Sari la conținut

VOI CE CARTI ATI MAI CITIT?

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

Reflexologia zi de zi...(Carla Gaspar) :girly

Postat

Laurent Gounelle--Omul care voia sa fie fericit

O recomand multora din aceasta comunitate.

Postat

Jocul lui Ender

Super carte! Eu nu am vrut sa vad filmul pentru a nu-mi strica impresia creata de carte.

Si stai sa vezi continuarile - "Vorbitor in numele mortilor" si "Xenocid".

Postat

Super carte! Eu nu am vrut sa vad filmul pentru a nu-mi strica impresia creata de carte.

Si stai sa vezi continuarile - "Vorbitor in numele mortilor" si "Xenocid".

Am citit "Vorbitor in numele mortilor", este ok, dar intra prea mult in filozofie iar actiunea este foarte lenta, paraca as fi citit Kafka.

Postat

Am citit "Vorbitor in numele mortilor", este ok, dar intra prea mult in filozofie iar actiunea este foarte lenta, paraca as fi citit Kafka.

E, nici chiar asa, :shy: , Kafka e totusi departe, chiar cazut de pe harta fata de Orson Scott Card. Iar naratiunea e bogata in detalii, de aceea actiunea pare lenta.

Si mi-a placut la nebunie fraza aceea - "omenirea n-a aratat aproape niciodata indurare fata de adevarata maretie"

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

In sfarsit dragul meu,incepi sa revii-la stadiul de BARBAT- :bow

Crede in tine!Ai incredere in abilitatile tale!Fara o incredere smerita,insa rezonabila in puterile proprii,nu poti avea succese si nu poti fi fericit.

Insa ajutat de o incredere temeinica in propria persoana,poti reusi.

Deja perseverezi catre o gandire pozitiva(iti sunt alaturi aci pe forum,un mic efort merita din partea ta,pentru a aprecia,gestul)... :blushing2

Sa fi iubit!!! :icecream

ștergeți mă semnatura 

• Oras:bangkok
Postat

am citit pentru a treia oara SAPTAMINA NEBUNILOR  de eugen barbu.

ce personaje, ce nume, ce vremuri...

• Like 1
Postat

E, nici chiar asa, :shy: , Kafka e totusi departe, chiar cazut de pe harta fata de Orson Scott Card. Iar naratiunea e bogata in detalii, de aceea actiunea pare lenta.

Si mi-a placut la nebunie fraza aceea - "omenirea n-a aratat aproape niciodata indurare fata de adevarata maretie"

Ideea este geniala, dar trebuie sa recunosti ca prima parte "Jocul lui Ender" a fost 100% SF in schimb in a doua parte a intrat adanc pe terenul filozofiei.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

De ieri am inceput sa recitesc "Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade; dupa ce o termin ma apuc de recitit "Scrisoare de dragoste" de Mihail Drumes.

"Vinovata" e partea mea romantica influentata de (astenia de) primavara. ;)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Elif Shafak : " Cele patruzeci de legi ale iubirii" si Lucian Boia:" Elita intelectuala romaneasca intre 1930 si 1950." 

Citesc intotdeauna cate doua carti, cu schimbul, de facturi diferite. 

Postat

am citit pentru a treia oara SAPTAMINA NEBUNILOR  de eugen barbu.

ce personaje, ce nume, ce vremuri...

este cel mai bun roman al literaturii romane,la concurenta cu Delrul lui Preda sinIon al lui Rebreanu. Respect
Postat

Crezi ca a inteles ceva din Gabriel Garcia Marquez? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Crezi ca a inteles ceva din Gabriel Garcia Marquez? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce trist esti. :)

Postat

Sunt trist cand vad cat de prost esti. Mi-a spus si Erendira, care te cunoste bine. Mi-a spus ca esti si impotent.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 7
Postat

Sunt trist cand vad cat de prost esti. Mi-a spus si Erendira, care te cunoste bine. Mi-a spus ca esti si impotent.  :laugh2

nu e impotent bre, e precoc. nu il tine mult.il cunosc si eu , e trist tare , troleybuzist.  a dat o muie in patru minute si in minutul cinci era in statie la trolleu.

cred ca de aceea are boala pe noi bosorogii , ca ne slobozim mai tirziu. slobozi-m-as in cariile lui ca tot n-are bani de dentist.

• Like 1

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Nu va mai suparati atât, chiar nu merita. Este un idiot care niciodată nu o sa ajungă sa linga ce futem noi. Are gura mare, Johnhomalaul ii tine isonul si iată ca apare ... Labagiul perfect, ca si mentorul sau.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...