fo la teatru? :-)O comedie reusita. Pacat ca, pana si la teatru, se gaseste cate un badaran in sala care iti taie din placere. Oricum, fara teatru, film, opera, opereta, balet viata ar fi tare plictisitoare in orasul asta. Cel putin pentru mine Seara faina 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Papillon - Henri Charriere S-ar putea sa-ti placa si asta 1
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 S-ar putea sa-ti placa si astaAm citit-o. Este o carte minunata!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Am citit-o. Este o carte minunata! Ma bucur ca ai citit-o. In acelasi timp sunt mahnit din cauza tragediei din trecutul vietii tale. Am un prieten bun care a patit la fel cu ingerasul lui de 2 ani. Il vad foarte des la mormant, unde ingrijeste de flori, ma duc si eu acolo la bunici. Ce oameni puternici sunteti voi, va admir si va pretuiesc mult. Sa fie clar ca daca eu eram in locul vostru, cautam temeinic metode clasice de sinucidere. God bless you! 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 26, 2016 Nu-i mai duceți dorul lu Doamna aia că vine ea și atunci n-o să ai chef de rendez-vous cu ”mneaei. 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Etica lui SpinozaF. Bacon - Despre intelepciunea anticilor Doua bijuterii literare, care mi-au placut in egala masura, un raport 50%-50% perfect! 1
dinupaturica Reputație: 265 Postat Martie 30, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Martie 30, 2016 Am terminat de curand cartea QUASIM UN NESIMTIT DE BAIATO carte buna ,insa plictisitoare,scrisa de Leon D.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 30, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 30, 2016 Agonie si extaz - Irving Stone 2 vol.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2016 Hermann Hesse - Siddhartha 3 2
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2016 Hermann Hesse - Siddhartha Minunată! Mi-a plăcut și Călătoria spre Soare-Răsare, era în același volum cu Siddhartha. 1 3
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 Hermann Hesse - SiddharthaMare personaj a fost si Hesse asta.Desi nu prea robust psihic. Vezi si Lupul de stepa. 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2016 Mare personaj a fost si Hesse asta.Desi nu prea robust psihic. Vezi si Lupul de stepa.Multumesc de sugestie. Desi momentan nu am timp de beletristica. Poate la vara.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 31, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 31, 2016 . 1
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Martie 31, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Martie 31, 2016 Eu am inceput cu sfarsitul adica cu ultima carte a lui Hesse "Jocul cu margelele de sticla" la recomandarea unei fete cu care m-am intalnit acum multi, multi ani. Actiunea se desfasoara in viitor dar nu e un SF obisnuit, ci actiunea pare proiectata intr-un "ev mediu" viitor (cu oarece latina, aviz amatorilor !). In anii aceea oamenii vor fi descoperit o metoda de unificare a tuturor preocuparilor culturale. Este destul de serioasa, nu e asa dificila (precum Ulisse de James Joyce), dar e o carte care iti insufla echilibru. Minunată! Mi-a plăcut și Călătoria spre Soare-Răsare, era în același volum cu Siddhartha. "Calatoria spre Soare Rasare" este cartea care m-a uimit foarte tare. O consider aparte, "off stream", foarte periculoasa referitor la practicile din "societatile secrete si discrete"Odata, am auzit-o "injurata" intr-o discutie in autobuz. 1 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Nassim Nicholas Taleb - Fooled by Randomness
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Cred ca ma risc putin la Jorge Luis Borges, desi e greu argentinianu'.
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 1, 2016 Cred ca ma risc putin la Jorge Luis Borges, desi e greu argentinianu'.Cate kile are? 2 11
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Cate kile are?Infinit mai multe decat creierul tau.
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 1, 2016 Infinit mai multe decat creierul tau.Subtire ! Mai incearca ! 2 11
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Atât poate. 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Cred ca ma risc putin la Jorge Luis Borges, desi e greu argentinianu'. Enigmele Eu, cel ce-acum hălăduiesc cântând,Curând ascunsul, mortul o să fiu,Sălaş având în fermecat pustiu,Loc fără înainte, după, când.Aşa am fost deprins. Mă socotescNevrednic de Infern ori Paradis,Dar nu-s profet. Necontenitul visSe primeneşte făr'să-l isprăvesc.Ce labirint rătăcitor, ce albăVa fi de strălucire soarta-mi grea,Când capătul poveştii mi-l va daExperienţa morţii, tristă, oarbă!Să beau doresc uitarea-i de cleştar,Să fiu mereu; să nu fiu. E-n zadar. Jorge Luis Borges - "Celalalt, acelasi..." 4
hodorogule Reputație: 660 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:friends Oras:friends Postat Aprilie 2, 2016 Sa nu uiti de Metamorfozahttp://lectura-audio.blogspot.ro/2013/10/franz-kafka-metamorfoza.html Varianta la a citi cu ochii, "citesti" cu urechile !Prefer deja aceasta metoda deoarece m-au lasat ochii la citit, pot asculta in masina, in calatorii, concediu.Pe un fond de Mozart, Bach, Debussy, un pahar de vin rosu si cu ochii dupa tinerele in Vama Veche ... AHHH, CE VIATA !!! 2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2016 Postat Aprilie 2, 2016 Anne Rice - Vampirul Lestat
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2016 Nu mai am tiiiiiimp....sunt trista din cauza asta. Mi-e "foame" de o carte.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2016 Postat Aprilie 2, 2016 Nu mai am tiiiiiimp....sunt trista din cauza asta. Mi-e "foame" de o carte. Incearca cand ai timp "Vrajitoarea...", e o lectura usoara (eu zic ca o sa te prinda, chiar si 2-3 pagini pe zi daca citesti)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum