bbg Reputație: 239 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Cele de Dan Brown 1
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Sabbath’s Theatre ... duuhh
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2016 Nu. Ar trebui sa se studieze la scoals Sabbath's Theathre
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Yoda - Rendes Vous Intunecat.O carte dintre seriile"vechi",printre cele mai bune. 4
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Fight Club de Chuck Palahniuk
picon Reputație: 1046 Postat Martie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 6, 2016 Sabbath’s Theatre ... duuhh Sabbath’s Theatre ... duuhh Ar trebui sa se studieze la scoals Sabbath's Theathre 3 13
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Nenea Picon cre' ca tre' sa sa puna la punct cu literatura moderna, ca cu muzica sa pricepe.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Im curs de... 5
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Martie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2016 Im curs de...image.jpegCel mai important roman scris vreodata. Nu-i rau !
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Klaus Iohannis - Pas cu pas.Stanislav Belkovski - Putin.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Im curs de...image.jpegVai de viata mea!
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Aha ! Tu (alaturi de LauraMachucamba) esti arma secreta a lui picon. Dar el nu intelege asta...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Tu (alaturi de LauraMachucamba) esti arma secreta a lui picon.Dar el nu intelege asta... Dragul meu Ilia (probabil ai citit-o, nu ? ) http://static.elefant.ro/images/43/223243/oblomov_1_fullsize.jpg?w=780&h=780&crop 1
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Dragul meu Ilia (probabil ai citit-o, nu ? ) http://static.elefant.ro/images/43/223243/oblomov_1_fullsize.jpg?w=780&h=780&cropNu, Shatove.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 6, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 6, 2016 Bine ca am descoperit si eu abia acum topicul asta. Tocmai ce am terminat cartea in doua volume: Napoleon scrisa de Andre Castelot, editia 1970, cand o splendida surpriza m-a lovit, am gasit magnifica lucrare: Infanteria ataca, scrisa de feldmaresalul Erwin Rommel, acest genial strateg militar desavarsit si un om de o onoare ireprosabila. Isi merita cu prisosinta titlul de Ultimul Cavaler al Germaniei.Si pentru ca nu era destul, un anticar mi-a gasit editia din 1964 a valoroasei carti a istoricului Xenofon: Anabasis. 3
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 6, 2016 Fight Club de Chuck PalahniukÎncearcă Choke. Te definește mai bine... 1 2
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Încearcă Choke. Te definește mai bine...De asta zici?In fata ta si a lui Lopix sunt dezarmat...Niciodata n-am avut rabdare cu pupincuristii.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 6, 2016 De asta zici?In fata ta si a lui Lopix sunt dezarmat...Niciodata n-am avut rabdare cu pupincuristii.Păi dezavuează-ne puțin pă la măciucă... Deep faci? 1 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 6, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 6, 2016 Scumpa claudia-sexxy, vrei sa te fac sa salivezi? Vazand ce citesti acum mi-am propus sa-ti destainui ceva. Acum cativa ani am facut o achizitie fabuloasa de la un anticar cu adevarat erudit, o editie speciala a operei Fratii Karamazov scoasa de Editura pentru literatura universala, Bucuresti-1965. Iti poti imagina ca dimensiunea ei este cat a unei carticele mici de buzunar? La tiparirea ei s-a folosit foaie speciala de biblie, care se stie ca este cea mai subtire posibila. Si sta frumos introdusa intr-o caseta de carton. O bijuterie de carte, ce mai. Toti care imi viziteaza casa si-si baga nasul in biblioteca mea, cu care ma mandresc, si le arat cartea, casca niste ochi cat cepele, ei obisnuiti fiind cu ditaimai cartoiul de 1045 de pagini. Ce ma mai amuza fetele lor uimite. Cineva s-a ambitionat si mi-a oferit 1000 euroi pe ea si l-am informat pe acel tip foarte ingamfat si plin de sine ca ma pis pe banii lui. De 1000 de marafeti fac rost oricand dar aceasta bijuterie literara, am toate sansele sa o mai gasesc cand o sa reusesc sa-mi ling coatele ( nu modifica cuvantul ). Iti doresc sa te bucuri de aceasta lectura la fel de mult ca mine si iti recomand o alta opera de acelasi autor, nu mai putin importanta: Demonii. 4
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Păi dezavuează-ne puțin pă la măciucă... Deep faci?Nu ti-e de ajuns ca te-a izgonit jagardeaua, dupa toate bezelele alea virtuale, vrei acum sa te maltratez si eu? Un fel de choke, daca tot ai adus vorba. Ce vocabular de taran ai.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 6, 2016 Nu ti-e de ajuns ca te-a izgonit jagardeaua, dupa toate bezelele alea virtuale, vrei acum sa te maltratez si eu? Un fel de choke, daca tot ai adus vorba.Ce vocabular de taran ai.Domnului să ne "verbigerăm": câtă vreme nu dai cu dinții, poți să-mi sugi pula liniștit.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Domnului să ne "verbigerăm": câtă vreme nu dai cu dinții, poți să-mi sugi pula liniștit.Stiam eu ca imi urmaresti postarile. Cata vreme erai cu bancurile, nu s-a intamplat nimic.Ai deschis putin gura sa dai cu dintii, choke! , s-a dus naibii dragostea.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Gata.Te las sa ai ultimul cuvânt.O postare d-aia cu sete si revansarda din care sa reiasa lacrimile, neimpartasite ( mai tii minte, ma, cand te-ai plans Lanei ca ti-am ofensat jagardeaua ? Wtf )
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 6, 2016 Stiam eu ca imi urmaresti postarile.Cata vreme erai cu bancurile, nu s-a intamplat nimic.Ai deschis putin gura sa dai cu dintii, choke! , s-a dus naibii dragostea.N-am cum să nu te urmăresc: ești #1 într-un freak show de calitate, alături de avansatu', jegkendra și labizinho. Mă duc să mă cac un mișkin... Mare suflet au avut ai tăi de te-au păstrat, io îi dau pă țeavă...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum